Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
- NIKOS_PAOK04
Re: Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Αυτό που είδαμε σήμερα κάνει την παράγκα του γαύρου απλά γατάκια !!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Καθαρό επιθετικό φάουλ στον Μάτος στο γκολ και ανύπαρκτο 3ο πέναλτυ. ΟΥέφα ότι πιο σιχαμερό υπάρχιε. Πλέον ο Άγιαξ έχει μπει στην black list μου. Γαύρος κανονικός. Να έχουν την κατάρα μου τα μπαστ@ρδια. Όπου και να παίζουν θα είμαι απέναντί τους.
Κανονικό σκορ σήμερα 1-2
Κανονικό σκορ σήμερα 1-2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 13 Αύγ 2019, 22:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
NIKOS_PAOK04 έγραψε:Αυτό που είδαμε σήμερα κάνει την παράγκα του γαύρου απλά γατάκια !!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
+++++++++++++++++++++++
- Notorious4
Μπράβο στην ομάδα το πάλεψε όσο μπορούσε.
Δεν ξέρω αν ηταν και τα 3 πέναλτι αλλά ήταν ξεκάθαρα μιλημενος να μην αμφισβητεί οποιαδήποτε φάση υπέρ του αγιαξ.
Δεν ξέρω αν ηταν και τα 3 πέναλτι αλλά ήταν ξεκάθαρα μιλημενος να μην αμφισβητεί οποιαδήποτε φάση υπέρ του αγιαξ.
Και απορώ μετάπως πάνε φυλακή κάπιοι άνθρωποι.
Πουτάνες , κάθε χρόνο και χειρότερα, γαμώ τα μάρκετ πουλ σας
Πουτάνες , κάθε χρόνο και χειρότερα, γαμώ τα μάρκετ πουλ σας
Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει σαν να πέρασε. Εμείς στο καθήκον μας ως οπαδοί.
Δεν χρειάζεται απογοήτευση παρά μόνο για σήμερα
Τέλος!!!
3 πέναλτι ρε ΟΥΕΦΑ μαφία;;;;;;;;
Το γαμημενο το χέρι δεν το είδες ρε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
SM-G965F
Δεν χρειάζεται απογοήτευση παρά μόνο για σήμερα
Τέλος!!!
3 πέναλτι ρε ΟΥΕΦΑ μαφία;;;;;;;;
Το γαμημενο το χέρι δεν το είδες ρε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
SM-G965F
ποιος αγιαξ.κρυφτηκανε πισω απο τα γιουσουφακια της ουεφα για να μπορεσουν να περασουν.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ξεφτιλησε ένα βρωμικο συστημα σημερα.ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους παικτες μας
- paoki_sweden
Fucking English cunt wanker. Poutana efxome ena palikari na se vri se ena monopati kai na se sapisi palipoustara
Μας γλέντησε ο πουτανας γιος ο Θεοδωρίδης.
Η σημερινή διαιτησία δεν ήταν τυχαία, ούτε έδωσε απλά τα σπόρια στον Άγιαξ
Ελπίζω ο Ιβάν να λύσει αυτά τα προβλήματα όπως τα λέγανε παλιά στη χώρα που μεγάλωσε
Η σημερινή διαιτησία δεν ήταν τυχαία, ούτε έδωσε απλά τα σπόρια στον Άγιαξ
Ελπίζω ο Ιβάν να λύσει αυτά τα προβλήματα όπως τα λέγανε παλιά στη χώρα που μεγάλωσε
Eγω σας λεω. Σκεφτειτε ολους αυτους που περιμεναν να δουνε τον ΠΑΟΚ να διασειρετε και για μια ακομη φορα πηραν τα τρια τους. Γιατι θα βγουν και θα πουν πολλα αλλα μεσα τους τους τσουζει πολυ.
δεν υπαρχει κανενα πεναλτυ στο τριτο γκολ και στο δευτερο υπαρχει υποψια επιθετικου φαουλ απλα δεν βοηθαει το ριπλει επειδη κολησε το λινκ στο τελος υπαρχει χερι στο τελος?
3 πέναλτι ΟΛΑ αμφισβητουμενα, που σε εμάς δεν θα δινόταν ούτε ένα. Φτάνει με τον μεγάλο και τρανό Αγιαξ που έπρεπε να προκριθεί με το έτσι θέλω.
Δεν υπάρχουν αγωνιστικά σχόλια. Ο ΠΑΟΚ σήμερα μόλις απέκτησε κουπόνι από το σύμπαν να φτάσει μέχρι το τέρμα στο europa.
6πεναλτι απέναντι στον Αγιαξ κατά μας. Σε ΌΛΑ τα προκριματικά τον πέρασαν με το έτσι θέλω
Δεν υπάρχουν αγωνιστικά σχόλια. Ο ΠΑΟΚ σήμερα μόλις απέκτησε κουπόνι από το σύμπαν να φτάσει μέχρι το τέρμα στο europa.
6πεναλτι απέναντι στον Αγιαξ κατά μας. Σε ΌΛΑ τα προκριματικά τον πέρασαν με το έτσι θέλω
Σόνι και καλά να βάλει τρίτο γκολ να καθαρίσει το παιχνίδι ο μπάσταρδος