Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Re: Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
E λέει ο καθένας τι είδε στον ύπνο του, δεν πειράζει.
Εγώ θα μπω μόνο το βράδυ σε περίπτωση που αποκλειστούμε για να διαβάσω αυστηρή κριτική προς την ομάδα και την ΠΑΕ
Εγώ θα μπω μόνο το βράδυ σε περίπτωση που αποκλειστούμε για να διαβάσω αυστηρή κριτική προς την ομάδα και την ΠΑΕ
Παοκάρα τρέλανε μας για άλλη μια φορά!
ΠΑΟΚ διπλό ΠΑΟΚ διπλό...
Ως αουτσάιντερ το διπλό θα φέρει απίστευτη χαρά θα γραφτεί ιστορία αν δε συμβεί με τη κλήρωση που έχουμε είναι εντάξει και πάλι..
Αγωνία και αισιοδοξία..
ΠΑΟΚ διπλό ΠΑΟΚ διπλό...
Ως αουτσάιντερ το διπλό θα φέρει απίστευτη χαρά θα γραφτεί ιστορία αν δε συμβεί με τη κλήρωση που έχουμε είναι εντάξει και πάλι..
Αγωνία και αισιοδοξία..
-
Εδώ πλατεία Νταμ
Χαιρετώ όλα τα Παοκτσακια του κόσμου τούτου και του από κάτω
Σπέσιαλ χαιρετισμούς στον πιλότο, που πάλι δεν τον πρόλαβα Χαλκιδική
Χαιρετώ όλα τα Παοκτσακια του κόσμου τούτου και του από κάτω
Σπέσιαλ χαιρετισμούς στον πιλότο, που πάλι δεν τον πρόλαβα Χαλκιδική
- navigator11
Μιας και δεν έχω ξανασχοληθεί, να ρωτήσω λίγο τους γνωρίζοντες. Αυτό το sportzone είναι αξιόπιστο; Να το δοκιμάσω για τον αγώνα σήμερα; Ή θα πέσει φουλ του κολλήματος;
- Kostomanolis
Ξερει κανεις για Νεαπολη Λακωνίας αν θα το δειξει και που;
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ προσωπικά bane επειδή είμαι απαισιόδοξος για σήμερα αλλά συνάμα και πολύ αγχωμένος περιμένοντας να δω τον αγώνα προσπαθώ να σκεφτώ ένα ρεαλιστικό σενάριο πρόκρισης και δεν παραθέτω όνειρα. Αν δεν προηγηθούμε γρήγορα θεωρώ ότι θα χάσουμε. Τέλος πάντων. Όλοι είμαστε στην τσίτα.. άντε να δούμε γαμώ την κλήρωση που μας έτυχε.obanebane έγραψε:Πραγματικά όλα αυτά τα σενάρια στο μυαλό σας τα πλάθετε για να νιώσετε καλύτερα; αν ναι πάσο.
Η αλήθεια είναι ότι εμένα προσωπικά με εκνευρίζουν,και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι προσφέρουν στην κουβέντα.
Παιζει να φταιει ο Μπανε για πιθανο αποκλεισμοTolaros έγραψε:E λέει ο καθένας τι είδε στον ύπνο του, δεν πειράζει.
- Dimitris_L4
Εννοεις την εφαρμογη??navigator11 έγραψε:Μιας και δεν έχω ξανασχοληθεί, να ρωτήσω λίγο τους γνωρίζοντες. Αυτό το sportzone είναι αξιόπιστο; Να το δοκιμάσω για τον αγώνα σήμερα; Ή θα πέσει φουλ του κολλήματος;
- navigator11
Ναι, Δημήτρη. Την εφαρμογή.
Δεν υπάρχει κανένα νόημα να απωλέσι ηθικό η ομάδα ακόμα κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Εκ των πραγμάτων, με βάση τα δεδομένα του πρώτου αγώνα αλλά και της ετοιμότητας και διαφοράς ποιότητας ανάμεσα στις ομάδες, ο ΠΑΟΚ απλά με ένα γκολ θεωρώ ότι δε βολεύεται. Σαφώς και είναι παντελώς άλλο να προηγηθούμε. Αλλά και το ανάποδο να γίνει, είναι 90 λεπτά, που δε γίνεται να μείνει ουτε ένα δευτερόλεπτο από αυτά μη διεκδικούμενο. Το ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας το γνωρίζουμε ήδη. Αλλά, όπως κι ο προπονητής το έχει αναφέρει πολλάκις από όταν ήρθε στην ομάδα, ο στόχος ήταν και παραμένει να περάσουμε. Δεν το εξειδίκευσε, προσθέτοντας ότι αυτό ισχύει μόνον εφόσον προηγηθούμε στο Άμστερνταμ.
Δεν υπάρχει κανένα νόημα να απωλέσι ηθικό η ομάδα ακόμα κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Εκ των πραγμάτων, με βάση τα δεδομένα του πρώτου αγώνα αλλά και της ετοιμότητας και διαφοράς ποιότητας ανάμεσα στις ομάδες, ο ΠΑΟΚ απλά με ένα γκολ θεωρώ ότι δε βολεύεται. Σαφώς και είναι παντελώς άλλο να προηγηθούμε. Αλλά και το ανάποδο να γίνει, είναι 90 λεπτά, που δε γίνεται να μείνει ουτε ένα δευτερόλεπτο από αυτά μη διεκδικούμενο. Το ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας το γνωρίζουμε ήδη. Αλλά, όπως κι ο προπονητής το έχει αναφέρει πολλάκις από όταν ήρθε στην ομάδα, ο στόχος ήταν και παραμένει να περάσουμε. Δεν το εξειδίκευσε, προσθέτοντας ότι αυτό ισχύει μόνον εφόσον προηγηθούμε στο Άμστερνταμ.
- Dimitris_L4
Φίλε ειναι οτι καλύτερο σε λαιβ στριμ υπαρχει...αν εχεις καλο ιντερνετ δν υπαρχει περίπτωση να κολλήσει..
- navigator11
Είμαι ανάμεσα στο να το δω και να μην. Δεν ξέρω, δίλημμα μεγάλο ρε γαμώτο. Τουλάχιστον να έχω ένα αποκούμπι σε περίπτωση που επιλέξω το απονενοημένο 

- NIKOS_PAOK04
Εννοείτε αν χάσουμε από το χωριό ονόματι Ajax θα πρέπει να περάσουμε διοίκηση και παίχτες από την βάσανο της χλεύης και να απαιτήσουμε τουλάχιστον τα λεφτά μας πίσω εισιτηρίων - τηλεοπτικής συνδρομής - καφέ και μπύρας στο διπλανό καφέ που έχει τηλεόραση.Tolaros έγραψε:E λέει ο καθένας τι είδε στον ύπνο του, δεν πειράζει.
ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
navigator11 έγραψε:Είμαι ανάμεσα στο να το δω και να μην. Δεν ξέρω, δίλημμα μεγάλο ρε γαμώτο. Τουλάχιστον να έχω ένα αποκούμπι σε περίπτωση που επιλέξω το απονενοημένο
Πως θα αντέξεις;; θα μπαινοβγαινεις σε livescore συνέχεια;;; εγω ούτε για αστείο σε γίνεται να μη το δω...