Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kass4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-gayros 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Δημοσίευση από kass4 »

Από την επόμενη μέρα του αγώνα κυπέλου παίρνω κλίμα από το φόρουμ, από τις εφημερίδες από τα ραδιόφωνα, αλλά και από φίλους που ζουν όχι μόνο στη Σαλονίκη, αλλά και σε γειτονικές πόλεις. Με εντυπωσιάζει η πρωτοφανής αγανάκτηση, η οργή, η αηδία που νοιώθει τόσο διαφορετικός κόσμος, μαζί κι εγώ, για όσα συνέβησαν την Τετάρτη παρά το γεγονός ότι δεν είναι τα χειρότερα απ’ όσα μας έχει επιφυλάξει κατά καιρούς το ΠΟΚ.
Τι μας κάνει λοιπόν να αντιδράμε τόσο έντονα αυτή τη φορά; Ο ένας λόγος νομίζω πως είναι ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Το «φτάνει πια». Δεν αντέχετε πια το σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω. Ο γενικότερος κοινωνικο-οικονομικός περίγυρος ενισχύει τις τάσεις αντίστασης, δράσης απέναντι στην αδικία. Ο δεύτερος και ίσως πιο σημαντικός είναι ότι αυτή τη φορά αυτός ο ΠΑΟΚ είναι ο δικός μας μας ΠΑΟΚ, ο περισσότερο από ποτέ δικός μας ΠΑΟΚ. Οι 19.000 κάτοχοι διαρκείας, οι 11.000 μέτοχοι κι οι χιλιάδες που θα ακολουθήσουν νοιώθουν ότι κάποιο βρώμικο χέρι απλώθηκε στο σπίτι τους. Όχι στον ΠΑΟΚ του Βουλινού, όχι στον ΠΑΟΚ του Γούμενου, αλλά στον δικό τους ΠΑΟΚ. Όλος αυτός ο κόσμος ψάχνει τρόπο να αντιδράσει. Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.
Κινούμαστε πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Η αντίδραση είναι σίγουρη, ο τρόπος όχι.
Δεν μου φτάνει η «ηχητική βία», δεν μου φτάνει ούτε καν το 4-0. Από την άλλη από θέμα αρχής είμαι κατά της προσωπικής βίας ειδικά απέναντι σε αριθμητικά λιγότερους. Δεν μου πάει και ως περήφανο Παοκτσή σε τελική ανάλυση. Θέλω όμως να τρομοκρατήσω τους τρομοκράτες ή έστω να τους γελοιοποιήσω ( η προσέγγιση του interad έχει ενδιαφέρον ). Το δυστύχημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω αυτήν την ισορροπία, αλλά έχω μια μικρή ελπίδα ότι η απίστευτη παοκτσήδικη εφευρετικότητα στο τέλος κάτι θα καταφέρει.
Υ.Γ. Αν παρ’ ελπίδα πέσει κανένα μπουκάλι στην Τούμπα, μην τρελαθείτε μερικοί. Η ομάδα μας έχει μεγαλώσει πάρα πολύ για να την πειράξουν τόσο εύκολα.
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

nikostsio82 έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/167884 διαβαστε τι γραφει ο καραγκιοζης.ρε δε πατε να φερετε κι ολη την ΕΛ.ΑΣ. και τα ΜΑΤ και τους ειδικους φρουρους?σαν τον παλαιοκωστα θα φυγετε.με ελικοπτερα :) :?
Αυτη η Κουντουρη θα ερθει στην Τουμπα;Ας κανουμε ερωτα,οχι πολεμο
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

