Γενικά εγώ πως είδα το ματς χθες μάγκες(ας αλλάξω θέμα) πιάσατε τον 'ΧΑΛΙΑ' με gayRo τοποθετήσεις του.
Εγώ είδα πως έβαλαν αυτοί 1 γκόλ από φάουλ που έκανε ο Esiti και μετά χάθηκε ο έλεγος.. ενώ μέγα μ@λκια για εμένα να τρως νωρίς το γκόλ και η ομάδα να το γυρίζει και να λέμε τώρα 1002 ηλιθιότητες.
Άψογη η ομάδα μπορούσε μετά την ανατροπή με 2 φάσεις να γινόταν και 3-1 το σκόρ με τον Πέλκα που δε το κάρφωσε.
Η ομάδα τους με μικρούς ταλαντούχους παίχτες 19-22 και 4-5μεγάλους ηλικίας 28-35 εννοώ τον Blind/Tadic/Huntelaar/Veltman δεν είναι όπως έγραψε ο άλλος όλοι 19αρηδες ήμαρτον.
Μην ξεχνάμε μερικοί χάσαν να παίξουν τελικό CL με τη Liverpool από κολοφαρδία της Tottenham.
Απέκλεισαν Bayern/Juventus/Real/ ας είμαστε μεταξ'ύ μας ρεαλιστές και 3 παίχτες δώσαν μόνο η ίδια ομάδα είναι
τον De Light/Frenkie de Jong+ τον Shone 33άρης + πήραν άλλους 3-4+ανέβασαν κάτι νήπεια από την jong Ajax
Το 2ο γκόλ τους ήταν από κολοφαρδία τους και ατυχία μας.. γιατί εντάξει μη ξεχνάτε λογικό ήταν το 1ο επίσημο ματς που δίνει η ομάδα να κλατάρει το τελευταίο 30λεπτο στο 2ο ημιχρονο και κάτι τελευταίο μη ξεχνάτε επίσης αυτοί πήραν όλα τα ματς με μπαλάρα που παίξαν εκτός έδρας όχι στην έδρα τους και με εμάς φέραν ισοπαλία που προβληματίστηκε μέχρι και ο Προπονητής τους.
Τέλος πάντον θετική άποψη μάγκες και πάμε στο Johan Cruyff Arena για τη νίκη.