Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια
Re: Π.Α.Ο.Κ.-gayros 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια
Η αλητεια δεν εχει ορια...Μονο και μονο που διαβασα το αρθρο,ειναι πλεον φανερο ποιος συντηρει το κλιμα της αηδιας.
Δεν πρεπει να δοθει κανενα δικαιωμα στα συγκεκριμενα αποβρασματα να συνεχισουν αυτη τη συντεταγμενη αλητεια κατα του ΠΑΟΚ.
Εχει ενοχλησει παρα πολυ κοσμο η γεματη Τουμπα,εχει ενοχλησει ακομα περισσοτερο το ξυπνημα της ομαδας και η σφηνα στο ΠΟΚ.Ενοχλει πανω απ ολα ο κοσμος του ΠΑΟΚ που στηριζει με ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ τροπο την προσπαθεια που γινεται.
Προσωπικα δεν με καλυπτει η νικη την Κυριακη και συγγνωμη που το λεω.Η ομαδα μου επρεπε να ειχε προκριθει `η τουλαχιστον να εξαντλησει τις πιθανοτητες της να προκριθει.
Ναι εκανε λαθη κατ εμε ο Σαντος,ναι καποιοι βασικοι ποδοσφαιριστες διανυουν περιοδο παρατεταμενου ντεφορμαρισματος,ναι,ναι,ναι...
Αλλα η αλητεια δε μου επετρεψε να διεκδικησω ουτε το αυτονοητο.Δηλαδη τις πιθανοτητες που μου αναλογουν.
Προβλεπω λοιπον μια Κυριακη που θα ειναι απλα ΠΑΟΚ.Μια Κυριακη που σε μας τους παλιοτερους θα θυμισει εποχες ξεχασμενες και ακρως ΠΑΟΚτσηδικες.Τιποτε λιγοτερο,τιποτε περισσοτερο.
ΝΑΙ ΡΕ! Π.Α.Ο.Κ.
Δεν πρεπει να δοθει κανενα δικαιωμα στα συγκεκριμενα αποβρασματα να συνεχισουν αυτη τη συντεταγμενη αλητεια κατα του ΠΑΟΚ.
Εχει ενοχλησει παρα πολυ κοσμο η γεματη Τουμπα,εχει ενοχλησει ακομα περισσοτερο το ξυπνημα της ομαδας και η σφηνα στο ΠΟΚ.Ενοχλει πανω απ ολα ο κοσμος του ΠΑΟΚ που στηριζει με ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ τροπο την προσπαθεια που γινεται.
Προσωπικα δεν με καλυπτει η νικη την Κυριακη και συγγνωμη που το λεω.Η ομαδα μου επρεπε να ειχε προκριθει `η τουλαχιστον να εξαντλησει τις πιθανοτητες της να προκριθει.
Ναι εκανε λαθη κατ εμε ο Σαντος,ναι καποιοι βασικοι ποδοσφαιριστες διανυουν περιοδο παρατεταμενου ντεφορμαρισματος,ναι,ναι,ναι...
Αλλα η αλητεια δε μου επετρεψε να διεκδικησω ουτε το αυτονοητο.Δηλαδη τις πιθανοτητες που μου αναλογουν.
Προβλεπω λοιπον μια Κυριακη που θα ειναι απλα ΠΑΟΚ.Μια Κυριακη που σε μας τους παλιοτερους θα θυμισει εποχες ξεχασμενες και ακρως ΠΑΟΚτσηδικες.Τιποτε λιγοτερο,τιποτε περισσοτερο.
ΝΑΙ ΡΕ! Π.Α.Ο.Κ.
- khaledfreepaok
την κυριακη πρεπει να γινει αυτο που επρεπε να ειχαμε κανει εδω και χρονια.να απαιτησουμε διχοτομηση του κρατους.αυτου μας λενε βουλγαρους.εμεις να τους πουμε ελληνες.τερμα πια η ανοχη.ειμαστε διαφορετικοι απο αυτους τους ξεφτυλες.πρεπει τη κυριακη να διαχωρισουμε την ταυτοτητα μας απο την δικια τους.
CATALONIA IS NOT SPAIN
MACEDONIA IS NOT GREECE
ολα τα αλλα για διαιτησιες,παιχτες,ομαδες,οφσαιτ,κοκκινες,πεναλτι,ξυλα,ατμοσφαιρες κτλπ ειναι για εσωτερικη καταναλωση.δεν προσφερουν τιποτα και δεν αλλαζουν τιποτα.δεν δειχνουν οτι διεκδικουμε κατι.
