Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια
Re: Π.Α.Ο.Κ.-gayros 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια
και αυτό ίσως να είναι καλύτερο φίλε gash. εστω. Κατι όμως να γίνει γιατί την Κυριακή όλοι θα μας προκαλέσουν και όλα θα τα χρεωθούμε στο τέλος εμείς . Δεν πρέπει να γίνει το ματσ με τους δικούς τους όρους πρέπει να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Οποιος δε νιώθει ΕΤΟΙΜΟΣ να προστατέψει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ,
Αν το αγαπά πραγματικά, ας μην πάει γήπεδο.-
Αν το αγαπά πραγματικά, ας μην πάει γήπεδο.-
Δεν θα με χαλούσε να έβαζε μέσα ο Σάντος την τρίτη ομάδα.
Το προπαιδικό δεν μπορεί γιατί θα τιμωρηθεί για κακοποίηση του αθλήματος η ομάδα.
Φυσικά δεν πρέπει να πέσει το παραμικρό στο γήπεδο και θα είναι στάνταρ προβοκάτσια απο ανθρώπους λίγο πολύ γνωστούς απο τάξεις ασφαλείας που εξυπηρετούν μια άλλη τάξη.
Το πρωί ανηφορίζω με παρέα αν και μέσα μου γνωρίζω πως το παιχνίδι αυτό δυστηχώς δεν πρόκειται να διεξαχθεί.
Γνωστά σχέδια δεκαετιών πάντοτε πετυχημένα.
Τώρα ο ΠΑΟΚτσής ας βρεί τον σωστό τρόπο αντίδρασης όποιος και αν νομίζει ότι είναι αυτός.
Το προπαιδικό δεν μπορεί γιατί θα τιμωρηθεί για κακοποίηση του αθλήματος η ομάδα.
Φυσικά δεν πρέπει να πέσει το παραμικρό στο γήπεδο και θα είναι στάνταρ προβοκάτσια απο ανθρώπους λίγο πολύ γνωστούς απο τάξεις ασφαλείας που εξυπηρετούν μια άλλη τάξη.
Το πρωί ανηφορίζω με παρέα αν και μέσα μου γνωρίζω πως το παιχνίδι αυτό δυστηχώς δεν πρόκειται να διεξαχθεί.
Γνωστά σχέδια δεκαετιών πάντοτε πετυχημένα.
Τώρα ο ΠΑΟΚτσής ας βρεί τον σωστό τρόπο αντίδρασης όποιος και αν νομίζει ότι είναι αυτός.
Εγώ δεν φοβάμαι τους δικούς μας, πιστεύω φέτος τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχουμε δίξει τέτοια σημάδια έντονης βίας. Τον κακοδούλι φοβάμαι γιατι είναι γνωστός παίχτης. Αν παίξει διαιτισία 40-60 τους έχουμε, αν παίξει 30-70 με το ζόρι, αν παίξει 50-50 μέχρι και τάλιρο χώνουμε. ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@
Αν παίξει κάτι πέρα απο το 50-50 δεν τον βλέπω να γυρνάει πίσω.
- PRAKTORINOS
?????gash04 έγραψε: Το καλύτερο είναι αναβολή του αγώνα και διεξαγωγή του μετά απο κανά 2 μήνες.
Έχει ξαναγίνει μετά απο αδικία του ΠΑΟΚ πάλι μετά απο τον πουστόγαβρο και είχε επιτυχία αφού είχαν ξεχαστεί τα άπλυτα τους.
