Τηλεοπτικά δικαιώματα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Ενα θετικο ειναι οτι ολοι θα μπορουν να βλεπουν το μεγαλο ΠΑΟΚ!!!
Το οτι το οπεν θα παρει,αν παρει τα δικαιωματα,δε σημαινει απαραιτητα οικονομικη χασουρα.υπαρχουν διαφημισεις,υπαρχουν τηλεθεασεις οι οποιες παιζουν ρολο και προφανως το καναλι "ανεβαινει".
Οικονομικα δε το φοβαμαι το θεμα.οταν μπηκε ο Σαββιδης συη καθημερινοτητα της Ελλαδας,ξεροντας οτι δε θα λειτουργησει γκανγκστερικα, ηξερε οτι θα χρειαστει γκαφρα.
Δε θεωρω οτι δεν το εχει υπολογισει. Απλα συνεχιζει στον πολεμο με το δικο του τροπο.
Ζυγιζουν συν και πλην και παιρνουν την πιο "λογικη" αποφαση.
Το οτι το οπεν θα παρει,αν παρει τα δικαιωματα,δε σημαινει απαραιτητα οικονομικη χασουρα.υπαρχουν διαφημισεις,υπαρχουν τηλεθεασεις οι οποιες παιζουν ρολο και προφανως το καναλι "ανεβαινει".
Οικονομικα δε το φοβαμαι το θεμα.οταν μπηκε ο Σαββιδης συη καθημερινοτητα της Ελλαδας,ξεροντας οτι δε θα λειτουργησει γκανγκστερικα, ηξερε οτι θα χρειαστει γκαφρα.
Δε θεωρω οτι δεν το εχει υπολογισει. Απλα συνεχιζει στον πολεμο με το δικο του τροπο.
Ζυγιζουν συν και πλην και παιρνουν την πιο "λογικη" αποφαση.
Να συμπληρωσω μονο κατι
..."ας διακοψουν ολοι τη ΝΟΒΑ......ΚΑΙ ΤΗ FORTHNET"
ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, Η FORTHNET ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ!
Εγω πχ εχω το βασικο της Nova και Forthet.
Απο τη Νοβα που θα κοψω θα χασουν 5€ αλλα απο τη Forthnet θα χασουν άλλα 25€ ανα μηνα!!!!
350€ ανα χρονο απο καποιον που δεν εχει φουλ πακετα ΝΟΒΑ σεν τα λες καθολου λιγα, ειδικα στην κατασταση τους.
ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
..."ας διακοψουν ολοι τη ΝΟΒΑ......ΚΑΙ ΤΗ FORTHNET"
ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, Η FORTHNET ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ!
Εγω πχ εχω το βασικο της Nova και Forthet.
Απο τη Νοβα που θα κοψω θα χασουν 5€ αλλα απο τη Forthnet θα χασουν άλλα 25€ ανα μηνα!!!!
350€ ανα χρονο απο καποιον που δεν εχει φουλ πακετα ΝΟΒΑ σεν τα λες καθολου λιγα, ειδικα στην κατασταση τους.
ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
-
Κανονίστε να μπει κανένας μέσα και να ζητήσει λινκ!
Εξαιρετικά ελπιδοφόρο το pay per view
Εξαιρετικά ελπιδοφόρο το pay per view
Άρα πάει και η επιλογή του Open. Ίσως να βρήκαμε τρόπο να τριπλάρουμε το FFP. 100.000 συνδρομές από ρωσία και ινδία σε κάθε παιχνίδι. Ο έξυπνος τρόπος να βάζει ο πρόεδρος λεφτά. 

- anekfrastos
- Μπαρκαρούτσος
- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικα αν θελουμε να το στηριξουμε πρεπει να πληρωσουμε το ποσο των 4,9€.
Για μια παρεα δεν ειναι τιποτα!!
Για μια παρεα δεν ειναι τιποτα!!
Μπορεί και να είναι μία δοκιμή. "Να μετρηθούμε" δηλαδή.gika έγραψε:Άρα πάει και η επιλογή του Open. Ίσως να βρήκαμε τρόπο να τριπλάρουμε το FFP. 100.000 συνδρομές από ρωσία και ινδία σε κάθε παιχνίδι. Ο έξυπνος τρόπος να βάζει ο πρόεδρος λεφτά.
1000 μπράβο στην ΠΑΕ.
Ελάτε τώρα να μας τα σκασετε ποκεμον για να βλέπετε τον αήττητο νταμπλουχο
Ελάτε τώρα να μας τα σκασετε ποκεμον για να βλέπετε τον αήττητο νταμπλουχο
Γιωργαρε τρομερό σχόλιο μπράβο.... Τους έκανες ρόμπα.....
Για τον Γιώργη μιλάω.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον Γιώργη μιλάω.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γυρνούσε στο μυαλό μου εδώ και μέρες, πως αυτό έπρεπε να γίνει, όχι σώνει και ντε για να αποτελέσει το καθιερωμένο μοντέλο αλλά για να δοθούν ηχηρές απαντήσεις.
Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, αν θέλουμε να πιάσει τόπο αυτή η κίνηση της διοίκησης, το νούμερο των θεατών να είναι εντυπωσιακό. Ιδανικά 100.000 άτομα, πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και να δουν τον αγώνα. Αυτό σημαίνει 500.000 ευρώ, για έναν αγώνα. Με αυτό το νούμερο πρέπει να βγει προς τα έξω η ανακοίνωση της ΠΑΕ μετά τον αγώνα, προς όλους. Και νεκρός να ήμουν, αυτό το τάληρο θα σηκωνόμουν να το δώσω.
Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, αν θέλουμε να πιάσει τόπο αυτή η κίνηση της διοίκησης, το νούμερο των θεατών να είναι εντυπωσιακό. Ιδανικά 100.000 άτομα, πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και να δουν τον αγώνα. Αυτό σημαίνει 500.000 ευρώ, για έναν αγώνα. Με αυτό το νούμερο πρέπει να βγει προς τα έξω η ανακοίνωση της ΠΑΕ μετά τον αγώνα, προς όλους. Και νεκρός να ήμουν, αυτό το τάληρο θα σηκωνόμουν να το δώσω.