δηλαδη πες οτι μαζευομαστε 50χιλαδες στο ναο,κανουμε την καλυτερη ατμοσφαιρα σε ποδοσφαιρικο αγωνα.αναβουμε 5000000 καπνογονα,τους ριχνουμε 5 μπαλακια.τους δερνουμε ολους,γλιτωνουμε τις τιμωριες και γενικα κανουμε οτι ονειρευεται ο καθενας.ε λοιπον τι εγινε?θα σταματησει το κατεστημενο του κοκκαλη η των αθηνων?
νομιζει κανεις οτι θα αλλαξει κατι?νομιζει κανεις οτι θα ιδρωσει το αυτι του κοκκαλη και θα αρχιζει να μας παιζει 50-50 η διαιτησια?η οτι θα μας φοβηθουν?
τιποτα απο αυτα δεν θα γινει.ολα θα μεινουν τα ιδια και ολα θα ξεχαστουν.και παλι οταν του χρονου η του παραχρονου θα βρεθουμε στον δρομο τους και δεν θα μπορουνε να μασ αντιμετωπισουν παλι τα ιδια θα κανουνε και χειροτερα.οπως συμβαινει απο το '50 οπως ειπε ενας φιλος.αν δεν αντισταθουμε μια ζωη θα μας πατανε στο λαρυγγι.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
CATALONIA IS NOT SPAIN
MACEDONIA IS NOT GREECE
ολα τα αλλα για διαιτησιες,παιχτες,ομαδες,οφσαιτ,κοκκινες,πεναλτι,ξυλα,ατμοσφαιρες κτλπ ειναι για εσωτερικη καταναλωση.δεν προσφερουν τιποτα και δεν αλλαζουν τιποτα.δεν δειχνουν οτι διεκδικουμε κατι.
δηλαδη πες οτι μαζευομαστε 50χιλαδες στο ναο,κανουμε την καλυτερη ατμοσφαιρα σε ποδοσφαιρικο αγωνα.αναβουμε 5000000 καπνογονα,τους ριχνουμε 5 μπαλακια.τους δερνουμε ολους,γλιτωνουμε τις τιμωριες και γενικα κανουμε οτι ονειρευεται ο καθενας.ε λοιπον τι εγινε?θα σταματησει το κατεστημενο του κοκκαλη η των αθηνων?
νομιζει κανεις οτι θα αλλαξει κατι?νομιζει κανεις οτι θα ιδρωσει το αυτι του κοκκαλη και θα αρχιζει να μας παιζει 50-50 η διαιτησια?η οτι θα μας φοβηθουν?
τιποτα απο αυτα δεν θα γινει.ολα θα μεινουν τα ιδια και ολα θα ξεχαστουν.και παλι οταν του χρονου η του παραχρονου θα βρεθουμε στον δρομο τους και δεν θα μπορουνε να μασ αντιμετωπισουν παλι τα ιδια θα κανουνε και χειροτερα.οπως συμβαινει απο το '50 οπως ειπε ενας φιλος.αν δεν αντισταθουμε μια ζωη θα μας πατανε στο λαρυγγι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Μάγκες είναι φανερό που χτυπάνε το παιχνίδι οι γάβροι.Έχοντας προκαταβάλει τις καταστάσεις με τα συμβάντα που έλαβαν χώρα στο καραϊσκάκη προσπαθεί να παίξει με τα νεύρα των φαναττικών οπαδών μας παρουσιάζοντας μια κατάσταση αντιστρόφως ανάλογη με αυτή που πραγματικά υπάρχει.Στόχος φυσικά να γίνουν μανούρες και να μας την κάνουν τη ζημιά.Αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.Όλοι το νου σας παρά τις προκλήσεις...Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!

-
Θα συμφωνησω Photi μαζι σου αλλα κ με khaledfreepaok για διχοτομηση του κρατους!Μολις βγουν κ οι εφημεριδες οι περισσοτερες της χαβουζας(εγω τις ειδα στην tv),θα καταλαβουμε ολοι κ οι πιο αφελεις ποσο οργανωμενο σχεδιο εχουν.Τι να μαζεψει τους καφρους ο Ζαγορακης λενε τι τι τι......
Δημιουργουν μονοι τους το κλιμα!
Θελουν τον αφανισμο ομαδας κ λαου!
Δημιουργουν μονοι τους το κλιμα!
Θελουν τον αφανισμο ομαδας κ λαου!
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ η ζωη τον τιμωρει......κυκνειο ασμαgate4mitsos έγραψε:Κρεμαλα στον πουτανας γιο τον αρθρογραφο...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
η πρωτη φορα που βλεπω ενα τοπικ πριν απο ματς και πουθενα δε διαβαζεις για συστηματα, για 4-4-2, 4-2-3-1, για σαντος, αν θα παιξει ο χουτος...κλπ...κλπ...
δεν ξερω πως να αντιδρασω κι εγω...
με πνιγει η οργη...διαβαζω δηλωσεις των ιερεων της διαφθορας και της τρομοκρατιας και φρικαρω!!