- khaledfreepaok
ρε φιλε οσο καμινι και να ειναι η τουμα τα κουμαντα τα κανει αλλος.ολοι θυμουνται τι εγινε το 98 που μας κατεσφαξαν.και απο τοτε ειδες οτι δεν αλλαξε απολυτως τιποτα.10 χρονια μετα δεν εχουμε κανει ουτε ενα βημα μπροστα.οταν θελει το ματς ο γκει θα το παρει με το ετσι θελω και εμεις δεν πα να τρωμε τα τσιμεντα με τα δοντια.το συστημα ειναι σαπιο μεχρι τα μπουνια.δεν παει αλλο.γιατι να μην κανουμε δικο μας προταθλημα δλδ?οι σκωτσεζοι ειναι καλυτεροι?και βγενουνε και στο τσουλου τους και τα παντα.και ειναι κυριοι.εδω νομιζεις οτι θα σε αφησουνε ποτε οι αθηναιοι να δεις τσουλου??????οτι ομαδα και να εχουμε.και εστω και να μην κανουμε δικο μας τουλαχιστον να απειλουμε οπως οι καταλανοι και ποσοι αλλοι.ειναι πιο εξυπνοι αυτοι?που τους τρεμει ολη η ισπανια.αυτο θελουνε.τρομοκρατια.να χεζονται πανω τους.να φοβουνται οτι με την παραμικρη λαλακια θα τους κουνησουμε το μαντηλι και θα τους πουμε αντιο.αλλιως δεν θα αλλαξει τιποτα.ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ καλη ατμοσφαιρα και αν κανουμε.και απο το διαστημα να μας δουνε απ τους πυρσους παλι του χρονου τα ιδια θα γινονται.αμα δεν χωσουμε το μαχαιρι στο κοκκαλο ειμαστε αξιοι της μοιρας μαςPegasus1589 έγραψε:Είπα να μην ξαναμιλήσω για το θέμα "Βούλγαροι" αλλά όταν διαβάζω τέτοια ποστ, τρελαίνομαι...khaledfreepaok έγραψε:την κυριακη πρεπει να γινει αυτο που επρεπε να ειχαμε κανει εδω και χρονια.να απαιτησουμε διχοτομηση του κρατους.αυτου μας λενε βουλγαρους.εμεις να τους πουμε ελληνες.τερμα πια η ανοχη.ειμαστε διαφορετικοι απο αυτους τους ξεφτυλες.πρεπει τη κυριακη να διαχωρισουμε την ταυτοτητα μας απο την δικια τους.
CATALONIA IS NOT SPAIN
MACEDONIA IS NOT GREECE
ολα τα αλλα για διαιτησιες,παιχτες,ομαδες,οφσαιτ,κοκκινες,πεναλτι,ξυλα,ατμοσφαιρες κτλπ ειναι για εσωτερικη καταναλωση.δεν προσφερουν τιποτα και δεν αλλαζουν τιποτα.δεν δειχνουν οτι διεκδικουμε κατι.
δηλαδη πες οτι μαζευομαστε 50χιλαδες στο ναο,κανουμε την καλυτερη ατμοσφαιρα σε ποδοσφαιρικο αγωνα.αναβουμε 5000000 καπνογονα,τους ριχνουμε 5 μπαλακια.τους δερνουμε ολους,γλιτωνουμε τις τιμωριες και γενικα κανουμε οτι ονειρευεται ο καθενας.ε λοιπον τι εγινε?θα σταματησει το κατεστημενο του κοκκαλη η των αθηνων?
νομιζει κανεις οτι θα αλλαξει κατι?νομιζει κανεις οτι θα ιδρωσει το αυτι του κοκκαλη και θα αρχιζει να μας παιζει 50-50 η διαιτησια?η οτι θα μας φοβηθουν?
