Ευρωπαϊκή πορεία 2019-2020

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Re: Ευρωπαϊκή πορεία 2019-2020

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

θεωρω οτι σε ομιλους τσ λ μπορουμε 4 τουλ βαθμους
δεν ειναι ολοι φοβητρα. ειδικα στο τριτο γκρουπ
icue

Δημοσίευση από icue »

Επειδη αυτη η ομαδα δειχνει να μην εχει αντιπαλο φετος στην Ελλαδα και επειδη το πρωταθλημα λογω πλειοφ θα κριθει στο τελος, πρεπει επιτελους στην Ευρωπη με κατι μπρατισλαβες, μπατε και βιντες το κοντερ να σταματαει στα 3-4 και ας εχουμε και ντερμπι μετα απο 2-3 μερες. Πρεπει η ομαδα να αποκτησει νοοτροπια οτι ενα ματς Ευρωπης ακομα και με το τελευταιο χωριο ειναι πιο σημαντικο απο το οποιοδηποτε ματς πρωταθληματος που δεν κρινει τιτλο.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Και το 1-0 τους ίδιους βαθμούς δίνει με τις 3αρο4σάρες. Εγώ θέλω απλά νίκες μέσα έξω με όλους τους αντιπάλους χαμηλοτέρου επιπέδου ανεξαρτήτως εμφάνισης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Απαραίτητες οι δυο νικες με Σλοβαν.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Μακάρι να μην ισχύει, αλλά έχω την εντύπωση ότι στην UEFA τους έχει καθίσει στραβά η εικόνα του Σαββίδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και το πως την παρουσίασαν τα ΜΜΕ. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ταξιδεύω πολύ συχνά εντός Ευρώπης (έχουμε γραφεία σε 15 χώρες) και για πολλούς ξένους συναδέλφους μου ο ΠΑΟΚ είναι "η ομάδα που ο πρόεδρος της μπήκε με όπλο στο γήπεδο".
Σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι η ECA είχε προχωρήσει σε παύση μέλους για ένα διάστημα, δε μου φαίνεται απίθανο να μη θέλει η UEFA τον ΠΑΟΚ να προχωράει στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Περισσότερο πρέπει να προχωρήσει ο Άγιαξ παρά να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ.
Ο διαιτητής προσπαθούσε να περάσει τον Άγιαξ χθες, όχι να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Σκέφτομαι πιο παρανοϊκά και αναφέρομαι ακόμη και για την κλήρωση με τον Άγιαξ.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Ισχύει. Αν ήθελε άνετα μας έβγαζε και μερικές κόκκινες στο τέλος, αλλά απλά κιτρίνησε τους Crespo Λημνιό που δεν είχαν κάρτα(αλήθεια το προσέξατε αυτό;). Απλά είχε εντολές να περάσει ο Άγιαξ. Ένα παιδί έγραψε ότι ο διαιτητής αυτός μέχρι πριν το χθεσινό παιχνίδι είχε μέσο όρο 0,18 πέναλτι ανά αγώνα. Και χθες έδωσε 3. Ξεκάθαρο το μήνυμα. Θύμισε το Barcelona Paris τότε που είχε κερδίσει με μεγάλο σκορ η Paris στο πρώτο ματς.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μην τρελαινόμαστε. Φέτος πληρώσαμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό και την έλλειψη ευρωπαϊκών βαθμών. Έπρεπε να είμαστε στου ισχυρούς. Δεν πειράζει. Δύο τρεις καλές χρονιές στην Ευρώπη και μετά θα πέφτουμε με τα χωριά. Το Τσου Λου θα γίνει συνήθεια και κανονικότητα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

