ΠΑΟΚ - Ajax 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
[dailymotion][/dailymotion]Ενταξει..αλλο επιπεδο....αλλες ταχυτητες....αυτοματισμοι τριγωνακια εναλλαγες ...για σεμιναριο
Πριν λιγους μηνες αυτοι που παιξαμε σημερα κλεισαν σπιτια σε Μοναχο Μπενφικα Μπαρτσα Γιουβε και δεν πηγαν τελικο Ch.L για 30 δευτερολεπτα.....!!!!
Για να ξερουμε λιγο τα δεδομενα....και να μην ειμαστε υπεροπτες...και εκτος πραγματικοτητας...
Στα του ματς τωρα....
Μην ακουω για διατησια...εξαιρετικος για τα στανταρ του ματς ηταν ο Σλοβενος
Θετικο οτι δεν χασαμε...
Παμε εκει μεσα για το θαυμα...μπαλλα ειναι.....ΠΑΟΚ εισαι!!!!
Στους διακρινθεντες Ματαρος!!!!...Τσουμπα Κρεσπο Μπισε Καντουρι...και κατα διαστηματα ο Γιαννουλης
ΥΓ για τον Εσετι θα περιμενω ειναι πρωτο ματς...παντως πιστευω οτι λογω ογκου και αργης ταχυτητας... δεν ειναι αυτος που θα κανει την διαφορα στο κεντρο.
ΥΓ ρε Ζαμπα....ρε Ζαμπα!!!!γαμω το αδειο σου κεφαλι γαμω!!!!!
ΥΓ αρε Βιερινια ποσο μας λειπεις!!!
Πριν λιγους μηνες αυτοι που παιξαμε σημερα κλεισαν σπιτια σε Μοναχο Μπενφικα Μπαρτσα Γιουβε και δεν πηγαν τελικο Ch.L για 30 δευτερολεπτα.....!!!!
Για να ξερουμε λιγο τα δεδομενα....και να μην ειμαστε υπεροπτες...και εκτος πραγματικοτητας...
Στα του ματς τωρα....
Μην ακουω για διατησια...εξαιρετικος για τα στανταρ του ματς ηταν ο Σλοβενος
Θετικο οτι δεν χασαμε...
Παμε εκει μεσα για το θαυμα...μπαλλα ειναι.....ΠΑΟΚ εισαι!!!!
Στους διακρινθεντες Ματαρος!!!!...Τσουμπα Κρεσπο Μπισε Καντουρι...και κατα διαστηματα ο Γιαννουλης
ΥΓ για τον Εσετι θα περιμενω ειναι πρωτο ματς...παντως πιστευω οτι λογω ογκου και αργης ταχυτητας... δεν ειναι αυτος που θα κανει την διαφορα στο κεντρο.
ΥΓ ρε Ζαμπα....ρε Ζαμπα!!!!γαμω το αδειο σου κεφαλι γαμω!!!!!
ΥΓ αρε Βιερινια ποσο μας λειπεις!!!
- painkiller4
Κριμα, μπορουσαμε την νικη και ισως και ενα τριτο γκολ.. Δυστυχως για αλλη μια φορα, σταθηκαμε ατυχοι. Αν ηταν εξ' αρχης δυσκολο, τωρα πιθανον ειναι ακομα περισσοτερο!! Δωστε τα ολα στην Ολλανδια για την πρόκριση Λεπτομέρειες στο πρώτο σου στερούν το 3-1 για να παρεις ψυχολογία. Δεύτερο ημίχρονο ηρθε και η κούραση αναπόφευκτα και λογικό το 2-2. Πολύ τύχη (ξανά) ο Άγιαξ, μια ζωή λες και μας έχει γυρίσει την πλάτη αυτή η κατάσταση να τρως γκολ με τον πιο απίθανο τρόπο σε καραμπόλα ρε γαμωτο μου τεσπα πάμε να τα δώσουμε όλα εκεί. ΠΑΟΚ είσαι!
ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα
ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα

Νομίζω το παιχνίδι φώναζε ότι έπρεπε να βγει ο Μπίσεσβαρ και να μπει ο Στοχ με μόνο σκοπό να πάρει την δεύτερη κίτρινη του δεξιού μπακ του Ajax. Σε γενικές γραμμές η ομάδα τηρουμένων των αναλογιών ήταν πολύ καλή.
Δεύτερη κίτρινη δεν έβγαζε η μαυροφόρα σήμερα, που να έβγαζαν χατζάρια οι κοκκινομάγουλοι.SunAce16 έγραψε:Νομίζω το παιχνίδι φώναζε ότι έπρεπε να βγει ο Μπίσεσβαρ και να μπει ο Στοχ με μόνο σκοπό να πάρει την δεύτερη κίτρινη του δεξιού μπακ του Ajax. Σε γενικές γραμμές η ομάδα τηρουμένων των αναλογιών ήταν πολύ καλή.
- falconakis
Δεν μπορεί ρε γαμώτο τέτοια κωλοφαρδία να συνεχιστεί και στην Ολλανδία...Ναι μεγάλη ομάδα ο Αγιαξ αλλά ρε σεις από το 20 και μετά θύμιζε ομάδα U23 που τα είχε χαμένα (μήπως γιατί έχει ένα κάρο παίκτες U23;)
Λίγη τύχη που μας λείπει σχεδόν πάντα να χουμε εκεί και τους έχουμε. Εαν γίνει μια αρχή αλλά Βασιλεία ή αλλά Τότεναμ τότε η πιτσιρικαρία θα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια όπως έγινε στο 2ο μισο του πρώτου ημιχρόνου! Άλλωστε είμαστε αήττητοι εκει μέσα ώρα για το πρώτο διπλό!

Λίγη τύχη που μας λείπει σχεδόν πάντα να χουμε εκεί και τους έχουμε. Εαν γίνει μια αρχή αλλά Βασιλεία ή αλλά Τότεναμ τότε η πιτσιρικαρία θα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια όπως έγινε στο 2ο μισο του πρώτου ημιχρόνου! Άλλωστε είμαστε αήττητοι εκει μέσα ώρα για το πρώτο διπλό!

Ο Εσίτι ήταν πέραν του δεόντως καλός καθώς ήταν ο παράγοντας που εξανάγκασε τον αντίπαλο να αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού του και να παίξει από τα πλάγια ενώ κανονικά το παιχνίδι τους 9 φορές στις 10 παίζεται από τον άξονα.
Παίξαμε ένα πολύ καλό 20λεπτο,με τη βοήθεια και της Τούμπας,στον υπόλοιπο αγώνα κυριάρχησαν,χωρίς βέβαια να μας σφυροκοπησουν.
Τι Κ23 και λοιπές υπερβολές είναι αυτές;
Παίζαμε με μια ομαδάρα,είναι δυνατόν να μην το είδατε;
Πάμε για το θαύμα,μπορούμε.
Τι Κ23 και λοιπές υπερβολές είναι αυτές;
Παίζαμε με μια ομαδάρα,είναι δυνατόν να μην το είδατε;
Πάμε για το θαύμα,μπορούμε.
Δίκαιο αποτέλεσμα παρά τα τραγικά γκολ που δεχθήκαμε. Μου άρεσε η προσέγγιση του παιχνιδιού με εξαίρεση το νωθρό ξεκίνημα. Δυστυχώς δε μας θέλει η τύχη με αυτή την ομάδα. Ο Πέλκας κακώς βγήκε εφόσον θα έβγαινε και ο Μπίσεσβαρ και ο Στοχ έπρεπε να μπει νωρίτερα. Σχεδόν δεν περάσαμε το κέντρο μετά τις αλλαγές. Πάμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε και με λίγη τύχη μπορεί να γίνει η υπέρβαση.
- PAOK_Antarctica
Η κερκίδα στο πρώτο ημίχρονο πάντως ήταν τρομερή.