τιποτα απο αυτα δεν θα γινει.ολα θα μεινουν τα ιδια και ολα θα ξεχαστουν.και παλι οταν του χρονου η του παραχρονου θα βρεθουμε στον δρομο τους και δεν θα μπορουνε να μασ αντιμετωπισουν παλι τα ιδια θα κανουνε και χειροτερα.οπως συμβαινει απο το '50 οπως ειπε ενας φιλος.αν δεν αντισταθουμε μια ζωη θα μας πατανε στο λαρυγγι.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Τα αντεθνικά συνθήματα είναι η μεγαλύτερη σαλακία. Η αλήθεια είναι ώρες ώρες σκέφτομαι πως καλά θα κάνουν να μη μιλάνε για Ελλάδα οι απόγονοι του Ιμπραήμ και του Κιουταχή που έχουν 2000 χρόνια να κάνουν κάτι αξιόλογο αλλά όταν ηρεμώ, ξέρω ότι αυτά που σκεφτόμουν πιο πριν ήταν σαλακίες.
Αν κάποιοι εδώ είναι αντιεθνίκια ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ας αφήνουν την ιδεολογία τους εκτός ΠΑΟΚ, όπως την αφήνω κι εγώ και όλοι. Μιλάτε για ξεχωριστό πρωτάθλημα. Ποια ομάδα της Β. Ελλάδος θα το ήθελε αυτό; Πείτε μου μία (1)! Άντε να σοβαρευόμαστε λέω εγώ...
Η ηχητική βία δεν αλλάζει το κατεστημένο, είναι όμως μέρος του ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ. Κανείς δεν περνά νικητής από εδώ, τέλος. Τόσο απλά. Και όταν δεν πάει η ομάδα, θα της δίνουμε εμείς τα φτερά μας...
Όσο για το πώς θα αλλάξει το νοσηρό φαινόμενο των διαιτητών που έχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, μία είναι η απάντηση: Θα αλλάξει όταν αλλάξει όλη η Ελλάδα. Ως τότε, και όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, κάνουμε υπομονή αλλά απαιτούμε να έχουμε μια ομάδα που θα νικά τόσο την αντίπαλη ομάδα όσο και τον αστάθμητο, συχνά εχθρικό παράγοντα που λέγεται διαιτησία.
Την Κυριακή θα είμαι κι εγώ εκεί. Θα είναι μια αξιομνημόνευτη βραδιά αλλά το ξαναλέω: Φάπες σε όσους πετάξουν αντικείμενα. Πρώτη φορά πουλάω τρελίτσα μέσω πληκτρολογίου αλλά η ανάγκη για άψογη εικόνα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και δυστυχώς οι πανηλίθιοι δε λείπουν από ανάμεσά μας.
- khaledfreepaok
ποιο λαο ρε αδερφε?η μπαρτσελονα δηλαδη προσβαλει τους οπαδους της απο της αλλες περιοχες επειδη δηλωνει διαφορετικη ταυτοτητα?και απο ποτε χρησιμοποιουμε την λεξη ελληνας σαν τιμητικο τιτλο.και το να εισαι ελληνας ειναι καλο και να μην εισαι ειναι κακο.και ασε στην ακρη την ιστορια.γιατι στο κατω κατω μακεδονας δεν σημαινει μη ελληνας.σημαινει ξεχωπιστο κομματι ελληνισμου και σημαινει ελληνικη φυλη.μην προσβαλλονται τα εθνικιστικα του καθενοςSlade έγραψε:khaledfreepaok περνεις ως αφορμη εναν ποδοσφαιρικο αγωνα οπου η ομαδα μας αδικηθηκε απο το κατεστημενο του Κοκκαλη για να εκφρασεις τις εμετικες αντεθνικες ιδεολογικες σου αντιληψεις.khaledfreepaok έγραψε:την κυριακη πρεπει να γινει αυτο που επρεπε να ειχαμε κανει εδω και χρονια.να απαιτησουμε διχοτομηση του κρατους.αυτου μας λενε βουλγαρους.εμεις να τους πουμε ελληνες.τερμα πια η ανοχη.ειμαστε διαφορετικοι απο αυτους τους ξεφτυλες.πρεπει τη κυριακη να διαχωρισουμε την ταυτοτητα μας απο την δικια τους.
