Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Maximus έγραψε:Για την οικονομία της συζήτησης, εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα έδινα 5 ευρώ στο olympiakos tv για να δω τον αγώνα. Φαντάζομαι το ίδιο σκέφτονται και οι γαύροι για εμάς...
Καλυτερα...και να πληρωνεις και να σε πηδανε;;;

Δε νομιζω...;)
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Δεν θα μετρηθεί τπτ τώρα παίδες. Ο Γιώργης το είπε, πάμε σε κάτι μεγάλο που τώρα χτίζεται...

Η ομάδα σε αυτό τον τομέα έχει δείξει πως τα πάει εξαιρετικά. Αν ο Ιβαν νομίζει ότι εκεί πρέπει να πάμε, εκεί θα πάμε .
Μην ξεχνάτε ότι φέτος υπάρχουν κ πλειοφ, δλδ. διπλά ντέρμπι στην Τούμπα, μπορεί να βρεθούν και χορηγοί μετάδοσης, μπορεί χίλια-δυο.

Εμείς το χρέος μας , όσοι έχουμε διαρκείας μέσα, οι υπόλοιποι ΠΑΟΚ ΤV.

YΓ. Γαυρο-νοβα εύχομαι καλό αφανισμό!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

eorptol1 έγραψε:Στα φιλικά το καλοκαίρι με τα προβλήματα που υπήρχαν ειχαμε φτάσει τις 34.000 που παρακολουθουσαν αν πιάσουμε τις 100.000 σε ματς όχι ντέρμπι θα είναι καλό ξεκίνημα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηταν απο YouTube,αν θυμαμαι καλα.δεν ξερω αν σχετιζεται με το paoktv.

Επισης αλλες εγκαταστασεις στην Ολλανδια,αλλες στην ελλαδα.

Αν θυμαστε τον Ιουλιο ο Σαββιδης ειχε κανει ενα ποστ για το παοκτβ.προφανως το δουλευανε καιρο και λογικα θα εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

jibbie έγραψε:
Maximus έγραψε:Για την οικονομία της συζήτησης, εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα έδινα 5 ευρώ στο olympiakos tv για να δω τον αγώνα. Φαντάζομαι το ίδιο σκέφτονται και οι γαύροι για εμάς...
ισχυει, αλλα ας μη τα μπερδευουμε. η συνδρομη στη νοβα εχει περισσοτερο περιεχομενο και απευθυνεται σε μεγαλυτερο κοινο, αλλα και τα λεφτα που μοιραζει η νοβα στις ομαδες ειναι αθροιστικα το μπατζετ του αντιστοιχου μοντελου, οχι τα λεφτα του συμβολαιου που ψαχνει(;) να καλυψει ο ΠΑΟΚ.

θεωρω οτι εχουν κανει το research, εχουν αποδειξει οτι ειναι μπροστα.
Αν το μοντέλο πιάσει και δείξει τα δόντια του, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να φέρεις revenue streams μέσα, με πρώτο και καλύτερο τις διαφημίσεις. Ξαναλέω όμως, δε νομίζω να προχωρήσουμε έτσι τώρα. Γνωρίζει κάποιος κάποιο καλό proxy του εξωτερικού, δηλαδή κάποια άλλη ομάδα μεγάλη η οποία κάνει το αυτό, πετυχημένα, να το μελετήσoυμε λίγο σαν case study?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

sourmenetes έγραψε:

Δε νομιζω...;)
Άμα το ευχαριστιεσαι, ας πληρώσεις... :D
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καταρχήν για εμάς στο εξωτερικό είναι ευκολάκι ... καλύτερη κίνηση από το ΠΑΟΚ ΤΒ δεν υπάρχει ...

σε κάθε νέο εγχείρημα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα προβλήματα νεότητας ... ελπίζω υλικοτεχνικά να είμαστε πανέτοιμοι ...

κατά τα άλλα είμαι 1000% με rainmaker ...

