Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακριά από νόβα και την Cosmote. Δεν θα ξεχάσω στην τελευταία το σπηκάζ του Θαναηλάκη στον αγώνα κυπέλλου με τον γαύρο που δεν έληξε ποτέ.
ΑΕΙ ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ο Βογιατζακης της Νοβα ηταν αυτος που ειδοποιησε τον παγκο της αεχ για το πιθανο οφσαιτ και γιναμε μπουρδελο. Για να το κανει αυτο ο καθε πουστρακης εννοειτε οτι εχει το ελευθερο να κανει τετοιες κινησεις. Υπηρχε περιπτωση να γινει κατι τετοιο υπερ μας ?
Μερικοι, αρκετοι, παρα πολλοι, τα θελετε και τα παθαινετε.
Τι σχεση εχει η ομαδα με την πολιτικη διαβαζα εδω και αλλου. Ηδη αρχισε και φαινεται αν εχει σχεση η οχι. Και ειναι μονο η αρχη.....
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

διαβασαμε ολοκληρη "αναλυση" για την αυτοκρατορια του χοντρου, για τα μυστικα της διαφημισης, για τις..ενδοκοινοτικες ( :lol: ) συναλλαγες, για να καταληξουμε στο συμπερασμα οτι πρεπει να συμβιβαστουμε με νοβα για να μη μας γαμησουν παραπανω.

δωσαμε φιλε, δωσαμε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

jibbie έγραψε:διαβασαμε ολοκληρη "αναλυση" για την αυτοκρατορια του χοντρου, για τα μυστικα της διαφημισης, για τις..ενδοκοινοτικες ( :lol: ) συναλλαγες, για να καταληξουμε στο συμπερασμα οτι πρεπει να συμβιβαστουμε με νοβα για να μη μας γαμησουν παραπανω.

δωσαμε φιλε, δωσαμε.
δεν ήταν βεβαίως αυτό το συμπέρασμα.
Αλλά όπως το καταλαβαίνει ο καθένας.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Βραχυπρόθεσμα μας συμφέρει να πάρουμε πχ. 5εκ από Νόβα, αντί να τα δώσει από την τσέπη του ο Ιβάν.
Μακροπρόθεσμα συμφέρει να πάμε σε ανοιχτό κανάλι. Η αύξηση εμπορικότητας άρα και εσόδων θα είναι μεγάλη. Ίσως έτσι να ανέβει και συνολικά το open. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.
Η εικόνα ισχυος που θα εκπέμπουμε είναι καταλυτική.
Στην τελική ας κόψει ο Ιβάν 1 μεταγραφή και ας διώξει και κάτι ακριβοπληρωμένα γιουσουφάκια που έχει μαζέψει στο οπεν και ας τα βγάλει τα λεφτά από εκεί.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο καρυπιδης ο επωνομαζομενος και παλέτας διέδωσε στους ρεπόρτερ του Ρούλη ότι έχει πρόταση από την νόβα.... Τυχαίο και αυτό....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μακριά από την κολονοβα γιατί αν ξαναπάμε αργά ή γρήγορα θα το πληρώσουμε πάλι

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:Είναι ισχυρά πλούσιος ο Μαρινάκης και όχι μόνο αυτό: είναι και συνέταιρος του πρωθυπουργού.
Οποιοσδήποτε σοβαρός κριτής δεν θα έκρινε κάτω από το ποσό της NOVA + 10% λόγω επιδόσεων ομάδας.
Η γνώμη μου είναι ότι όπως στήθηκε η μάχη από αυτούς μόνο με "κόντρα - ρελάνς" μπορεί να καθαρίσει ο Ιβάν, δηλαδή με το να πάρει στο OPEN τις μισές ομάδες της λίγκας, αφήνοντας τη ΝΟVA χωρίς πελάτες (ή και πουλώντας της στην συνέχεια τα δικαιώματα συνμετάδοσης των αγώνων έναντι σεβαστού ποσού).
Ας μην κάνει άλλες μεταγραφές στο κάτω - κάτω και ας πάρει τον Χιλιανό μπακ και τον Αργεντίνο σέντερ φορ ή άλλους ελεύθερους παίκτες.
Η κόντρα αυτή είναι κομβική για την συνέχεια των πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ίδια την φήμη και ισχύ του Ιβάν Σαββίδη.
Αν πάρει τα δικαιώματα στηρίζει το σύνολο των επιλογών του στο ποδόσφαιρο και δημιουργεί ένα κύκλο ομάδων της επιρροής του στα υπόλοιπα διοικητικά του ποδοσφαίρου: Βόλος, Ξάνθη, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Λαμία, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ (αλήθεια ο κουρελι-Αρης τι θα κάνει ?).
Διαφορετικά ... .
Με λίγα λόγια μας λες να κάνουμε ότι έκανε τόσα χρόνια ο γαύρος; Μάλιστα. Μου αρέσει που σε ότι γράφεις είσαι και απόλυτος λες κι έχεις γνώση εκ των έσω για όλα τα ζητήματα σχετικά με την ομάδα.
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Δηλαδη αυτό κατάλαβες φέτος ?
Έγινε μισ τεραστια επένδυση από τον Ιβαν για να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο σπο την παράγκα και τώρα με όχημα το κύριο έσοδο των ομάδων πάνε να τις ξαναβάλουν στο μαντρί τους. Δεν πρέπει να εχουν διέξοδο οι καθαροί? Δεν πρέπει να βοηθηθούν ? Να τους αφήσουμε στην τύχη που τους επιφυλάσσει το ΠΟΚ ?
Ή μήπως να απομονωθεί ο ΠΑΟΚ και να κρυφτεί ο Σαββίδης ? Ολο αυτό το έστησαν για αυτούς τους σκοπούς. Αν κάνουμε πίσω ούτε Ευρώπη δεν θα μας αφήσουν να βγούμε ποτέ.
Για ψάξε στο Google την σχέση Μαρινακη forthnet ...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

