ΠΑΟΚ - Ajax 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτό λέω Ζαντε. Τρέλα δεν πουλάς πηγαίνοντας να πάρεις την ισοπαλία. Ο μόνος τρόπος να περάσουμε είναι να πάμε και να κερδίσουμε.
Με παντελή έλλειψη κινδύνου. Και τότε ξαφνικά τα "τυχερά" γκολ θα τα βάλουμε εμείς
Με παντελή έλλειψη κινδύνου. Και τότε ξαφνικά τα "τυχερά" γκολ θα τα βάλουμε εμείς
Ναι είναι ζόρικο.. Όπως η κλήρωση.. Αλλα το πιστεύουμε.. Γι αυτό είμαστε ΠΑΟΚ. Όποιος αλλοθρησκος η φοβικος νομίζει ότι ο αγιαξ προκρίθηκε ας ποντάρει το σπίτι του. Θα περάσουμε με 3-3ισοπαλια..
-
Γιατί ρε μεγάλε ο χτεσινός αχ Άγιαξ του πρώτου ημιχρόνου για 3-0 δεν ήταν; Λόγω τύχης του ήταν 2-1 σκορ. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δεδικασμένο. Επειδή πέρυσι απέκλεισε τη Ρεάλ φέτος πρέπει να περάσει αέρα. Στοχαστή εσύ...wickerman έγραψε:Τι 3-0 τον Άγιαξ... Ομάδα που κέρδισε πέρσι 1-4 στο Μπερναμπέου την 3 συνεχόμενες φορές κάτοχο του champions league και την απέκλεισε κι εσείς ονειρεύεστε 3-0. Λες και παίζαμε με την Παναχαϊκή. Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν ο μέσος φίλαθλος-οπαδός του ΠΑΟΚ βλέπει οποιαδήποτε άλλη ομάδα ποδοσφαίρου να αγωνίζεται εκτός από την ομάδα του.PAOK LARISSA έγραψε:Η ομάδα έδειξε κουρασμένη. Πάλι με τον Άγιαξ αντί 3-0 2-2. Εισιτήρια για Ολλανδία θα υπάρχουν και αν άκουσε κανείς πως θα διατεθούν;
Με 20λεπτά μπάλα δεν περνάς τέτοιες ομάδες.
Πιστεύω όμως πολύ στην τακτική του προπονητή.
Τους κοιμήσαμε δινοντάς τους χώρους κ πήραμε το 2-2.
Μια παρόμοια τακτικη και σην Ολλανδία κ πέρνουμε την προκριση.
Πιστεύω όμως πολύ στην τακτική του προπονητή.
Τους κοιμήσαμε δινοντάς τους χώρους κ πήραμε το 2-2.
Μια παρόμοια τακτικη και σην Ολλανδία κ πέρνουμε την προκριση.
Πλάκα-πλάκα, ο φίλος που έδωσε την ψήφο του στον Jaba, μπορεί να μας εξηγήσει τι είδε που δεν είδα εγώ?
- Lacedaemonian
Καλημέρες
Μη φοβάστε ρε
Η ΠΑΟΚαρα είναι φτιαγμένη γιά ματς σαν κι αυτό που θα γίνει στο Άμστερνταμ
Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Μη φοβάστε ρε
Η ΠΑΟΚαρα είναι φτιαγμένη γιά ματς σαν κι αυτό που θα γίνει στο Άμστερνταμ
Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Αν στο 0-1 συμμετείχε στη φάση ο Κρέσπο, δεν θα λέγαμε κάτι. Τώρα φταίει ο Γιαννούλης.
Αν στο 1-1 την ασίστ την έβγαζε ο Πέλκας, θα τον αποθεώναμε. Τώρα δεν στεκόμαστε σε αυτό, γιατί την έβγαλε ο Γιαννούλης.
Αν στο 2-2 έκανε το λάθος ο Γιαννούλης, θα πέφταμε να τον φάμε. Τώρα που το έκανε ο Βαρέλα, δεν πειράζει, λάθη γίνονται.
Αν το φάουλ στο 0-1 του Γιαννούλη το έστελνε ο Μπίσεσβαρ άουτ, δεν θα λέγαμε κάτι. Τώρα φταίει ο Γιαννούλης.
Δεν λέω ότι δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση στα αριστερά της άμυνας, αλλά παίκτης μας είναι ρε παιδιά. Ακούω τέτοια σχόλια, που ούτε για παίκτες αντιπάλων δεν ακούγονται.
Ο Γιαννούλης για εμένα ήταν από τους διακριθέντες χθες. Το πάλεψε όσο μπορούσε.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πάμε στο Άμστερνταμ για την νίκη και την πρόκριση. Δεν θέλω 3-3 ή 4-4. Μόνο νίκη.
