Ajax - ΠΑΟΚ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: Ajax - ΠΑΟΚ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ένας ακόμη ένδοξος αποκλεισμός ? ΟΧΙ. Σήμερα μας κλέψανε. Μας στήσανε. Κλέψανε αυτή την ομαδάρα που στάθηκε στα ίσια και κοίταξε στα μάτια τις αδερφές από την Ολλανδία. Τα παιδάκια μόλις τα ζορίσαμε δείξανε τον κακομαθημένο πραγματικό εαυτό τους και το κοράκι δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα. Κρίμα για την προσπάθεια των παικταράδων μας.
Σίγουρα υπάρχουν θετικά και αρνητικά αλλά δεν μπορείς να κάνεις σήμερα κριτική μετά από αυτή τη σφαγή αλλά και μετά από αυτό το φοβερό στήσιμο της ομάδας και την τακτική που έβγαλε στο γήπεδο. Τρομερή εμφάνιση από την ομάδα, τρομερός Φερέιρα. Δεν δεχτήκαμε γκολ σε πραγματική ροή παιχνιδιού από τον Άγιαξ. ΟΚ ο Εσιτί δεν είναι πλήρως εγκληματισμένος, ο Καντούρι έκανε βεβιασμένα λάθη, ο Ζάμπα ήταν θολωμένος στην τελική ενέργεια όπως και ο Πέλκας, αλλά στην τελική όλη η ομάδα μαζί έβγαλε αυτήν την εμφάνιση.
Μπίσεσβαρ απλά δεν τους βλέπει. Μεγάλη παικτούρα, ίσως ο πιο ποιοτικός παίκτης του ρόστερ.
Δώσε ρε γαμημένε το χέρι στο τέλος, δωστο ρε αρχίδι και ας το στείλλω στα περιστέρια.
Σίγουρα υπάρχουν θετικά και αρνητικά αλλά δεν μπορείς να κάνεις σήμερα κριτική μετά από αυτή τη σφαγή αλλά και μετά από αυτό το φοβερό στήσιμο της ομάδας και την τακτική που έβγαλε στο γήπεδο. Τρομερή εμφάνιση από την ομάδα, τρομερός Φερέιρα. Δεν δεχτήκαμε γκολ σε πραγματική ροή παιχνιδιού από τον Άγιαξ. ΟΚ ο Εσιτί δεν είναι πλήρως εγκληματισμένος, ο Καντούρι έκανε βεβιασμένα λάθη, ο Ζάμπα ήταν θολωμένος στην τελική ενέργεια όπως και ο Πέλκας, αλλά στην τελική όλη η ομάδα μαζί έβγαλε αυτήν την εμφάνιση.
Μπίσεσβαρ απλά δεν τους βλέπει. Μεγάλη παικτούρα, ίσως ο πιο ποιοτικός παίκτης του ρόστερ.
Δώσε ρε γαμημένε το χέρι στο τέλος, δωστο ρε αρχίδι και ας το στείλλω στα περιστέρια.
ΠΑΟΚΑΡΑ. ΟΜΑΔΑΡΑ. ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχουμε ομαδάρα!!! Μονο περήφανοι για αυτούς τους παίχτες που έφεραν το ντάμπλ και ξεβρακωσαν την ουεφα και την μικρή Ολλανδέζα.... Τώρα ξεκινάνε όλα!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο σημερινός αγώνας θα μείνει στην ιστορία και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι η μέρα που κοτζάμ Άγιαξ χρειάστηκε μια διαιτητική αλητεία για να περάσει τον ΠΑΟΚ. Είδαμε έναν αγώνα βγαλμένο όχι από την πρόσφατη παράγκα/Ε.Ο. αλλά από τα παλιά χρόνια, τη δεκαετία τού 60 και τού 70 που οι διαιτητές έκαναν ότι έπρεπε για να νικάει το ΠΟΚ.
Τέτοιες ήττες χαλυβδώνουν τους δυνατούς χαρακτήρες, που κατά τη γνώμη μου είναι γεμάτη η ομάδα μας, σε διοίκηση, ομάδα και προπονητή. Προκαλούν συσπείρωση με αποτέλεσμα η ομάδα να δίνει τον καλύτερο εαυτό της στη συνέχεια όπως είδαμε μετά τα καραγκιοζιλίκια πέτσινου και χάρτινης πρόπερσι.