ας είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό το εγχείρημα ... έτσι και αλλιώς το μέλλον είναι το ίντερνετ ... και το παρόν ... όποιος μπει πρώτος έχει πάντα και τα μεγαλύτερα οφέλη ... ο πρόεδρος είναι μάγκας έτσι και αλλιώς ... και εννοείται ότι θα πληρώσουν για να δουν την ομάδας τους ... όπως και εμείς εάν κάνανε το ίδιο και αυτοί ... μην κοιτάτε την αρχική αντίδραση ... δηλαδή σε εκτός έδρας δεν πληρώνουμε εισητήριο ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

joshua έγραψε:Εναν τροπο να κοψουμε την Νοβα χωρις να πληρωσουμε το πεναλτι μπορει να μου βρει καποιος?
Μεχρι ποτε εχεις;;
TwoDoubles

Δημοσίευση από TwoDoubles »

sourmenetes έγραψε:
cellophan έγραψε:Όντως υπάρχουν ερωτήματα. Οι καφετέριες δυστυχώς θα πληγούν. Ομάδες πληθυσμού με χαμηλό computer literacy επίσης . Είναι πολλά τα προβλήματα. Ξαναλέω όμως, δεν πρόκειται πιστεύω για απόφαση αλλαγής του μοντέλου, ίσως να μην είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό. Πρόκειται όμως για ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης. Και αυτό πρέπει να το νιώσουν όλοι οι αποδέκτες. Σε αυτή την κατεύθυνση, προβλήματα πλατφόρμας, τεχνικές αστοχίες και άλλα συναφή δεν πρέπει να υπάρξουν. Δεν γνωρίζω τι σίδερο υπάρχει in place αλλά θα πρέπει να γίνει ότι απαιτείται ώστε η μετάδοση να είναι άρτια. Εγώ θα έπαιρνα και Σπυρόπουλο, για αυτόν των αγώνα, για το projection of image του όλου εγχειρήματος.
Οι καφετεριες της θεσ/κης μια χαρα κοσμο θα εχουν.μη φοβασαι..επισης θα γλιτωσουν πολυ χρημα βγαζοντας την πορνοβα!!!
Το θέμα είναι με τα 7 εκτός έδρας τί γίνεται που θα τα δείχνει η Νόβα,μέσα στα οποία είναι και οι 3 του ΠΟΚ.
Δεν τα λες και λίγα.

Και είναι και πιο κρίσιμα.
Αλλο ΠΑΟΚ παναιτωλικός και άλλο Παναιτωλικός ΠΑΟΚ

υγ και κάτι ακόμα ενοχλητικό,η χρονοκαθυστέρηση
θα εχει μπει το γκολ και μεις θα βλέπουμε 20 δευτερόλεπτα πίσω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Maximus έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Δε νομιζω...;)
Άμα το ευχαριστιεσαι, ας πληρώσεις... :D
Σωστα!!!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

sourmenetes έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Στα φιλικά το καλοκαίρι με τα προβλήματα που υπήρχαν ειχαμε φτάσει τις 34.000 που παρακολουθουσαν αν πιάσουμε τις 100.000 σε ματς όχι ντέρμπι θα είναι καλό ξεκίνημα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηταν απο YouTube,αν θυμαμαι καλα.δεν ξερω αν σχετιζεται με το paoktv.

Επισης αλλες εγκαταστασεις στην Ολλανδια,αλλες στην ελλαδα.

Αν θυμαστε τον Ιουλιο ο Σαββιδης ειχε κανει ενα ποστ για το παοκτβ.προφανως το δουλευανε καιρο και λογικα θα εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο.
Στο post του Γιώργη, ήταν και τα δύο τα logos από κάτω. Άρα υποψιάζομαι πως το σίδερο το βάζει το youtube. Βέβαια σίδερο από σίδεο έχει διαφορά και εκεί θα πρέπει να πληρώσουμε κάτι παραπάνω και για τα SLAs (Service Level Agreements) έτσι ώστε το ίδιο το youtube να εξασφαλίσει επί ποινή το streaming κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Εναν τροπο να κοψουμε την Νοβα χωρις να πληρωσουμε το πεναλτι μπορει να μου βρει καποιος?
Μεχρι ποτε εχεις;;
Κάτι λιγότερο από ένα χρόνο...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

