Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε:Άρα σύμφωνα με το σκεπτικό σου ,αν έρθει μια πρόταση για τον Τσούμπα για παράδειγμα 3 εκατομμύρια,θα πρέπει να τον δώσουμε γιατί δεν μπορούμε να στερήσουμε από το παιδί να πάει στον πολιτισμό και να παίξει μπάλα.

Υγ το να επικαλουμαστε το τι θα έκανε ο λαός του ΠΑΟΚ όταν κάνουμε συγκεκριμένη συζήτηση με συγκεκριμένα άτομα, τα οποία εκφράζουν συγκεκριμένες απόψεις δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί.
Είσαι ο σουρμε,είσαι ο Μπάρλοου και συζητάω με βάση αυτά που εσείς λέτε και πιστεύετε.
Εχει ιδια αγοραστικη αξια ο κουλουρης με τον ακπομ;;τι λεμε ρε μεγαλε;;

Ειλικρινα ποσα ματς θα επαιζε ο κουλουρης αν ηταν φετος στο ροστερ;;;

Και πραγματικα αν σου ερθει το ταβανι του ακπομ, τα 10εκ(πρεπει οπωσδηποτε να αυξηθει η ρητρα), τι θα κανεις;;

Ακριβως οτι εκανες με πριγιο! Τιποτα!

Θα τον δωσεις γιατι κατα 99% θα θελει και ο παικτης να φυγει.
Καταρχάς σουρμε απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο που έγραψε ο Μπάρλοου.
Όσων αφορά για αυτό που ρωτάς για την αγοραστική αξία του καθενός,ο ΠΑΟΚ έχει εκτιμήσει βάση ρήτρας ότι ο ένας αξίζει 7,5 και ο άλλος 10.
Οσο για την ερώτηση σου,τι θα κάνουμε σε περίπτωση που ου έρθει η ρήτρα του ακπομπ, την θεωρώ τελείως άκυρη με αυτά που συζητάμε.

Δεν ξέρω πόσα παιχνίδια θα έπαιζε ο Κουλούρης αν ήταν στο ρόστερ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το τεχνικό επιτελείο θέλει προθήκη επιθετικού, για τον οποίο μάλιστα είναι πολύ πιθανό να δοθεί ένα αξιόλογο ποσό.
Σε αυτή την περίπτωση θα κάνεις πάλι την ερώτηση ποσά παιχνίδια θα παίξει?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Gospi έγραψε:
barlow4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Αν εκανε οσα εκανε και ο Πριγιο και απλα του ελλειπε το γκολ, τοτε έκανε πολλα μετρια πράγματα.
Τελος παντων... εγω τον θυμαμαι υπερβολικα μετριο σε ολα και με εμφανη δυσκολια απεναντι σε κλειστες αμυνες.
Μακαρι να τον αδικω. Η ιστορια εγραψε πλεον και για να ειχε αυτην την καταληξη σημαινει πως κριθηκε απο την ομαδα πως δεν εχει θεση εδω.
Ας αφησουμε αυτους που εφυγαν λοιπον κι ας δουμε ποιοι ηρθαν και ποιοι θα πρεπε να χαν ερθει!
Υπαρχει διαχυτη η αισθηση σε ολους οσους εχω μιλησει πως η ομαδα ξοδεψε πολλα χρηματα και εφερε χειροτερους απο αυτους που ειχε. Αυτο απο μόνο του ειναι προβληματικο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε σχέση με την περσινή εντεκαδα η μόνη απώλεια ποιοτικά είναι ο Ολιβέιρα.
Στη θέση του βιειρινια αναζηταται εναλλακτική κ όχι αλτερ εγκο του βιειρινια.Γιατι κατά τα άλλα ούτε ο κοεντραο θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.Κ για φορ η ανάγκη προέκυψε λόγω επιθυμίας προπονητή για διαφοροποίηση στο σύστημα.
Αν εξαιρέσεις το κενό του Ολιβέιρα αναβαθμισμένη ξεκάθαρα είναι η ομάδα.
Αναβαθμισμενη ως προς τι?
Μαλλον αναφερεσαι στον πάγκο και τις εναλλακτικες.
Γιατι οταν λεμε πως η ενδεκαδα ειναι ιδια με περσι χωρις τον Βιειρινια και τον Ολιβειρα. Και στην θεση τους φετος παιζουν ο Γιαννουλης και ο Καντουρι τοτε δεν το λες αναβαθμιση. Υπο ιδανικες συνθηκες να δεχθω πως ειναι ποιοτικα στο περιπου ιδιο επιπεδο. Αρα αν αναβαθμιστηκε το ροστερ τοτε αυτο εγινε μονο σε επιπεδο παγκου που και αυτο παλι ειναι σχετικο.
Το θεμα ειναι πως ο φετινος ΠΑΟΚ την στιγμη που μιλαμε ειναι ιδιος αν οχι ελαφρως χειροτερος σε σχεση με περσι.
Δεν ξερω αν αυτος θα επρεπε να ειναι ο στοχος του τμηματος των μεταγραφων...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δώθηκαν 6 περίπου μύρια για δύο μέσους.Δεν είναι ούτε παγκιτες ούτε εναλλακτικές.ειναι βασικοί.Το ότι φουσκωναμε τα μυαλά μας με γκουντεληδες ριμπερηδες κ δεν ξέρω εγώ τι άλλο σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι παγκιτες.Αγοραστηκαν ως ποιοτική αναβάθμιση.
Θεωρώ πέταμα της μπάλας στην εξέδρα να μιλάμε για Γιαννούλη κ Βιερίνια.Ο βιειρινια δεν αντικαθίσταται από κανέναν.ηταν πλήγμα σε πολλά επίπεδα ο τραυματισμός του.
renegade

