ΠΑΟΚ - Ajax 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αν ήταν από τις χειρότερες στον κόσμο θα είχε ένα νόημα να το πεις.τωρα τι το λες?να μην κάνουμε μεταγραφές?
κερκίδα 2ου ημιχρόνου, αμίμητο νεκροταφείο.
είσαι 2-2 στο 70-75 και αντί να βλέπεις μια Τούμπα να χοροπηδάει με σεισμό 8 ρίχτερ άκουγες τις ομιλίες των παιχτών.
είσαι 2-2 στο 70-75 και αντί να βλέπεις μια Τούμπα να χοροπηδάει με σεισμό 8 ρίχτερ άκουγες τις ομιλίες των παιχτών.
Απόλυτα σωστοςtolis01 έγραψε:Κατι τελευταίο που δε μου άρεσε.
Βάζεις γκολ, έχεις πάρει τα πάνω σου, η κερκίδα βράζει και πανηγυρίζεις 2-3 λεπτα σα γύφτικο σκεπάρνι, αντί να πάρεις τη μπάλα να τη βάλεις στο κέντρο.
Τα 10λεπτα που εισαι πάνω πρέπει να τα εκμεταλλεύεσαι αγωνιστικά στο έπακρο.
- Μπαρκαρούτσος
Κερκίδα: Πληρώνεις ρε μαλάκα, ΜΑΛΑΚΑ, οπαδέ της πλάκας, 20, 50, 100 ευρώ εισιτήριο και σε παίρνει ο ύπνος;; Άκουγα τα κρίτσι κρίτσι από τα πασατέμπα!! Αν είναι δυνατόν!! Κάτσε σπίτι ρε, τζάμπα το είχε! Πάνε στο καφενείο να βρίζεις τη μάνα του Γιαννούλη με παρέα!
Λιγόψυχοι και ανεπαρκείς για κερκίδα. Ούτε για οπαδοί κάνετε... Πετάξτε τα διαρκείας κάτω, αν έχετε τσίπα, να έρθουν άλλοι, μπας και πάρει λίγο ψυχή η ομάδα στα δύσκολα. Εγώ θα ντρεπόμουν να λέω ότι ήμουν στην κερκίδα σήμερα.
Από τους σημερινούς 20ρηδες και κάτω, κανείς δεν θα πει "ΠΑΟΚ έγινα για τον λαό".
ΠΑΟΚ: Η ομάδα κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο, όπως αναμενόταν. Σαν "ΠΑΟΚ - Ajax", το 2-2 είναι ένα πολύ καλό σκορ. Αν δεις όμως τον αγώνα, μένει ένα "γαμώτο" για το εκπληκτικό 2ο μισό του α' ημιχρόνου, όπου θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα τρίτο, να ηρεμήσει λίγο η ψυχούλα μας. Αν έμπαινε τρίτο, δεν θα είχαμε λερώσει το βρακί μετά το 2ο γκολ του Ajax.
Δεν έλειψαν τα πνευμόνια στο β'. Γι'αυτό μετά την προετοιμασία είχαν 2 μέρες ρεπό και δεν έγινε άλλο φιλικό για 7-10 μέρες. Ψυχή έλειψε. Χεστήκαμε πάνω μας μη φάμε 3ο γκολ και μείναμε πίσω, όπου σταθήκαμε εξαιρετικά. Αν δείτε ξανά τον αγώνα, θα δείτε ότι σε ΟΛΑ τα μαρκαρίσματα του β' υπήρχε σκύλιασμα. Ε, εγώ αυτό δεν το λέω κούραση.
Φοβηθήκαμε να παίξουμε με τη μπάλα κάτω και είχαμε απειροελάχιστη κατοχή στο β'. Εκεί το χάσαμε. Μπήκε ο Stoch με οδηγίες "ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ", αλλά δεν πήρε μπάλα. Όπως και ο Akpom δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου σωστά στο β'. Όλο γιόμα, γιόμα, γιόμα, γιόμα και έτρεχε ο φουκαράς να μαζέψει τη μπάλα από εδώ κι από εκεί, τρώγοντας παράλληλα πιο πολύ ξύλο από παιδί στα '70s.
Μπράβο για τη μπαλάρα που είδαμε από το 25' μέχρι το 45'.
