Κλαίω!Ζαντός έγραψε:Mauricio-8- έγραψε:Πρόκειται για τον Κώστα Μητρογλου όπου εχει συμφωνησει με όρο να παίξει στους ομίλους του Τσου λου.
Εντάξει, ανέβηκες level εκτίμησης.
Γιατί δεν λες όμως στον κόσμο ότι η ΠΑΕ θα του πάρει τιμής ένεκεν σπίτι στο Κορδελιό;;;;
φτανει ρε με το γελοιο attention seekingMauricio-8- έγραψε:Ο Φορ που έχει κλείσει στην ομάδα εδώ και μια βδομάδα θα πονέσει πολύ κάποιους... Ο ΠΑΟΚ δίνει ένα τεράστιο ποσό για να τον αγοράσει ενώ οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα θα συνεχιστούν μετά το αυριανό ματς...Ειναι διεθνής με πλούσιο Βιογραφικό.
Υ. Γ Γαυροι οι εποχές έχουνε αλλάξει... Θα ζήσετε πολλά ακόμη...
falconakis έγραψε:Λοιπόν από έμπιστο άνθρωπο όντως έχουμε συμφωνήσει με παικταρά που θα κάνει σεισμό πολλών ρίχτερ...
Χώρα...Η έστω ήπειρο; Άντε πλανήτη βαριά...falconakis έγραψε:Λοιπόν από έμπιστο άνθρωπο όντως έχουμε συμφωνήσει με παικταρά που θα κάνει σεισμό πολλών ρίχτερ...Δεν είναι θέμα το CL απλά περιμένουν τα ματς για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα. Ειναι χαφ με επιθετικές τάσεις διεθνης με την εθνική του εαν και πολλοί λένε ότι μάλλον δεν θα ξαναπαίξει... Εχει ύψος 1.69 ...
Αλλά δεν λέω με όρκισε όρκο βαρύ το έμπιστο άτομο που είναι κολητή με τον Γιώργη!
![]()
![]()
Είναι η νόσος σαςσταλεγιαση ...Άτομα που πάσχουν από αυτήν επιθυμούν την προσοχή και πεταν ονόματα η πληροφορίες ακατάπαυστα αδιαφορώντας για το κοινό καλό.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ενάμιση χρόνο που βλέπω σχόλια για έμπιστες πηγές, μισό δεν έπεσε μέσα. Δεν ξέρω αν είναι κακό χιούμορ ή ανάγκη προσοχής, αλλά φέτος έχει ξεφύγει λίγο η φάση.
Καμια σχεση με επιθετικες τασεις..ξεκινησε ως αριστερο εξτρεμ και πλεον εδω και 5 6 χρονια παιζει αμυντικο χαφ και στην πσβ και στην μπετις και στην εθνικη του..τα υπολοιπα φαινεται να ταιριαζουν..επισης μου φαινεται τραγικο να εχεις συμφωνησει και να περιμενεις 1 βδομαδα..κ αν ερθει αλλη προταση και στον παρουν???JohnAba99 έγραψε:Μήπως είναι ο Αντρές Γκουαρδάδο της Μπέτις ; Μόνο αυτός μου φαίνεται πως πληροί τα κριτήρια. 1,69 ύψος, μέσος, εν ενεργεία διεθνής (αλλά που μπορεί να σταματήσει λόγω ηλικίας, είναι 32). Άσε που μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