Εχθροί υπάρχουν πολλοί. Χρειάζεται κι εμείς να μείνουμε συσπειρωμένοι και να μην πέφτουμε στις παγίδες που έχουν ήδη στήσει οι κωλοαθηναϊκοί κύκλοι, που ήδη έχουν αρχίσει να περνάνε το μήνυμα οτι ο ΠΑΟΚ απλά δεν μπορούσε, ή έκανε το ένα ή το άλλο λάθος. Όλοι είδαμε οτι η πρόκριση τού άγιαξ ήταν προαποφασισμένο γεγονός και δεν θα μπορούσαμε να το αλλάξουμε με τίποτε.
Ταυτόχρονα βλέπω με καχυποψία και τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα που είχαμε κι εμείς και ο γάβρος και που είναι λες και συνωμοτεί το σύμπαν για να πάρει όλα τα φράγκα ο ακατανόμαστος. Ο νοών νοείτο.
Το κεφάλι ψηλά.
Τέτοιες ήττες χαλυβδώνουν τους δυνατούς χαρακτήρες, που κατά τη γνώμη μου είναι γεμάτη η ομάδα μας, σε διοίκηση, ομάδα και προπονητή. Προκαλούν συσπείρωση με αποτέλεσμα η ομάδα να δίνει τον καλύτερο εαυτό της στη συνέχεια όπως είδαμε μετά τα καραγκιοζιλίκια πέτσινου και χάρτινης πρόπερσι.
Εχθροί υπάρχουν πολλοί. Χρειάζεται κι εμείς να μείνουμε συσπειρωμένοι και να μην πέφτουμε στις παγίδες που έχουν ήδη στήσει οι κωλοαθηναϊκοί κύκλοι, που ήδη έχουν αρχίσει να περνάνε το μήνυμα οτι ο ΠΑΟΚ απλά δεν μπορούσε, ή έκανε το ένα ή το άλλο λάθος. Όλοι είδαμε οτι η πρόκριση τού άγιαξ ήταν προαποφασισμένο γεγονός και δεν θα μπορούσαμε να το αλλάξουμε με τίποτε.
Ταυτόχρονα βλέπω με καχυποψία και τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα που είχαμε κι εμείς και ο γάβρος και που είναι λες και συνωμοτεί το σύμπαν για να πάρει όλα τα φράγκα ο ακατανόμαστος. Ο νοών νοείτο.
Το κεφάλι ψηλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Τρί 13 Αύγ 2019, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
πολύ κρίμα για τον τρόπο που έγινε
ξεκάθαρα δεν θέλανε τον Αγιαξ εκτός ομίλων
οπωσδήποτε 2 νίκες με μπρατισλάβα και πρόκριση στους ομίλους γιουρόπα
οπωσδήποτε σοβαρότητα στον όμιλο και όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς
όχι άλλες κληρώσεις τέτοιες στα προκριματικά, είναι βλακώδες να είμαστε στους αδύναμους
ξεκάθαρα δεν θέλανε τον Αγιαξ εκτός ομίλων
οπωσδήποτε 2 νίκες με μπρατισλάβα και πρόκριση στους ομίλους γιουρόπα
οπωσδήποτε σοβαρότητα στον όμιλο και όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς
όχι άλλες κληρώσεις τέτοιες στα προκριματικά, είναι βλακώδες να είμαστε στους αδύναμους
- Mario Jardel
Ευχομαι στο διαιτητη να ειναι γερος,υγιεστατος και να τα χιλιασει πραγματικα απο βαθη της καρδιας μου...
Απλα να μη ξαναχαμογελασει ποτε ξανα, χρυσο να πιανει σκατα να γινεται, μουνee να ακουμπαει γαιδουροπουτσ@ να γινεται...
Απλα να μη ξαναχαμογελασει ποτε ξανα, χρυσο να πιανει σκατα να γινεται, μουνee να ακουμπαει γαιδουροπουτσ@ να γινεται...

-
το τελευταιο το λες και ευχη για τον συγκεκριμενοMario Jardel έγραψε:Ευχομαι στο διαιτητη να ειναι γερος,υγιεστατος και να τα χιλιασει πραγματικα απο βαθη της καρδιας μου...
