Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Συμφωνώ σε όλα πλοηγε, απλά προσπαθώ να προλάβω καταστάσεις, αν καλυφθεί η ρητρα,ειδικά από ομάδα πρεμιερ, δεν μένει ο παίχτης.
Σε πέντε μέρες θα ξέρουμε σίγουρα.
Σε πέντε μέρες θα ξέρουμε σίγουρα.
Χωρις ν ειναι το πιο ολοκληρωμςνο φορ που υπάρχει, δυσκολα θα βρουμε καλυτερο του Ακπομ!
Ο Ακπομ κανει απειρη δουλειά και εκτος περιοχης και εντος αυτης.
Εχει φοβερα σωματικα προσοντα, και τρομερη αθλητικοτητα...
Χρονια περίμενα ενα τετοιου στυλ φορ!
Αλιμονο αν φυγει με μολις 10 μυρια φετος.
Αν παιξει μια χρονιά ευρωπη θα πιασει αερα τα 20 μυρια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ακπομ κανει απειρη δουλειά και εκτος περιοχης και εντος αυτης.
Εχει φοβερα σωματικα προσοντα, και τρομερη αθλητικοτητα...
Χρονια περίμενα ενα τετοιου στυλ φορ!
Αλιμονο αν φυγει με μολις 10 μυρια φετος.
Αν παιξει μια χρονιά ευρωπη θα πιασει αερα τα 20 μυρια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι, έχουν δώσει περισσότερα πάντως,για πολύ χειρότερους.
Μέχρι και παράθεση τον εαυτό μου έκανα σήμερα,παλιοκινητο.
Μέχρι και παράθεση τον εαυτό μου έκανα σήμερα,παλιοκινητο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 03 Αύγ 2019, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λέτε το φορ που λένε ότι θα προκαλέσει αίσθηση να είναι ο Pato και να μπει έπειτα ο IS_President και να ανεβάζει όλη μέρα φωτογραφίες του;

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θα του το επιτρέψω.
Θα έρθει ο Pato και θα πέσει πολύ κράξιμο πάντως... "Πρώην ποδοσφαιριστής" κτλ.
Δεν έχει τόσο καλές χρονιές για να δικαιολογήσουν την αξία που έχει στο transfermarkt, τουλάχιστον..
Θα έρθει ο Pato και θα πέσει πολύ κράξιμο πάντως... "Πρώην ποδοσφαιριστής" κτλ.
Δεν έχει τόσο καλές χρονιές για να δικαιολογήσουν την αξία που έχει στο transfermarkt, τουλάχιστον..
- sourmenetes
- Moderator
Μαλλον θεωρει οτι ειναι καλυτερος απο τα υπαρχοντα περσινα εξτρεμ.DOUBLE έγραψε:Έτσι.CCCP έγραψε:Πεστα φιλε. Μας τα ειχανε πρηξει με τον Στοχ και ουτε βασικος δεν ειναι ακομα και σφυρανε ολοι αδιαφορα. Το κώλυμα μας να ικανοποιηθει και στα παπαρια μας απο εκει και περα. Αυτο το παλτο ο Σταφυλιδης ειδικα μη σωσει και πατησει ποδι στη Τουμπα ποτε.DOUBLE έγραψε:Τα ίδια λέγαμε και για το Στοχ αλλά έσκασε μύτη ο ζουμπάς για αλλαγή του Μπισεσβαρ...
Αυτό το κόλλημα με τις παλιές μετριότητες όπως οι Λούκας, Στοχ, Μακ ,Σταφυλίδη ή το Νατχο που ζέσταινε τον πάγκο του γαύρου πέρυσι αλλά για μας είναι ο υπερπαίκτης γιατί έβαλε δύο χαριτωμένα γκολακια σε κάτι λιμα, είναι απίστευτο!
Ακόμη και για τον περιπατητή Νομπόα να ρωτήσεις τον ΠΑΟΚτση ,που πέρασε και δεν ακούμπησε, θα σου πει πως είναι παικταράς.
Ο Μπρανκος είπε πως θέλουμε να φέρνουμε παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Ο Στοχ με ποια λογικη αποκτήθηκε; Ήταν χειρότερος κι απ'τον Λάμπρου στην προετοιιμασία.
Πιστεύω πως ο Στοχ είναι πολύ καλός παίκτης για αλλαγή και θα δωσει λύσεις με το σουτ που έχει . Αλλά ας μου πει κάποιος οτι δεν περίμενε πιο δυνατή μεταγραφή για τα εξτρέμ όταν παίρνεις πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια και έχεις πρόεδρο τον Ιβάν. Ή αν είναι σίγουρος πως αξίζει να φύγει ο Λάμπρου για χάρη του.
