Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μια χαρά ήταν. Έκανε και λάθη, έκανε και καλά. Καταρχάς ο παίκτης δεν είναι τέρμα άμπαλος που μας λέγανε κάποιοι. Άμα προσπαθώ να κρίνω τον παίκτη καλοκαιριάτικα, στο 2ο παιχνίδι του με την ομάδα (1ο επίσημο) απέναντι σε μια ομάδα που ήταν 1 λεπτό μακριά από τον Τελικό ChL ζήτω που καήκαμε. Κάπου έπιασε και το μάτι μου κάτι για τον Κάνιας, που πέρυσι στα προκριματικά οι 6 πάσες στις 5 ήταν λάθος.
Ο μόνος λόγος που ο Άγιαξ δεν έβγαλε ευκαιρίες από τον άξονα όπως το γκολ που είχαμε φάει από τον ντολμπεργκ είναι ο εσιτι.
Ναι είχε το αχρειαστο φάουλ και ένα λάθος γύρισμα που κατέληξε σε σουτ από τον αντίπαλο, αλλά ήταν ο λόγος που η μπάλα έφευγε στα ακρα.
Ξέρεις καμιά φορά δεν είναι ανάγκη να κόψεις για να φανεί η δουλειά σου, είναι αρκετό που η παρουσία σου διώχνει τον αντίπαλο από την επικίνδυνη ζώνη.
Ακόμα και όταν οι τρεις μπροστά τα έφτυσαν,με σκοπό η ομάδα να κόβεται στη μέση,η παρουσία του στον άξονα απεσοβησε πολλούς κινδύνους
ενα ματς θυμαμαι στα τελευταία του Ζαγορακη. Μέσα στη Καλαμαριά νομίζω που τρώμε αντεπίθεση μετά από κόρνερ δικό μας κι ο Ζαγορ ξεκίνησε την αναχαίτιση στο κέντρο γηπέδου απέναντι σε ένα γρήγορο εξτρεμακι τους που μπήκε τελικά με τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό μου θύμισε ο εσιτι σήμερα