Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Μόλις μου είπε κάποιος για τον Μήτρογλου, ελπίζω να μην κάνουν το λάθος και φέρουν αυτόν τον τουρίστα.
Δένει πάντως και από την παρουσία του στην Πορτογαλία αλλά και από την περιγραφή που έχουν βγάλει τα σάιτ.
Δένει πάντως και από την παρουσία του στην Πορτογαλία αλλά και από την περιγραφή που έχουν βγάλει τα σάιτ.
Μακρυά από άλλον έναν πρώην ποδοσφαιριστή. Αυτός βαριέται απίστευτα μέσα στο γήπεδο σε όσα ματς έτυχε να τον δω. Από εκεί που παίζες με τον Άκπομ ξαφνικά να βλέπεις μέσα τον Μήτρογλου να βαριέται που ζει θα πρόκειται για εντελώς πεταμένα λεφτά.
ρίαν τον έχουμε αλλά είναι τραυματίας ...Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Για μένα η μόνη μαύρη τρύπα είναι στα εξτρέμ μας. Αν είχαμε χτες έναν παίκτη επιπέδου Ακπομ ή Καντουρι στα άκρα, μπορεί και να παίρναμε το ματς.
νομίζω ότι Μπίσε, Ζάμπα και Στοχ έχουν πάντως αυτή την ποιότητα ... αλλά ο καθένας για διαφορετικούς λόγους νομίζω ότι δεν μπορεί αυτή την στιγμή να προσφέρει ακόμα αυτό που θα πρόσφερε ο καλός Βιερίνια ακόμα και στα 33 ...
πάντως γουστάρω μέχρι την άλλη εβδομάδα να βελτιωθεί η κατάσταση του Στοχ ο οποίος θα είναι ιδανικός για αλλαγή στο 2ο ημίχρονο σε περίπτωση που το ματς είναι ακόμα στην κόψη ...
ένα μπαλάκι αλλά Στοχ θέλω στο 87 ή καλύτερα στο 93 ... όπως αυτό που φάγανε από την Τότεναμ πέρσι ...
Εσείς που ζητάτε αριστερό μπακ, τον θέλετε για βασικό η για μπακ απ του Γιαννουλη;
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Έχουμε!Miroslav Stoch τον λένε!Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Για μένα η μόνη μαύρη τρύπα είναι στα εξτρέμ μας. Αν είχαμε χτες έναν παίκτη επιπέδου Ακπομ ή Καντουρι στα άκρα, μπορεί και να παίρναμε το ματς.
Πραγματικά εχθές φάνηκε ότι μεσοεπιθετικα πίσω από μπισεσβαρ, Πέλκα, ακπομπ, ζαμπα δεν υπήρχε η ανάλογη ποιότητα για παιχνίδια τέτοιου επιπέδου
Κι ακομη κι ανταποκριθει ο Στοχ και ανεβει, δυστυχως δεν αρκει!
Επειγει ενας ποιοτικος εξτρέμ ακομη και ενα φορ.
Εξαλλου η πωληση του Ενρικε σε συνδυασμο με εναν δανεισμο Λημνιου δημιουργει χωρο και περιθωρια για να αποκτηθει ακομη ενας καλος παιχτης εκει!
Στα χαφ καλως η κακως θα πορευτουμε με αυτους π εχουμε μιας και δεν υπάρχει χωρος!
Επομενως εξτρεμ αριστερο μπακ και φορ.
Επειγει ενας ποιοτικος εξτρέμ ακομη και ενα φορ.
Εξαλλου η πωληση του Ενρικε σε συνδυασμο με εναν δανεισμο Λημνιου δημιουργει χωρο και περιθωρια για να αποκτηθει ακομη ενας καλος παιχτης εκει!
Στα χαφ καλως η κακως θα πορευτουμε με αυτους π εχουμε μιας και δεν υπάρχει χωρος!
Επομενως εξτρεμ αριστερο μπακ και φορ.
-
makispaspartou
Ο ΠΑΟΚ στα εξτρέμ έχει Ζάμπα που μαζί με Άκπομ είναι σε άλλη διάσταση, Στοχ που είναι παικταράς και τους δύο πιο καλούς νέους Έλληνες εξτρέμ Λημνιό και Λάμπρου. Επίσης παίζει ο Μπίσεσβαρ εξτρέμ που είχαι παικταράς κι αυτός ενώ μην ξεχνάμε ότι θα επιστρέψει ο Βιειρίνια. Μόνο εξτρέμ δεν χρειαζόμαστε. Αντιθετα θέλουμε χαφ παικταρά επιπέδου Ολιβέιρα και έναν αριστερό μπακ στυλ Αράνα για να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό στον Γιαννούλη ο οποίος είναι πολύ βελτιωμένος. Επίσης θέλουμε και έναν επιθετικό project όπως Άκπομ, Σβιντέρσκι.
Το οτι εχουμε τους δυο καλυτερους Έλληνες εξτρεμ, εμενα προσωπικα δεν μου λεει τπτ. Αν το επιπεδο των ελληνων εξτρεμ ειναι χαμηλο τοτε δεν εχει καποια αξια να χεις τους δυο καλυτερους.
Ηδη ο ενας (Λαμπρου) δειχνει να μην εχει πεισει τον Αμπελ και ο αλλος (Λημνιος) δείχνει στασιμος και συμβιβασμενος με τον ρολο του ρολιστα σε επιπεδο ελληνικου πρωταθλήματος και μονο.
Ας παει δανεικος καπου να παρει παιχνιδια βασικος και να δουλεψει τις αδυναμιες του.