PAOKevolution έγραψε:
renegade έγραψε:Να πω μόνο ότι η ανάγκη για απόκτηση επιθετικού δεν εμφανίστηκε λόγω αλλαγής συστήματος ( ούτως ή άλλως στην επίθεση πάλι με έναν κορυφή παίζουμε), αλλά μάλλον γιατί ο σφιντεφσκι δεν πολύ γεμίζει το μάτι στον αμπελ.
Γιατί το μυαλό μας πρέπει πρώτα να φέρνει το αρνητικό όμως ρε συ. Ο σβιντερσκι είναι μικρός έχει χρόνο να δείξει ότι έχει. Χρειάζεται ένας έμπειρος να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή που ήδη πετάει φωτιές.
Δεν φέρνω κανένα αρνητικό,εμένα μου αρέσει ο Πολωνός, άσχετα αν δεν μπορώ να καταλάβω τι θέση παίζει.
Ο προπονητής όμως στα φιλικά του έδωσε λιγότερο χρόνο στην κορυφή της επίθεσης από τον γαϊτανίδη
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Παιδιά μία παρέμβαση μόνο, 23 χρονών είναι ο Θύμιος όχι 21. Καλή επιτυχία στο παλικάρι, δεν μπορώ να βλέπω άλλο Πάλτογλου στην Εθνική.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ο Σβιντερσκι είναι κάτι μήνες μεγαλύτερος από βαν ντε μπεκ, Νερες και Dolberg.. Δε τον συγκρίνω φυσικά σαν επίπεδο, αλλά ηλικιακά.. Δεν είναι σε ηλικία που λες θα δείξει στο μέλλον πράγματα.. έπρεπε να τα έχει δείξει η τουλάχιστον πρέπει να τα δείξει φέτος μιας και πέρσι ήρθε στα μισά της χρονιάς. Δε μπορώ να θεωρώ παικτες σε αυτή την ηλικία επενδύσεις για το μέλλον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σχετικα με την επιθεση και τον Πολωνο θα γινουμε αρκετα σοφοτεροι οταν δουμε τι στυλ επιθετικου θα αποκτηθει.Αν ειναι καποιο βαρυ φορ,οκ καταλαβαινουμε οτι θελει λυση για την κορυφη της επιθεσης οταν λειπει ο Ακπομ.Αν ειναι φορ που μπορει να παιξει στο πλαι του Μπισεσβαρ,πισω απο τον Ακπομ,τοτε ναι μαλλον δεν τρελαινεται ο Αμπελ για τον Πολωνο,τουλαχιστον αυτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