ζηταει ο αρχινταβατζης σαββας, ο υπουργος προπαγανδας του κοκκαλισταν προστασια απο τον ομπαμα και τον πουτιν γιατι φοβουνται λεει μη τους σκισουμε το καλσον!!
ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!
προσφατα τα γεγονοτα του νταβατζη στη τριπολη...εκει ομως ειναι καμποτζη σου λεει...
ξυπνησαν μνημες του παρελθοντος και τα βρακια τους βρωμισαν μεχρι εδω!!
αρκετα παληκαρια εδω μεσα θα μπορουσαν να ηταν γιοι μου...
εγω θα επρεπε να τους συνετισω και να τους παρακαλεσω να προστατεψουν την ομαδα μας, το σπιτι μας, το μαγαζι μας...
τη περιουσια μας...εχοντας βαλει 200 ευρω σε μετοχες απο την τσεπη μου και αλλα ποσα τοσα χρονια, θα ηθελα να προστατεψω το ονειρο μου, το ονειρο του θοδωρη, το ονειρο του ζηση, το ονειρο του παντελακη, τα ονειρα των αδικοχαμενων αδερφων μας...
θα ειμαι κι εγω εκει τη κυριακη και θα τσεκαρω τον εαυτο μου...
θα κριθω αν ειμαι καλος παοκτσης...
βοηθηστε με κι εσεις...
κυριακη κοντη γιορτη...
http://www.youtube.com/watch?v=Q4p_pHojf1w

δεν ξερω πως να αντιδρασω κι εγω...
με πνιγει η οργη...διαβαζω δηλωσεις των ιερεων της διαφθορας και της τρομοκρατιας και φρικαρω!!
ζηταει ο αρχινταβατζης σαββας, ο υπουργος προπαγανδας του κοκκαλισταν προστασια απο τον ομπαμα και τον πουτιν γιατι φοβουνται λεει μη τους σκισουμε το καλσον!!
ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!

προσφατα τα γεγονοτα του νταβατζη στη τριπολη...εκει ομως ειναι καμποτζη σου λεει...
ξυπνησαν μνημες του παρελθοντος και τα βρακια τους βρωμισαν μεχρι εδω!!
αρκετα παληκαρια εδω μεσα θα μπορουσαν να ηταν γιοι μου...
εγω θα επρεπε να τους συνετισω και να τους παρακαλεσω να προστατεψουν την ομαδα μας, το σπιτι μας, το μαγαζι μας...
τη περιουσια μας...εχοντας βαλει 200 ευρω σε μετοχες απο την τσεπη μου και αλλα ποσα τοσα χρονια, θα ηθελα να προστατεψω το ονειρο μου, το ονειρο του θοδωρη, το ονειρο του ζηση, το ονειρο του παντελακη, τα ονειρα των αδικοχαμενων αδερφων μας...
θα ειμαι κι εγω εκει τη κυριακη και θα τσεκαρω τον εαυτο μου...
θα κριθω αν ειμαι καλος παοκτσης...
βοηθηστε με κι εσεις...
κυριακη κοντη γιορτη...
http://www.youtube.com/watch?v=Q4p_pHojf1w

Μπηκα μια βολτα σε ενα φορουμ των αξιοθρηνητων gay να δω αν λιγακι εστω εχουν αναγνωρισει τι εχει γινει (αθεραπευτα ρομαντικος μαλλον ειμαι ε?). Φυσικα παραμενουν οι μονοι που επιμενουν οτι δεν υπηρξε καμια αδικια, οτι την κυριακη η αμοιρη και καλοκαγαθη αποστολη της μιζερης ομαδας τους θα ερθει σε ζουγλα, οτι αν ο Παοκ κερδισει θα ειναι μονο επειδη θα ειναι το παιχνιδι δοσμενο και αλλα τετοιες αηδιες. Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι μια αδερφη που θελει να λεγεται και θεσσαλονικια, ο οποιος ειναι ο χειροτερος απ'ολους. Και οντως, αυτα τα ελλεινα σιχαματα, οι γενιτσαροι που δεν ενοχλουνται καθολου οταν τους βριζουν το σπιτι και την πολη, ειναι οτι πιο αρρωστο και μιζερο υπαρχει. Ειναι αυτοι που τουε φτυνουν και νομιζουν οτι βρεχει. Ας συνεχισουν ομως να κρυβονται σαν σκουλικια που ειναι στην ιδια τους την πολη, γιατι εμεις στην ομαδα μας τετοια ελεεινα υποκειμενα δεν τα θελουμε.
khaledfreepaok έγραψε:την κυριακη πρεπει να γινει αυτο που επρεπε να ειχαμε κανει εδω και χρονια.να απαιτησουμε διχοτομηση του κρατους.αυτου μας λενε βουλγαρους.εμεις να τους πουμε ελληνες.τερμα πια η ανοχη.ειμαστε διαφορετικοι απο αυτους τους ξεφτυλες.πρεπει τη κυριακη να διαχωρισουμε την ταυτοτητα μας απο την δικια τους.
