Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Dimg4

Re: Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αλλο το τι θελουμε και αλλο τι γινεται αν αποκλειστουμε. Μεχρι και οτι ηταν στο επιπεδο ΠΑΟΚ ο Αγιαξ πριν λιγα χρονια διαβασα εδω μεσα
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Δεν χρειάζεται τόσο άγχος. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και θα περάσουμε.
xpan

Δημοσίευση από xpan »

3 ωριτσες για να αρχίσει το ματς...Το 2010 τα ματς με τον αγιαξ τα είδα στην Λήμνο,το 2016 κάπου στην νότια Κρήτη και φέτος για πρώτη φορά τα βλέπω από την βάση μου,Για να δουμε,θα αλλάξει η τύχη της ομάδας προς το καλύτερο;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

navigator11 έγραψε:Μιας και δεν έχω ξανασχοληθεί, να ρωτήσω λίγο τους γνωρίζοντες. Αυτό το sportzone είναι αξιόπιστο; Να το δοκιμάσω για τον αγώνα σήμερα; Ή θα πέσει φουλ του κολλήματος;

Ότι πιο αξιόπιστο ξέρω, έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω.
Λέω να το κάνω σήμερα να δω Καραμπάχ-ΑΠΟΕΛ.

http://livetv.sx/enx/
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

xpan έγραψε:3 ωριτσες για να αρχίσει το ματς...Το 2010 τα ματς με τον αγιαξ τα είδα στην Λήμνο,το 2016 κάπου στην νότια Κρήτη και φέτος για πρώτη φορά τα βλέπω από την βάση μου,Για να δουμε,θα αλλάξει η τύχη της ομάδας προς το καλύτερο;
με βαση τα δεδομενα αυτα,μαλλον οπου και να το δεις δεν γλιτωνουμε τον αποκλεισμο

Στο ποδοσφαιρο ολα γινονται. Εμεις καταφεραμε και αποκλειστηκαμε απο Εστερσουντ προπερσι ενω ειχαμε κερδισει 3-1 στον πρωτο αγωνα,γιατι να μην γινουμε η Εστερσουντ του Αγιαξ σημερα,ποσο μαλλον με 2-2 σε πρωτο αγωνα ?

Η ομαδα δειχνει να πιστευει 100% στην προκριση και αυτο ειναι που γουσταρω πιο πολυ. Αν παιξουμε οπως παιξαμε προχτες,εστω για ενα ημιχρονο,με καλυτερη ευστοχια και λιγοτερα λαθη,εχουμε προκριθει
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Με την μαύρη γκρι εμφάνιση για το διπλό ΠΑΟΚαρα
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Είμαι Μυτιλήνη διακοπές. Βρίσκω καφετέρια που γράφει από έξω ότι θα έχει τον ΠΑΟΚ πάνω και το γαύρο κάτω. Λέω θα μας έχει σε καμιά γωνίτσα. Ρωτάω κ μου λέει ο πάνω χώρος είναι για όποιον θέλει να δει τον ΠΑΟΚ κ ο κάτω για τον ολυμπιακό. Ο πάνω είχε πάνω από 12 τραπεζάκια κ ξεχωριστές 20 καρέκλες κ ο κάτω περίπου 7 τραπεζάκια. Δε ξέρω γιατί υπήρχε αυτή η διαφορά σε ένα νησί με τόσους γαύρους αλλά μου έκανε εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Γτ μπορει ναι ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ο ιδιοκτήτης...
Επειδη βλεπω τρομερο ενθουσιασμό καλο ειναι να εχουμε στο νου μας με ποιον παίζουμε για να μην εχουμε αφορισμους...κ διαβασουμε παλι τέρατα εδω μεσα..
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου το μακρινό 1992, γεννήθηκε ένας κάποιος Λούκας Μοουρα.
Αυτός ντε, που τους έκανε την κηδεία με χατ τρικ μέσα στο κοτέτσι τους, πριν μερικούς μήνες.
:o :D
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ωραίοι οι ενθουσιασμοι τα μεγάλα λόγια και τα πάμε να τους φάμε αλλά προσωπικά έχω χορτάσει από τέτοια ..ρεαλιστικά έχουμε ελάχιστες πιθανότητες και στο τέλος η προσμονή θα μετατραπεί σε γκρίνια κάτι πολύ κουραστικό και γραφικό
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

navigator11 έγραψε:Είμαι ανάμεσα στο να το δω και να μην. Δεν ξέρω, δίλημμα μεγάλο ρε γαμώτο. Τουλάχιστον να έχω ένα αποκούμπι σε περίπτωση που επιλέξω το απονενοημένο :mrgreen:

Ενω εμεις που θα το δουμε θα ασπρισουν τα μαλλια μας,θα γινουμε μουσκεμα απο ιδρωτα και θα τρωμε τα νυχια μεχρι και των διπλανων μας.Δε μιλαω για εγκεφαλικα,καρδιες κτλπ αυτα ειναι σιγουρα.Αιντε ΠΑΟΚΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :nairepaok: :nairepaok:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Χιλιόμετρα κάναμε πάλι
Για την καψούρα μας την πιο μεγάλη

Με το μετρό :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

με γκαντεμιασε ο panta

εκανα δεηση υπερ υγειας για το συναδελφο του
και εγινε καλα :? και θα δει το ματς

και ενω εχω κανονισει ρεπο για να δω το ματς
με πηρανε τηλ. πριν μιση ωρα οτι αρρωστησε ο αλλος οδηγος(σκουληκι)
και πρεπει να βγω να μαζεψω το γαλα :evil: :twisted:

για το ματς τωρα
καλο θα ειναι να περασουμε και να παμε και στους ομιλους του τσου λου
αλλά δεν παιζουμε και με την εστερσουντ
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εικόνα

Ετοιμαστείτε!!!
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

AntoniosK έγραψε:Είμαι Μυτιλήνη διακοπές. Βρίσκω καφετέρια που γράφει από έξω ότι θα έχει τον ΠΑΟΚ πάνω και το γαύρο κάτω. Λέω θα μας έχει σε καμιά γωνίτσα. Ρωτάω κ μου λέει ο πάνω χώρος είναι για όποιον θέλει να δει τον ΠΑΟΚ κ ο κάτω για τον ολυμπιακό. Ο πάνω είχε πάνω από 12 τραπεζάκια κ ξεχωριστές 20 καρέκλες κ ο κάτω περίπου 7 τραπεζάκια. Δε ξέρω γιατί υπήρχε αυτή η διαφορά σε ένα νησί με τόσους γαύρους αλλά μου έκανε εντύπωση.
Παλικαρε αν είσαι Μυτιλήνη , πάνε μια βόλτα στο σύνδεσμο σε κεντρικό σημείο είναι ,να βοηθήσεις και με την μπυριτσα σου και να πιείς και μια για μας που περάσαμε εκει τα φοιτητικά μας χρόνια και είδαμε από μέσα το έπος της Τότεναμ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”