Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από potamda »

Ζαντός έγραψε:Συμφωνία; Έτσι αβασάνιστα;
Πώς τα βρήκαν οι Πρόεδροι;
Ύστερα από πολύωρη διαλογική συζήτηση...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εκτίμησή μου είναι ότι το OPEN δεν είναι ακόμα έτοιμο, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά, να διαχειριστεί (κυρίως εμπορικά) τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και αυτό η αγορά το γνωρίζει. Τα δημοσιεύματα των "δικών μας" μέσων περί συμφωνίας με το OPEN μάλλον είναι μορφή πίεσης για μια καλύτερη πρόταση από τη NOVA. Επίσης πιστεύω ότι και η NOVA θέλει το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ αλλά θα επιδιώξει κλειστή συμφωνία για περισσότερα του ενός χρόνια για να μην της φύγουμε καβαλάρηδες του χρόνου που θα το έχει οργανώσει ο Ιβάν το OPEN. Αίσθησή μου ότι και φέτος θα μείνουμε NOVA πάνω κάτω με τα χρήματα που παίρνουν γαύρος και χάρτινη.

Άλλωστε η επιδίωξή τους να μην έχουμε συμβόλαιο την 30η Ιουνίου που έκλεισε η ετήσια χρήση για το FFP επιτεύχθει.

Του σκουλικιού θα τολμήσουν να του μαζέψουν πίσω την αδειοδότηση που βασίστηκε σε ανύπαρκτο (εκ των πραγμάτων) συμβόλαιο με την ΕΡΤ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paokfreedom έγραψε:για μενα το σωστο ειναι να γινει το paok tv συνδρομητικο ειτε μηνιαία ειτε pay per view για να υπαρχει και κερδος προς τον ΠΑΟΚ

Επισης τις φασεις μετα τον αγωνα να τις εχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ το οπεν και κανενα αλλο τσοντο καναλο
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

seaman έγραψε:Εκτίμησή μου είναι ότι το OPEN δεν είναι ακόμα έτοιμο, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά, να διαχειριστεί (κυρίως εμπορικά) τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και αυτό η αγορά το γνωρίζει. Τα δημοσιεύματα των "δικών μας" μέσων περί συμφωνίας με το OPEN μάλλον είναι μορφή πίεσης για μια καλύτερη πρόταση από τη NOVA. Επίσης πιστεύω ότι και η NOVA θέλει το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ αλλά θα επιδιώξει κλειστή συμφωνία για περισσότερα του ενός χρόνια για να μην της φύγουμε καβαλάρηδες του χρόνου που θα το έχει οργανώσει ο Ιβάν το OPEN. Αίσθησή μου ότι και φέτος θα μείνουμε NOVA πάνω κάτω με τα χρήματα που παίρνουν γαύρος και χάρτινη.

Άλλωστε η επιδίωξή τους να μην έχουμε συμβόλαιο την 30η Ιουνίου που έκλεισε η ετήσια χρήση για το FFP επιτεύχθει.

Του σκουλικιού θα τολμήσουν να του μαζέψουν πίσω την αδειοδότηση που βασίστηκε σε ανύπαρκτο (εκ των πραγμάτων) συμβόλαιο με την ΕΡΤ?
Μετράει η τριετία
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Στην εποχη κυριαρχιας του ΠΑΟΚ θα ειναι αυτοκτονία να κλειστεις στο ΠΑΟΚ tv.Καθε καναλι πρεπει να παιζει ΠΑΟΚ οσο το δυνατον περισσοτερο.Πρεπει να γινει παιδομαζωμα απο Καστανιές μέχρι Γαύδο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

++++++++
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Sekeris έγραψε:Στην εποχη κυριαρχιας του ΠΑΟΚ θα ειναι αυτοκτονία να κλειστεις στο ΠΑΟΚ tv.Καθε καναλι πρεπει να παιζει ΠΑΟΚ οσο το δυνατον περισσοτερο.Πρεπει να γινει παιδομαζωμα απο Καστανιές μέχρι Γαύδο.
Έτσι είναι για αυτό το λόγο θα θελα να πάμε σε ανοιχτό κανάλι
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Στο Open τα δικαιώματα για ένα χρόνο από τη διοίκηση και μαζικές διακοπές συμβολαίων στη Nova από τον λαό.

