Δε τολμώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν δεν έμπαινε...eorptol1 έγραψε:Με την είσοδο του άλλαξαν όλα στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Για μας δυστυχώς ίσως η γ εθνική.... Κιτρινογαβροι θα αλωνιζαν στο πρωτάθλημα.....
Καλα χαλαρωστε λιγο. Εκλεισε η εφημεριδα που υπηρχε για απειρα χρονια, οι αποζημιωσεις ειναι παρηγορια στον αρρωστο τη στιγμη που εχασαν τη δουλεια τους ποσα ατομα. Επρεπε να βρει τροπο να συντηρηθει η εφημεριδα οχι να κλεισει. Δυστυχως ειναι αποτυχια το κλεισιμο της ιστορικης εφημεριδαςBanksy έγραψε:https://hellasjournal.com/2019/08/i-aparadekti-schesi-ton-mme-me-quot-nonoys-quot-to-kratos-kai-to-quot-mayro-chrima-quot-o-quot-viasmos-quot-tis-alitheias/
Ωραία τα λέει ο Ιγνατίου.
Βούβα για τις πολλαπλές αποζημιώσεις του Σαββίδη στους απολυμένους του Έθνους από τους γαλάζιους opinion makers που πολεμούν λυσσαλέα Σαββίδη και ΠΑΟΚ. Ούτε κουβέντα οι Μητροπουλαίοι, οι Κουρτάκηδες, οι Καρασκατάδες, οι Αδώνιδες και όλος ο νεοφιλελέ συρφετός..
Βασικά δεν έκλεισε.
Οπότε όλος ο συλλογισμός πάει στράφι.
Και είναι αδιανόητο να βαφτίζουμε κάτι ως "αποτυχία", τη στιγμή που ο Σαββίδης πήρε ένα φαλιρισμένο και ετοιμόρροπο όμιλο και του έδωσε ζωή.
Προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ τίποτα από τον επιχειρηματικό βόθρο των Αθηνών. Οπότε κακώς τον αγόρασε γιατί δεν κέρδισε απολύτως τίποτα.
Οι διορθωτικές τωρινές κινήσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές.
Οπότε όλος ο συλλογισμός πάει στράφι.
Και είναι αδιανόητο να βαφτίζουμε κάτι ως "αποτυχία", τη στιγμή που ο Σαββίδης πήρε ένα φαλιρισμένο και ετοιμόρροπο όμιλο και του έδωσε ζωή.
Προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ τίποτα από τον επιχειρηματικό βόθρο των Αθηνών. Οπότε κακώς τον αγόρασε γιατί δεν κέρδισε απολύτως τίποτα.
Οι διορθωτικές τωρινές κινήσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές.
Τα καθημερινά φύλλα είναι θέμα χρόνου να σταματήσουν να βγαίνουν... Μόνο οι κυριακάτικες θα επιβιώσουν.....
Δεν ειναι λογικη αυτη. Δεν ειχε κλεισει τοσα χρονια και εκλεισε τωρα. Ο ιβαναρος κακως ασχοληθηκε με κατι που θελει ιδιαιτερο χειρισμο, προφανως και δεν επρεπε να ασχοληθει.
Λάθος κάνεις στα πρόθυρα οριστικου κλεισιματος ήταν όλο το συγκρότημα του έθνους..... Απλά θα επιβίωση το σαιτ το ειδησεογραφικο που είναι πολύ καλό και άμεσο στην ενημέρωση και το κυριακάτικο φύλο.....
-
-
Ο στόχος του ήταν μέσω του ποσοστού του Μπόμπολα να κυριαρχήσει στο ΜΕΓΚΑ. Καλά είναι να θυμόμαστε.
Και... κυριαρχησε?ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ο στόχος του ήταν μέσω του ποσοστού του Μπόμπολα να κυριαρχήσει στο ΜΕΓΚΑ. Καλά είναι να θυμόμαστε.
-
Δεν επιτυγχάνονται όλοι οι στόχοι ενός επιχειρηματία. Πάντως έβαλε πόδι στα ΜΜΕ, που ήταν και ο απώτερος στόχος του.