AntoniosK έγραψε: 2.ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΑΝΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ Η ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑ Η ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Σόρρυ αδερφέ μου αν σε εκνεύρισα, αλλά προσωπικά είμαι από αυτούς που όλο τον 1ο γύρο στηρίζανε Ίβιτς τη στιγμή που πολλοί τον κράζανε. Είμαι από αυτούς που πέρυσι που πολλοί θέλανε να φύγει ο καρπουζάς, εγώ ήθελα να μείνει και να ανανεώσει.
Αλλά όσο κι αν στήριξα Ίβιτς και έψαχνα να βρω λόγους για να τον γουστάρω με το ζόρι, πλέον έχω αγανακτήσει μαζί του.
Δηλώνει ότι έρχεται στην 4η ομάδα της Ελλάδας μετά τους τρεις της Αθήνας όταν πάει στον Άρη .. Παίζει 1ο γύρο σκατά στο σκουλήκι και μόλις έρχεται ο Ζεντίλ και έχει ανταγωνισμό παίρνει τα πάνω του και κάνει πολύ καλό 2ο γύρο ..
Έρχεται σε μας λέει ήρθα στην 4η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας μετά τους τρεις της Αθήνας ..
Παίζει ένα γύρο σκατά και με το που έρχεται ο Σορλέν αρχίζει και παίζει μπάλα ..
Για μένα δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν παίζει για την ομάδα αλλά για την πάρτι του .. Στ @@ μου που ήταν φάουλ στον Αραμπατζή .. Αν θες να αφήσεις την ομάδα με 9 παίχτες τότε ζήτα αλλαγή ή βγες μόνος σου έξω ..
Σιγά το αλάνι τον Ίβιτς που δεν μπορεί να κρατήσει τα νεύρα του .. Για να μην πω και κάτι κεφαλιές που έδινε εκτός φάσης γιατί τόλμησε κάποιος να του χτυπήσει τον αστραγαλούλι του και πόνεσε η κυρία!!!
Εγώ αυτό τον άνθρωπο δε τον θέλω στην ομάδα του ΠΑΟΚ και όταν θα πάρει το μπούλο θα είμαι ευτυχισμένος!

Όσο για τον Σάντος πιστεύω ότι έκανε ότι έπρεπε και κατέβασε πολύ σωστά την ομάδα, αλλά όταν ο Κοντρέρας δεν μπορεί να κόψει μία φορά τον Ντιόγο και του κάνει συνέχεια φάουλ, ο Μουσλίμοβιτς δε νιώθει, ο Ίβιτς γίνεται Μπαλάφας και έχεις για mvp τον Αραμπατζή για ένα διάστημα και βασικά τον Χαλκιά, τότε τι να κάνουμε; Δεν φταίει ο Σάντος ...

Όσο για τον Κοντρέρας πιστεύω ότι μετά το χτύπημα έπρεπε να βγει αλλαγή και να μπει ο Μπιζέρα .. Είτε υπήρχε είτε όχι το ίδιο και το αυτό ήτανε ...

Τέλος για τα επεισόδια και αυτά που ακούγονται .. Αν αυτός που θα πετάξει μπουκάλι στον Τζόρτζεβιτς είναι μάγκας, να πάει και να σουγιαδιάσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο, στο αεροδρόμιο, ή όπου αλλού τον βολεύει ..
Μέσα στο γήπεδο μόνο κακό θα κάνει .. Αν θέλει να εκφράσει την αντιδρασή του, να πάει να σκοτώσει έναν διαιτητή μετά από ένα τέτοιο ντέρμπι .. Να βγούνε πρωτοσέλιδα ότι μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ο διαιτητής τάδε βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του κλπ ..
Άντε μετά να σε ξανασφάξουνε ... Ποιος θα τολμήσει;
Πλάτωνα αν θέλεις σβήστα .. αλλά το μπουκάλι στο κόρνερ και η διακοπή του αγώνα για 10' δεν είναι ούτε αντίδραση, ούτε μαγκιά, ούτε καυτή ατμόσφαιρα!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Yianko θεος ρε συ..μ αρεσει που δινεις λεπτομεριες....στο διαμερισμα του...χαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Yianko συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και στο τελευταίο κόμα! Εύγε για τον ρεαλισμό της σκέψης σου...
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Yianko, RESPECT!!!!!!
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

kass4 έγραψε:Από την επόμενη μέρα του αγώνα κυπέλου παίρνω κλίμα από το φόρουμ, από τις εφημερίδες από τα ραδιόφωνα, αλλά και από φίλους που ζουν όχι μόνο στη Σαλονίκη, αλλά και σε γειτονικές πόλεις...

