ιζ σι ε γκουντ μπιατς?Maniaq@Deepwood έγραψε:ρεφερι αϊ φακ γιορ μαδερ
Ajax - ΠΑΟΚ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ajax - ΠΑΟΚ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μερικές ήττες είναι ποιο θριαμβευτικές από κάποιες νίκες Αυτό το ρητό του Μισελ ντε Μοντειν ταιριαζει απόλυτα σήμερα στην ΠΑΟΚΑΡΑ
- navigator11
@giapas
Θα έχει τη δυνατότητα αξιοποίησης και Βιέρι, Βερν και Μαου. Θα δούμε κατά πόσο θα είναι τόσο χειρότερη. 2 επίσημα έχουν στα πόδια τους οι παίχτες. Και ο Φερέιρα έχει σκάρτα 2 μήνες στην ομάδα.
Θα έχει τη δυνατότητα αξιοποίησης και Βιέρι, Βερν και Μαου. Θα δούμε κατά πόσο θα είναι τόσο χειρότερη. 2 επίσημα έχουν στα πόδια τους οι παίχτες. Και ο Φερέιρα έχει σκάρτα 2 μήνες στην ομάδα.
Το έχουμε δει το έργο από 3-4 ελληνικές ομάδες με πιο πρόσφατη το γαυρο παραπροπερσυ και τον ΠΑΟΚ πέρυσι. Πολύ τρέξιμο , εντυπωσιακά καλός τον Αύγουστο και μετά παρακαλάς να έρθει ο Δεκέμβρης να σηκώσεις κεφάλι.
Μπορεί να αλλάξει , αλλά δε θα στοιχημάτιζα κιολας. Ούτε είμαι και πολύ αισιόδοξος με τις διαιτησίες που έχουμε στας ευρώπας τελευταία , γιατί ξαφνικά να αλλάξει αυτο ;
Μπορεί να αλλάξει , αλλά δε θα στοιχημάτιζα κιολας. Ούτε είμαι και πολύ αισιόδοξος με τις διαιτησίες που έχουμε στας ευρώπας τελευταία , γιατί ξαφνικά να αλλάξει αυτο ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 14 Αύγ 2019, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΈτσιArgaliad έγραψε:Μερικές ήττες είναι ποιο θριαμβευτικές από κάποιες νίκες Αυτό το ρητό του Μισελ ντε Μοντειν ταιριαζει απόλυτα σήμερα στην ΠΑΟΚΑΡΑ
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με επιστροφή Μαουριτσιο (κλάσεις ανώτερος του Καντουρι), Βερνμπλουμ και Βιεϊρίνια νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα στην Ελλάδα. Πάμε για δυνατή πορεία (δλδ να το πάρουμε) στο Europa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- navigator11
Εγώ πιστεύω πως, και λόγω προπονητή, που δείχνει υπερφιλόδοξος και μάλλον το κατέχει αρκετά το άθλημα, και για να διορθωθούν οι ανορθογραφίες των προηγούμενων ετών, θα δοθεί φέτος πολύ μεγάλη βαρύτητα στην Ευρώπη.
- hasio_john
Λοιπόν, τώρα που ηρέμησα λίγο, έχω να πω .... ΆΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΟΡΑΚΙ ΜΠΙΝΕ!
Άντε να δω πάλι πως θα κοιμηθώ, πως θα πάω στην δουλειά το πρωί.
Άντε να δω πάλι πως θα κοιμηθώ, πως θα πάω στην δουλειά το πρωί.
Argaliad έγραψε:Μερικές ήττες είναι ποιο θριαμβευτικές από κάποιες νίκες Αυτό το ρητό του Μισελ ντε Μοντειν ταιριαζει απόλυτα σήμερα στην ΠΑΟΚΑΡΑ

- sourmenetes
- Moderator
Θυμάστε την ταινόια με το Μαυρογιαλούρο???
