Ajax - ΠΑΟΚ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Ajax - ΠΑΟΚ

Paschalakis
23
14%
Matos
1
1%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Giannoulis
2
1%
El Kaddouri
1
1%
Esiti
1
1%
Jaba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pelkas
4
2%
Biseswar
135
81%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Limnios
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Misic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 167

GoMaRoS

Re: Ajax - ΠΑΟΚ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αφου καταφεραμε να βρουμε θεση σε κατι μαξιλαρια για να δουμε το παιχνιδι εδω στην παργα μαζι με την γυναικα μου, ακριβως απο διπλα ειχε καθησει ενας Ολλανδος με τις δυο κορες του. Ποσα ΠΑΟΚια περασαν και δεν μπορεσαν να βρουν θεση και εβλεπαν το ματς ορθιοι ειναι αλλη ιστορια. Θα σταθω μονο σε αυτο που μου ειπε ο Ολλανδος, εμεις παιζαμε με 12 παιχτες σημερα, ασε τα πεναλτι, αλλα 3 φαουλ στο τελευταιο λεπτο εξω απο την περιοχη του αγιαξ με το σκορ 3-2 και να μην δινει τιποτα;; Αστειος. Δεν περιμενα τετοια ομαδα τον ΠΑΟΚ και τετοιο Μπισεσβαρ, χωρις να εχει ξεκινησει το Ελληνικο πρωταθλημα και ο αγιαξ εχει ηδη δυο παιχνιδια πρωταθληματος;; Και με ρωτουσε ποσο κανει ο Ακπομ, τετοιο ολοκληρωμενο φορ θελει στην ομαδα του. Αυτα.

Δεν θα πω ουεφα μαφια που μας στερησες το ονειρο, θα πω μαλακες εκει στην παε, 2 χρονιες τωρα γραψαμε την ευρωπη στα @@ σας, τωρα ειναι αργα για δακρυα. Σε αυτες τις κληρωσεις πρεπει να ειμαστε παντα μα παντα στους ισχυρους! Παρε Αμπελ την ομαδα φετος και πηγαινε την στους 8 του EL!

Ο Μ Α Δ Α Ρ Α ! ! !
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Το φοβόμουν ότι θα αποκλειστουμε στα πέναλτι... Πάλι.
Αγγλιδα αν περναγαμε σήμερα θα βγαίναν τόσα νέα ΠΑΟΚτσακια, όμως κατάφερες να βγάλεις τόσα x2.
Κάποια από αυτά σου εύχομαι να παρτουζιάσουν τις κόρες σου σε λίγα χρόνια
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Μαλλον κακη επιλογη εννοεις Μπανε.
Στο πρωτο ημιχρονο που χαθηκε ο Καντουρι, ο Εσιτι κρατουσε αμυντικα ολο το κεντρο.
Ισως να μην ειναι για τετοιο επιπεδο αλλα για γιουροπα και ελλαδα θα ειναι ιδανικος

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδια κρατηθηκε ο αγιαξ μεσα στην εδρα του,χωρις φασεις την ωρα που δοθηκαν 3 πεναλτυ,με εναν διαιτητη που σε εσκισε και μιλαμε για 8 και 6 ;;;;

Σιγουρα ειχαμε αδυναμιες και εχουμε αλλα δυσκολα κρινω σημερα αγωνιστικα τους παικτες.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Αυτά δεν γίνονται..θέλω Άγγλο μέσα στην Τούμπα και όλοι μας να χουμε 50αρικα και να τα κουνάμε... πουλημένος μέχρι αηδιας
kayde

Δημοσίευση από kayde »

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΡΙΣΠΕΚΤ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Δε θελω να γραψω κατι αλλο,δεν ειναι κανενας μας και στη καλυτερη ψυχολογια οποτε αλλη φορα.

Ενα μονο και θα το καταλαβουν αυτοι που πρεπει.ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.Θα το διαπιστωσετε συντομα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:Μαλλον κακη επιλογη εννοεις Μπανε.
Στο πρωτο ημιχρονο που χαθηκε ο Καντουρι, ο Εσιτι κρατουσε αμυντικα ολο το κεντρο.
Ισως να μην ειναι για τετοιο επιπεδο αλλα για γιουροπα και ελλαδα θα ειναι ιδανικος

Ναι το διόρθωσα, τραγικός,έπρεπε να βγει πολύ νωρίτερα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Πρέπει να κυνηγήσουμε λυσσαλέα την Ευρώπη φέτος.
Στα του ματς,θα το γράψω γιατί δεν μπορώ να το κρατήσω.
Ο Εσιτι ήταν για λύπηση,νομίζω ότι κάναμε πολύ κακή επιλογή.
Ελπίζω να ανέβει,ήταν το μόνο που με στεναχώρησε σήμερα από την ομάδα.
Εγω δεν μπορω να γραψω αγωνιστικα γιατι και διαθεση δεν εχω και κραξιμο θα φαω.Ποσο δικιο εχεις...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

η ουεφα εστειλε το πρωτο μηνυμα. το επομενο θα ερθει στο εσωτερικο, σε συνεργασια με τον αυγενακη.

