Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- Maximus
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Η προσαρμογή δεν έρχεται με το αν ο παίχτης κάθεται πάγκο η δύο θέσεις πίσω από τον πάγκο στην κερκίδα, αλλά μέσα από τις προπονήσεις και την δουλειά με την υπόλοιπη ομάδα...
...2 ματς με τον Άγιαξ παίξαμε. Ακόμα Σεπτέμβρης δεν έχει μπει...
Υγ. Πάντως ο παίχτης ήταν κανονικά με την ομάδα στο Άμστερνταμ, αν λέει κάτι αυτό...
...2 ματς με τον Άγιαξ παίξαμε. Ακόμα Σεπτέμβρης δεν έχει μπει...
Υγ. Πάντως ο παίχτης ήταν κανονικά με την ομάδα στο Άμστερνταμ, αν λέει κάτι αυτό...
- ΑποστόληςΑ
Το αριστερό μπακ που θα ξεκουράζει τον Γιαννούλη δεν υπάρχει. Όπως είπε και ο Γιάννης πρωτύτερα έχουμε 4άδα αγώνων Πέμπτη - Κυριακή από τις 22 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου. Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι αγώνες να βγουν από την ίδια 11άδα. Και μη μου πει κανείς για Crespo γιατί ο Crespo πρέπει να ξεκουραστεί και ο ίδιος.
Θεωρώ ότι η καλή 11άδα πρέπει να παίξει με Σλόβαν για να εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους και στο πρωτάθλημα θα γίνουν αλλαγές. Άλλωστε και οι δύο πρώτοι αγώνες είναι στην Τούμπα και θα έχουμε λεωφορεία στημένα μπροστά μας. Τελείως διαφορετικοί αγώνες δηλαδή. Εκεί πιθανόν να δοκιμαστούν οι Wernbloom, Misic, Stoch, Λημνιός (ωχ, ωχ), Swiderski. Μακάρι και ο Λάμπρου.
Σίγουρα όμως δεν θα παίξουν οι - όποιες - μεταγραφές κάνουμε τώρα.
Θεωρώ ότι η καλή 11άδα πρέπει να παίξει με Σλόβαν για να εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους και στο πρωτάθλημα θα γίνουν αλλαγές. Άλλωστε και οι δύο πρώτοι αγώνες είναι στην Τούμπα και θα έχουμε λεωφορεία στημένα μπροστά μας. Τελείως διαφορετικοί αγώνες δηλαδή. Εκεί πιθανόν να δοκιμαστούν οι Wernbloom, Misic, Stoch, Λημνιός (ωχ, ωχ), Swiderski. Μακάρι και ο Λάμπρου.
Σίγουρα όμως δεν θα παίξουν οι - όποιες - μεταγραφές κάνουμε τώρα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στο arena πριν λίγη ώρα (τσορμπατζογλου??) είπαν πως είμαστε κοντά σε 2 παίχτες ο ένας φορ μεγάλης αξίας και μέχρι αύριο θα διαρευσουν ονόματα.. οποίος θέλει τους πιστεύει 
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- ΑποστόληςΑ
Με τον Ρουμάνο θα θεωρούνταν φυσιολογικό να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου.giapas έγραψε:Σταδιακά να γίνει η μετάβαση , εγώ δεν είπα να τον βάλεις βασικό με Άγιαξ. Αλλά ο άλλος δεν έχει δει καν αποστολή , δε βλέπω κάτι σταδιακό.
Στη 4αδα αγώνων που έρχεται σε 12 μέρες θα παίξει ο Μάτος 4 90λεπτα ; Ή θα μπει ο άλλος ξαφνικά από τη κερκίδα στην ενδεκάδα; Δε το λες κι ενθαρρυντικό.
Η αυτοδιαχείριση του Μάτος τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πραγματικά αξιέπαινη αλλά ορισμένες φορές εις βάρος της ομάδας. Ο Λέο θα το πάει και φέτος έτσι για να παίξει 50 ματς γιατί αυτός είναι. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο αμπελ.
Προς το παρόν δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θα ξεκινήσει ο Σοάρες κάποιο από τα επόμενα 4 ματς, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την αξία του παίκτη.
Τουλάχιστον ας πάρει χρόνο συμμετοχής , πληρώσαμε για να έρθει.
Ο Ματος παιδιά είναι υπέρ παιχτουρα,παγκόσμια κλάση,είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτόν τον παίχτη.
Το επίπεδο του είναι πολύ πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το γράφω για να ξέρουμε τι έχει να "αντιμετωπίσει" ο Σοαρες,ο οποίος Σοαρες είναι ένας φτηνός ποδοσφαιριστής με μικρό συμβόλαιο που ήρθε για να δίνει ανάσες στον Λεο.
Αν στο μυαλό σας είχατε μεγάλες προσδοκίες λόγω των δημοσιευμάτων του καλοκαιριού για καλύτερο μπακ της λίγκα νος και λοιπές πίπες,θα απογοητευτειτε.
Αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι μήπως δεν μπορεί να σταθεί καν σε επίπεδο ΠΑΟΚ,τότε θα έχουμε πρόβλημα.