CATALONIA IS NOT SPAIN
MACEDONIA IS NOT GREECE
Γραφεις ανοησιες τυπου "να απαιτησουμε διχοτομηση του κρατους" κτλ , δηλαδη ο ΠΑΟΚ ειναι μονο Θεσσαλονικη κ βορεια Ελλαδα ???
Οι χιλλιαδες ΠΑΟΚτσηδες απ την Αθηνα , την Πελλοπονησο , την Κρητη κ ολες τις αλλες περιοχες της Ελλαδας δλδ δεν ειναι αδερφια μας ???
Δεν γνωριζω πια ειναι η καταγωγη σου κ ουτε με ενδιαφερει αλλα εγω ως Ελληνας Μακεδονας που υποστηριζω τον ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ προσβαλλομαι οταν εσυ γραφεις οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελλαδα. Ισως εαν κατσεις κ αναλυσεις το ονομα του συλλογου που υποστηριζουμε κ διαβασεις πεντε πραγματα για τους ιδρυτες του συλλογου και την ιστορια του κ κατανοησεις ποια ιδανικα πρεσβευει ο ΠΑΟΚ , ισως τοτε να καταλαβεις οτι γραφεις πραγματα που προσβαλλουν τον λαο κ την ιστορια του ΠΑΟΚ.
Οποιος έχει διαβάσει αυτό
http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1
καταλαβαινει και τι περίπου θα συμβεί.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο αυτοί οι τύποι θέλουν να κάνουν, εν γνώσει τους, κακό στον ΠΑΟΚ. Ας κάνουν ότι στο διάολο θέλουν έξω από το γήπεδο, ας φορέσουν γιλέκα με δυναμίτη να πέσουν επάνω στο πούλμαν του γαύρου να ξεφορτωθούμε και αυτούς και τους άλλους. Αλλά μακριά από το γήπεδο.
http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1
καταλαβαινει και τι περίπου θα συμβεί.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο αυτοί οι τύποι θέλουν να κάνουν, εν γνώσει τους, κακό στον ΠΑΟΚ. Ας κάνουν ότι στο διάολο θέλουν έξω από το γήπεδο, ας φορέσουν γιλέκα με δυναμίτη να πέσουν επάνω στο πούλμαν του γαύρου να ξεφορτωθούμε και αυτούς και τους άλλους. Αλλά μακριά από το γήπεδο.
Πριν λίγο καιρό λέγαμε:
KOSOVO IS SERBIA
MACEDONIA IS GREECE...
Τώρα το αλλάζουμε σε:
ΜΑCEDONIA ISN' T GREECE...
Ρε ΠΑΟΚ είμαστε και σε τόπικ με το γαυρο... ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ... Έλεος... Ρίχτετα σε άλλο τόπικ αν υπάρχει ή δημιουργείστε ένα εσε΄ς που θέλετε να τα συζητάτε.... Μπαίνω να διαβάσω για γαύρο και διαβαζω απόψεις του καθένος για το αν θα πρέπει να είμαστε Ελλάδα ή όχι...
ΕΛΕΟΣ!
KOSOVO IS SERBIA
MACEDONIA IS GREECE...
Τώρα το αλλάζουμε σε:
ΜΑCEDONIA ISN' T GREECE...
Ρε ΠΑΟΚ είμαστε και σε τόπικ με το γαυρο... ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ... Έλεος... Ρίχτετα σε άλλο τόπικ αν υπάρχει ή δημιουργείστε ένα εσε΄ς που θέλετε να τα συζητάτε.... Μπαίνω να διαβάσω για γαύρο και διαβαζω απόψεις του καθένος για το αν θα πρέπει να είμαστε Ελλάδα ή όχι...
ΕΛΕΟΣ!
PRAKTORINOS έγραψε:?????gash04 έγραψε: Το καλύτερο είναι αναβολή του αγώνα και διεξαγωγή του μετά απο κανά 2 μήνες.
