Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
owen πολυ καλη ιδεα και συγουρα θα αφησει εποχη...ειδικα στην τουμπα που ειναι μεγαλυτερη και πιο <<κλειστη>> απο εκεινο το γηπεδακι.συν το οτι φωναζουμε πιο πολυ θα το κανουμε κανονικη κολαση.μεχρι και ο διαολος(δεν ενοω τον κοκκαλη) θα ζηλευε αυτην την ατμοσφαιρα!!!!!!!!!!!!

το βλεπουμε ωραιο αλλα να σκευτεις αυτους που θα παν να τα αγορασουν οπως αυτο κανουν καθε αγωνιστικη για να τραβαν βιντεο,
αυτο θελει πολυ χρημα και αρκετη δουλεια ολοι οι συνδεσμοι μαζι
αυτο θελει πολυ χρημα και αρκετη δουλεια ολοι οι συνδεσμοι μαζι
- pagotatzis
KROKUS FICK DICHnikos55 έγραψε:Τι θα λεγατε για μια φουσκωτη κουκλα ντυμενη στα γαυρικα ή που θα εγραφε πανω π.χ. ντιογο και θα περιφεροταν μεταξυ 5 και 6 για να την πιανει και ο φακος? Το ειχαν κανει στην μπαρτσα μετα τη φυγη του Φιγκο στο πιο τεταμενο ματς που εχω δει στην TV το 2001 νομιζω (2-0)
Ή κανενα πανο "Γαμησου Krokus" στα γερμανικα.Δε θυμαμαι και πως ειναι η προστακτικη του ficken.
- pagotatzis
παιδια αυτο ακριβος πρεπει να κανουμε.Owen4 έγραψε:λοιπον το δινω και εδω μπας και γινει κατι παρομοιο...
http://www.youtube.com/watch?v=zCftSXiNaKQ
για να μαθουν επιτελους με ποιον τα βαζοθν
Χρονος υπαρχει .Αλλου ειναι το προβλημα .Το να αγορασεις 400 πυρσους εχει καποιο σεβαστο κοστος που δεν γνωριζω αν υπαρχει η δυνατοτητα να καλυφθει.
εγω πιστευω οτι ο χρονος ειναι το προβλημα γτ μεχρι να συνεννοηθουμε...
δν πιστευω οτι τα λεφτα ειναι το προβλημα γτ ετσι και αλλιως τοσοι πυρσοι αναβουν στην εναρξη απλως ειναι διεσκορπισμενοι αυτοι που τους αναβουν...αν μπορεσουμε να συνεννοηθουμε θα γινει πλ γαματο...καποιος απο εδω αν μπορει να κανει κτ...τετοιο πραγμα θα τους γκαυλωσει ολους..ας το κανουμε...
δν πιστευω οτι τα λεφτα ειναι το προβλημα γτ ετσι και αλλιως τοσοι πυρσοι αναβουν στην εναρξη απλως ειναι διεσκορπισμενοι αυτοι που τους αναβουν...αν μπορεσουμε να συνεννοηθουμε θα γινει πλ γαματο...καποιος απο εδω αν μπορει να κανει κτ...τετοιο πραγμα θα τους γκαυλωσει ολους..ας το κανουμε...
θα κανουμε
ντου στο γυραδικο και στις καντινες να μην μεινει ουτε τηγανιτη
πατατα

ντου στο γυραδικο και στις καντινες να μην μεινει ουτε τηγανιτη
πατατα
ΛοΛ...ρε παιδες ξαναδεστε το..απλα μαμαει....
-
gate4mitsos
Νωρις ειναι ακομα,ας αποφασισουμε αμα θα το κανουμε αυριο το μεσημερακι... 
Παιδιά μια καλή ιδέα θα ήταν ίσως να βγάλουμε ένα σύνθημα για να αποτρέψουμε τους άμυαλους να κάνουν επεισόδια και να εμπεδώσουν όλοι ότι στο ματς δεν πρέπει να γίνει τίποτα που θα οδηγήσει σε τιμωρία
στα αρχιδι@ μου για τον εισαγγελεα
στα αρχιδι@ μου τι λενε στην βουλη
εγω ποτε δεν σκυβω το κεφαλι
παλιομαλακ@ κοκαλη

στα αρχιδι@ μου τι λενε στην βουλη
εγω ποτε δεν σκυβω το κεφαλι
παλιομαλακ@ κοκαλη