Αν στο 1-1 την ασίστ την έβγαζε ο Πέλκας, θα τον αποθεώναμε. Τώρα δεν στεκόμαστε σε αυτό, γιατί την έβγαλε ο Γιαννούλης.
Αν στο 2-2 έκανε το λάθος ο Γιαννούλης, θα πέφταμε να τον φάμε. Τώρα που το έκανε ο Βαρέλα, δεν πειράζει, λάθη γίνονται.
Αν το φάουλ στο 0-1 του Γιαννούλη το έστελνε ο Μπίσεσβαρ άουτ, δεν θα λέγαμε κάτι. Τώρα φταίει ο Γιαννούλης.
Δεν λέω ότι δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση στα αριστερά της άμυνας, αλλά παίκτης μας είναι ρε παιδιά. Ακούω τέτοια σχόλια, που ούτε για παίκτες αντιπάλων δεν ακούγονται.
Ο Γιαννούλης για εμένα ήταν από τους διακριθέντες χθες. Το πάλεψε όσο μπορούσε.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πάμε στο Άμστερνταμ για την νίκη και την πρόκριση. Δεν θέλω 3-3 ή 4-4. Μόνο νίκη.
- Kostomanolis
Τα ειπες όλα... Αυτά ακριβώς σκεφτόμουν...rainmaker έγραψε:Ο εσιτι ήρθε πριν μια βδομάδα και του είπαμε "κόψε τον Άγιαξ".
Και επειδή δεν το έκανε τέλεια τον κράζουμε.
Νο κομεντ.
Από εκεί και πέρα τα πράγματα :
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΟΥΕΦΑ, ΤΥΧΗ, ΑΓΙΑΞ
Μια ζωή καραμπολες, πουστριλικια, αυτογκόλ, δοκάρια, γκολ απ το πουθενά.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ μέτρια και είχε και κενά διαστήματα.
Απολύτως λογικό όταν σε έχει παρατήσει όλο το τεχνικό τιμ στα καλά καθουμενα, ο νέος κοουτς δεν έχει δει την ομάδα καθόλου σε επίσημο ματς και κάνει ακόμα δοκιμες, ενώ παράλληλα όλα τα χαφ μας ήταν εντελώς ασύνδετα και ουσιαστικά καινουρια στην ομάδα.
Δεν έχει τελειωσει τίποτα.
Θα ήλπιζα να ξυπνήσει ο στοχ στο Άμστερνταμ και να σοβαρευτεί ο Ζαμπα.
Κλείνοντας, ο Λημνιός δεν είναι εξτρέμ. Δεν ξέρω τι είναι αλλά εξτρέμ δεν είναι. Έλεος επιτέλους με τα κουτουληματα και την ακίνδυνη προσέγγιση του.
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Ας ειχε κάνει σωστά την δουλειά του στο 1ο και θα βλέπαμε ενδεχομένως και διαφορετικό 2ο...elvetos giatros έγραψε:Κοίταξεsourmenetes έγραψε:Διαφωνω.τι καλα σφυριξε ρε γιατρε;;;elvetos giatros έγραψε:Παίξαμε όσο μπορούσαμε
Πάμε στο Αγιαξ Αρινα να τα δώσουμε ολα
Ο διαιτητής μια χαρά σφυριξεΤο γράφω, επειδή δεν μου αρέσει να φτιάχνουμε τέτοιο κλίμα, ούτε καν σε οπαδικο φόρουμ
Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι ήταν συνέχεια με την μπάλα στα ποδια.
Τι λάθος σφύριγμα να κάνει;
Δεν ξερω ίσως εχετε συνηθίσει το 90-10 υπερ του γκευ και το 80-20 να σας φαίνεται καλη διαιτησία...
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Εγω θα ηθελα να ζητησω και μια χαρη κ οποιος θελει το ακουει...ας μην καψουμε τους παιχτες μας..με το πρωτο λαθος να ξεκιναμε μουρμουρες..το βλεπεις και εδω μεσα..εβαλε αυτογκολ ο γιαννουλης και αν πατε να δειτε τι γραφτηκε θα τραβατε τα παπαρια σας..ενας γιαννουλης ο οποιος σε πρωτο του τετοιο ματς εκανε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ παιχνιδι..ξεπερααε το σοκ του αυτογκολ και ηταν τρομερος..με ηρεμια με ανεβασματα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ...
