Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Τώρα σφοδρή επίθεση στην λερασπορ στην επο, και στήριξη αυγενακη, και βάζουν όλοι θέμα να φύγουν οι ξένοι διατητες με έναν να είναι σίγουρος ό,τι ειναι τελευταία χρόνια τους.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Η Δυναμό Κιέβου είναι 23η στην κατάταξη της UEFA, ενώ η Βασιλεία 30η, όπως φαίνεται στον σχετικό πίνακα: https://www.uefa.com/memberassociations ... /#/yr/2019
- Maximus
Έρχεται η ανανεωμένη παράγκα...eorptol1 έγραψε:Τώρα σφοδρή επίθεση στην λερασπορ στην επο, και στήριξη αυγενακη, και βάζουν όλοι θέμα να φύγουν οι ξένοι διατητες με έναν να είναι σίγουρος ό,τι ειναι τελευταία χρόνια τους.....
eorptol1 έγραψε:Τώρα σφοδρή επίθεση στην λερασπορ στην επο, και στήριξη αυγενακη, και βάζουν όλοι θέμα να φύγουν οι ξένοι διατητες με έναν να είναι σίγουρος ό,τι ειναι τελευταία χρόνια τους.....
Οι άριστοι αρχίζουν σιγά σιγά και ξεπορτιζουν. Δεν κρατιούνται. Έχουμε να δούμε πολλά. Ελπίζω ο Σαββίδης να έχει απάντηση.
Δε θα κρατήσουν ούτε τα προσχήματα. Τα παπαγαλάκια τα ατελείωτα έχει παρει φωτιά ο κωλος τους. Να ξαναπώ για να μην ξεχνιέται, και αυτό, οτι ο υπεύθυνος επικεφαλης αστυνομικός διευθυντής που είπε στον χοντρό δεν μπαίνεις, μόλις ήρθαν οι άριστοι, εκδιώχθηκε εκδικητικα στα Ιωάννινα..
Τα'παμε τα συγχαρητήρια ή δε τα πάμε , δε θυμάμαι.
Αν όχι , συγχαρητήρια σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που ψήφισαν Νέα Γαυροκρατία. Εμπνευσμένη επιλογή.
Αν όχι , συγχαρητήρια σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που ψήφισαν Νέα Γαυροκρατία. Εμπνευσμένη επιλογή.
Και όπως έλεγε ένας του χώρου, δε χρειάζονται εντολές από ψηλά στο σώμα, για στημένα επεισόδια, υπάρχουν πολλοί χαμηλόβαθμοι πρόθυμοι που5δε χρειάζονται εντολές. Για αυτό και η χθεσινή παρέμβαση του υπουργού. Θ δούμε σήμερα αν η ΕΠΊ θα κάνει πισω8.
Έσβησα το τελευταίο κομμάτι... Ήταν λιγάκι μηνύσιμο.
Ζαντός
Έσβησα το τελευταίο κομμάτι... Ήταν λιγάκι μηνύσιμο.
Ζαντός
Δηλαδή για σένα εμπνευσμένη επιλογή είναι να ψηφίσεις αυτό που θεωρείς ότι είναι καλύτερο για την ομάδα σου και όχι για τη δουλειά σου ή την οικογένεια σου;giapas έγραψε:Τα'παμε τα συγχαρητήρια ή δε τα πάμε , δε θυμάμαι.
Δηλαδή για 2% λιγότερο ΦΠΑ είναι εντάξει να κάνεις έναν πρεζέμπορα και κάτι παιδεραστές κυβέρνηση?
- Maximus
Αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι, δηλαδή συμφεροντολογικη ψήφος και συντήρηση του πελατειακού κράτους, τότε είναι πολύ χειρότερο!!!koseco έγραψε:Δηλαδή για σένα εμπνευσμένη επιλογή είναι να ψηφίσεις αυτό που θεωρείς ότι είναι καλύτερο για την ομάδα σου και όχι για τη δουλειά σου ή την οικογένεια σου;giapas έγραψε:Τα'παμε τα συγχαρητήρια ή δε τα πάμε , δε θυμάμαι.