Στην Ολλανδία θα πάμε σοφότεροι, εμπειρότεροι και πιο έτοιμοι. Είδαμε πώς παίζουν, είδαμε τις αδυναμίες των, είδαμε και τα δικά μας λάθη που πρέπει να αποφύγουμε. Σε ένα γήπεδο που θα έχει πιο υποστηρικτική κερκίδα από τη σημερινή, δεν μας φοβάμαι.
Κόουτς: Πρώτος επίσημος αγώνας, δεν ξέρω ακριβώς τι ποδόσφαιρο θα δούμε, αλλά πιστεύω ότι θα δούμε όμορφα πράγματα.
Esiti: Πρώτος επίσημος αγώνας, το ξέρω, αλλά η κριτική μου στο topic του δεν μπορούσε να περιμένει.
El Kaddouri: Και μαρκάρισμα και κράτημα μπάλας και vidal και sassoon. Εξαιρετικός. Τον ψήφισα MVP.
Γιαννούλης: Μάγκας. Και ανεβάσματα, και πεντακάθαρα τάκλιν (θυμάμαι μόνο μια φορά να χάνει εντελώς τον αντίπαλο), και δεν μάσησε από το γκολ. Και όταν τον αγοράσαμε (μια ομάδα με κόκκινα, δεν θυμάμαι), ήταν εξτρέμ.
Akpom: Έδωσε τιτάνιες μάχες, αλλά τον ταλαιπώρησαν πολύ οι συμπαίκτες με τις γιόμες που κυνηγούσε να μαζέψει στον αέρα.
Διαιτητής: Θα σ'τα γράψω σε χαρτί που θα βρεις στο κομοδίνο της μητέρας σου. Τα μισά...γιατί τα άλλα μισά, θα τα αφήσω στο κομοδίνο της αδερφής σου.
Λιγόψυχοι και ανεπαρκείς για κερκίδα. Ούτε για οπαδοί κάνετε... Πετάξτε τα διαρκείας κάτω, αν έχετε τσίπα, να έρθουν άλλοι, μπας και πάρει λίγο ψυχή η ομάδα στα δύσκολα. Εγώ θα ντρεπόμουν να λέω ότι ήμουν στην κερκίδα σήμερα.
Από τους σημερινούς 20ρηδες και κάτω, κανείς δεν θα πει "ΠΑΟΚ έγινα για τον λαό".
ΠΑΟΚ: Η ομάδα κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο, όπως αναμενόταν. Σαν "ΠΑΟΚ - Ajax", το 2-2 είναι ένα πολύ καλό σκορ. Αν δεις όμως τον αγώνα, μένει ένα "γαμώτο" για το εκπληκτικό 2ο μισό του α' ημιχρόνου, όπου θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα τρίτο, να ηρεμήσει λίγο η ψυχούλα μας. Αν έμπαινε τρίτο, δεν θα είχαμε λερώσει το βρακί μετά το 2ο γκολ του Ajax.
Δεν έλειψαν τα πνευμόνια στο β'. Γι'αυτό μετά την προετοιμασία είχαν 2 μέρες ρεπό και δεν έγινε άλλο φιλικό για 7-10 μέρες. Ψυχή έλειψε. Χεστήκαμε πάνω μας μη φάμε 3ο γκολ και μείναμε πίσω, όπου σταθήκαμε εξαιρετικά. Αν δείτε ξανά τον αγώνα, θα δείτε ότι σε ΟΛΑ τα μαρκαρίσματα του β' υπήρχε σκύλιασμα. Ε, εγώ αυτό δεν το λέω κούραση.
Φοβηθήκαμε να παίξουμε με τη μπάλα κάτω και είχαμε απειροελάχιστη κατοχή στο β'. Εκεί το χάσαμε. Μπήκε ο Stoch με οδηγίες "ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ", αλλά δεν πήρε μπάλα. Όπως και ο Akpom δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου σωστά στο β'. Όλο γιόμα, γιόμα, γιόμα, γιόμα και έτρεχε ο φουκαράς να μαζέψει τη μπάλα από εδώ κι από εκεί, τρώγοντας παράλληλα πιο πολύ ξύλο από παιδί στα '70s.
Μπράβο για τη μπαλάρα που είδαμε από το 25' μέχρι το 45'.
Στην Ολλανδία θα πάμε σοφότεροι, εμπειρότεροι και πιο έτοιμοι. Είδαμε πώς παίζουν, είδαμε τις αδυναμίες των, είδαμε και τα δικά μας λάθη που πρέπει να αποφύγουμε. Σε ένα γήπεδο που θα έχει πιο υποστηρικτική κερκίδα από τη σημερινή, δεν μας φοβάμαι.