Η δυαδα θα ηταν ζαμπα στοχ και μπισε στο 10 και θα εφερνες απο παγκο λημνιο-ενρικε-λαμπρου.
Ποσο πιο πληρης;;
Αλλαξε το σκηνικο,αλλαξε το συστημα και προτιμαται ο μπισε στα πλαγια.
Δεν την καταλαβαινω αυτην την τρελα με το στοχ.ο στοχ περυσι εφτασε με την ομαδα του ημ.γιουροπα.
Το οτι ο ΠΑΟΚ εχει ισχυρο μεγαλομετοχο δε σημαινει οτι θα φερνει παικτες που παιζουν σε μεγαλα πρωταθληματα.
1) γιατι δυσκολα ερχεται τοσο νωρις καποιος.
2)δυσκολα μπαινουν στον παγκο 700-900 χιλιαρικα.
Ειδαμε στην περιπτωση του ρευ τι εγινε.δε γινεται ετσι απλα να καθονται τοσο μεγαλα ποσα στον παγκο.
Οποιος ηθελε να καθεται στον παγκο ο μπισεσβαρ,εφοσον ερθει καλυτερος,μαλλον εχει χασει το μετρο.
Οι ομαδες δεν μπορουν να αλλαζουν τοσο γρηγορα status, μιας και το πιο πιθανο ειναι να γκρεμιστεις.
Ο ΠΑΟΚ δουλευει με κινησεις νεαρων και αν θα καταφερει και το κατι παραπανω θα φερει και 1 κερασακι.
οι τελευταίες 3 προτάσεις όλο το ζουμί.
Να πω την αμαρτία μου, εγώ από πέρυσι θα ήθελα στο 10, κρυφο9 πως το λένε, κάτι σαν Βούκιτς σε 5 χρόνια νεότερο, Τάντιτς του προσεχούς μας αντιπάλου, Τσόρι του μισητού εγχώριου αντιπάλου.
Στο κέντρο η ανανέωση θα γίνει του χρόνου που τελειώνουν αρκετά συμβόλαια, γυρνάνε πολλοί, δούμε τι κάστανα πιάνουν κάτι άλλοι.
ΥΓ: Διαβάζω πως ο κόουτς δοκιμάζει τον λοκοΠέδρο σε ρόλο κρυφο9. έχει λογική, όπως και του Γαϊτανίδη.
Ευέλικτα ¨ταυριά¨. Κάτι που δείχνει τις ακόμα αδυναμίες του Σβιντέρφσκι, κυρίως τη δύναμη και εκτόπισμα.
Και στα περί Λάμπρου. Ο Ζαμπά θα πουληθεί 15+. Πιθανόν και ο Ενρίκε.
Και να έρθει ο ΑΡΧΗΓΟΣ μπροστά, δε θα πάρει όλα τα παιχνίδια βασικός. he is too much precious.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ μας έχω απαίτηση να κάνει και εσωτερικές μεταγραφές από τις ακαδημίες ή παίχτες που μέχρι τώρα είχαν περιορισμένο ρόλο.
Να πω την αμαρτία μου, εγώ από πέρυσι θα ήθελα στο 10, κρυφο9 πως το λένε, κάτι σαν Βούκιτς σε 5 χρόνια νεότερο, Τάντιτς του προσεχούς μας αντιπάλου, Τσόρι του μισητού εγχώριου αντιπάλου.
Στο κέντρο η ανανέωση θα γίνει του χρόνου που τελειώνουν αρκετά συμβόλαια, γυρνάνε πολλοί, δούμε τι κάστανα πιάνουν κάτι άλλοι.
ΥΓ: Διαβάζω πως ο κόουτς δοκιμάζει τον λοκοΠέδρο σε ρόλο κρυφο9. έχει λογική, όπως και του Γαϊτανίδη.
Ευέλικτα ¨ταυριά¨. Κάτι που δείχνει τις ακόμα αδυναμίες του Σβιντέρφσκι, κυρίως τη δύναμη και εκτόπισμα.
Και στα περί Λάμπρου. Ο Ζαμπά θα πουληθεί 15+. Πιθανόν και ο Ενρίκε.
Και να έρθει ο ΑΡΧΗΓΟΣ μπροστά, δε θα πάρει όλα τα παιχνίδια βασικός. he is too much precious.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ μας έχω απαίτηση να κάνει και εσωτερικές μεταγραφές από τις ακαδημίες ή παίχτες που μέχρι τώρα είχαν περιορισμένο ρόλο.
