Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Re: Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Μετά τις δηλώσεις του αμπελ βλέπω 3 χαφ χωρίς Πέλκα.
Όταν αμυνόμαστε
Εσιτι
Ζαμπα. Αουγκούστο. Ομάρ. Μπισε
Απκομ
Όταν πάμε να βγούμε μπροστά
Ζαμπα. Αουγκούστο. Εσιτι. Μπισε
Ομάρ
Απκομ
Όταν αμυνόμαστε
Εσιτι
Ζαμπα. Αουγκούστο. Ομάρ. Μπισε
Απκομ
Όταν πάμε να βγούμε μπροστά
Ζαμπα. Αουγκούστο. Εσιτι. Μπισε
Ομάρ
Απκομ
Εγώ θεωρώ πως με αυτή την εντεκάδα θα χάσουμε το πρέσινγκ ψηλά και θα ξεθεωθεί ο Ακπόμ ο οποίος θα χάσει το καθαρό μυαλό που χρειαζόμαστε. Αντίθετα, ναι μεν θεωρητικά ένας παραπάνω παίκτης στα χαφ θα βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε το δυνατό κέντρο του Άγιαξ, πρακτικά όμως δεν εγγυάται τίποτα καθώς πρώτον κι η Ρεάλ που πέρσυ τους έπαιξε με 3 χαφ, έφαγε 4, και δεύτερον στο πρώτο παιχνίδι με μόνο Εσίτι και Καντουρί εκεί, δεν κατάφεραν να μας απειλήσουν από τον άξονα.
Εγώ θα άφηνα τον ΑΡΧΗΓΟ Πέλκα μέσα και απλά θα τον τραβούσα πιο πίσω σε φάση άμυνας. Ίσως να ξεκινούσα Στοχ στο πρώτο ημίχρονο ώστε να έβαζα φρέσκους Σβιντέρσκι και Μπίσεσβαρ στο δεύτερο.
Όπως και να έχει έχω εμπιστοσύνη στο Φερέιρα που δείχνει να ξέρει 100% που έχει έρθει και τι πρέπει να κάνει.
Σήμερα προκρινόμαστε.-
Εγώ θα άφηνα τον ΑΡΧΗΓΟ Πέλκα μέσα και απλά θα τον τραβούσα πιο πίσω σε φάση άμυνας. Ίσως να ξεκινούσα Στοχ στο πρώτο ημίχρονο ώστε να έβαζα φρέσκους Σβιντέρσκι και Μπίσεσβαρ στο δεύτερο.
Όπως και να έχει έχω εμπιστοσύνη στο Φερέιρα που δείχνει να ξέρει 100% που έχει έρθει και τι πρέπει να κάνει.
Σήμερα προκρινόμαστε.-
- sourmenetes
- Moderator
Το θεμα ειναι αντε και κρατας εξω τον μπισεσβαρ για να χτυπησεις μετα το 60.
Θα εχεις σκορ ικανο μεχρι εκεινο το σημειο ωστε να αξιζει να περιμενεις;;;
Παιζουν πολλα.
Τα σουτ του στοχ ισως να αξιζει να τα δοκιμασουμε.ειναι απο τουσ λιγους που εχουν σουταρα και μπορει ν απειλησει με τετοιο τροπο.
Θα εχεις σκορ ικανο μεχρι εκεινο το σημειο ωστε να αξιζει να περιμενεις;;;
Παιζουν πολλα.
Τα σουτ του στοχ ισως να αξιζει να τα δοκιμασουμε.ειναι απο τουσ λιγους που εχουν σουταρα και μπορει ν απειλησει με τετοιο τροπο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Χμμμμμ, να συμπληρώσω πως βρισκόμαστε στην 33η εβδομάδα του χρόνου! Τυχαίο;;;maceio έγραψε:προφητικη και η ημερομηνια ,τριτη 13 αυγουστου
ΤΡΙΤΗ (τριτη φορα μαζι τους)
13 = σκορ 1-3
Αυγουστος ( γκολ ο αουγκουστο)
το πλανο του αμπελ φαινεται πως ειναι: σφιχτο κεντρο και αμυνα στα 3/4. αυτα τουλαχιστον για το α ημιχρονο. μετα πεταει μεσα σφιντερσκι, στοχ, μπισεσβαρ για το ολα για ολα.
Εχει λογικη, δεν λεω. μακαρι να βγει.
Εχω μεγάλη αγωνία και μεγαλη πιστη σε αυτη την ομαδα. Δεν ξέρω αν θα προκριθουμε.. το ευχομαι οσο τιποτα... αλλα νοιωθω οτι η ομαδα μου και σημερα θα με κανει περηφανο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Εχει λογικη, δεν λεω. μακαρι να βγει.
Εχω μεγάλη αγωνία και μεγαλη πιστη σε αυτη την ομαδα. Δεν ξέρω αν θα προκριθουμε.. το ευχομαι οσο τιποτα... αλλα νοιωθω οτι η ομαδα μου και σημερα θα με κανει περηφανο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
σε τέτοιας φύσεως ματς που το να πλησιάσεις στη περιοχή του αντιπάλου και να καταφέρεις να παραμείνεις εκεί παρατεταμένα δημιουργώντας κινδύνους είναι σχεδόν αδύνατο, είναι η καλύτερη λύση να έχεις έναν παίκτη τύπου στοχ που με το βρωμόσουτο του μπορεί να σου φέρει γκολ εκτός περιοχής.sourmenetes έγραψε:Τα σουτ του στοχ ισως να αξιζει να τα δοκιμασουμε.ειναι απο τουσ λιγους που εχουν σουταρα και μπορει ν απειλησει με τετοιο τροπο.
μακάρι να τον βάλει.
- navigator11
Να τον ξεκινήσει πάντως θα είναι έκπληξη μεγατόνων μιας και αμυντικά το παλικάρι μας είναι μαύρη τρύπα. Σίγουρα θα τον βάλει κάποια στιγμή όμως. Δε θα μου προξενησει εντύπωση πάντως να ξεκινήσει με Λημνιό σήμερα.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Μια ανεξήγητη ηρεμία και αισιοδοξία έχω για σήμερα. Δεν ξέρω αν θα προκριθουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το παλέψουμε όσο δεν παει.
Στο ματς τώρα, με τα μπακ τους να ανεβαίνουν τόσο ψηλα,ειδικά μέσα στην έδρα τους, δεν θα μου έκανε εντύπωση να δούμε στην ενδεκάδα τον Λημνιό.Με την ταχύτητα του και τις καλύψεις του πετυχαίνεις και καλύτερη αμυντική λειτουργία, αλλά και έναν πάρα πολύ γρήγορο παίχτη για τις αντεπιθέσεις. Ένα αντίστοιχο παιχνίδι με το περσινό στη Βασιλεία χρειαζόμαστε να κανει που ήταν απ' τους καλύτερους.
Επίσης, δεν γίνεται να πάρεις πρόκριση εκεί μέσα με το τέρμα σου να μην κάνει εμφανισαρα. Ο Πασχαλάκης σήμερα θα είναι απ' τους πιο κομβικός μας παίχτες.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Edit Νάβι με πρόλαβες, την ίδια σκέψη κάναμε για Λημνιό
Στο ματς τώρα, με τα μπακ τους να ανεβαίνουν τόσο ψηλα,ειδικά μέσα στην έδρα τους, δεν θα μου έκανε εντύπωση να δούμε στην ενδεκάδα τον Λημνιό.Με την ταχύτητα του και τις καλύψεις του πετυχαίνεις και καλύτερη αμυντική λειτουργία, αλλά και έναν πάρα πολύ γρήγορο παίχτη για τις αντεπιθέσεις. Ένα αντίστοιχο παιχνίδι με το περσινό στη Βασιλεία χρειαζόμαστε να κανει που ήταν απ' τους καλύτερους.
Επίσης, δεν γίνεται να πάρεις πρόκριση εκεί μέσα με το τέρμα σου να μην κάνει εμφανισαρα. Ο Πασχαλάκης σήμερα θα είναι απ' τους πιο κομβικός μας παίχτες.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Edit Νάβι με πρόλαβες, την ίδια σκέψη κάναμε για Λημνιό
εγω δεηση υπερ υγειας θα κανωpanta έγραψε:Ενω κανόνησα Ρεπό για αύριο υπάρχει μια πιθανότητα επειδή αρρώστησε συνάδελφος να δουλεύω την ώρα του αγώνα....
Έχτισα το αήττητο πέρσι από συγκεκριμένη θέση του καναπέ...
Μια δέηση υπέρ υγείας συναδέλφων μπορεί να κάνει κάποιος;;;;
Priest????
Please
αλλά αν αυτος αρρωστησε ξαφνικα δεν θα ερθει στη δουλεια και θα την πληρωσεις εσυ?
κι εσενα που εισαι "αρρωστος μια ζωη,ποιος θα σε αντικαταστησει?
δεηση να κανω ευχαριστως αλλά μην περιμενεις και......θαυματα