Κόουτς: Πρώτος επίσημος αγώνας, δεν ξέρω ακριβώς τι ποδόσφαιρο θα δούμε, αλλά πιστεύω ότι θα δούμε όμορφα πράγματα.
Esiti: Πρώτος επίσημος αγώνας, το ξέρω, αλλά η κριτική μου στο topic του δεν μπορούσε να περιμένει.
El Kaddouri: Και μαρκάρισμα και κράτημα μπάλας και vidal και sassoon. Εξαιρετικός. Τον ψήφισα MVP.
Γιαννούλης: Μάγκας. Και ανεβάσματα, και πεντακάθαρα τάκλιν (θυμάμαι μόνο μια φορά να χάνει εντελώς τον αντίπαλο), και δεν μάσησε από το γκολ. Και όταν τον αγοράσαμε (μια ομάδα με κόκκινα, δεν θυμάμαι), ήταν εξτρέμ.
Akpom: Έδωσε τιτάνιες μάχες, αλλά τον ταλαιπώρησαν πολύ οι συμπαίκτες με τις γιόμες που κυνηγούσε να μαζέψει στον αέρα.
Διαιτητής: Θα σ'τα γράψω σε χαρτί που θα βρεις στο κομοδίνο της μητέρας σου. Τα μισά...γιατί τα άλλα μισά, θα τα αφήσω στο κομοδίνο της αδερφής σου.
-
Νιώθω ότι δεν κερδίσαμε γιατί δεν είχαμε δύο παίκτες να αντικαταστήσουν Μπισεβαρ και Πέλκα.
-
Η ομάδα έδειξε κουρασμένη. Πάλι με τον Άγιαξ αντί 3-0 2-2. Εισιτήρια για Ολλανδία θα υπάρχουν και αν άκουσε κανείς πως θα διατεθούν;
Παντως αν η εμφανιση στο β ημιχρονο ηταν θεμα αντοχων,δυστυχως αν επαναληφθει το ιδιο στην Ολλανδια εχουμε μηδενικες ελπιδες προκρισης. Πρεπει να βρουμε τροπο να υπαρξει διαρκεια σε ολο το 90λεπτο στο Αμστερνταμ
Καλος ο Γιαννουλης κ ο Εσιτι, θετικη η ομαδα. Λιγο τυχη κ καλυτερη αποδοση στο Αμστερνταμ κ θα περασουμε.
Δυστυχως μας ελειπε να εχουμε μια καλη αλλαγη στα half η και μπροστα ακομα.
Ξερει κανενας που μπορω να αγορασω εισητηρια για Αμστερνταμ?
Δυστυχως μας ελειπε να εχουμε μια καλη αλλαγη στα half η και μπροστα ακομα.
Ξερει κανενας που μπορω να αγορασω εισητηρια για Αμστερνταμ?
Ε ναι ας του χρεώσουμε και το δεύτερο γκολ. Ως γνωστόν για τα πάντα φταίει ο Γιαννούλης.GREATANASTASIOS έγραψε:Η αληθεια είναι ότι είχαμε αντιπαλο Φεραρι αλλα μας δοθηκε η δυνατοτητα να την υποτάξουμε.Εγω ετσι όπως το ειδα το ματς Γιανουλης κακος συμμετοχη ειχε και στα δυο γκολ του αιαντα,η εμφανιση του Πασχαλακη με κοτσιδάκια ασοβαρη ασε που δεν πατουσε σημερα καλα ο πελκας λιγος από τις μεταγραφες ο εσιτι θα βοηθησει καλος κατά εμε Λημνιος βελτιωση δεν βλεπω πιστευω στην προκριση αμα επαιζε ο βιερινια δηλαδή αριστερος μπακ Γ...………. δεν χαναμε ,κορυφαιοι ΤΣΟΥΜΠΑ και ΚΑΝΤΟΥΡΙ .Αιντε ρε ΠΑοκαρα.
Συγκινητική ΠΑΟΚΑΡΑ στο διάστημα 20-45. Πρέπει να αυξηθεί αυτή η μαγεία και πάμε να γράψουμε ιστορία.