τα λογια ειναι περιττα. καληνυχτα και ψυχραιμια.

ΠΑΟΚΑΡΑ.-
TwoDoubles

Δημοσίευση από TwoDoubles »

omerta76 έγραψε:Και τωρα γράψτε καποιοι "δεν εχουμε οχταρι, μας λείπει αριστερο μπακ, ποιος θα ειναι ο αντί Ακπομ" κ του κωλου τα εννιάμερα...λες κ αν είχα αριστερο μπακ θα περνούσα απο την μαφία της Ευρώπης....
Ουέστ σκατοψυχε Αγγλε, βοήθησες τα κοκκινομαγουλα ξανθά πουστρακια της Ευρώπης να περάσουν...
Αυτά ισχύουν φιλε,ανεξάρτητα από την ασύλληπτη σφαγή που είδαμε σημερα.
Ουσιαστικά μεταγραφές δεν κάναμε.
Ο Ροντριγκο ήταν εκτός 18άδας.

Ο Εσίτι ειναι ίσως ένα από τα μετριότερα(επιεικώς) χαφ που εχω δει στη ζωή μου,ο Αουγκούστο μάλλον δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στον προπονητή.
Και ο πιο ποιοτικός παίκτης ίσως του ρόστερ ο Στοχ δεν πήρε λεπτό συμμετοχής.

Απελπιστικός επίσης ο Σφιντέρσκι,χίλιες φορές Κουλούρης που δεν τον γούσταρε κανείς μας(κι εγω μέσα).

Υπάρχουν πολλοί αγωνες,δεν τελειωσε η χρονια σήμερα.Χρειαζόμαστε ενίσχυση ουσιαστική.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

καθαρό χέρι, το έχω δει 3 φορες στο replay tv
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Στο εσωτερικο δεν εχουν καμια απολυτως ελπιδα...
Στο δεκαλεπτο 3 θα ριχνω σε καθε παιχνιδι! Ας κανουν οσες μαγκιες θελουν τα λαμογια...
γ αυτο μας σφαξαν γτ το πήραν χαμπαρι και δεν μας θελουν με εσοδα...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Συνελαβαν οι μπασταρδοι και εναν δημοσιογραφο (βασιλοπουλο νομιζω)

kos

Δημοσίευση από kos »

Οι εναλλαγές μπάλας μεταξύ μπισε καντουρι είναι ότι πιο τοπ έχω δει στον ΠΑΟΚ. Ο Ομάρ είναι ο μόνος που μπορεί να φτάσει εγκεφαλικά τον θεϊκό ΜΠΙΣΕ.
Έχω ήδη αλλάξει γνώμη για Μαουρίτσιο στο 8.
Μπισε Ομάρ στο 8-10 μέχρι να πέσουν κάτω.
Τα ατομικά λάθη σήμερα δεν μας απασχολούν. Έχουμε γιορτή. Γιορτάζει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ.

Αν ήμουν ζαμπα και ήθελα μεταγραφή σε τοπ ομάδα θα ντρεπόμουν που ο χοντρούλης απέναντι έτρεχε μέχρι το 94 και εγώ κλαταρα στο 35. Ας προβληματιστεί λίγο το τοπ ταλέντο γιατί έχουν υπάρξει πιο τοπ ταλέντα που έμειναν ταλέντα.

Για μεταγραφές δεν μιλάω ξανά. Αυτήν την ατάκα "ότι θέλει ο προπονητής" ας την κάνουν επιτέλους πράξη. Ο άνθρωπος το έχει. Γιώργη για μια φορά πάτα φρένο.

Εσιτι είσαι ΠΑΟΚ

Αν την άλλη Πέμπτη κατέβουμε με φανέλα uefa mafia υπάρχει κάποια ποινή?
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

να και κατι θετικο σημερα (για το βασιλοπουλο λεω) :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Τρί 13 Αύγ 2019, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εγω εχω να πω οτι σημερα ο ΠΑΟΚ εκανε πολλους ΠΑΟΚτσηδες σε ολη την Ελλαδα. Ολη η Ελλαδα ειδε πως ο Αγιαξ παρακαλουσε να ληξει το ματς νωριτερα για να παρει την προκριση. Ολη η Ελλαδα ειδε το μεταλλο του αηττητου πρωταθλητη.

Ο Φερευρα συνεχιζει απο κει που αφησε ο Λουτσεσκου και η ομαδα θεωρω πως θα βελτιωνεται μερα με την μερα.

Η πουτανα η μοιρα μας,μας εχει περιορισει στους περηφανους αποκλεισμους. Αλλες φορες η ατυχια μας,αλλες φορες ο διαιτητης,αλλες φορες η αστοχια μας μας εχουν στερησει το δικαιωμα για εστω μια φορα στους ομιλους. Ειναι κριμα για τους κοπους μας καθε φορα να υπερπροσπαθουμε και να μην ανταμοιβομαστε στην πουτανα την Ευρωπη.

Αν εκμεταλευτουμε την αυρα champions league που εχουμε και την κρατησουμε και στο Europa,θεωρω θα δουμε και πραματα που δεν εχει ξανακανει ελληνικη ομαδα σε αυτο τον θεσμο.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”