εισαι στο σωστο δρομο τέκνο μουmaceio έγραψε:προφητικη και η ημερομηνια ,τριτη 13 αυγουστου
ΤΡΙΤΗ (τριτη φορα μαζι τους)
13 = σκορ 1-3
Αυγουστος ( γκολ ο αουγκουστο)
Μακάρι να μας υποτιμήσουν και να πάρουμε το πολυπόθητο διπλό σήμερα στην ολλανδική ομάδα . Ένα 0-1 έμενα θα
μου αρκούσε όπως και του Π.Α.Ο.Κ. !!!

μου αρκούσε όπως και του Π.Α.Ο.Κ. !!!

- paokovios1974
Αν υπάρχει ισορροπία στο σύμπαν που πρέπει να κρατηθεί, τότε θα προκριθούμε με σκορ 3-3 από βολίδα του στοχ που θα κοντράρει στον χουντελαρ.
Αλλιώς κάποιος εκεί πάνω την έχει γραμμένη την ισορροπία του σύμπαντος.
Αλλιώς κάποιος εκεί πάνω την έχει γραμμένη την ισορροπία του σύμπαντος.
έπιασε η δέηση πριν απο λίγο μιλήσαμε και θα το παλέψει να πάει δουλειά οπότε κατά 90% θα έχω το ρεπό μου κανονικάprist64 έγραψε:εγω δεηση υπερ υγειας θα κανωpanta έγραψε:Ενω κανόνησα Ρεπό για αύριο υπάρχει μια πιθανότητα επειδή αρρώστησε συνάδελφος να δουλεύω την ώρα του αγώνα....
Έχτισα το αήττητο πέρσι από συγκεκριμένη θέση του καναπέ...
Μια δέηση υπέρ υγείας συναδέλφων μπορεί να κάνει κάποιος;;;;
Priest????
Please
αλλά αν αυτος αρρωστησε ξαφνικα δεν θα ερθει στη δουλεια και θα την πληρωσεις εσυ?
κι εσενα που εισαι "αρρωστος μια ζωη,ποιος θα σε αντικαταστησει?
δεηση να κανω ευχαριστως αλλά μην περιμενεις και......θαυματα