Παιδιά πολύ το αργήσαμε το μπινελίκι...
ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ μ@λ@κ@ς!!!!
Παιδιά πολύ το αργήσαμε το μπινελίκι...
ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ μ@λ@κ@ς!!!!
- milhouse777
Η ομαδα μας εδειξε και παλι σημερα πως διαθετει πολυ ποιοτικό ροστερ ποδοσφαριστων. Προφανως διορθώνοντας λάθη του προσφατου παρελθοντος.
Ο προπονητής εδειξε ποσο μεγαλη προσωπικοτητα ειναι με το να τους προστατευσει τους παιχτες στο τελος(εχουμε αγωνα την Πέμπτη).
Με λιγη τυχη στις κληρωσεις μπορεί να φτασει μακρυα η ομαδα στο Γιουροπα.
Ο προπονητής εδειξε ποσο μεγαλη προσωπικοτητα ειναι με το να τους προστατευσει τους παιχτες στο τελος(εχουμε αγωνα την Πέμπτη).
Με λιγη τυχη στις κληρωσεις μπορεί να φτασει μακρυα η ομαδα στο Γιουροπα.
Αυτό που με σκάει είναι ότι θα πάρει ο γαύρος όλο το χρήμα.
Επειδή βλέπω σε μερικά topics να ειπώνονται ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Σήμερα είναι μέρα που δίνουμε μπράβο και συγχαρητήρια στην ομάδα.
Η πίκρα σας δεν έχει να κάνει με τους παίκτες.
Δηλαδή ρε πούστη μου, έχουμε κράξει τόσες φορές τόσα χρόνια τόσους παίκτες, πιστεύετε πως σήμερα είναι τέτοια μέρα;;;
Σήμερα είναι μέρα που δίνουμε μπράβο και συγχαρητήρια στην ομάδα.
Η πίκρα σας δεν έχει να κάνει με τους παίκτες.
Δηλαδή ρε πούστη μου, έχουμε κράξει τόσες φορές τόσα χρόνια τόσους παίκτες, πιστεύετε πως σήμερα είναι τέτοια μέρα;;;
- navigator11
Εγώ ειλικρινά απορώ πώς μπόρεσαν να συγκρατηθούν οι παίχτες. Σαφώς, επαγγελματίες είναι. Αλλά τους 250 παλμούς το λεπτό πώς τους διαχειρίζεσαι, όταν ο άλλος δείχνει τέτοια προκλητική ασέβεια στην προσπάθειά σου; Μόνο για το το ότι κρατήθηκε η διαμαρτυρία τους σε αυτό το επίπεδο τους θαυμάζω. Πόσο μάλλον για το ξεβράκωμα αυτής της στημένης παρωδίας μέσα από το αγωνιστικό κομμάτι. Δηλαδή σκέφτομαι, πες ότι γινόντουσαν 3 φάσεις εν δυνάμει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ απέναντι στη βαζέλα ή τη χούλια ή τη ρουλίτα, ξέρω γω, μέσα στην Τούμπα. Υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να καταλογιστούν όλα από το ξένο κοράκι;;
Όταν, ανεξάρτητα από το πόσο ... μπαλωμένος εισαι, έχεις συμπλέγματα με πρόσωπα, ακόμα και τέτοια στιγμή δε θα πτοηθείς, θα δώσεις την παραστασούλα σου. Οπότε μην εκπλήσσεσαι Ναπολιτάνε.
Όταν, ανεξάρτητα από το πόσο ... μπαλωμένος εισαι, έχεις συμπλέγματα με πρόσωπα, ακόμα και τέτοια στιγμή δε θα πτοηθείς, θα δώσεις την παραστασούλα σου. Οπότε μην εκπλήσσεσαι Ναπολιτάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 14 Αύγ 2019, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι θα περασει???aquila έγραψε:Αυτό που με σκάει είναι ότι θα πάρει ο γαύρος όλο το χρήμα.