Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Re: Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Πίστη από όλους ρε αδέρφια από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο και θα γίνει το θαύμα θα το κάνουμε εμείς να γίνει
- giwrgos04dex
Θέλει αλητεία κι μυαλό το ματςGEOL έγραψε:Stoch στη θέση Ζαμπά χρειάζεται.
Περι κορακιού. Αν ήταν πέναλτυ το 1ο του Άγιαξ, άλλο τόσο το σμπρώξιμο στον Μάτος. Καρμπον φάσεις.
Κατά τα άλλα, τους γλύτωσε 1-2 κίτρινες.
Ζαμπά καλός, αλλά τσαπατσούλης να πάρει στην τελική, Εσίτι ο χειρότερος με τη μπάλα στα πόδια.
Πάμε για άλλο ένα γκολ. Και να φάμε στα @@ μας... Εμείς τη δουλειά μας.
Κατά τα άλλα, τους γλύτωσε 1-2 κίτρινες.
Ζαμπά καλός, αλλά τσαπατσούλης να πάρει στην τελική, Εσίτι ο χειρότερος με τη μπάλα στα πόδια.
Πάμε για άλλο ένα γκολ. Και να φάμε στα @@ μας... Εμείς τη δουλειά μας.
- Maximus
Υπομονή. Έχει δείξει καλά στοιχεία. Θα δέσει με την ομάδα και θα παραμιλάς...joshua έγραψε:Οσοι λενε για τον Ελ Καντουρι εχουν ριξει μια ματια στον Εσιτι? Ενα γαμημενο αμυντικο χαφ να βρουμε να κανει τα στοιχειωδη και τι στον κοσμο.
Στο πρώτο 10λεπτο ξεκίνησε πολυ δυναμικά, τα εκοβε σχεδόν όλα. Μετά έπεσε...
rainmaker έγραψε:Διαιτησία άθλια και προκλητική.
Δεν έδωσε φράγμα στην αρχή, δεν έδωσε αντικανονικο πλαγιο, δεν έδωσε κάρτες, δεύτερο πέναλτι ανύπαρκτο και ας λένε ότι θέλουν για κανονισμούς.
Ο ΠΑΟΚ παίζει αρχιδατα.
Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μπείτε να τους τσακισετε
Το φράγμα στην αρχή βγάζει μάτι και είναι και κάρτα
Στον Μάτος γίνεται καθαρό πέναλτι
Μεγάλη βραδιά για την οικογένεια ...ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί θέλουν δεν θελουν
- Caballo Viejo
Αντρική εμφάνιση,γυναικωτος διαιτητής.Και όχι για τα πέναλτυ
Ρε παιδια αν αρχισουμε να κοιταμε λεπτομεριες ολους τους παικτες μας μετριους θα τους βγαλουμε. Επομενο ειναι αφου ο αντιπαλος τους κανει να φενεται "λιγους". Ειναι στα ορια αυτου που μπορουνε τα παιδια. Ολοι θα βγαλουν τις αδυναμιες τους.
Εμενα οπως ειπα μονο ο Ελ Καντουρι ειναι παραφωνια γιατι αυτα που εχει να δωσει ειναι μονο επιθετικα, ουτε αμυντικα, ουτε να κρατησει και να μιρασει ηρεμα μπαλα αρα δε μπορει να βγαλει την ποιοτητα του. Σε αυτο το ματς σιγουρα Μαουρισιο θα ηταν πολυ πιο χρησιμος.
Γενικα να ειμαστε περηφανοι για την ομαδα. Αυτο που ξερω ειναι οτι για μια ακομη φορα αυτοι που καθησαν στην ΤV για να δουν τον ΠΑΟΚ να διασειρετε απογοητευοντε ικτρα.
Εμενα οπως ειπα μονο ο Ελ Καντουρι ειναι παραφωνια γιατι αυτα που εχει να δωσει ειναι μονο επιθετικα, ουτε αμυντικα, ουτε να κρατησει και να μιρασει ηρεμα μπαλα αρα δε μπορει να βγαλει την ποιοτητα του. Σε αυτο το ματς σιγουρα Μαουρισιο θα ηταν πολυ πιο χρησιμος.
Γενικα να ειμαστε περηφανοι για την ομαδα. Αυτο που ξερω ειναι οτι για μια ακομη φορα αυτοι που καθησαν στην ΤV για να δουν τον ΠΑΟΚ να διασειρετε απογοητευοντε ικτρα.
- Lacedaemonian
Παμε ρε ομαδαρα
Ενα γκολακι θελουμε απεναντι σε μια αμυνα της πλακας

Ενα γκολακι θελουμε απεναντι σε μια αμυνα της πλακας

Από πάνω τους. Ζηλεύω από τώρα αυτό που θα ζήσουν όσοι είναι μέσα. ΟΜΑΔΑΡΑ
Εγω απο τον Εσιτι αμυντικα ειμαι ευχαριστιμενος. Επιθετικα και με τι μπαλα δε ξερω τι ακριβως περιμενετε να κανει και με τετοιο αντιπαλο.
Και να χάσουμε με 5 γκολ, εγώ είμαι περήφανος γιατί τους κοιτάμε στα μάτια και χρειάστηκαν 2 πέναλτυ για να μου κάνουν γκολ.
Ξέρω ότι πρέπει να κερδίσω, ελπίζω στο θαύμα
SM-G965F
Ξέρω ότι πρέπει να κερδίσω, ελπίζω στο θαύμα
SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 13 Αύγ 2019, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- painkiller4
Έναν διαιτητή αν έχει δόλο το βλέπεις άμεσα δενείναι μονο τα πεναλτι. ενα λαθος, εστω και κρισιμο, δικαιολογειται
ο τυπος παιζει ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ 99-1 αγιαξ
εκει φαινεται το στησιμο
Ίδιες φάσεις σε αυτούς είναι φάουλ σε εμάς Τρίτη
ο τυπος παιζει ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ 99-1 αγιαξ
εκει φαινεται το στησιμο
Ίδιες φάσεις σε αυτούς είναι φάουλ σε εμάς Τρίτη
τι αλλο θα ακουσω πεναλτυ δευτερο ανυπαρκτο και ας λενε οι κανονισμοι ημαρτον και ναι μιας και ξαναειδα την φαση στον ματος υπαρχει πεναλτυ