Το σημερινό ματς μας φανερωσε τον τρόπο που θέλει η ουεφα να γίνονται οι όμιλοι του τσαμπιονς λιγκ. Θέλει να συμμετέχουν τα μεγάλα ονόματα, γιατί αυτές οι ομάδες αποφερουν χρήματα στα ταμεία της. Μετά από την σημερινη διαιτητική παρωδία μου φαίνεται ακόμα πιο ύποπτο το περσινό ανύπαρκτο πέναλτι μέσα στην Μπενφίκα, και φαίνεται στημένο και το πέναλτι του Λεοβατς στην Τούμπα πάλι με τον Αγιαξ.
Ειλικρινά δεν έχω ξαναυπαρξει πιο ήρεμος και συγκεντρωμενος μετά από "αποκλεισμό". Συνειδητοποιω πως αυτό που δημιουργούμε κάθε μέρα είναι απίστευτα μεγάλο. Και φέρνει όλους μας πιο κοντά όσο και να φωνάζουν οι μισοί για οχταρια και οι άλλοι μισοί για δεκαοχταρια.
Ο ΠΑΟΚ πλέον μας γεμίζει απόλυτα. Η ολική εδραίωση της κυριαρχίας είναι around the corner.
Ελπίζω να κληρωθουμε σε οποιαδήποτε φάση του Europa με ομάδα από την Μαδρίτη. Όλοι μα όλοι όσοι θέλουν και το γράφω από τώρα έχουν φαγητά και ποτά από μένα. Για το γήπεδο δε, δεν περιγράφω...

Ο ΠΑΟΚ πλέον μας γεμίζει απόλυτα. Η ολική εδραίωση της κυριαρχίας είναι around the corner.
Ελπίζω να κληρωθουμε σε οποιαδήποτε φάση του Europa με ομάδα από την Μαδρίτη. Όλοι μα όλοι όσοι θέλουν και το γράφω από τώρα έχουν φαγητά και ποτά από μένα. Για το γήπεδο δε, δεν περιγράφω...

Πολύ καλή εμφάνιση
Πάμε παρακάτω
Εμένα άλλο με καίει, ξέρει κανείς την Σλόβαν, την έχει δει κανείς; Έχουμε κανένα ματς να δούμε;
Πάμε παρακάτω
Εμένα άλλο με καίει, ξέρει κανείς την Σλόβαν, την έχει δει κανείς; Έχουμε κανένα ματς να δούμε;
- BlackMagicPAOK
Καλά, αυτοί είναι οι .. παικταραδες του Αγιαξ;
Όλο με π@υστιες παίζανε. Το πρώτο πέναλτι μου θύμισε φάση από μπάσκετ που με ένα απλό άγγιγμα ο αντίπαλος παθαίνει "ηλεκτροσόκ"..
Στο δεύτερο γκολ έχει προηγηθεί φαουλ στον Ματος.
Στο τέλος ο τερματοφύλακας τους ξεπέρασε και τον κομποτιακο με το καπακωμα της μπάλας.
Ειχαν και τον άγγλο καραγκιόζη για σύμμαχο .. τι άλλο να κάνει η Ομάδα;
Πολλά Μπράβο για την τεράστια εμφάνιση!
Όλο με π@υστιες παίζανε. Το πρώτο πέναλτι μου θύμισε φάση από μπάσκετ που με ένα απλό άγγιγμα ο αντίπαλος παθαίνει "ηλεκτροσόκ"..
Στο δεύτερο γκολ έχει προηγηθεί φαουλ στον Ματος.
Στο τέλος ο τερματοφύλακας τους ξεπέρασε και τον κομποτιακο με το καπακωμα της μπάλας.
Ειχαν και τον άγγλο καραγκιόζη για σύμμαχο .. τι άλλο να κάνει η Ομάδα;
Πολλά Μπράβο για την τεράστια εμφάνιση!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackMagicPAOK την Τετ 14 Αύγ 2019, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντεξα και ειδα ενα ημιχρονο στο πρωτο ματς με τη ντανταλκ.Ενας μετριος ΠΑΟΚ την περναει με 2 νικες στο σβηστο.Αλλα κραταω μικρό καλαθι λογω των περσινων.prax έγραψε:Πολύ καλή εμφάνιση
Πάμε παρακάτω
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πρώτο ματς μέσα που;
- invincible
Έβαλα πάλι 4 γκολ αυτή την πουστρομαδα και δεν πέρασα πάλι όχι αυτή την φορά με λάθη απλά... αλλά με σφαγή!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! Τι κατάρες έχει φάει αυτή η ομάδα ... γκολ στο 90φεύγα να φας πάλι να παγώσεις και να χάσεις σε τελικό τσουλου πουστρομαδα.