Ξέρεις τι με εξοργίζει περισσότερο;;

Όχι η αδικία και η σφαγή που ούτως ή άλλως κάθε χρόνο λίγο πολύ βιώνουμε…

Άλλωστε είχαμε τις ευκαιρίες μας να το πάρουμε το ματς…

Με τρελαίνει ότι μου στερούν το δικαίωμα να διεκδικήσω (γιατί δεν ήταν ο τελικός κυπέλλου) τις πιθανότητες μου για κάτι που θα μου έδινε μεγάλη ώθηση στην προσπάθεια που κάνω…

Και οικονομική, και ηθική και και και…

Ένα κύπελλο (αν ερχόταν φέτος) θα μας τίναζε περισσότερο απ’ότι θα τιναχτούμε ούτως ή άλλως…

Και όλα αυτά τα στερήθηκα ΟΧΙ γιατί το είχε ανάγκη αυτός που μου το στέρησε (πρωταθλητής είναι ήδη με χιλιάδες κυπελάκια)…

Μου το στέρησε για να υπνωτίσει τα πρόβατά του για τα μαμήσια που έφαγε μέσα σε ένα μήνα…

Μου το στέρησε για να καλύψει την ανικανότητά του να κάνει κάτι παραπάνω στην Ευρώπη…

Μου το στέρησε για να καλύψει την τσιφουτιά του να μην πάρει παίχτες…

Μου το στέρησε επειδή δε νίκησε το βάζελο…

Γράφει μια φυλλάδα ότι ο εφιαλτικός μήνας του gay τελειώνει με το ματς στη Τούμπα…

Και τι κατάφερε δηλαδή σε αυτό το μήνα;;;

Διπλό φλόκο από τους Γάλλους, φλόκο από Εργοτέλη, δε νίκησε το ζέλο και έσφαξε τον ΠΑΟΚ που όσο και να φωνάζει τον έχουν χαρακτηρίσει όλοι ως γραφικό γιατί πάντα αυτό κάνει!!!

Και μάλιστα τον έσφαξε με τέτοιο τρόπο, που να του δίνει τη δυνατότητα να τον ταπεινώσει και σπίτι του (με τη δημιουργία όλου αυτού του κλίματος, με τον αποδεκατισμό της ομάδας κλπ κλπ)

Όλα αυτά μου/μας έχουν γυρίσει το μυαλό και όχι το φάουλ-αποβολή στο Bakayoko και η δεύτερη κίτρινη σε Ίβιτς και Κοντρέρας…
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

kass4 έγραψε: Με εντυπωσιάζει η πρωτοφανής αγανάκτηση, η οργή, η αηδία που νοιώθει τόσο διαφορετικός κόσμος, μαζί κι εγώ, για όσα συνέβησαν την Τετάρτη παρά το γεγονός ότι δεν είναι τα χειρότερα απ’ όσα μας έχει επιφυλάξει κατά καιρούς το ΠΟΚ.
Τι μας κάνει λοιπόν να αντιδράμε τόσο έντονα αυτή τη φορά;
Πολύ σωστά όσα λες αδερφέ και για άλλη μια φορά συμφωνούμε, αλλά υπάρχουν και κάποιες μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέριες στα εξωαγωνιστικά του παιχνιδιού..Πχ η συμπεριφορά σε άτομα που πραγματικά νοιάζονται για τον ΠΑΟΚ μας και που όπως και να το κάνουμε τα αγαπάμε και τα εμπιστευόμαστε σε υπερθετικό βαθμό(έστω και αν λέμε όχι στην προσωπολατρεία)..Ή το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά γίνεται ενώ ξέρουν ότι σε 3 μέρες θα ανέβουνε στην Τούμπα, οπότε δείχνουν καθαρά ότι γράφουν τα πάντα στα @@ τους..Επίσης το κλίμα που μιλάει για κάφρους, για τον ανίκανο Ζαγοράκη πουδ εν κάνει τίποτα για να τους μαζέψει και οι απαιτήσεις
για 4 εισαγγελείς,προστασίες,αστυνομίες υπουργούς ενώ κάνουν λόγο για άψογες φιλοξενίες..
Δεν είναι αγανάκτηση για μια σφαγή, μία απλά αδικία και τέλος..Είναι πάρα πολλά και κυρίως ότι θίγουν χυδαία και δίχως ηθικούς φραγμούς την αξιοπρέπια μας..