Προτιμώ αυτούς που ψήφισαν με γνώμονα την ομάδα. Τους θεωρώ απείρως πιο αγνούς στην καρδιά...
zissos φυσικά και δεν αποτελεί κριτήριο αν θα γλιτώσω 2 η 3% από ΦΠΑ...είναι πολύ πιο σύνθετο άλλωστε το τι ψηφίζει ο καθένας και γιατί
maximus όχι δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση, απλά θεωρώ ανούσια τη στοχοποίηση κάθε συνοπαδού μας με βάση το τι ψήφισε...προσωπικά δεν είμαι υπέρμαχος κανενός κόμματος, κάθε φορά θα ψηφίσω αυτό που πιστεύω ότι θα διασφαλίσει ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για μένα για σένα για τα παιδιά μας
Τέλος πάντων ας μην το συνεχίσουμε γιατί είμαστε offtopic
maximus όχι δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση, απλά θεωρώ ανούσια τη στοχοποίηση κάθε συνοπαδού μας με βάση το τι ψήφισε...προσωπικά δεν είμαι υπέρμαχος κανενός κόμματος, κάθε φορά θα ψηφίσω αυτό που πιστεύω ότι θα διασφαλίσει ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για μένα για σένα για τα παιδιά μας
Τέλος πάντων ας μην το συνεχίσουμε γιατί είμαστε offtopic
Δυστυχώς την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής, την έκαναν αυτοί που ξεκίνησαν πρώτα από τον Δήμο του Πειραιά και μετά επεκτάθηκαν και στην κυβέρνηση. Δηλαδή μέγα μέλημα της αθλητικής υγεσίας της κυβέρνησης είναι ο μη υποβιβασμός του γαυρου στο μπάσκετ? Αυτά είναι τα προβλήματά μας??Maximus έγραψε:Αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι, δηλαδή συμφεροντολογικη ψήφος και συντήρηση του πελατειακού κράτους, τότε είναι πολύ χειρότερο!!!koseco έγραψε:Δηλαδή για σένα εμπνευσμένη επιλογή είναι να ψηφίσεις αυτό που θεωρείς ότι είναι καλύτερο για την ομάδα σου και όχι για τη δουλειά σου ή την οικογένεια σου;giapas έγραψε:Τα'παμε τα συγχαρητήρια ή δε τα πάμε , δε θυμάμαι.
Προτιμώ αυτούς που ψήφισαν με γνώμονα την ομάδα. Τους θεωρώ απείρως πιο αγνούς στην καρδιά...
Ας είμαστε σοβαροί....

Να ρωτήσω κάτι...Πώς είναι δυνατόν ο γαύρος έχοντας περάσει τον δεύτερο προκριματικό να έχει εξασφαλισμένους ομίλους Europa league κι εμείς αν αποκλειστουμε απ τον τρίτο προκριματικό να πρέπει να παίξουμε play offs? 

Μπορεί να ακουστω κυνικός, αλλά θεωρώ ότι μεγαλύτερη λογική έχει να ψηφίζεις με οπαδικα κριτήρια πάρα με πολιτικά, οικονομικά κλπ. Στο 2ο κομμάτι όλοι ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι. Ενώ στο 1ο, η ψήφος αποσκοπεί στο να γλιτώσεις πρωθυπουργό Βαγγελα και κατά συνέπεια την νέα ΕΟ που θα ρθει στο ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον εγώ ψήφισα για τις Κυριακές μου. Όλες οι υπόλοιπες μέρες είτε με τον έναν είτε με τον άλλον δε θα αλλάξουν, όπως δεν άλλαξαν τόσα χρόνια που ψηφίζουμε.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είναι μόνο οι Κυριακές το θέμα.
Εγώ δεν θέλω έναν υπόδικο έμπορο αλευριού που ασυδοτεί. Αυτά μας έφτασαν ως εδώ!
Εγώ δεν θέλω έναν υπόδικο έμπορο αλευριού που ασυδοτεί. Αυτά μας έφτασαν ως εδώ!