Καλυτερα...και να πληρωνεις και να σε πηδανε;;;Maximus έγραψε:Για την οικονομία της συζήτησης, εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα έδινα 5 ευρώ στο olympiakos tv για να δω τον αγώνα. Φαντάζομαι το ίδιο σκέφτονται και οι γαύροι για εμάς...
Δε νομιζω...

Καλυτερα...και να πληρωνεις και να σε πηδανε;;;Maximus έγραψε:Για την οικονομία της συζήτησης, εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα έδινα 5 ευρώ στο olympiakos tv για να δω τον αγώνα. Φαντάζομαι το ίδιο σκέφτονται και οι γαύροι για εμάς...
Ηταν απο YouTube,αν θυμαμαι καλα.δεν ξερω αν σχετιζεται με το paoktv.eorptol1 έγραψε:Στα φιλικά το καλοκαίρι με τα προβλήματα που υπήρχαν ειχαμε φτάσει τις 34.000 που παρακολουθουσαν αν πιάσουμε τις 100.000 σε ματς όχι ντέρμπι θα είναι καλό ξεκίνημα.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν το μοντέλο πιάσει και δείξει τα δόντια του, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να φέρεις revenue streams μέσα, με πρώτο και καλύτερο τις διαφημίσεις. Ξαναλέω όμως, δε νομίζω να προχωρήσουμε έτσι τώρα. Γνωρίζει κάποιος κάποιο καλό proxy του εξωτερικού, δηλαδή κάποια άλλη ομάδα μεγάλη η οποία κάνει το αυτό, πετυχημένα, να το μελετήσoυμε λίγο σαν case study?jibbie έγραψε:ισχυει, αλλα ας μη τα μπερδευουμε. η συνδρομη στη νοβα εχει περισσοτερο περιεχομενο και απευθυνεται σε μεγαλυτερο κοινο, αλλα και τα λεφτα που μοιραζει η νοβα στις ομαδες ειναι αθροιστικα το μπατζετ του αντιστοιχου μοντελου, οχι τα λεφτα του συμβολαιου που ψαχνει(;) να καλυψει ο ΠΑΟΚ.Maximus έγραψε:Για την οικονομία της συζήτησης, εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα έδινα 5 ευρώ στο olympiakos tv για να δω τον αγώνα. Φαντάζομαι το ίδιο σκέφτονται και οι γαύροι για εμάς...
θεωρω οτι εχουν κανει το research, εχουν αποδειξει οτι ειναι μπροστα.
Άμα το ευχαριστιεσαι, ας πληρώσεις...sourmenetes έγραψε:Καλυτερα...και να πληρωνεις και να σε πηδανε;;;Maximus έγραψε:Για την οικονομία της συζήτησης, εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα έδινα 5 ευρώ στο olympiakos tv για να δω τον αγώνα. Φαντάζομαι το ίδιο σκέφτονται και οι γαύροι για εμάς...
Δε νομιζω...
Μεχρι ποτε εχεις;;joshua έγραψε:Εναν τροπο να κοψουμε την Νοβα χωρις να πληρωσουμε το πεναλτι μπορει να μου βρει καποιος?
Το θέμα είναι με τα 7 εκτός έδρας τί γίνεται που θα τα δείχνει η Νόβα,μέσα στα οποία είναι και οι 3 του ΠΟΚ.sourmenetes έγραψε:Οι καφετεριες της θεσ/κης μια χαρα κοσμο θα εχουν.μη φοβασαι..επισης θα γλιτωσουν πολυ χρημα βγαζοντας την πορνοβα!!!cellophan έγραψε:Όντως υπάρχουν ερωτήματα. Οι καφετέριες δυστυχώς θα πληγούν. Ομάδες πληθυσμού με χαμηλό computer literacy επίσης . Είναι πολλά τα προβλήματα. Ξαναλέω όμως, δεν πρόκειται πιστεύω για απόφαση αλλαγής του μοντέλου, ίσως να μην είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό. Πρόκειται όμως για ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης. Και αυτό πρέπει να το νιώσουν όλοι οι αποδέκτες. Σε αυτή την κατεύθυνση, προβλήματα πλατφόρμας, τεχνικές αστοχίες και άλλα συναφή δεν πρέπει να υπάρξουν. Δεν γνωρίζω τι σίδερο υπάρχει in place αλλά θα πρέπει να γίνει ότι απαιτείται ώστε η μετάδοση να είναι άρτια. Εγώ θα έπαιρνα και Σπυρόπουλο, για αυτόν των αγώνα, για το projection of image του όλου εγχειρήματος.
