Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Re: Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Τα πεναλντι ειναι. Ο διαιτητης ξεκαθαρα ομως σπρωχνει αγιαξ.
Εγώ βλέπω μια φανταστικη αριστερη μας πλευρά με Γιαννουλη, μπισεσβαρ. Προβληματικο αμυντικα Ζαμπα, ισως ειναι η ωρα του Στοχ.Π Πελκας φανταστικός. Καντουρι πρέπει να βγει κ να μπει ο Αουγκουστο. Ο Εσιτι πρέπει να μπει στο κλιμα.
Εγώ βλέπω μια φανταστικη αριστερη μας πλευρά με Γιαννουλη, μπισεσβαρ. Προβληματικο αμυντικα Ζαμπα, ισως ειναι η ωρα του Στοχ.Π Πελκας φανταστικός. Καντουρι πρέπει να βγει κ να μπει ο Αουγκουστο. Ο Εσιτι πρέπει να μπει στο κλιμα.
- constadine
Δύσκολα τα πράγματα με αυτόν τον διαιτητή .
Να δούμε θα αντέξουμε στο δεύτερο .
Να δούμε θα αντέξουμε στο δεύτερο .
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ένα γκολ ακόμα....
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Δεν έχω βρίσει ποτέ αλλά αυτός ο παλιομπινες είναι στημένος ΓΑΜΩ την Ουεφα τους
Τσιμεντωμα και πεταγμα στα βοθροκαναλα του Άμστερνταμ
Τσιμεντωμα και πεταγμα στα βοθροκαναλα του Άμστερνταμ
- paoki_sweden
Tha tous kseskisoume tous exoume trelani theli prosoxi kai idia dinami. PAME PAOKARAAAA.
-
και οι 11 ειναι καλα , αμα καποιος δεν εκανε αυτο που πρεπει θα βλεπαμε αλλο ματς... ομαδα που παει καλα δεν την αλλαζεις , παμε για μεγαλη κηδεια αποψεGospi έγραψε:Ο Καντουρι ειναι ανυπαρκτος για εναν πολυ περιεργο λογο και αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην μπορουμε να βγαλουμε την μπαλα απο το δικο μας μισο. Το πρωτο πεναλντι ξεκιναει απο μπαλα π χανει στο πλαι της περιοχης και στη συνεχεια κανει και το πεναλντι.
Ο ρεφ ειναι μπασταρδος για πολλους λογους αλλα ηταν αναμενομενο ουεφα μαφια.
Επειγόντως αλλαγη Καντουρι και ισως και ζαμπα (πολυ τσαπατσουλης στην τελικη προσπαθεια).
Το καλό ειναι πως σε καθε περιπτωση θελαμε δευτερο γκολ αρα δεν μας επηρεαζει η ισοφαριση.
παμε να βαλουμε ενα δευτερο και να τους κανουμε κηδεια ειτε στην κανονικη ειτε στην παράταση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μας πιέζουν πολύ, αλλά πίεση περιμέναμε, δεν περιμέναμε χαλαρότητα από την πλευρά τους.
Το γκολ που βάλαμε, δυστυχώς μας έριξε ως διάθεση να τρέξουμε οργανωμένα, και το γυρίσαμε στις αντεπιθέσεις
το οποίο είναι έξυπνο όταν έχεις μπροστά πνευμόνια. Με Μπίσε και Ζαμπά, δυστυχώς δεν έχουμε ελπίδες με αντεπιθέσεις.
Ασχέτως τα δύο πέναλντι, ασχέτως την ισοφάριση του Άγιαξ, πρέπει να συνεχίσουμε το αρχικό μας παιχνίδι, αυτό που βλέπαμε πριν το 0-1.
Έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε.
Και ας είμαστε μια γαμημένη φορά λίγο τυχεροί, ρε πούστη μου.
Μια γαμημένη φορά, να μας χαμογελάσει λίγο η γαμημένη η τύχη.
Το γκολ που βάλαμε, δυστυχώς μας έριξε ως διάθεση να τρέξουμε οργανωμένα, και το γυρίσαμε στις αντεπιθέσεις
το οποίο είναι έξυπνο όταν έχεις μπροστά πνευμόνια. Με Μπίσε και Ζαμπά, δυστυχώς δεν έχουμε ελπίδες με αντεπιθέσεις.
Ασχέτως τα δύο πέναλντι, ασχέτως την ισοφάριση του Άγιαξ, πρέπει να συνεχίσουμε το αρχικό μας παιχνίδι, αυτό που βλέπαμε πριν το 0-1.
Έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε.
Και ας είμαστε μια γαμημένη φορά λίγο τυχεροί, ρε πούστη μου.
Μια γαμημένη φορά, να μας χαμογελάσει λίγο η γαμημένη η τύχη.
Αν ήταν πέναλτι το σπρωξιμο6 και τον Μάτος τον έσπρωξαν όταν συγκρούστηκε με την ολλανδεζα
Ένα γαμημένο γκολ ακόμα, πρέπει να γίνουν οι αλλαγές γρήγορα και αυτοί που θα μπουν να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν.
Ο Καντουρι πρέπει να αλλαχθεί πρώτος,δεν θα μπορέσει για πολύ ακόμα.
Ο Καντουρι πρέπει να αλλαχθεί πρώτος,δεν θα μπορέσει για πολύ ακόμα.
Πραγματικα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εμφανιση απεναντι σε εναν διαιτητη μαλιστα που τις προθεσεις τις εδειξε μετα το πρωτο πεναλτι στο φαουλ που εδωσε πανω στον Ζιγιες εξω απο την περιοχη.Αν δεν παιζαμε και με 10 τα πραγματα θα ηταν ακομα καλυτερα.
-
-
Ο Πελκας τα τελευταία 10 λεπτά είχε φουσκώσει ,δεν είχαμε ισορροπία ,έπρεπε να καλύψει τον Ζαμπα δεν το έκανε ,μετά από 10 λεπτά ξαναφανηκε.Maximus έγραψε:Σοβαρεψου. Ακου αλλαγη ο Πελκαςpanpangr77 έγραψε:Η ομάδα ψόφησε.Ο Πελκας αλλαγή .πουστη αγγλε
- Μπαρκαρούτσος
οσο για την διαιτησια παρα την γκρινια μας ειναι πολυ καλη τα δυο πεναλτυ ειναι καθαρα και ολα τα υπολοιπα φαουλ ειναι στο 50 -50