Ύστερα από πολύωρη διαλογική συζήτηση...Ζαντός έγραψε:Συμφωνία; Έτσι αβασάνιστα;
Πώς τα βρήκαν οι Πρόεδροι;
Τηλεοπτικά δικαιώματα
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Εκτίμησή μου είναι ότι το OPEN δεν είναι ακόμα έτοιμο, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά, να διαχειριστεί (κυρίως εμπορικά) τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και αυτό η αγορά το γνωρίζει. Τα δημοσιεύματα των "δικών μας" μέσων περί συμφωνίας με το OPEN μάλλον είναι μορφή πίεσης για μια καλύτερη πρόταση από τη NOVA. Επίσης πιστεύω ότι και η NOVA θέλει το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ αλλά θα επιδιώξει κλειστή συμφωνία για περισσότερα του ενός χρόνια για να μην της φύγουμε καβαλάρηδες του χρόνου που θα το έχει οργανώσει ο Ιβάν το OPEN. Αίσθησή μου ότι και φέτος θα μείνουμε NOVA πάνω κάτω με τα χρήματα που παίρνουν γαύρος και χάρτινη.
Άλλωστε η επιδίωξή τους να μην έχουμε συμβόλαιο την 30η Ιουνίου που έκλεισε η ετήσια χρήση για το FFP επιτεύχθει.
Του σκουλικιού θα τολμήσουν να του μαζέψουν πίσω την αδειοδότηση που βασίστηκε σε ανύπαρκτο (εκ των πραγμάτων) συμβόλαιο με την ΕΡΤ?
Άλλωστε η επιδίωξή τους να μην έχουμε συμβόλαιο την 30η Ιουνίου που έκλεισε η ετήσια χρήση για το FFP επιτεύχθει.
Του σκουλικιού θα τολμήσουν να του μαζέψουν πίσω την αδειοδότηση που βασίστηκε σε ανύπαρκτο (εκ των πραγμάτων) συμβόλαιο με την ΕΡΤ?
- Μπαρκαρούτσος
paokfreedom έγραψε:για μενα το σωστο ειναι να γινει το paok tv συνδρομητικο ειτε μηνιαία ειτε pay per view για να υπαρχει και κερδος προς τον ΠΑΟΚ
Επισης τις φασεις μετα τον αγωνα να τις εχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ το οπεν και κανενα αλλο τσοντο καναλο
-
Μετράει η τριετίαseaman έγραψε:Εκτίμησή μου είναι ότι το OPEN δεν είναι ακόμα έτοιμο, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά, να διαχειριστεί (κυρίως εμπορικά) τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και αυτό η αγορά το γνωρίζει. Τα δημοσιεύματα των "δικών μας" μέσων περί συμφωνίας με το OPEN μάλλον είναι μορφή πίεσης για μια καλύτερη πρόταση από τη NOVA. Επίσης πιστεύω ότι και η NOVA θέλει το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ αλλά θα επιδιώξει κλειστή συμφωνία για περισσότερα του ενός χρόνια για να μην της φύγουμε καβαλάρηδες του χρόνου που θα το έχει οργανώσει ο Ιβάν το OPEN. Αίσθησή μου ότι και φέτος θα μείνουμε NOVA πάνω κάτω με τα χρήματα που παίρνουν γαύρος και χάρτινη.
Στην εποχη κυριαρχιας του ΠΑΟΚ θα ειναι αυτοκτονία να κλειστεις στο ΠΑΟΚ tv.Καθε καναλι πρεπει να παιζει ΠΑΟΚ οσο το δυνατον περισσοτερο.Πρεπει να γινει παιδομαζωμα απο Καστανιές μέχρι Γαύδο.
- painkiller4
Έτσι είναι για αυτό το λόγο θα θελα να πάμε σε ανοιχτό κανάλιSekeris έγραψε:Στην εποχη κυριαρχιας του ΠΑΟΚ θα ειναι αυτοκτονία να κλειστεις στο ΠΑΟΚ tv.Καθε καναλι πρεπει να παιζει ΠΑΟΚ οσο το δυνατον περισσοτερο.Πρεπει να γινει παιδομαζωμα απο Καστανιές μέχρι Γαύδο.