Σωστα!!!Maximus έγραψε:Άμα το ευχαριστιεσαι, ας πληρώσεις...sourmenetes έγραψε:Καλυτερα...και να πληρωνεις και να σε πηδανε;;;Maximus έγραψε:Για την οικονομία της συζήτησης, εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα έδινα 5 ευρώ στο olympiakos tv για να δω τον αγώνα. Φαντάζομαι το ίδιο σκέφτονται και οι γαύροι για εμάς...
Δε νομιζω...
Στο post του Γιώργη, ήταν και τα δύο τα logos από κάτω. Άρα υποψιάζομαι πως το σίδερο το βάζει το youtube. Βέβαια σίδερο από σίδεο έχει διαφορά και εκεί θα πρέπει να πληρώσουμε κάτι παραπάνω και για τα SLAs (Service Level Agreements) έτσι ώστε το ίδιο το youtube να εξασφαλίσει επί ποινή το streaming κομμάτι.sourmenetes έγραψε:Ηταν απο YouTube,αν θυμαμαι καλα.δεν ξερω αν σχετιζεται με το paoktv.eorptol1 έγραψε:Στα φιλικά το καλοκαίρι με τα προβλήματα που υπήρχαν ειχαμε φτάσει τις 34.000 που παρακολουθουσαν αν πιάσουμε τις 100.000 σε ματς όχι ντέρμπι θα είναι καλό ξεκίνημα.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επισης αλλες εγκαταστασεις στην Ολλανδια,αλλες στην ελλαδα.
Αν θυμαστε τον Ιουλιο ο Σαββιδης ειχε κανει ενα ποστ για το παοκτβ.προφανως το δουλευανε καιρο και λογικα θα εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο.
Κάτι λιγότερο από ένα χρόνο...sourmenetes έγραψε:Μεχρι ποτε εχεις;;joshua έγραψε:Εναν τροπο να κοψουμε την Νοβα χωρις να πληρωσουμε το πεναλτι μπορει να μου βρει καποιος?
Και τωρα με 7-8 δευτερολεπτα καθυστερηση βλεπεις.στο ιντερνετικο δεν ξερω τι διαφορα εχει.TwoDoubles έγραψε:Το θέμα είναι με τα 7 εκτός έδρας τί γίνεται που θα τα δείχνει η Νόβα,μέσα στα οποία είναι και οι 3 του ΠΟΚ.sourmenetes έγραψε:Οι καφετεριες της θεσ/κης μια χαρα κοσμο θα εχουν.μη φοβασαι..επισης θα γλιτωσουν πολυ χρημα βγαζοντας την πορνοβα!!!cellophan έγραψε:Όντως υπάρχουν ερωτήματα. Οι καφετέριες δυστυχώς θα πληγούν. Ομάδες πληθυσμού με χαμηλό computer literacy επίσης . Είναι πολλά τα προβλήματα. Ξαναλέω όμως, δεν πρόκειται πιστεύω για απόφαση αλλαγής του μοντέλου, ίσως να μην είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό. Πρόκειται όμως για ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης. Και αυτό πρέπει να το νιώσουν όλοι οι αποδέκτες. Σε αυτή την κατεύθυνση, προβλήματα πλατφόρμας, τεχνικές αστοχίες και άλλα συναφή δεν πρέπει να υπάρξουν. Δεν γνωρίζω τι σίδερο υπάρχει in place αλλά θα πρέπει να γίνει ότι απαιτείται ώστε η μετάδοση να είναι άρτια. Εγώ θα έπαιρνα και Σπυρόπουλο, για αυτόν των αγώνα, για το projection of image του όλου εγχειρήματος.
Δεν τα λες και λίγα.
Και είναι και πιο κρίσιμα.
Αλλο ΠΑΟΚ παναιτωλικός και άλλο Παναιτωλικός ΠΑΟΚ
υγ και κάτι ακόμα ενοχλητικό,η χρονοκαθυστέρηση
θα εχει μπει το γκολ και μεις θα βλέπουμε 20 δευτερόλεπτα πίσω
Φίλε μου, το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί με αυτήν την κίνηση. Κανείς δεν περιορίζεται σε κλειστό κοινό, η μετάδοση του αγώνα είναι παγκόσμια. Που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚτσής στο Σίδνεϊ, στην Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο και οπουδήποτε αλλού σε όλον τον πλανήτη μπαίνει πληρώνει 5 ευρώ και βλέπει τον αγώνα με την ησυχία του. Και ειλικρινά χεστήκαμε αν δεν το δείξει ο καφενές του κυρ-Μπάμπη στην δραπετσώνα ξέρω 'γω.GoMaRoS έγραψε:. Δεν πρεπει να περιορισουμε την προβολη της ομαδας μονο σε ενα κλειστο κοινο, πρεπει να μπαινει ελευθερα σε καθε σπιτι ο ΠΑΟΚ, μονο ετσι μακροπροθεσμα θα εχει κερδη