riegel έγραψε:Ο Σβιντερσκι είναι κάτι μήνες μεγαλύτερος από βαν ντε μπεκ, Νερες και Dolberg.. Δε τον συγκρίνω φυσικά σαν επίπεδο, αλλά ηλικιακά.. Δεν είναι σε ηλικία που λες θα δείξει στο μέλλον πράγματα.. έπρεπε να τα έχει δείξει η τουλάχιστον πρέπει να τα δείξει φέτος μιας και πέρσι ήρθε στα μισά της χρονιάς. Δε μπορώ να θεωρώ παικτες σε αυτή την ηλικία επενδύσεις για το μέλλον.
Πρωτάθλημα σε έδωσε...
Κρίσιμα γκολ κλπ

Θυμάστε ή όχι;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε σημαίνει ότι τη στιγμή που μιλάμε σου έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει βασικός ;
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Δεν υπάρχει παίχτης που θα φάει τη θέση του βασικού από αυτόν τον Άκπομ κατά την άποψή μου. Κι αν υπάρχει κοστίζει πάνω από 5 εκατομμύρια. Άρα συμπεραίνω ότι θέλετε έναν δεύτερο περιφερειακό επιθετικό που θα καθίσει στον πάγκο τον Πέλκα όταν μιλάτε για βασικό επιθετικο; Εκτός αν θεωρείτε ότι ο Πολωνός δεν μπορεί να παίξει ούτε με τους ΟΦΗδες και τις Λαμίες. Αν υποθέσουμε ότι ο Πολωνός υπολογίζεται ως αναπληρωματικός του Πέλκα, τότε αυτό που απομένει είναι ένας παίχτης πίσω από τον Άκπομ, ίσως και με ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά(καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι π.χ.). Υπάρχει βέβαια κι η περίπτωση να προκύψει κάποια πώληση (π.χ. του Πέλκα) και τότε όντως μπορεί να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Κυρ 11 Αύγ 2019, 14:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Ο Πολωνός μου βγάζει την αίσθηση για έναν παίκτη τύπου Σολσκερ. Όχι βασικός, υπερπολυτιμος ως αναπληρωματικος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε:Άρα σύμφωνα με το σκεπτικό σου ,αν έρθει μια πρόταση για τον Τσούμπα για παράδειγμα 3 εκατομμύρια,θα πρέπει να τον δώσουμε γιατί δεν μπορούμε να στερήσουμε από το παιδί να πάει στον πολιτισμό και να παίξει μπάλα.

Υγ το να επικαλουμαστε το τι θα έκανε ο λαός του ΠΑΟΚ όταν κάνουμε συγκεκριμένη συζήτηση με συγκεκριμένα άτομα, τα οποία εκφράζουν συγκεκριμένες απόψεις δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί.
Είσαι ο σουρμε,είσαι ο Μπάρλοου και συζητάω με βάση αυτά που εσείς λέτε και πιστεύετε.
Εχει ιδια αγοραστικη αξια ο κουλουρης με τον ακπομ;;τι λεμε ρε μεγαλε;;

Ειλικρινα ποσα ματς θα επαιζε ο κουλουρης αν ηταν φετος στο ροστερ;;;

Και πραγματικα αν σου ερθει το ταβανι του ακπομ, τα 10εκ(πρεπει οπωσδηποτε να αυξηθει η ρητρα), τι θα κανεις;;

Ακριβως οτι εκανες με πριγιο! Τιποτα!

Θα τον δωσεις γιατι κατα 99% θα θελει και ο παικτης να φυγει.
Καταρχάς σουρμε απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο που έγραψε ο Μπάρλοου.
Όσων αφορά για αυτό που ρωτάς για την αγοραστική αξία του καθενός,ο ΠΑΟΚ έχει εκτιμήσει βάση ρήτρας ότι ο ένας αξίζει 7,5 και ο άλλος 10.
Οσο για την ερώτηση σου,τι θα κάνουμε σε περίπτωση που ου έρθει η ρήτρα του ακπομπ, την θεωρώ τελείως άκυρη με αυτά που συζητάμε.