Ο Βιειρινια ειναι ακομη τραυματιας και ειναι 33 στα 34, οποτε ειναι επικίνδυνο να στηριχθουμε πανω του χωρις να εχουμε δει σε τι κατασταση θα επανελθει. Οι σοβαρες ομαδες δεν αφηνουν τετοια ζητηματα στην τυχη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηδη ο ενας (Λαμπρου) δειχνει να μην εχει πεισει τον Αμπελ και ο αλλος (Λημνιος) δείχνει στασιμος και συμβιβασμενος με τον ρολο του ρολιστα σε επιπεδο ελληνικου πρωταθλήματος και μονο.
Ας παει δανεικος καπου να παρει παιχνιδια βασικος και να δουλεψει τις αδυναμιες του.
Ο Βιειρινια ειναι ακομη τραυματιας και ειναι 33 στα 34, οποτε ειναι επικίνδυνο να στηριχθουμε πανω του χωρις να εχουμε δει σε τι κατασταση θα επανελθει. Οι σοβαρες ομαδες δεν αφηνουν τετοια ζητηματα στην τυχη.
-
makispaspartou
Διαφωνούμε. Εγώ θεωρώ ότι δεν χρειαζόμαστε εξτρέμ έχοντας 5 και έναν που έρχεται. Αντιθέτως θέλουμε χαφ γιατί πέρα από τρεις (Καντούρι, Εσιτί, Ντούγκλας) οι υπόλοιποι δεν είναι επιπέδου, (εξαιρώ τους τραυματίες). Επίσης θέλουμε αριστερό μπακ και επιθετικό για να αυξηθεί ο εσωτερικός ανταγωνισμός. Αυτά χρειαζόμαστε.
Σκέψου αν πάρουμε έναν εξτρεμ τώρα ποιον θα βγάλεις από την 11άδα? τον Ζαμπά? ή τον Μπίσεσβαρ? Εδώ ο Στοχ δεν χωράει.. .
Σκέψου αν πάρουμε έναν εξτρεμ τώρα ποιον θα βγάλεις από την 11άδα? τον Ζαμπά? ή τον Μπίσεσβαρ? Εδώ ο Στοχ δεν χωράει.. .
Για τι εξτρέμ μιλάτε ρε παιδιά αφού δεν παιζουμε με εξτρέμ!!! Ένα 8-10ρο θελουμε να ντουμπλάρει Μπισεσβαρ και Ελ Καντουρι και ένα περιφερειακό φορ να ντουμπλάρει τον Πελκα. Ιδανικά επίσης ένα αριστερό μπακ και αντί Ακπομ αλλά 4 κινήσεις είναι σχεδόν αδύνατο.
- black_star_ninja
Για να αυξησει τον ανταγωνισμο. Αν θα ειναι βασικος ή οχι δε με νοιαζει. Μακαρι να ειναι ο Γιαννουλης καλυτερος και να ειναι αυτος βασικος. Επισης καλο ειναι να μη ξεχναμε οτι ειμαστε σε περιοδο μεταγραφων και οπως αγοραζουμε εμεις παικτες μπορει καποιος να παρει και απο εμας.. Οποτε καλο ειναι να εχουμε ενα δευτερο αντιστοιχης αξιας παικτη.nothu έγραψε:Εσείς που ζητάτε αριστερό μπακ, τον θέλετε για βασικό η για μπακ απ του Γιαννουλη;
Κατ αρχας στο κέντρο με βαση τη δικη σου λογικη επιστρεφουν οχι 1 αλλα 2 παιχτες. Μαου και Βερμπλουμ.makispaspartou έγραψε:Διαφωνούμε. Εγώ θεωρώ ότι δεν χρειαζόμαστε εξτρέμ έχοντας 5 και έναν που έρχεται. Αντιθέτως θέλουμε χαφ γιατί πέρα από τρεις (Καντούρι, Εσιτί, Ντούγκλας) οι υπόλοιποι δεν είναι επιπέδου, (εξαιρώ τους τραυματίες). Επίσης θέλουμε αριστερό μπακ και επιθετικό για να αυξηθεί ο εσωτερικός ανταγωνισμός. Αυτά χρειαζόμαστε.
Κι αν παρουμε παίχτη στα εξτρεμ θα βγαλει εκτος τον Μπισε ή τον Ζαμπα, γτ ο Μπισε μπορει να παιξει και δεκαρι
Ο Ζαμπα και ο Λημνιος τι ειναι αν δεν ειναι εξτρεμ? και στην τελικη μην κολλας στον χαρακτηρισμο. Θελουμε παιχτη να πεταξει τον Λημνιο εκτος 18αδας, και ισως να τον στειλει δανεικο.joshua έγραψε:Για τι εξτρέμ μιλάτε ρε παιδιά αφού δεν παιζουμε με εξτρέμ!!! Ένα 8-10ρο θελουμε να ντουμπλάρει Μπισεσβαρ και Ελ Καντουρι και ένα περιφερειακό φορ να ντουμπλάρει τον Πελκα. Ιδανικά επίσης ένα αριστερό μπακ και αντί Ακπομ αλλά 4 κινήσεις είναι σχεδόν αδύνατο.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ενας παιζει σαν καθαρο εξτρεμ.ο ζαμπα.joshua έγραψε:Για τι εξτρέμ μιλάτε ρε παιδιά αφού δεν παιζουμε με εξτρέμ!!! Ένα 8-10ρο θελουμε να ντουμπλάρει Μπισεσβαρ και Ελ Καντουρι και ένα περιφερειακό φορ να ντουμπλάρει τον Πελκα. Ιδανικά επίσης ένα αριστερό μπακ και αντί Ακπομ αλλά 4 κινήσεις είναι σχεδόν αδύνατο.
Γενικα θες εναν βιειρινια για τα πλαγια.ακομα και ο 33αρης βιειρινια θα ηταν πολυ καλος στις θεσεις των μπισε ή .ζαμπα