Και του χρόνου το καλοκαίρι να στα στάξουν και να σε ικετεύουν να ξαναπάς εκεί...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δόθηκε το πράσινο φως από την μια πλευρά.
Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
seaman έγραψε:Εκτίμησή μου είναι ότι το OPEN δεν είναι ακόμα έτοιμο, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά, να διαχειριστεί (κυρίως εμπορικά) τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και αυτό η αγορά το γνωρίζει. Τα δημοσιεύματα των "δικών μας" μέσων περί συμφωνίας με το OPEN μάλλον είναι μορφή πίεσης για μια καλύτερη πρόταση από τη NOVA. Επίσης πιστεύω ότι και η NOVA θέλει το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ αλλά θα επιδιώξει κλειστή συμφωνία για περισσότερα του ενός χρόνια για να μην της φύγουμε καβαλάρηδες του χρόνου που θα το έχει οργανώσει ο Ιβάν το OPEN. Αίσθησή μου ότι και φέτος θα μείνουμε NOVA πάνω κάτω με τα χρήματα που παίρνουν γαύρος και χάρτινη.

Μετράει η τριετία
Δεν είναι συγκεκριμένες τριετίες. Δυναμικός είναι ο ισολογισμός. Τον Ιούνιο φέτος έκλεισε η προηγούμενη τριετία. Αν λοιπόν είχαμε περισσότερα έξοδα θα μπορούσαμε να "σπρώξουμε" αντίστοιχα και τα έξοδα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

john4serres έγραψε:
Δόθηκε το πράσινο φως από την μια πλευρά.
Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες.

Σαν τις μεταγραφές γαύρου -> Nottingham και Nottingham -> γαύρου!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Napoli4 έγραψε:Σε έναν ιδανικό κόσμο δε θα υπήρχε ΠΑΟΚτσής με συνδρομή στη νοβα... Ακόμα και να κλείσουμε εκεί (που δεν το βλέπω) καλύτερα να πας στο καφέ της γειτονιάς σου και να στηρίξεις με το καφεδάκι σου αυτόν που έτσι και αλλιώς θα βάλει νοβα/κοσμοτε στην επιχειρήσή του, παρά να πληρώνεις συνδρομή σε αυτούς.

Ποτέ δε σεβάστηκαν τον ΠΑΟΚ. Από τον εμετικό Κανελλάκη που τρώγαμε επί χρόνια στη μάπα μέχρι τη φετινή ξεφτιλισμένη περιγραφή στο ματς της χρονιάς με γαύρο.
Συμφωνώ απόλυτα το βλέπεις έξω στο open με την παρέα σου

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αν τελικα κλεισουμε ΟPEN παντως,αν δεν συνοδευετε με μαζικη διακοπη συνδρομων απο NOVA,αυτοι τριβουν τα χερια τους. Γιατι και τα εκατομυρια θα σωσουν,αλλα και δεν θα εχουν απωλεια εσοδων. Σαν να δικαιωνονται ενα πραμα.

Μακαρι να κλεισουμε στο OPEN,να μας βλεπει ολη η Ελλαδα
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Χθες που πηγα απο εκει μιας και εχω ιντερνετ σε αυτους μου ειπε ο και καλα γνωστης μαγαζάτορας οτι θα μας κανουν προταση γυρω στα 7 μύρια. Τώρα ισχύει ή όχι, το μέλλον θα δείξει. Και ετσι να ειναι προτιμω το paok tv

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Οπωσδήποτε! :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”