TwoDoubles έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
cellophan έγραψε:Όντως υπάρχουν ερωτήματα. Οι καφετέριες δυστυχώς θα πληγούν. Ομάδες πληθυσμού με χαμηλό computer literacy επίσης . Είναι πολλά τα προβλήματα. Ξαναλέω όμως, δεν πρόκειται πιστεύω για απόφαση αλλαγής του μοντέλου, ίσως να μην είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό. Πρόκειται όμως για ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης. Και αυτό πρέπει να το νιώσουν όλοι οι αποδέκτες. Σε αυτή την κατεύθυνση, προβλήματα πλατφόρμας, τεχνικές αστοχίες και άλλα συναφή δεν πρέπει να υπάρξουν. Δεν γνωρίζω τι σίδερο υπάρχει in place αλλά θα πρέπει να γίνει ότι απαιτείται ώστε η μετάδοση να είναι άρτια. Εγώ θα έπαιρνα και Σπυρόπουλο, για αυτόν των αγώνα, για το projection of image του όλου εγχειρήματος.
Οι καφετεριες της θεσ/κης μια χαρα κοσμο θα εχουν.μη φοβασαι..επισης θα γλιτωσουν πολυ χρημα βγαζοντας την πορνοβα!!!
Το θέμα είναι με τα 7 εκτός έδρας τί γίνεται που θα τα δείχνει η Νόβα,μέσα στα οποία είναι και οι 3 του ΠΟΚ.
Δεν τα λες και λίγα.

Και είναι και πιο κρίσιμα.
Αλλο ΠΑΟΚ παναιτωλικός και άλλο Παναιτωλικός ΠΑΟΚ

υγ και κάτι ακόμα ενοχλητικό,η χρονοκαθυστέρηση
θα εχει μπει το γκολ και μεις θα βλέπουμε 20 δευτερόλεπτα πίσω
Και τωρα με 7-8 δευτερολεπτα καθυστερηση βλεπεις.στο ιντερνετικο δεν ξερω τι διαφορα εχει.

Αν ξερει καποιος ας πει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πάντως παίζουν και τα 2 ενδεχόμενα. Η Δευτέρα πρωί θα είμαστε Καβάλα στο άλογο η θα γίνουμε ρεζίλι αν δεν μπορέσουμε να το υποστηρίξουμε τεχνολογικά η αν ο αριθμός όσων πληρώσουν είναι απογοητευτικός...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Στο πρώτο άκουσμα της είδησης να πω την αλήθεια ξενέρωσα για πολλούς λόγους. Αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να μετρηθούμε ΚΑΙ μ αυτούς γιατί πραγματικά δεν πήγαινε άλλο. Είχα φτάσει σε σημείο που παρόλο που μπορούσα να έχω Νόβα με ελάχιστα χρήματα να την κόψω γιατί πραγματικά τους σιχάθηκα. Ειδικά μετά την μετάδοση στο ΠΑΟΚ γκει όπου μέχρι και τον ήχο από τον κόσμο χαμηλωσαν δεν πήγαινε άλλο. Η επόμενη κίνηση πρέπει να είναι να βγάλουν ένα πακετάκι για όλους τους αγώνες και ένα πακετάκι για τις καφετέριες να πηγαίνουν να βλέπουν τα παιχνίδια όσοι δεν μπορούν στο σπίτι τους.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

GoMaRoS έγραψε:. Δεν πρεπει να περιορισουμε την προβολη της ομαδας μονο σε ενα κλειστο κοινο, πρεπει να μπαινει ελευθερα σε καθε σπιτι ο ΠΑΟΚ, μονο ετσι μακροπροθεσμα θα εχει κερδη
Φίλε μου, το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί με αυτήν την κίνηση. Κανείς δεν περιορίζεται σε κλειστό κοινό, η μετάδοση του αγώνα είναι παγκόσμια. Που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚτσής στο Σίδνεϊ, στην Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο και οπουδήποτε αλλού σε όλον τον πλανήτη μπαίνει πληρώνει 5 ευρώ και βλέπει τον αγώνα με την ησυχία του. Και ειλικρινά χεστήκαμε αν δεν το δείξει ο καφενές του κυρ-Μπάμπη στην δραπετσώνα ξέρω 'γω.
Μεγάλη κίνηση το PAOK TV. Μπράβο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”