- V-olakiotis
Στο Open τα δικαιώματα για ένα χρόνο από τη διοίκηση και μαζικές διακοπές συμβολαίων στη Nova από τον λαό.
Και του χρόνου το καλοκαίρι να στα στάξουν και να σε ικετεύουν να ξαναπάς εκεί...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Και του χρόνου το καλοκαίρι να στα στάξουν και να σε ικετεύουν να ξαναπάς εκεί...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
- john4serres
Δόθηκε το πράσινο φως από την μια πλευρά.Ζαντός έγραψε:Συμφωνία; Έτσι αβασάνιστα;
Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες.
Δεν είναι συγκεκριμένες τριετίες. Δυναμικός είναι ο ισολογισμός. Τον Ιούνιο φέτος έκλεισε η προηγούμενη τριετία. Αν λοιπόν είχαμε περισσότερα έξοδα θα μπορούσαμε να "σπρώξουμε" αντίστοιχα και τα έξοδαΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μετράει η τριετίαseaman έγραψε:Εκτίμησή μου είναι ότι το OPEN δεν είναι ακόμα έτοιμο, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά, να διαχειριστεί (κυρίως εμπορικά) τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και αυτό η αγορά το γνωρίζει. Τα δημοσιεύματα των "δικών μας" μέσων περί συμφωνίας με το OPEN μάλλον είναι μορφή πίεσης για μια καλύτερη πρόταση από τη NOVA. Επίσης πιστεύω ότι και η NOVA θέλει το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ αλλά θα επιδιώξει κλειστή συμφωνία για περισσότερα του ενός χρόνια για να μην της φύγουμε καβαλάρηδες του χρόνου που θα το έχει οργανώσει ο Ιβάν το OPEN. Αίσθησή μου ότι και φέτος θα μείνουμε NOVA πάνω κάτω με τα χρήματα που παίρνουν γαύρος και χάρτινη.
- Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:Δόθηκε το πράσινο φως από την μια πλευρά.Ζαντός έγραψε:Συμφωνία; Έτσι αβασάνιστα;
Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες.
Σαν τις μεταγραφές γαύρου -> Nottingham και Nottingham -> γαύρου!
Συμφωνώ απόλυτα το βλέπεις έξω στο open με την παρέα σουNapoli4 έγραψε:Σε έναν ιδανικό κόσμο δε θα υπήρχε ΠΑΟΚτσής με συνδρομή στη νοβα... Ακόμα και να κλείσουμε εκεί (που δεν το βλέπω) καλύτερα να πας στο καφέ της γειτονιάς σου και να στηρίξεις με το καφεδάκι σου αυτόν που έτσι και αλλιώς θα βάλει νοβα/κοσμοτε στην επιχειρήσή του, παρά να πληρώνεις συνδρομή σε αυτούς.
Ποτέ δε σεβάστηκαν τον ΠΑΟΚ. Από τον εμετικό Κανελλάκη που τρώγαμε επί χρόνια στη μάπα μέχρι τη φετινή ξεφτιλισμένη περιγραφή στο ματς της χρονιάς με γαύρο.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν τελικα κλεισουμε ΟPEN παντως,αν δεν συνοδευετε με μαζικη διακοπη συνδρομων απο NOVA,αυτοι τριβουν τα χερια τους. Γιατι και τα εκατομυρια θα σωσουν,αλλα και δεν θα εχουν απωλεια εσοδων. Σαν να δικαιωνονται ενα πραμα.
Μακαρι να κλεισουμε στο OPEN,να μας βλεπει ολη η Ελλαδα
Μακαρι να κλεισουμε στο OPEN,να μας βλεπει ολη η Ελλαδα
- Kostomanolis
Χθες που πηγα απο εκει μιας και εχω ιντερνετ σε αυτους μου ειπε ο και καλα γνωστης μαγαζάτορας οτι θα μας κανουν προταση γυρω στα 7 μύρια. Τώρα ισχύει ή όχι, το μέλλον θα δείξει. Και ετσι να ειναι προτιμω το paok tv
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11