icue έγραψε:Επειδη αυτη η ομαδα δειχνει να μην εχει αντιπαλο φετος στην Ελλαδα και επειδη το πρωταθλημα λογω πλειοφ θα κριθει στο τελος, πρεπει επιτελους στην Ευρωπη με κατι μπρατισλαβες, μπατε και βιντες το κοντερ να σταματαει στα 3-4 και ας εχουμε και ντερμπι μετα απο 2-3 μερες. Πρεπει η ομαδα να αποκτησει νοοτροπια οτι ενα ματς Ευρωπης ακομα και με το τελευταιο χωριο ειναι πιο σημαντικο απο το οποιοδηποτε ματς πρωταθληματος που δεν κρινει τιτλο.
Ιδανικο σεναριο,δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο βεβαια,ας μας το αναλυσει ο Doomlord,ειναι να παρουμε το πρωταθλημα και να κανουμε τοσο καλη πορεια στην Ευρωπη οπου του χρονου θα ειμαστε στους 4 ισχυρους των κληρωσεων πρωταθλητριων. Να μην εχουμε ουτε καν αυτο το 25% να πεσουμε στον Αγιαξ σε 2 κληρωσεις. Αν συμβει αυτο,θα ειναι ονειρικο
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Jeremy4 έγραψε:Μακάρι να μην ισχύει, αλλά έχω την εντύπωση ότι στην UEFA τους έχει καθίσει στραβά η εικόνα του Σαββίδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και το πως την παρουσίασαν τα ΜΜΕ. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ταξιδεύω πολύ συχνά εντός Ευρώπης (έχουμε γραφεία σε 15 χώρες) και για πολλούς ξένους συναδέλφους μου ο ΠΑΟΚ είναι "η ομάδα που ο πρόεδρος της μπήκε με όπλο στο γήπεδο".
Σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι η ECA είχε προχωρήσει σε παύση μέλους για ένα διάστημα, δε μου φαίνεται απίθανο να μη θέλει η UEFA τον ΠΑΟΚ να προχωράει στην Ευρώπη.
Σίγουρα αυτή ιστορία με το όπλο ,άφησε κατάλοιπα .
Από την άλλη ήθελαν και τον Άγιαξ στους ομίλους .
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Jeremy4 έγραψε:Μακάρι να μην ισχύει, αλλά έχω την εντύπωση ότι στην UEFA τους έχει καθίσει στραβά η εικόνα του Σαββίδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και το πως την παρουσίασαν τα ΜΜΕ. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ταξιδεύω πολύ συχνά εντός Ευρώπης (έχουμε γραφεία σε 15 χώρες) και για πολλούς ξένους συναδέλφους μου ο ΠΑΟΚ είναι "η ομάδα που ο πρόεδρος της μπήκε με όπλο στο γήπεδο".
Δεν ισχύει για την ΟΥΕΦΑ ποτέ δεν υπήρχαμε, ήθελαν να σπρώξουν τον κολοσσό και αυτό κάνανε......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panxatzima

Δημοσίευση από panxatzima »

Φέτος είναι η ευκαιρία μας με την ομαδάρα που έχουμε να κάνουμε μια εξαιρετική πορεία στο Europa...Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς πολλοί υποτιμανε αυτήν την διοργάνωση λες και έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα δώσουμε το 100%...η ομαδα με μια καλη πορεία θα κερδίσει παρα πολλα...χρήματα,πρεστιζ,βαθμους για την ομάδα (στα τετοια μας οι βαθμοι για το καλό του αιληνικου ποδοσφαιρου) και μεγαλες ευρωπαϊκές βραδιες...θα ειναι ΈΓΚΛΗΜΑ αν για 2η χρόνια αφήσουμε ετσι την Ευρωπη...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

wickerman έγραψε:Θύμισε το Barcelona Paris τότε που είχε κερδίσει με μεγάλο σκορ η Paris στο πρώτο ματς.
Θυμασαι ομως τα σχολια εδω μεσα και γενικοτερα; Μεγαλη Μπαρτσελονα, τι κλαψουριζουν για το γκολ με φαουλ στο 93, 6 φαγαν κτλ :mrgreen:

Ε, καπως ετσι θα το θυμουνται και οι περισσοτεροι αυτο το ματς...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δεν ξέρω τι έγραφαν οι περισσότεροι αλλά όποιος δεν είδε τι έγινε σε εκείνο το παιχνίδι μετά το 70 μάλλον ήταν τυφλός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”