Συμφωνώ στα υπόλοιπα που λες με μια μικρή επιφύλαξη για τις τελευταίες σειρές..Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει και αρχίζει να ξυπνάει σίγουρα..Το αν θα την πειράξουν τόσο εύκολα όμως δεν εξαρτάται μόνο από αυτό..Εκεί δυστυχώς μπαίνουν στο παιχνίδι και άλλοι βρώμικοι και ανήθικοι παράγοντες..
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

DimisK έγραψε:«περιμένουμε με ανυπομονησία τον τυχερό που θα έρθει να κάνει κόρνερ μπροστά στην 4 και υποσχόμαστε μία κατακόκκινη Κυριακή»

Αν αυτή η φράση έχει πράγματι υποθεί, τότε παιδιά έχουμε ξεφύγει πολύ και ο κίνδυνος να καταστρέψουμε σε μια στιγμή όσα χτίζουμε σχεδόν δύο χρόνια τώρα με κόπο, ιδρώτα και αίμα, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

Μόνο που διάβασα το μήνυμα αυτό ανατρίχιασα! Ψυχραιμία ρε παιδιά. Μην βάζουμε το συναίσθημα πάνω από τη λογική...

Μην φτάσουμε στο άλλο άκρο...

Ειλικρινά τρέμω.... :(
Η φραση αυτη φιλε Dimisk εχει γραφει στο σαιτ του ιστορικοτερου συνδεσμου του ΠΑΟΚ.

Ας υποθεσουμε λοιπον οτι ο Τζορτζεβιτς παει να εκτελεσει ενα κορνερ στην γωνια της 4α. Δεχεται βροχη αντικειμενων και ενα μπουκαλι τον πετυχαινει στο κεφαλι, του το ανοιγει και ο Τζορτζεβιτς πεφτει κατω σεκος. Και τα δυο σκελη αυτης της προτασης θα εχουν τοτε επιβεβαιωθει. Θα εχει επιβεβαιωθει τοσο η “ανυπομονησια” οσο και το κοκκινο χρωμα της Κυριακής.

Αναρρωτιεμαι τοτε, πως θα νιωθουν τοσο οι συντακτες της ανακοινωσης οσο και εκεινοι που συμφωνουν με το περιεχομενο της βλεποντας τις “υποσχεσεις” τους να πραγματοποιουνται. Το ζητημα της ανθρωπινης ζωης το σκεφτονται αραγε? Η εικονα ενος ανθρωπου πεσμενου, με τα αιματα να τρεχουν απο το κεφαλι του (οσο σιχαμερος και να ειναι αυτος ο ανθρωπος, και ο Τζορτζεβιτς ειναι πραγματικα σιχαμερος) θα τους ικανοποιησει? Μαλλον οχι. Αλλα το κακο θα εχει γινει.

Ας αφησω ομως το ζητημα της ζωης και της σωματικης ακεραιοτητας και ας το αφησω για χαρην της συζητησης, υπενθυμιζοντας οτι οποιος αδιαφορει για αυτα τα ζητηματα εχει χασει ηδη πανω απο το 50% της ανθρωπινοτητας του. Ας ελθω λοιπον στις συνεπειες που θα εχει για τον ΠΑΟΚ, ενας Τζορτζεβιτς σε ημιθανη κατασταση και στο νοσοκομειο και μια συνακολουθη διακοπη του παιχνιδιου. Θεωρω οτι κανενας απο τους ανθρωπους που στελεχωνουν αυτη τη στιγμη τον ΠΑΟΚ, σε ολα τα επιπεδα, δεν θα εχει καμια διαθεση να συνεχισει στον ΠΑΟΚ. Νομιζω οτι οχι μονο θα εχει γκρεμιστει οτι χτιζεται, αλλα οτι θα εχουμε σκαψει και τον λακο μας. Θα γυρισουμε σε μια “παλαιολιθικη” εποχη, τυπου χρονων Βουλινου μετα την τιμωρια με Παρι.

Θα μπορουσε τοτε να ρωτησει κανεις: Aυτα τα πραγματα δεν τα γνωριζουν καποιοι ανθρωποι? Απαντηση: Ασφαλως και τα γνωριζουν.
Γιατι τοτε απειλουν να τα κανουν? Και αυτο το δευτερο ερωτημα ειναι και το σημαντικοτερο.

Η απαντηση που δινω εγω ειναι οτι οι ανθρωποι αυτοι θεωρουν οτι ειναι ο ΠΑΟΚ. Εχουνε “γραψει”, φανταζομαι, τα απειρα χιλιομετρα με τον ΠΑΟΚ, εχουν δωσει και εχουν φαει ξυλο για τον ΠΑΟΚ, ζουν και αναπνεουν ΠΑΟΚ καθε μερα, ολη μερα. Για αυτους ο ΠΑΟΚ ειναι πραγματικα πανω απο ολα, ο ΠΑΟΚ ειναι η ζωη τους. Η σφαγη της Τεταρτης, ως σφαγη του ΠΑΟΚ, ειναι και σφαγη των ιδιων ως ανθρωπων. Επομενως θα πρεπει να ανταποδωσουν.