Υπάρχει αλήθεια σε όλα αυτά, όμως εξ ίσου αλήθεια είναι πως ο λαός και η κερκίδα της Τούμπας ανέκαθεν έπαιρναν φωτιά απ' την ομάδα και απ' τον τρόπο που παίζει μέσα στο γήπεδο. Αλληλοτροφοδοτούνται στη συνέχεια αυτά τα δύο, δλδ η φωνή της κερκίδας δίνει δύναμη στην ομάδα και η απόδοση της ομάδας δίνει δύναμη στον κόσμο να φωνάζει αλλά πάντα, μα πάντα, το αρχικό έναυσμα για να πάρει φωτιά η Τούμπα το δίνει ο αγωνιστικός χώρος.Ζαντός έγραψε:Κερκίδα: Πληρώνεις ρε μαλάκα, ΜΑΛΑΚΑ, οπαδέ της πλάκας, 20, 50, 100 ευρώ εισιτήριο και σε παίρνει ο ύπνος;; Άκουγα τα κρίτσι κρίτσι από τα πασατέμπα!! Αν είναι δυνατόν!! Κάτσε σπίτι ρε, τζάμπα το είχε! Πάνε στο καφενείο να βρίζεις τη μάνα του Γιαννούλη με παρέα!
Έτσι είναι και πρέπει να το αποδεχτούμε.
Και με την εικόνα της ομάδας σε όλο το β' ημίχρονο, η κερκίδα δε θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική.
Alastor έγραψε:Παντως αν η εμφανιση στο β ημιχρονο ηταν θεμα αντοχων,δυστυχως αν επαναληφθει το ιδιο στην Ολλανδια εχουμε μηδενικες ελπιδες προκρισης. Πρεπει να βρουμε τροπο να υπαρξει διαρκεια σε ολο το 90λεπτο στο Αμστερνταμ
Το σημείωσαν και οι παίχτες μας αυτό και μάλιστα είπαν ότι αυτό το κομμάτι θα το βελτιώσουν σε μια εβδομάδα, δε νομίζω ότι είναι λόγια του αέρα, κάτι ξέρουν και το λένε, σίγουρα και ο αντίπαλος θα είναι πιο έτοιμος όμως.
Για μένα το παιχνίδι το φοβήθηκε πρωτα ο προπονητής κ μετά η ομάδα. Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε.
Είπαμε να δώσουμε κατοχή στον αντίπαλο αλλά όχι κι έτσι όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Άγιαξ ανέβηκε μεν στο β αλλά του δώσαμε κ χώρο και αυτό ήταν εντολή Φερέιρα λανθασμένη κατά τη γνώμη μου.
Γενικά δε μου άρεσε που πατούσαν εύκολα περιοχή όπως επίσης κ ότι το πλάνο επίθεσης στο β ήταν απλά γιομες.
Το αποτέλεσμα δίκαιο.
Ο διαιτητής καλός με κάποια λάθη χωρίς πρόθεση.
Αν θέλουμε πρόκριση πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτόπεποίθηση όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα μέσα στην Ολλανδία.
Είπαμε να δώσουμε κατοχή στον αντίπαλο αλλά όχι κι έτσι όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Άγιαξ ανέβηκε μεν στο β αλλά του δώσαμε κ χώρο και αυτό ήταν εντολή Φερέιρα λανθασμένη κατά τη γνώμη μου.
Γενικά δε μου άρεσε που πατούσαν εύκολα περιοχή όπως επίσης κ ότι το πλάνο επίθεσης στο β ήταν απλά γιομες.
Το αποτέλεσμα δίκαιο.
Ο διαιτητής καλός με κάποια λάθη χωρίς πρόθεση.
Αν θέλουμε πρόκριση πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτόπεποίθηση όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα μέσα στην Ολλανδία.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η ομάδα σήμερα ήταν σε γενικές γραμμές καλή δεδομένου και του αντιπάλου.. οπωσδήποτε το σκορ πριν το ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο υπερ μας αλλά κλασικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια η τύχη είναι ΠΑΝΤΑ εναντίον μας.. δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη καθώς υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι στην Ολλανδία στο οποίο η ομάδα πιστεύω θα πάει καλύτερα προετοιμασμένη!
Υγ: Η σημερινή ομάδα την Καραμπάχ θα την έκανε πλάκα
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υγ: Η σημερινή ομάδα την Καραμπάχ θα την έκανε πλάκα
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk