Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Re: Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Η μονη παραφωνια ειναι φυσικα ο Ελ Καντουρι που ΚΑΙ πουλαει τη μπαλα τραγικα ΚΑΙ κανει το χαζο πεναλτι μετα στην ιδια φαση αλλα ξεχασα ειναι το πουλεν του φορουμ τωρα και απαγορευεται η κριιτκη σε αυτον.
Ειμαι σιγουρος οτι μετα το ματς ολο και καποιος θα βρεθει να τον βγαλει καλυτερο παικτη.
Ειμαι σιγουρος οτι μετα το ματς ολο και καποιος θα βρεθει να τον βγαλει καλυτερο παικτη.
1 είναι ο αδύναμος κρίκος, το πουλέμ μου ο Εσιτί. Μόνο λάθος πάσες, αργός, φτάνει πολύ αργά στον παίκτη που είναι να μαρκάρει. Στο τέλος το κατάλαβε και μαρκάρει μόνο με τα μάτι και από απόσταση. Όλες οι πάσες του λάθος...
Το πρωτο πεναλτυ το κερδισε ο καραγκουνης των ολλανδων, τετοια μπλονζον ξεγελαει. Αν ειναι αυτο πεναλτυ τοτε καθε κορνερ ειναι πεναλτυ τι να λεμε τωρα απλα επεσε σαν να τον πυροβολησαν.
- Vet_eranos
μη μασατε ωρε, ΠΑΟΚ εισαι, ρυακι παει το ματς...το δευτερο τεμαχιο θα ναι πιο γλυκο κ θα χεις κ την καβαντζα της παρατασης..
ας μπει κ στο 92 με κεφαλια βαρελα..γαμω το καρμα μου γαμω
ας μπει κ στο 92 με κεφαλια βαρελα..γαμω το καρμα μου γαμω
- Μπαρκαρούτσος
Μπράβο στα κομμάντα Sourme, pgetsos, Μαύρο Χιόνι που μπαίνουν και κοιτούν το topic! Είμαι από του αδερφού μου και δεν μπορώ να μπω Viber παιδιά...
- Maximus
Μαεστρικό κλείσιμο και σπάσιμο νευρων προς την ομαδα μας απο τον διαιτητή, ασχετα με τα πέναλτι.
Οι παίχτες του αγιαξ ιδια νοοτροπια με αυτη του γαυρου. Για καποιο ανεξηγητο λόγο πρέπει να περάσει η ομάδα τους και δεν τους περναει καν από το μυαλό, ότι παίζουν εναντιον μιας πολύ καλής ομαδάρας, η οποία τους κοιτάει στα ίσια. Κλασική γαυρικη νοοτροπια δηλαδή. Οπου δεν μπορουμε εμεις, να σπρώξει λίγο ο διαιτητης...
Anyway. Τακτικά η ομάδα δίνει ρέστα. Όλοι μαζί αμυνομαστε, ολοι μαζί κάνουμε επίθεση. Το συστημα δεν παιζει απολυτως κανένα ρόλο. Σε 2 φασεις τουλαχιστον βγηκαμε μπροστά σαν 4-3-3.
Οι παίχτες του αγιαξ ιδια νοοτροπια με αυτη του γαυρου. Για καποιο ανεξηγητο λόγο πρέπει να περάσει η ομάδα τους και δεν τους περναει καν από το μυαλό, ότι παίζουν εναντιον μιας πολύ καλής ομαδάρας, η οποία τους κοιτάει στα ίσια. Κλασική γαυρικη νοοτροπια δηλαδή. Οπου δεν μπορουμε εμεις, να σπρώξει λίγο ο διαιτητης...
Anyway. Τακτικά η ομάδα δίνει ρέστα. Όλοι μαζί αμυνομαστε, ολοι μαζί κάνουμε επίθεση. Το συστημα δεν παιζει απολυτως κανένα ρόλο. Σε 2 φασεις τουλαχιστον βγηκαμε μπροστά σαν 4-3-3.
Α ναι , θα έβγαζα καντουρι. Το ματς είναι κομμένο και ραμμένο για εμάς. Το DNA του ΠΑΟΚ είναι για αυτά τα ματς.
Είναι που δεν μας άρεσε η διαιτησία του πρώτου αγώνα. Δύο χαζά πέναλτι αλλά δυστυχώς όταν παίζουν στην περιοχή σου θα γίνουν και λάθη. Μεγάλη ΠΑΟΚΑΡΑ
- sourmenetes
- Moderator
Πολυ σωστος!!!Ksenitemenos4 έγραψε:Τον κανονισμο για πεναλτυ τον ξερει, για φαουλ εναντιον μας τους ξεχασε τους κανονισμους.
- paok re niamou
Το αμυντικο φαουλ φραγμα πανω στον Ακπομ το εδωσε επιθετικο, ενω ηταν και κιτρινη γιατι εφευγε σχεδον μονος
- theodorosstefan
Θα περάσουμε τελεία και γκαυλα!!!! Στα μάτια τον παιχτών φαίνεται ...
Φοβάμαι τις κάρτες στο β'.
Ο Πέλκας έχει ήδη κίτρινη και ο ρόλος τους είναι τέτοιος που προσπαθεί να ορμήσει στον αμυντικά για κλέψιμο.
Με τέτοιους μπαλαδόρους, εύκολα το κάνεις το φάουλ, και με ένα γήπεδο να ουρλιάζει και τους παίχτες του Άγιαξ να κλαίγονται σε κάθε φάουλ, εύκολα βγαίνει και η δεύτερη κίτρινη.
Πάντως, μιας και κάποιοι ξεκίνησαν κριτική, ο Βαρέλα σήμερα δεν μου αρέσει καθόλου.
Δεν βγάζει καμία σιγουριά.
Ο Πέλκας έχει ήδη κίτρινη και ο ρόλος τους είναι τέτοιος που προσπαθεί να ορμήσει στον αμυντικά για κλέψιμο.
Με τέτοιους μπαλαδόρους, εύκολα το κάνεις το φάουλ, και με ένα γήπεδο να ουρλιάζει και τους παίχτες του Άγιαξ να κλαίγονται σε κάθε φάουλ, εύκολα βγαίνει και η δεύτερη κίτρινη.
Πάντως, μιας και κάποιοι ξεκίνησαν κριτική, ο Βαρέλα σήμερα δεν μου αρέσει καθόλου.
Δεν βγάζει καμία σιγουριά.
- pirate_salonica
Ο ξάδερφος του Μπόρις Τζόνσον έχει γ@μηθεί να σφυρίζει Άζαξ... δε μας θέλει κιόλας... ρε ασταδιάλα θα το καρφώσω δε θα το καρφώσω;