Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Re: Ajax-ΠΑΟΚ 13/8-21:30,Cosmotesports1HD
Μακαρι να αποκλειστουν με κανα 3-3 εχοντας χαμενα πεναλντυ και φασεις πανω στην γραμμη,να δω πως θα τους τσουξει τους καριολιδες.
Μη γράφετε τέτοια. Προσπαθώ να απωθησω σενάρια πρόκρισης για να μη μου έρθει απότομη η σφαλιάρα που θα φάμε.
Βλέπω λοιπόν να τρώμε τεσσάρα, ότι καλύτερο καλοδεχουμενο
16 βαθμούς και βρέχει στο Άμστερνταμ, κλαίει κι ο καιρός
SM-G965F
SM-G965F
- pagotatzis
Η ευτυχία αντιστρόφως ανάλογη των προσδοκιών.ABOLEYTOI έγραψε:Μη γράφετε τέτοια. Προσπαθώ να απωθησω σενάρια πρόκρισης για να μη μου έρθει απότομη η σφαλιάρα που θα φάμε.
Το μεγαλύτερο κακό του σημερινού ΠΑΟΚ είναι πως έχει ανεβάσει τις προσδοκίες πολύ ψηλά.
Πωωωω δε περνανε οι ωρες... ματια που γυαλίζουν και λιγο (πολυ) τυχη.. παμεεε
-
Δεν ξέρω αν θα γλίτωνα από καρδιακό επεισόδιο σε αυτή την περίπτωση.alp920 έγραψε:1-2 με ανατροπή.πελκας το 1-1, βαρέλα με κεφαλιά από κόρνερ το 1-2.
Χαμένο πέναλτυ για τον Άγιαξ στο 87' . Τάντιτς δοκάρι και έξω.
Ειλικρινά μιλάω.

- paoki_sweden
Ego thelo goal ala Fener apo AKBOOUM sto 94, 0-1 kai na tin gremisoume tin mikri tin olandeza
- anekfrastos
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δηλαδή είμαι ο μόνος που θέλει 0-3 στο εικοσαλεπτο, και τα επόμενα ογδόντα λεπτά να πανηγυρίζω;
Τεράστια βλέπω η προσύλωση της ομάδας στον αυριανό αγώνα ...
τα πρόσωπα των παιχτών μου αρέσουν ... διακρίνω αποφασιστικότητα και επίγνωση της κατάστασης αλλά χωρίς φόβο ...
τα πράγματα αύριο θα είναι πολύ δύσκολα ... δεν θέλω από κανένα να ακούσω το κωλοσύνθημα για μικρή ολλανδέζα ... ούτε εδώ μέσα ... μιλάμε για ομαδάρα απίστευτη ... και δυστηχώς μας ένοιωσαν πολύ καλά στον αγώνα στην Τούμπα και την έχουν ακούσει ... τους βλέπω απόλυτα συγκεντρωμένους ... επομένως δεν παίζει υπεροψία ...
οι ομάδες θα μπουν μέσα και θα παίξουν στα ίσια ... θέλουμε όλη την θετική ενέργεια από όλα τα παόκια του κόσμου και ο θεός του ποδοσφαίρου να είναι μία φορά μαζί μας ... και ο ρέφερι να παίξει στα ίσια ...
εγώ φεύγω πρωί αύριο ... πάω να δω από κοντά τους πρωταθλητές που τόσο πολύ μου έλλειψαν πέρσι ...
υποσ.
το πόσο φαίνεται να μας υπολογίζουν οι Ολλανδοί αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το επίπεδο του ρόστερ και της ομάδας μας ... όταν σε νοιώθει ομάδα αυτού του επιπέδου αυτό δείχνει ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ... αφήστε λοιπόν τις θεωρίες και στηρίξτε την ομάδα ... αυτή την στιγμή μόνο πίστη χρειαζόμαστε ... και πάνω από όλα Παοκτσήδικη τρέλα ...
τα πρόσωπα των παιχτών μου αρέσουν ... διακρίνω αποφασιστικότητα και επίγνωση της κατάστασης αλλά χωρίς φόβο ...
τα πράγματα αύριο θα είναι πολύ δύσκολα ... δεν θέλω από κανένα να ακούσω το κωλοσύνθημα για μικρή ολλανδέζα ... ούτε εδώ μέσα ... μιλάμε για ομαδάρα απίστευτη ... και δυστηχώς μας ένοιωσαν πολύ καλά στον αγώνα στην Τούμπα και την έχουν ακούσει ... τους βλέπω απόλυτα συγκεντρωμένους ... επομένως δεν παίζει υπεροψία ...
οι ομάδες θα μπουν μέσα και θα παίξουν στα ίσια ... θέλουμε όλη την θετική ενέργεια από όλα τα παόκια του κόσμου και ο θεός του ποδοσφαίρου να είναι μία φορά μαζί μας ... και ο ρέφερι να παίξει στα ίσια ...
εγώ φεύγω πρωί αύριο ... πάω να δω από κοντά τους πρωταθλητές που τόσο πολύ μου έλλειψαν πέρσι ...
υποσ.
το πόσο φαίνεται να μας υπολογίζουν οι Ολλανδοί αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το επίπεδο του ρόστερ και της ομάδας μας ... όταν σε νοιώθει ομάδα αυτού του επιπέδου αυτό δείχνει ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ... αφήστε λοιπόν τις θεωρίες και στηρίξτε την ομάδα ... αυτή την στιγμή μόνο πίστη χρειαζόμαστε ... και πάνω από όλα Παοκτσήδικη τρέλα ...