Έλα ντε!renegade έγραψε:Συγνώμη, ρήτρες δεν υπάρχουν?
Πως θα κάνει ψαλίδι η ΕΡΤ στις ομάδες που έχουν συμβόλαιο?
Αυτή την απορία έχω κι εγώ. Εδώ δεν είναι πρόταση που την πήραν πίσω. Είναι συμβόλαια.
Έλα ντε!renegade έγραψε:Συγνώμη, ρήτρες δεν υπάρχουν?
Το αυτό... μπορεί οι ρήτρες να μην ήταν ίδιες για κάθε ομάδα. Η ζέλα μπορεί να είχε μεγάλη ρήτρα αλλά με πρόεδρο "λαγο" του gay πήρε γραμμή πως θα κινηθεί. Δεν είναι τυχαίο πως ο επόμενος που ακούγετε πως θα ακολουθήσει τον αλαφούσκα είναι ο ολυμπιακρουλης.wickerman έγραψε:Θα περάσει κανένα προεδρικό διάταγμα ο Κούλης... Θα τον βρουν τον τρόπο αυτοί. Μπορεί οι ρήτρες να είναι ψίχουλα μπροστά στη μείωση που πρόκειται να κάνουν(45% γράφει).
Εδώ άλλαξε τις ζωές μας σε μια νύχτα το ζαβο, με την "κρίση" θα κολλήσουν σε τόσο απλά πράγματα;wickerman έγραψε:Θα περάσει κανένα προεδρικό διάταγμα ο Κούλης... Θα τον βρουν τον τρόπο αυτοί. Μπορεί οι ρήτρες να είναι ψίχουλα μπροστά στη μείωση που πρόκειται να κάνουν(45% γράφει).
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχει και ευθύνη εκ διαπραγματεύσεων, προσυμβατική.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να υπάρξει αποζημίωση πρέπει να υπάρχει υπογραμμένο συμβόλαιο.
Σωσταnavigator11 έγραψε:Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχει και ευθύνη εκ διαπραγματεύσεων, προσυμβατική.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να υπάρξει αποζημίωση πρέπει να υπάρχει υπογραμμένο συμβόλαιο.
Δεν έχουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο για 2 χρόνια. Έχουν 1+1 με option ανανέωσης και για τα 2 μέρηSpiros_S έγραψε:Έλα ντε!renegade έγραψε:Συγνώμη, ρήτρες δεν υπάρχουν?
Αυτή την απορία έχω κι εγώ. Εδώ δεν είναι πρόταση που την πήραν πίσω. Είναι συμβόλαια.