Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Αν μας βγει παντως το θέμα με τα τηλεοπτικά θα βγάλουμε περισσότερα απο όσα θα μας έδιναν.
Ούτε θα σκεφτεί κανένας το φφπ.. όλα paoktv!!!!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Magpies4 έγραψε:Βλέπω για ενδιαφέρον Ρὀμα για Σβιντέρφσκι. Λέει 4 χαρτιά ζητάμε.
Σε περίπτωση που "κλωτσάνε" οι Ιταλοί, τον δίνεις με λιγότερα χρήματα και ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ πάντως μετά την ανακοίνωση για PAOK TV γιατί είμαι σίγουρος ότι μέχρι Κυριακή ίσως και αρκετά νωριτερα θα ανακοινωθεί μεταγραφή και μάλιστα ηχηρή;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

joshua έγραψε:Εγώ πάντως μετά την ανακοίνωση για PAOK TV γιατί είμαι σίγουρος ότι μέχρι Κυριακή ίσως και αρκετά νωριτερα θα ανακοινωθεί μεταγραφή και μάλιστα ηχηρή;
Ευσεβής πόθος θα έλεγα. Αλλά ποτέ δε ξέρεις. Προσωπικά εδώ που φτάσαμε δε με νοιάζει ιδιαίτερα το πότε θα γίνουν.
mike_

Δημοσίευση από mike_ »

Ρε παιδιά βλέπω και ξαναβλέπω την χαμένη ευκαιρία-κακό τελείωμα του Άκπομ με Άγιαξ στο 12' και την απεμπλοκή-σουτάρα-δοκάρι που βγάζει στο 93' έξω από την περιοχή και μπαίνω σε σκέψεις.. Μου δίνει την αίσθηση από καιρό ότι όταν επρόκειτο να δημιουργήσει τα πάει καλύτερα, ενώ όταν πρόκειται να τελειώσει - το κάνει σωστά μεν μερικές φορές - αλλά γενικά ζορίζεται.

Άραγε τι πρέπει να γίνει στην επίθεση;

Αν ο Άκπομ παίξει ως δεύτερος επιθετικός (π.χ. αντι-Πέλκας) και παρθεί πιο βαρύ φορ μου φαίνεται ότι θα πέσει η ταχύτητα της ομάδας.

Αν ο Τσούμπα παραμείνει στον ρόλο του πιο προωθημένου - αν και θα κάνει μια αρκετά καλή χρονιά - πιστέυω ότι η ομάδα θα ζημιώθει μακροπρόθεσμα από την περιορισμένη δεινότητα τελειώματος ευκαιριών σαν αυτή του 12' με τον Αγιάξ στα πιο κρίσιμα παιχνίδια (όπου ενα γρήγορο γκολ κάνει τη διαφορά).

Αν παρθεί πιο βαρύ φορ και παίξει στην θέση του Τσούμπα στέλνοντάς τον για κάποια παιχνίδια στον πάγκο δεν ξέρω αν θα διαταραχθεί το balance της ομάδας και αποκαλυφθούν πιθανές αδυναμίες άλλων παικτών (λ.χ. Πέλκας) στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Σφιντέρσκι τι ρόλο παίζει σε όλο αυτό το σκηνικό;
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

black_star_ninja έγραψε:Αν μας βγει παντως το θέμα με τα τηλεοπτικά θα βγάλουμε περισσότερα απο όσα θα μας έδιναν.
Για να βγάλει 7εκ, σε 18 αγώνες, από 5€ τον αγώνα, θα πρέπει το paokTV να έχει 77.777 συνδρομητές ανά αγώνα.
Δεν ξέρω αν είναι λίγα ή πολλά, πάντως θα είναι μια καλή ευκαιρία να "μετρηθούμε".
Τώρα θα δείξουμε (και θα δούμε) πόσοι ήμαστε.
Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα δικαιούμαστε να ξαναγκρινιάξουμε...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Από τη στιγμή που θα "παίξει μπάλα" και ο διάσπαρτος στο εξωτερικό κόσμος της ομάδας στο όλο εγχείρημα, θεωρώ πως δύσκολα δε θα ευοδώσει. Μιλάμε για ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΟΚια σε κάθε μήκος και πλάτος της υφηλίου.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@skalon μη ξεχνάς οτι θα υπάρχουν πολλα ντέρμπι φέτος κ οι αντίπαλοι μας θα θέλουν κ εκείνοι να δούνε αυτα τα παιχνίδια. Επίσης ειναι πολυ σημαντικό το οτι το paoktv στα φιλικά ειχε 1.3m επισκέπτες.
Κ φυσικά θα υπάρχουν έξτρα χρεώσεις για τα highlights και για διαφημίσεις, επισκέπτες απο το εξωτερικό, καθώς κ εισπράξεις απο το YouTube. Κ αν όλα πάνε στραβα υπάρχει κ το οπεν.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

skalon έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:Αν μας βγει παντως το θέμα με τα τηλεοπτικά θα βγάλουμε περισσότερα απο όσα θα μας έδιναν.
Για να βγάλει 7εκ, σε 18 αγώνες, από 5€ τον αγώνα, θα πρέπει το paokTV να έχει 77.777 συνδρομητές ανά αγώνα.
Δεν ξέρω αν είναι λίγα ή πολλά, πάντως θα είναι μια καλή ευκαιρία να "μετρηθούμε".
Τώρα θα δείξουμε (και θα δούμε) πόσοι ήμαστε.
Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα δικαιούμαστε να ξαναγκρινιάξουμε...
Θα έχει επιπρόσθετα και τα υψηλής τηλεθέασης εντός έδρας παιχνίδια των play of
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

joshua έγραψε:Εγώ πάντως μετά την ανακοίνωση για PAOK TV γιατί είμαι σίγουρος ότι μέχρι Κυριακή ίσως και αρκετά νωριτερα θα ανακοινωθεί μεταγραφή και μάλιστα ηχηρή;
:pano: :pano: :pano: :pano:
Δε νομίζω φίλε @joshua.
Μετά το μάτς της Πέμπτης ίσως και ξετινάξουμε την Slavia.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

θελει μαουρι ο ΠΑΟΚ δημοσιευματα απο ιταλια

απο ινπαοκ

αυτος της μιλαν που θελει και ο γαυρος
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

laska4 έγραψε:θελει μαουρι ο ΠΑΟΚ δημοσιευματα απο ιταλια

απο ινπαοκ

αυτος της μιλαν που θελει και ο γαυρος
Αυτός είναι πιο μικροσκοπικός και απο τον Kace!
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εχουμε αυγουστο τοσο κοντο
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Με ποιο σκεπτικό jos???
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιχνιδι ψυχολογιας πριν την εναρξη.Παιρνεις αποτελεσμα στην Ευρωπη,φερνεις και εναν παικταρα,φωτια οι servers...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”