Και σε αυτο το σημειο, θα ηθελα να πω κατι, που αλλοι μπορει να το βρουν εξοργιστικο και να με βρισουν, αλλοι πιθανως να το θεωρησουν τουλαχιστον υπερβολικο. Θελω να ελπιζω ομως οτι οι περισσοτεροι θα συμφωνησουν.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ..
Δεν χρειαζεται νομιζω να αναφερθω στα πραγματα/καταστασεις/ιδεες και στους ανθρωπους της ζωης μας, που ειναι χιλιες φορες σπουδαιοτερα απο τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ για μενα ειναι το με διαφορα σημαντικοτερο πραγμα απο τα ασημαντα με τα οποια ασχολουμαι, πραγμα που σαφως δινει μια σημασια στον ΠΑΟΚ σε οτι αφορα την θεση του στην ζωη μου. Καθε μερα, εδω και 25 χρονια, μαθαινω νεα του, στο γηπεδο παω απο 6 χρονων, μια μεγαλη του νικη μπορει να με “φτιαξει” για πολλες μερες, μια μεγαλη του ηττα να με “χαλασει” για πολλες μερες επισης κτλ κτλ

Συμφωνω ομως απολυτα με κατι που ειχε γραψει ο Αυτιας σε σχεση με την αγαπη μας για τον ΠΑΟΚ: “Η μπαλα ειναι μονο η αφορμη”. Ετσι ειναι. Ο ΠΑΟΚ ειναι το αθλητικο πρισμα μεσα απο το οποιο διαθλαται η αγαπη μας για αλλα πολυ σημαντικοτερα απο τον ΠΑΟΚ πραγματα. ΠΑΟΚτσης εγινα λογω περιστασης, ο πατερας μου με εκανε. Αλλα τον ΠΑΟΚ τον αγαπησα λογω πεποιθησεων, και οχι αντιστροφα. Δεν εχω δηλαδη τις πεποιθησεις που εχω, επειδη ειμαι ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα, ναι. Αλλα σε τι συνισταται αυτη η ιδεα? Συνισταται στην αντισταση στο κατεστημενο, στην ριζοσπαστικοτητα, στην απορριψη του ραγιαδισμου κτλ. Ηδη ομως, εχω μολις αναφερει 3 ιδεες οι οποιες σαν σταση ζωης ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ του ΠΑΟΚ επι αιωνες. Ο ΠΑΟΚ απλως τις εκφραζει στην ελληνικη αθλητικη ιστορια. Οποτε το συμπερασμα που βγαινει, ειναι οτι η ιδεα του ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΡΑΓΩΓΟ των παραπανω ιδεων και οχι αιτια τους.

Υπο αυτην την εννοια λοιπον το σλογκαν, “O ΠΑΟΚ πανω απο ολα”, που στα γερμανικα μεταφραζεται “PAOK uber alles” ειναι, εκτιμω, λανθασμενο. Κατ'αρχην θυμιζει το “Deutschland uber alles”, ενος γνωστου μυστακοφορου ηγετη του 20ου αιωνα, και αυτο απο μονο του θα επρεπε να δωσει μια τροφη για σκεψη. Κατα δευτερον, και σημαντικοτερα, ελπιζω ειλικρινα να υπαρχουν ελαχιστοι ανθρωποι οι οποιοι θεωρουν οτι σε οτι αφορα τους εαυτους τους, ισχυει πραγματικα αυτο το συνθημα. Ακομα και για αυτους ομως, ειναι βεβαιο οτι προκειται για μια ψευδη ιδεα τους που οι ιδιοι εχουν καλλιεργησει στο μυαλο τους, ενα οπιουχο το οποιο χαλαρωνει την σκεψη μια και οτι συμβαινει στην ζωη τους καταληγει να εχει κεντρο αναφορας αυτο το οπιουχο.

Αν τα σκεφτουμε λοιπον ολοι μας αυτα τα πραγματα, πιστευω οτι η πραξη της ριψης ρετσινομπουκαλων στο κεφαλι του Κοκε, του Τζορτζεβιτς ή του Καραγκουνη θα φανει σαν αυτο που πραγματικα ειναι. Μια γελοιοτητα.