+1. Εκει θελω να πεσουν τα λεφτα γιατι θεωρω οτι εκεινη η θεση μπορει να κανει τη διαφορα, ειδικα στην παραγωγη, και να σε ανεβασει επιπεδο. Ασε που μονο τον Πελκα εχουμε εκει οποτε εκει υπαρχει και το μεγαλυτερο κενο στο ροστερ.tolis01 έγραψε: Να πω την αμαρτία μου, εγώ από πέρυσι θα ήθελα στο 10, κρυφο9 πως το λένε, κάτι σαν Βούκιτς σε 5 χρόνια νεότερο, Τάντιτς του προσεχούς μας αντιπάλου, Τσόρι του μισητού εγχώριου αντιπάλου.
Οσο αφορα τον Ακπομ, κι εγω δεν πιστευω οτι 1) υπαρχει ομαδα μεγαλητερου επιπεδου που με αυτα που εχει δειξει μεχρι τωρα θα τον παρει για βασικο και 2) Οτι ο Ακπομ θα πηγαινε σε ομαδα για να σκουπιζει τον παγκο. Μα σε μεγαλη ομαδα ητανε και τον ειχανε εξαφανισει δανεικο στο πουθενα. Στην κυριολεξια μολις αρχισε να παιζει και θα κοιταξει πως να φυγει να παει σε παγκο? δε το νομιζω.
- PAOKevolution
Ο Εβριτης που είναι και φίλος μου ψάχνει γενικά πιθανούς παίκτες όταν ακούγεται κάτι και ένα όνομα που πέταξε στη συνομιλία μας ήταν του Alfred Finnbogason. 30 ετών του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του. Επίσης πρόσεξα ( δε ξέρω τι σημασία μπορεί να έχει) ότι στον ινστα τον ακολουθεί το sdna. Δε ξέρω αν θεωρείται μπαμ αλλά όταν πήγε Σοσιεδαδ ήταν ένας απίστευτος παίκτης. Σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογειται στα 15 εκατ.
Και μέρα πήγε Γερμανία και έκανε όργια ... έχει μάνατζερ τον Τάσο Παπαδόπουλο και την seg (μπισεσβαρ, ινγκανσον,λαμπρου)
α) ολοι εγραφαν τον χειμωνα πως θα ανανεωναν τον Ακπομ με ρητρα τα 20εκ, τελικα τωρα οι ιδιοι αρδ γραφουν οτι εχει ρητρα 10, και η πλακα ειναι οτι οι ιδιοι εγραφαν οταν ηρθε οτι η ρητρα που μπηκε ειναι 8εκ. Μαυρα μεσανυχτα. Απο την στιγμη που η ομαδα δεν εχει αλλον επιθετικο με τα στοιχεια του Ακπομ, πολυ απλα δεν πωλειται, παρα μονο αν σκασει καποιος την αγνωστη σε εμας ρητρα και θελει και ο παιχτης να φυγει
β) διαβαζα για Μακ, και αν ισχυει πως ειναι στην εξοδο απο την Ζενιτ, πραγματικα στο 4-4-2 που παιζει ο Αμπελ, ενας τετοιος παιχτης ειναι ακριβως οτι χρειαζομαστε, φερτε τον με κλειστα ματια
β) διαβαζα για Μακ, και αν ισχυει πως ειναι στην εξοδο απο την Ζενιτ, πραγματικα στο 4-4-2 που παιζει ο Αμπελ, ενας τετοιος παιχτης ειναι ακριβως οτι χρειαζομαστε, φερτε τον με κλειστα ματια
- Mitsospaoki4
- Moderator
Συμφωνώ πως ο φιμπο σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που είχαμε δει στον γαύρο... Αν ισχύει πάντως αυτό που έγραφε η forza πως έχουμε συμφωνήσει με παίχτη, αύριο μεθαύριο θα σκάσει όνομα.. για αριστερό μπακ έγραφαν τίποτα;;;;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο μακ είναι ιδανικός για να κοιτάει τα κορδόνια του ενώ τρέχει
πέρα από την πλάκα, για 4-4-2, περιφερειακούς φορ έχουμε (σβιντέρσκι, πέλκας, λάμπρου, ίσως και ενρίκε)
αυτό που δεν έχουμε, είναι ο περιοχάτος φορ (μόνο άκπομ)

πέρα από την πλάκα, για 4-4-2, περιφερειακούς φορ έχουμε (σβιντέρσκι, πέλκας, λάμπρου, ίσως και ενρίκε)
αυτό που δεν έχουμε, είναι ο περιοχάτος φορ (μόνο άκπομ)