Ιβάν Σαββίδης ΙV
- paokovios1974
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Δημήτρη καμία διάθεση ειρωνείας προς εσένα, χαβαλέ κάνω με την είδηση.
Παρεπιμπτοντως, την είδηση ότι το τελευταίο 3μηνο αύξησε την περιουσία του κατά 100 εκατομμύρια την είδατε? Είναι πλέον νούμερο 60 στην Ρωσία,σύμφωνα με την λίστα forbes. Εκεί που δεν είναι ΠΟΥΘΕΝΑ ονόματα χοντρού και γατιου.
Παρεπιμπτοντως, την είδηση ότι το τελευταίο 3μηνο αύξησε την περιουσία του κατά 100 εκατομμύρια την είδατε? Είναι πλέον νούμερο 60 στην Ρωσία,σύμφωνα με την λίστα forbes. Εκεί που δεν είναι ΠΟΥΘΕΝΑ ονόματα χοντρού και γατιου.
- Dimitris_L4
Οκ παιδες εληξε..απλως ρωτησα μηπως ξερει καποιος κατι περαιτερω...τ λογικοτερο ειναι να μην μπορει να ςξυπηρετηθει μια εδημεριδα..εχει πεθανει αυτο τ μεσο.πλεον..
- paok re niamou
Εχει μερικους μηνες που δινω καθημερινα κλικ στο ηλεκτρονικο ethnos.gr για ενημερωση και λιγοτερα σαφως στο εχθρικο πρωτοθεμα. Μια δοκιμη ισως σας πεισει.
Τα εντυπα οπως ειπωθηκε ειναι για φουντο σχεδον ολα, και μονο αλλοι λογοι τα κρατανε ζωντανα.
Να επισημανω οτι ο εκδοτης της αποψης εχει ενα απο τα καλυτερα μπουρια της αγορας ...
Οταν ο Νουρ αγορασε και εκλεισε τον Δολ, γραφτηκε ελαχιστα και στα ψιλα γραμματα, ενω τωρα με το Εθνος θα παιζει για μερες
Τα εντυπα οπως ειπωθηκε ειναι για φουντο σχεδον ολα, και μονο αλλοι λογοι τα κρατανε ζωντανα.
Να επισημανω οτι ο εκδοτης της αποψης εχει ενα απο τα καλυτερα μπουρια της αγορας ...
Οταν ο Νουρ αγορασε και εκλεισε τον Δολ, γραφτηκε ελαχιστα και στα ψιλα γραμματα, ενω τωρα με το Εθνος θα παιζει για μερες
Το ηλεκτρονικό έθνος είναι άμεσο ενημερωτικό και ποιοτικό αυτό είναι το μέλλον.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://hellasjournal.com/2019/08/i-apa ... alitheias/
Ωραία τα λέει ο Ιγνατίου.
Βούβα για τις πολλαπλές αποζημιώσεις του Σαββίδη στους απολυμένους του Έθνους από τους γαλάζιους opinion makers που πολεμούν λυσσαλέα Σαββίδη και ΠΑΟΚ. Ούτε κουβέντα οι Μητροπουλαίοι, οι Κουρτάκηδες, οι Καρασκατάδες, οι Αδώνιδες και όλος ο νεοφιλελέ συρφετός..
Ωραία τα λέει ο Ιγνατίου.
Βούβα για τις πολλαπλές αποζημιώσεις του Σαββίδη στους απολυμένους του Έθνους από τους γαλάζιους opinion makers που πολεμούν λυσσαλέα Σαββίδη και ΠΑΟΚ. Ούτε κουβέντα οι Μητροπουλαίοι, οι Κουρτάκηδες, οι Καρασκατάδες, οι Αδώνιδες και όλος ο νεοφιλελέ συρφετός..
Είπαμε χαλαει την πιάτσα ο Ιβάν
Ιβάν Σαββίδη, σε ευχαριστώ!
Σήμερα,σε μια αδιάφορη μέρα,χωρίς να έχει γίνει κάτι,σε ευχαριστώ...
ΚΑΙ σήμερα
Σήμερα,σε μια αδιάφορη μέρα,χωρίς να έχει γίνει κάτι,σε ευχαριστώ...
ΚΑΙ σήμερα
- Kostomanolis
Ο Νοστράδαμος τι εχει πει επι αυτού;
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετα τα γιαννινα,την χαλκηδονα,τον παναιτωλικο,τον αετο σκυδρας,αγορασε και την παρτιζαν.
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Με την είσοδο του άλλαξαν όλα στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.....