Το γράφω για να ξέρουμε τι έχει να "αντιμετωπίσει" ο Σοαρες,ο οποίος Σοαρες είναι ένας φτηνός ποδοσφαιριστής με μικρό συμβόλαιο που ήρθε για να δίνει ανάσες στον Λεο.
Αν στο μυαλό σας είχατε μεγάλες προσδοκίες λόγω των δημοσιευμάτων του καλοκαιριού για καλύτερο μπακ της λίγκα νος και λοιπές πίπες,θα απογοητευτειτε.
Αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι μήπως δεν μπορεί να σταθεί καν σε επίπεδο ΠΑΟΚ,τότε θα έχουμε πρόβλημα.
Mitsospaoki4 έγραψε:Στο arena πριν λίγη ώρα (τσορμπατζογλου??) είπαν πως είμαστε κοντά σε 2 παίχτες ο ένας φορ μεγάλης αξίας και μέχρι αύριο θα διαρευσουν ονόματα.. οποίος θέλει τους πιστεύει
οι επομενες 48 ωρες θα ειναι κρισιμες?
τρολαρεις και εσυ ή οντως το πανε ;;Mitsospaoki4 έγραψε:Στο arena πριν λίγη ώρα (τσορμπατζογλου??) είπαν πως είμαστε κοντά σε 2 παίχτες ο ένας φορ μεγάλης αξίας και μέχρι αύριο θα διαρευσουν ονόματα.. οποίος θέλει τους πιστεύει
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν τρολαρω αδελφέ...
Κοίτα κάποιος κάθισε το καλοκαίρι και είπε , ο Μάτος είναι μεγάλος πια πρέπει φέτος να προετοιμάσουμε τη διάδοχη κατάσταση. Και πρέπει να τη προετοιμάσουμε γιατί πέρυσι η αναλογία καλά/κακά παιχνίδια του Μάτος ήταν σχεδόν ένα προς ένα κατά τη γνώμη μου. Επομένως βγήκαμε στη γύρα για παίκτη όχι για να μπει βασικός αλλά να είναι ένα 30-40% της αξίας του Μάτος ώστε να μπορεί να αντικαθιστά προτού τα φτύσει ο βασικός ( αυτό δεν είναι το ζητούμενο ; ) Μια αντίστοιχη κατάσταση με Γιαννούλη - Βιερίνια.obanebane έγραψε:Ο Ματος παιδιά είναι υπέρ παιχτουρα,παγκόσμια κλάση,είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτόν τον παίχτη.
Βάση των παραπάνω , δε περιμένω θαύματα αλλά σίγουρα ένα συγκεκριμένο πλάνο αξιοποίησης και ένταξης. Και μη βιαστούν κάποιοι να συγκρίνουν με Ακπομ πχ γιατί εκείνος είχε μπροστά του έναν on fire Πρίγιο που έδινε 3ποντα σε περίοδο που η ομάδα δεν ήταν στα καλά της. Τώρα μιλάμε για το δεξί μπακ , όχι για επιθετικό. Δηλαδή αν δε μπορεί ( ή δεν αξίζει) να παίξει ένα ημίχρονο με το Πανιώνιο στη Τούμπα ... ε δε θα έλεγα ότι η μεταγραφή ήταν και πολύ μελετημένη.
Θα δείξει
Δε μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον, γιατί προδικάζεις-προβλεπεις;
Το ζητούμενο για μένα είναι να είναι καλύτερος του Κιτσιου,για παίχτη των 350 χιλιάρικων ετησίως δε περιμένω κάτι πολύ παραπάνω.
Στα φιλικά δεν έδειξε τίποτα,ίσως να χρειάζεται το χρόνο του,φυσιολογικό είναι, νέος στην ομάδα.
Επίσης μη ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα έπαιζε σε μικρές ομάδες χωρίς στόχους,ανέβηκε σκαλιά και σε αυτό το κομμάτι.
Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής τον ξέρει και μάλιστα πολύ καλά, οπότε ξέρει και πως να τον διαχειριστεί, δηλαδή σε ποια παιχνίδια πρέπει να τον βάλει.
Το ζητούμενο για μένα είναι να είναι καλύτερος του Κιτσιου,για παίχτη των 350 χιλιάρικων ετησίως δε περιμένω κάτι πολύ παραπάνω.
Στα φιλικά δεν έδειξε τίποτα,ίσως να χρειάζεται το χρόνο του,φυσιολογικό είναι, νέος στην ομάδα.
Επίσης μη ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα έπαιζε σε μικρές ομάδες χωρίς στόχους,ανέβηκε σκαλιά και σε αυτό το κομμάτι.
Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής τον ξέρει και μάλιστα πολύ καλά, οπότε ξέρει και πως να τον διαχειριστεί, δηλαδή σε ποια παιχνίδια πρέπει να τον βάλει.
- sourmenetes
- Moderator
Ολα στο χορτο.στα φιλικα αν θυμαμαι καλα επαιξε κυριως αρ.μπακ.
Θα παρει το χρονο του και θα δουμε.
Θα παρει το χρονο του και θα δουμε.
ok κουβέντα κάνουμε μιας και δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον στην επικαιρότητα