Έχει ξαναγίνει μετά απο αδικία του ΠΑΟΚ πάλι μετά απο τον πουστόγαβρο και είχε επιτυχία αφού είχαν ξεχαστεί τα άπλυτα τους.
Πανμέγιστο λάθος μου.
Με απόλυτη αποτυχία και καμία επιτυχία!!
Η αναφορά μου έγινε για το έτος 1965 που μετά απο 2 αναβολές στο παιχνίδι με Ολυμπιακό τις ένδοξες εποχές ΕΠΟ κάτι σαν σήμερα συνέπεια των αναβολών ήταν οι οπαδοί μας να κάψουν το γήπεδο!

το ματς ειναι μεγαλος ασος.
ο γαυρος ερχεται χωρις γκαλετι,ντιογκο,λετο και εμεις θα παμε επιθετικα με 4-4-2 απο οτι ακουσα οποτε δεν υπαρχει θεμα να μην κερδισουμε κατα τη γνωμη μου.
ο γαυρος ερχεται χωρις γκαλετι,ντιογκο,λετο και εμεις θα παμε επιθετικα με 4-4-2 απο οτι ακουσα οποτε δεν υπαρχει θεμα να μην κερδισουμε κατα τη γνωμη μου.
- Pegasus1589
Ό,τι είχα να πω περί χτυπήματος στο κατεστημένο και Μακεδονίας το είπα.
Deutschland uber alles είναι ο τίτλος του γερμανικού εθνικού ύμνου και σήμερα και δεν έχει σχέση με τον Χίτλερ, δεν ήταν ναζιστικός.
Στο θέμα τώρα: Την Κυριακή οι παίχτες θα πάρουν τον αγώνα με την ψυχή τους. Το θέμα για αυτούς είναι πια και προσωπικό. Τους πιστεύω και θα με δικαιώσουν. Αυτά για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ από μένα. Ξανά τη Δευτέρα ή την Τρίτη τώρα στο τόπικ του απολογισμού. Να είστε καλά αδέρφια και μην ξεχάσετε να κράξετε (το λιγότερο) όποιον πετάξει ο,τιδήποτε στο γήπεδο.
Deutschland uber alles είναι ο τίτλος του γερμανικού εθνικού ύμνου και σήμερα και δεν έχει σχέση με τον Χίτλερ, δεν ήταν ναζιστικός.
Στο θέμα τώρα: Την Κυριακή οι παίχτες θα πάρουν τον αγώνα με την ψυχή τους. Το θέμα για αυτούς είναι πια και προσωπικό. Τους πιστεύω και θα με δικαιώσουν. Αυτά για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ από μένα. Ξανά τη Δευτέρα ή την Τρίτη τώρα στο τόπικ του απολογισμού. Να είστε καλά αδέρφια και μην ξεχάσετε να κράξετε (το λιγότερο) όποιον πετάξει ο,τιδήποτε στο γήπεδο.
khaledfreepaok στο θέμα ξεχωριστό πρωτάθλημα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όχι όμως και στον διαχωρισμό του κράτους.
Πριν γίνει το ποδόσφαιρο επαγγελματικό υπήρχε Βορράς και Νότος στο πρωτάθλημα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πρωτάθλημα όσο υπάρχει στοίχημα και Τσουλου.
Dot.
Πριν γίνει το ποδόσφαιρο επαγγελματικό υπήρχε Βορράς και Νότος στο πρωτάθλημα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πρωτάθλημα όσο υπάρχει στοίχημα και Τσουλου.
Dot.
Μπειτε στο σπορτ24
www.sport24.gr
Πάνω πάνω λέει να παίξεις στοιχημα ονλινε που θα κερδίσεις σίγουρα... Δείτε τον πρώτο αγώνα!
www.sport24.gr
Πάνω πάνω λέει να παίξεις στοιχημα ονλινε που θα κερδίσεις σίγουρα... Δείτε τον πρώτο αγώνα!