- sourmenetes
- Moderator
Μια βδομαδα ακομα ολοι μαζι ειναι μεγαλο πραγμα.obanebane έγραψε:Alastor έγραψε:Παντως αν η εμφανιση στο β ημιχρονο ηταν θεμα αντοχων,δυστυχως αν επαναληφθει το ιδιο στην Ολλανδια εχουμε μηδενικες ελπιδες προκρισης. Πρεπει να βρουμε τροπο να υπαρξει διαρκεια σε ολο το 90λεπτο στο Αμστερνταμ
Το σημείωσαν και οι παίχτες μας αυτό και μάλιστα είπαν ότι αυτό το κομμάτι θα το βελτιώσουν σε μια εβδομάδα, δε νομίζω ότι είναι λόγια του αέρα, κάτι ξέρουν και το λένε, σίγουρα και ο αντίπαλος θα είναι πιο έτοιμος όμως.
Δεν δέχομαι τα περί ατυχίας. Αν πούμε ότι ήταν "ατυχία" που δεν κάναμε το 3-1 πριν βγει το ημίχρονο και που φάγαμε γκολ που πέρασαν από τα δικά μας πόδια, πρέπει να πούμε και ότι ήταν "τύχη" που δεν φάγαμε γκολ μετά το 70' που η ομάδα μύριζε πτωμαΐνη.
Η καλή επίθεση δίνει παιχνίδια, η καλή άμυνα δίνει προκρίσεις και τίτλους. Το παιχνίδι εκεί μπορεί να λήξει 4-1, μπορεί και 1-2. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα και φέτος θα έχει ποιότητα και πολλές λύσεις. Αν γίνει σωστή διαχείριση, κάτι καθόλου εύκολο δεδομένης της καλοκαιρινής περιπέτειας με τον προπονητή, θα πετύχει ξανά σημαντικά πράγματα (τίτλο, πορεία σε ευρωπαϊκά προημιτελικά κτλ).
Η κατάσταση στην οργάνωση της κερκίδας παραμένει απελπιστική. Ξέρουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις κουνώντας το δάχτυλο στην ΠΑΕ, ξέρουμε να μαλώνουμε μεταξύ μας για τα πολιτικά, δεν ξέρουμε ότι το σύνθημα "Περάσαν μήνες, περάσαν χρόνια", ένας μακρόσυρτος ύμνος στα ναρκωτικά, δεν είναι κατάλληλο για είσοδο ομάδων. Όταν έρθει η πρώτη αγωνιστική κάμψη (κάποτε θα έρθει), να μην ξεχάσουμε να σκοτωθούμε μεταξύ μας. Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικά παιχνίδια εκτός έδρας.
Η καλή επίθεση δίνει παιχνίδια, η καλή άμυνα δίνει προκρίσεις και τίτλους. Το παιχνίδι εκεί μπορεί να λήξει 4-1, μπορεί και 1-2. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα και φέτος θα έχει ποιότητα και πολλές λύσεις. Αν γίνει σωστή διαχείριση, κάτι καθόλου εύκολο δεδομένης της καλοκαιρινής περιπέτειας με τον προπονητή, θα πετύχει ξανά σημαντικά πράγματα (τίτλο, πορεία σε ευρωπαϊκά προημιτελικά κτλ).
Η κατάσταση στην οργάνωση της κερκίδας παραμένει απελπιστική. Ξέρουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις κουνώντας το δάχτυλο στην ΠΑΕ, ξέρουμε να μαλώνουμε μεταξύ μας για τα πολιτικά, δεν ξέρουμε ότι το σύνθημα "Περάσαν μήνες, περάσαν χρόνια", ένας μακρόσυρτος ύμνος στα ναρκωτικά, δεν είναι κατάλληλο για είσοδο ομάδων. Όταν έρθει η πρώτη αγωνιστική κάμψη (κάποτε θα έρθει), να μην ξεχάσουμε να σκοτωθούμε μεταξύ μας. Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικά παιχνίδια εκτός έδρας.
Ξερουμε στο περίπου που θα κυμανθούν οι αποδόσεις για ενδεχόμενη πρόκριση μας? Πριν το χθεσινό ματς ήταν καπου στο 4 αν δεν κανω λάθος.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Την άλλη βδομάδα ΔΕΝ χάνουμε! Λίγη τύχη παραπάνω να.μας φέρει η Τρίτη και 13 και περάσαμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
6.25 η προκριση του μεγαλου ΠΑΟΚ..zeus1972 έγραψε:Ξερουμε στο περίπου που θα κυμανθούν οι αποδόσεις για ενδεχόμενη πρόκριση μας? Πριν το χθεσινό ματς ήταν καπου στο 4 αν δεν κανω λάθος.