Δεν ξέρω πόσα παιχνίδια θα έπαιζε ο Κουλούρης αν ήταν στο ρόστερ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το τεχνικό επιτελείο θέλει προθήκη επιθετικού, για τον οποίο μάλιστα είναι πολύ πιθανό να δοθεί ένα αξιόλογο ποσό.
Σε αυτή την περίπτωση θα κάνεις πάλι την ερώτηση ποσά παιχνίδια θα παίξει?
Καπου το χασαμε.

Αν ο ΠΑΟΚ ηθελε να κρατησει τον κουλουρη θα τον κραταγε.
Απλα θεωρω οτι εκρινε οτι καλο ειναι και για τις δυο πλευρες να πουληθει.

Θεωρω σιγουρο οτι δυσκολα θα εκανε ματς ο κουλουρης ειτε παιζαμε με ενα φορ ειτε με 2.

Για αυτο και δοθηκε.

Ολα τα υπολοιπα δεν ξερω γιατι αναφερονται.καλη προταση,δυσκολα να επαιρνε πολλα ματς,επιθυμια του νεαρου ηταν να παιξει εξω και τελος.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

wickerman έγραψε:Δεν υπάρχει παίχτης που θα φάει τη θέση του βασικού από αυτόν τον Άκπομ κατά την άποψή μου. Κι αν υπάρχει κοστίζει πάνω από 5 εκατομμύρια. Άρα συμπεραίνω ότι θέλετε έναν δεύτερο περιφερειακό επιθετικό που θα καθίσει στον πάγκο τον Πέλκα όταν μιλάτε για βασικό επιθετικο; Εκτός αν θεωρείτε ότι ο Πολωνός δεν μπορεί να παίξει ούτε με τους ΟΦΗδες και τις Λαμίες οπότε εγκληματίας όποιος τον έφερε στην ομάδα.
Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε εναλλακτική του Ακπομ που θα μπορεί να τον αντικαθιστά όποτε χρειαστεί. Παίκτη που θα γεμίζει τη περιοχή θα είναι δυνατός στις μονομαχίες και γενικά θα τον αισθάνεται ο αντίπαλος. Ο Σβιντερσκι μπορεί να είναι fox in the box αλλά σωματικά υστερεί. Και αυτή η αδυναμία του κατά την γνώμη μου τον κάνει να χάνεται όταν χρειαστεί να παίξει μόνος του κορυφή ακόμα και με τους αντιπάλους που αναφέρεις μιας και τετοιες ομάδες παραδοσιακά καταφεύγουν στο σκληρό παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

riegel έγραψε:Τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε σημαίνει ότι τη στιγμή που μιλάμε σου έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει βασικός ;
Σου δειχνει οτι αρχικα εχει το γκολ!

Πραγμα πολυ βασικο.

Δε σου εδωσε μονο γκολ στο πρωταθλημα.σου εδωσε και στο κυπελλο,ειδικα στο δευτερο ματς με νιονιο.

Οταν ενα παιδι στα 21 του εχει τοσο κρυο αιμα σκοραρει με ανεση και δε φοβαται την πιεση, θεωρω οτι εχει πολυ μελλον.

Για βασικος, στην ευρωπη, δυσκολο.ελλαδα θα τον εβαζα βασικο προσωπικα σε αρκετα ματς.και με ακπομ αλλα και χωρις ακπομ.
renegade

Φέτος θα έχουμε καμιά 50αρια ματς με πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από πέρσι λόγω των πλέι οφ.
Επιβάλλεται στα παιχνίδια που δεν θα ξεκινάει ο ακπομπ ( και θα πρέπει να είναι αρκετά αν δεν θέλουμε να την πατήσουμε στην Ευρώπη όπως πέρσι) ο επιθετικός που θα μπαίνει να έχει το επίπεδο και την ποιότητα να αντικαθιστά επάξια των Τσούμπα.
Τώρα θα είναι αυτός ο σφιντεφσκι,θα είναι κάποιος άλλος...θα δούμε
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Φορ περιοχής θα πάρουμε. SS έχουμε 7 επιλογές και δεν υπάρχει λόγος να αποκτηθεί παίκτης. Ο Κουλούρης δε θα πουλιόταν αν ο Φερέιρα ήταν 10 μέρες πριν στον ΠΑΟΚ. Εννοείται είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε, και μπορεί δίδυμο με Ακπομπ και μόνος κορυφή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”