Ευχομαι ειλικρινα να μην στεναχωρησα κανεναν.
vaggs

Δημοσίευση από vaggs »

Κατ' αρχας καλησπερα σε ολους. Ειναι το πρωτο μου post παρ' ολου που παρακολουθω το σαιτ επι μηνες. Αναγκαζομαι να εκφρασω την αποψη μου εφορμουμενος απο το γενικο κλιμα μετα τον αγωνα κυπελλου, οπου η ομαδα μας αδικηθηκε κατα γενικη πανελληνια ομολογια αποκλειωμενη αδικα απο το κυπελλο. Μετα απο αυτο εκφραζεται μια δικαιλογημενη απολυτα αγανακτηση, αλλα αδικαιολογητη κατα την αποψη μου διψα για ανταποδοση.Και εξηγουμαι.Ποια ειναι τα ιδανικα και η ιστορια αυτου του μεγαλου συλλογου του ΠΑΟΚ μας; Μηπως δεν ειναι η αδικια απο καταβολης της ιστοριας του; Μηπως δεν ειναι η εξαναγκαστικη ξενιτια απο τα χαμενα εδαφη;Συμβαινει τωρα κατι καινουριο;Η ιστορια τι μας διχνει; Οτι ο ΠΑΟΚ προχωρησε και εφτασε σε μεγαλα υψη οταν υπηρχε υπομονη και δημιουργικοτητα και πραγματικη αγαπη για την ομαδα! Ποια ειναι η περιφημη περιφανια του Ποκτση; Να αναταποδιδει την αδικια;Να κανει οτι δεν του αρεσει να του κανουν και αυτου; Αλλωστε πως αντικεστεκεσαι στο κατεστημενο; Οχι με τις πρακτικες του και τις μεθοδευσεις του αλλα αδιαφοροντας πληρως και με το να γινεσαι ολοενα και καλυτερος.Ετσι αποστωμωνονται ολοι και βγαινεις ο μεγαλος κερδισμενος. Αρα λοιπον νικη και μονο νικη την κυριακη με τρομερη ατμοσφαιρα και φωνη 90 λεπτα και τιποτα αλλο εντος και εκτος γηπεδου. Ειμαστε ανθρωποι και οχι ζωα οπως θα ισως θα ηθελαν.Δε μας ταιριαζει η βια! Δε πευτουμε στην παγιδα τους!ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vaggs την Παρ 06 Μαρ 2009, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Δηλαδη υπαρχει εστω και ενας απο εμας,που θελει η ομαδα μας να κερδισει,ασκοντας τρομοκρατια στους παικτες του γαυρου;
Δηλαδη υπαρχει εστω και ενας απο εμας,που θελει να μας βοηθειση ο διαιτητης για να κερδισουμε τον γαυρο στην Τουμπα;
Ουτε υπαρχει κανεις απο εμας που να θελει να μας βοηθαει το παρασκηνειο και η παραγκα για να παρουμε πετσινους τιτλους.

ΑΜΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΓΑΥΡΟΙ.

Εγω θελω,χωρις να συμβει το παραμικρο,να τους αφανισουμε μεσα στο γηπεδο.Χωρις βλαχομαγκιες απο εμας και χωρις βλαχομαγκιες απο τους παικτες(βλεπε Ιβιτς,που μας αφηνει με εννια ενω δεν ειχε κριθει τιποτα).
Ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον καθε Ιβιτς.

ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ.

Η τρομοκρατια,το ριξημο αντικειμενων κτλ,σημαινουν οτι δεν πιστευουμε πως μπορουμε να κερδισουμε αλλιως και προσπαθουμε με π@υστιες.Αυτα τα κανουν μονο οι μικρες ομαδες.

ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

:?
Άβαταρ μέλους
Owen4

Δημοσίευση από Owen4 »

Owen4 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=zCftSXiNaKQ
παιδες αυτο θελω να το δω στην τουμπα...να κανουμε κατι να γινει με τον γαυρο..
που τέτοια ρε συ σε μας εδω πέρα. Να το δω και ας πεθάνω.
Που να δω γραμένο ΠΑΟΚ με bengalos γραμμενο στην 4-5
30000 παόκια μέσα, τόσο δύσκολο είναι να βρεθουν 1000 καπνογόνα, αντιστοιχεί ένα για κάθε 30 άτομα. Αυτά κάνουν την καλή κερκίδα στο κάτω κάτω
φιλε αυτη η ομαδα ειναι 4 κατηγορια στην γερμανια...και δες τι κανει γτ οχι και στην τουμπα...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εμένα πάντως αγαπητέ Hideguti, με στεναχώρησες..