Με το που βγήκαν Πέλκας και Μπισε σταματήσαμε να υπάρχουμε στο γήπεδο, αυτοί οι δύο ήταν η μισή ομάδα σήμερα.
Δεδομένου πως το εκτός ξεκινά από το 1-1, δεν έχουμε λίγες ελπίδες πρόκρισης.
Τους έχουμε τους γαμημενους.
Με το που βγήκαν Πέλκας και Μπισε σταματήσαμε να υπάρχουμε στο γήπεδο, αυτοί οι δύο ήταν η μισή ομάδα σήμερα.
Δεδομένου πως το εκτός ξεκινά από το 1-1, δεν έχουμε λίγες ελπίδες πρόκρισης.
Τους έχουμε τους γαμημενους.
3 πράγματα δεν θα θελα να ξανακουσω στη ζωη μου
1.Φέρτε μου τον Αγιαξ πριν απο κλήρωση
2.ΠΑΟΚ μαμα την μικρη την ολλανδεζα....
3.Πωπω ποσο άτυχοι ειμασταν με τον ΑΓΙΑΞ
1.Φέρτε μου τον Αγιαξ πριν απο κλήρωση
2.ΠΑΟΚ μαμα την μικρη την ολλανδεζα....
3.Πωπω ποσο άτυχοι ειμασταν με τον ΑΓΙΑΞ
PAOK_Antarctica έγραψε:Δεδομένου πως το εκτός ξεκινά από το 1-1, δεν έχουμε λίγες ελπίδες πρόκρισης.

Δεν είμαι δυσαρεστημενος απο το αποτελεσμα αφου μας δίνει πιθανότητες πρόκρισης. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά εστω κι έτσι πάμε για την νίκη εκει μέσα.
Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι.
Ηταν απλά το πρωτο ημιχρονο των αναμετρησεων. Ξεραμε ότι ο Αγιαξ είναι σπουδαία ομάδα και το έδειξε σε ορισμενα σημεία του παιχνιδιού. Δεν με τρόμαξε όμως ούτε έθελξε με το παιχνίδι του. Εξακολουθώ να είμαι αισιοδοξος, αρκεί να το πιστέψουμε.
Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι.
Ηταν απλά το πρωτο ημιχρονο των αναμετρησεων. Ξεραμε ότι ο Αγιαξ είναι σπουδαία ομάδα και το έδειξε σε ορισμενα σημεία του παιχνιδιού. Δεν με τρόμαξε όμως ούτε έθελξε με το παιχνίδι του. Εξακολουθώ να είμαι αισιοδοξος, αρκεί να το πιστέψουμε.
Σε άλλα νέα, παραθέτω tweet του Lead Scout του StatsBomb (φοβερό site) όπου αναλύει το goal του Μάτος και αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στα στημένα στον κόσμο.
Πράγματι εντυπωσιακό, φάνηκε και στο ρηπλέη. Αλλά και η εκτέλεση του φάουλ έγινε με λέηζερ.Hermann έγραψε:Σε άλλα νέα, παραθέτω tweet του Lead Scout του StatsBomb (φοβερό site) όπου αναλύει το goal του Μάτος και αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στα στημένα στον κόσμο.
Κατι τελευταίο που δε μου άρεσε.
Βάζεις γκολ, έχεις πάρει τα πάνω σου, η κερκίδα βράζει και πανηγυρίζεις 2-3 λεπτα σα γύφτικο σκεπάρνι, αντί να πάρεις τη μπάλα να τη βάλεις στο κέντρο.
Τα 10λεπτα που εισαι πάνω πρέπει να τα εκμεταλλεύεσαι αγωνιστικά στο έπακρο.
Βάζεις γκολ, έχεις πάρει τα πάνω σου, η κερκίδα βράζει και πανηγυρίζεις 2-3 λεπτα σα γύφτικο σκεπάρνι, αντί να πάρεις τη μπάλα να τη βάλεις στο κέντρο.
Τα 10λεπτα που εισαι πάνω πρέπει να τα εκμεταλλεύεσαι αγωνιστικά στο έπακρο.