+++++
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Aφού μιλάμε για πόλεμο τα πράγματα είναι απλά χωρίς πολλά μα και μου.
Είσαι ΠΑΟΚτσάκι και έχεις NOVA ? Δεν συμφωνεί ο ΠΑΟΚ με NOVA ?
Διακοπή και άντε γεια...Mια εταιρεία που δεν ξέρει τι της ξημερώνει να χάσει τη Β.Ελλάδα και βάλε ?
Έχετε τα @@ όσοι έχετε NOVA ή θα σας λείψει καμιά σειρά ?
Άσε που και να μας έπαιρνε η καριόλα η NOVA θα πρεπε να τη γράψουμε κανονικά...20 χρόνια μας πουλούσε τρέλα.
Τα υπόλοιπα κανάλια ακόμα δεν τα βάζω μέσα.
Το ΟPEN εκτός του ΠΑΟΚ δύσκολα να έπαιρνε και άλλες ομάδες...Θα ανέβαινε το κόστος πολύ. Στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον.
Αν κάτι γίνει με τις ομάδες που έχει η ΕΡΤ ας ζητήσουν αποζημιώσεις, δεν κατάλαβα. Συμβόλαια δεν έχουν ?
Δεν θα τις κρεμάσει η ΕΡΤ ενώ το πρωτάθλημα αρχίζει (αν ισχύουν οι αλλαγές που γράφονται που δεν τις έχω και εμπιστοσύνη) ?
Καμία ανησυχία δεν πρέπει να έχεις ΠΑΟΚτσάκι μου.
Έχεις μια προεδράρα που όσο τον πουλάς τρέλα πορώνεται περισσότερο.
Έχεις σχεδόν 25000 διαρκείας.
Γεια σας. Ερχόμαστε να σας κατουρήσουμε.
Ακόμα στην αρχή είμαστε.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

fossa έγραψε:Aφού μιλάμε για πόλεμο τα πράγματα είναι απλά χωρίς πολλά μα και μου.
Διακοπή και άντε γεια...Mια εταιρεία που δεν ξέρει τι της ξημερώνει να χάσει τη Β.Ελλάδα και βάλε ?
Άσε που και να μας έπαιρνε η καριόλα η NOVA θα πρεπε να τη γράψουμε κανονικά...20 χρόνια μας πουλούσε τρέλα.
Το ΟPEN εκτός του ΠΑΟΚ δύσκολα να έπαιρνε και άλλες ομάδες...Θα ανέβαινε το κόστος πολύ. Στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον.
Αν κάτι γίνει με τις ομάδες που έχει η ΕΡΤ ας ζητήσουν αποζημιώσεις, δεν κατάλαβα. Συμβόλαια δεν έχουν ?
Δεν θα τις κρεμάσει η ΕΡΤ ενώ το πρωτάθλημα αρχίζει (αν ισχύουν οι αλλαγές που γράφονται που δεν τις έχω και εμπιστοσύνη) ?
Ακόμα στην αρχή είμαστε.
Gia tous Ellhnes tou ekswterikou, pou blepoun ta kanalia mesw ths platformas ths NOVA einai duskolo auto pou grafeis
Allws exeis apoluto dikio
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

+1

Ας καταλάβουμε επιτέλους την οπαδική μας δύναμη. Με πηραν τηλ απο Nova πριν 10 μέρες. Δεν αρνήθηκα απλά, είπα δεν υπάρχει περίπτωση γιατι είμαι ΠΑΟΚ!
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

fossa έγραψε:Aφού μιλάμε για πόλεμο τα πράγματα είναι απλά χωρίς πολλά μα και μου.
Ακόμα στην αρχή είμαστε.
και τα εκτός έδρας του ΠΑΟΚ πως θα τα βλέπουμε ?εγώ έβαλα και οτε για το κύπελο
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ένα δίκιο το έχει ο Χαλιας... Ο κίνδυνος να επιστρέψουμε στα χρόνια της παράγκας και της προπαγάνδας είναι ορατός...

Δύο προπύργια μείνανε. Α) Οι ουδέτερες ομάδες να παραμείνουν ουδέτερες εκτός Νόβα και επιρροής γαύρου και β) οι ξένοι διαιτητές.

Αν δεν τα είχαμε αυτά πέρσι, δεν θα είχαμε πάρει νταμπλ, να είστε σίγουροι για αυτό... Ήδη η προπερσινη προπαγάνδα της Νόβα στοίχισε πολύ στον Ιβάν. Δεν επιθυμώ προπαγάνδα υπέρ του ΠΑΟΚ. Αλλά επιθυμώ οι αλήθειες να λέγονται, όταν ο Σπάθας αύριο μεθαύριο κάνει πάλι τα χειρουργεία του...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”