Μπορεί να μη θέλω τίποτα να γίνει που να κινδυνεύσει ο ΠΑΟΚ, μπορεί αν μη συμφωνώ με όσα έγραψαν για κόκκινη κυριακή τα παοξάκια αλλα νομίζω ότι ενώ συμφωνούσαμε, κάπου παραστράτησες από το νόημα.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην πρέπει αν είναι τα πάντα και φυσικά δεν είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αλλά πλέον εγώ και πιστεύω και πάρα πολλοι άλλοι νοιώθουν την ομάδα σαν τη μόνη ελπίδα μέσα σαυτή την θλιβερή κοινωνία για αναγνώριση και ελπίδα.
Όταν η ίδια σου η κυβέρνηση δε κάνει τίποτα ενώ το Ιστορικό όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ποδοπατείται απο όχι τους σκοπιανούς αλλα απο ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όταν γελοιοποιούν τον Ύμνο της μακεδονίας για αντιΠΑΟΞΙΔΙΚΑ συνθήματα και κανένας δεν κάνει τίποτα.

Όταν μας λένε Βούλγαρους και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Όταν άλλοι αποφασίζουν για εμάς και απλά μας το ανακοινώνουν, στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο φυσικά.

Όταν στην αθήνα έχουν παει ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ και εδω εδώ και 20 χρόνια έχουν ανοίξει 2 τρύπες για "μετρο", που θα τελειώσει όταν θάχω δισέγγονα.

Συν όλα τα υπόλοιπα για τα οποία ο έλληνας είναι καθημερινά διστυχισμένος.

...

Δέν νομίζω ότι ο κόσμος μας Βλέπει πιά τον ΠΑΟΚ σαν την ομάδα του ΜΟΝΟ.
Τον βλέπει σαν ένα λόγο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και να μην τον νοιάζουν όλα τα υπόλοιπα που προανέφερα (και 1000 άλλα που δεν ανέφερα).

Εγώ πάντως έτσι νοιώθω..
Γι αυτό σε παρακαλω να μη με λυπάσαι που ο μόνος τρόπος να νοιώσω καλά σαυτή τη ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΧΩΡΑ είναι αυτή η ομάδα.
Και επίσης αφησε τους συνηρμούς για "μυστακοφόρους" σε συνθήματα που ακούω και χαίρομαι.
Τέλος άφησε με να αγαπάω αυτή την ομάδα όπως νοιώθω να το κάνω.
Και μη φοβάσαι, τα ίδια πράγματα θέλουμε με διαφορετική ψυχολογία και ιδεολογία ίσως...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleos την Παρ 06 Μαρ 2009, 17:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Hideguti έγραψε: Θα γυρισουμε σε μια “παλαιολιθικη” εποχη, τυπου χρονων Βουλινου μετα την τιμωρια με Παρι....

........
Υπο αυτην την εννοια λοιπον το σλογκαν, “O ΠΑΟΚ πανω απο ολα”, που στα γερμανικα μεταφραζεται “PAOK uber alles” ειναι, εκτιμω, λανθασμενο. Κατ'αρχην θυμιζει το “Deutschland uber alles”, ενος γνωστου μυστακοφορου ηγετη του 20ου αιωνα, και αυτο απο μονο του θα επρεπε να δωσει μια τροφη για σκεψη.
Αγαπημένε μου Χιντεγκούτι, στα τόσα ποστ αυτή θα είναι η δεύτερη φορά νομίζω που θα διαφωνήσω μαζί σου. :wink:
Στιγμές Παρί ή παρόμοιες δεν πρόκειται να ξαναζήσουμε. Εξήγησα παραπάνω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ είναι ο δικός μας ΠΑΟΚ και όχι ο απαξιωμένος ΠΑΟΚ του Βουλινού και ξέρουμε να τον προστατέψουμε.
Πάντα στα συνθήματα υπάρχει η υπερβολή. Έχοντας υπ΄όψη τη συγκυρία στην οπόία εμφανίστηκε το "ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα" νομίζω ότι ήταν πετυχημένο. Κάποια στιγμή θα το αλλάξουμε με κάποιο καλύτερο.
Στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ και ελπίζω σε πιο ήρεμες στιγμές να ανταλλάξουμε σχετικούς προβληματισμούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”