CATALONIA IS NOT SPAIN
MACEDONIA IS NOT GREECE
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Να ονομαστούνε αυτοι Αίγυπτος η ΚΩΛΟΧΑΝΙΑ, και εμείς που ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τοσα χρόνια σκλαβιά να ονομαστούμε Ελλάδα. Δε μπορω τις μαλακιες.
Αν τα παρατούσαμε τόσο ευκολα στην ιστορία μας, Τούρκικα θα μιλούσαμε τώρα και μη ξεχνας... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.
Διστυχώς η απαξίωση της πόλης και γενικά της μακεδονίας είναι ολοκήρωτική, όχι μόνο στον αθλητισμο αλλα άν τους αφήσουμε να τους περάσει, αυτοι κερδίζουν, όχι εγώ και εσυ.
ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ.
εγω παντως θα ηθελα να υπενθυμισω οτι εδω σε εμας ισχυουν οι νομοι. αν καποιος θελει να κανει επεισοδια να πεταξει να μπει μεσα να να να να ας σκεφτει πρωτα απο ολα (μιας και για να το κανει αυτο πιστευει πως δεν βλαπτει την ομαδα) ας σκεφτει τον εαυτο του και την πιθανοτητα να συλληφθει και να κανει κανα 6μηνο φυλακη χωρις ουτε να μπορει να την εξαγορασει χωρις να μπορει να αναστηλει την ποινη του. γιατι ξανατονιζω εδω σε εμας γινονται συλληψεις, εδω ο αλλος για το λειζερ θα κανει 30 μερες μεσα. σκεφτειτε το καλα αν οχι για τον ΠΑΟΚ .... για την φουκαριαρα την μανα σας.
- bL4cK_religion
ΑΔΕΡΦΙΑ
από ΟΣΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η Ρ Θ Ε Ο Κ Α Ι Ρ Ο Σ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΟΛΑΣΗ.....ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΡΑ 4.......
ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ
ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΩΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Π ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ......
ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
από ΟΣΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η Ρ Θ Ε Ο Κ Α Ι Ρ Ο Σ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΟΛΑΣΗ.....ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΡΑ 4.......
ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ
ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΩΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Π ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ......
ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ
Λαμόγια…..το ακούσαμε και αυτό…ο αρχη-νταβατζής ζήτησε λέει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ για την αποστολή της ομάδας του στον αγώνα της Κυριακής στην ΤΟΥΜΠΑ…ο εκκρεμών 9 κακουργημάτων, ο αρχιμαφιόζος που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ……
Μια παρωδία, ένα θέατρο του παραλόγου….απορώ , με τους ανθρώπους αυτούς, που μπορούν και ικανοποιούν τον υπερφίαλο εγωισμό τους, αδικώντας και καταστρατηγώντας τους κανόνες ενός παιχνιδιού …. Που μπορούν να έχουν το θράσος να σε κοιτάνε στα μάτια και να μιλάνε, που έχουν την απαίτηση να θεωρούνται νοήμονα όντα…….δεν δύναται αυτούς να τους έχεις στην κατηγορία των «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ….διότι ο άνθρωπος, ξεχωρίζει από τα ζώα, λόγω του ότι θέλουμε να πιστεύουμε, ότι έχει μυαλό, κρίση, νοημοσύνη….
Πως να θεωρήσω λοιπόν, ανθρώπους, άτομα από τον ολυμπιακό, τον παναθηναϊκό, την αεκ, που με αυτήν την σειρά ιεραρχικά, ευνοούνται σε ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν έχουν συνειδητοποιήσει κάτι πολύ απλό….πως αν αύριο μεθαύριο, εμείς ως "δια μαγείας" σταματήσουμε να υπάρχουμε, πως θα συνεχίσουν αυτοί να έχουν λόγο ύπαρξης???
Το ότι κατά καιρούς, πετάνε ένα ξεροκόμματο στους υπόλοιπους, έτσι για να θολώσουν τα νερά, θυμίζει τον βοσκό, που ταΐζει το πρόβατο να μεγαλώσει, ώστε καθώς θα το σφάξει να έχει να φάει μπόλικο κρέας….
Είμαστε ΠΑΟΚ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ κύριοι του ΠΟΚ, είμαστε ΠΑΟΚ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΑΟΚ… έτσι κι αλλιώς, αυτά τα έχετε «καπελώσει» με κάθε μέσο….αλλά όλα αυτά είναι τόσο μα τόσο κωμικά και ανάξια λόγου, καθώς ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ την αξιοπρέπεια να σιωπήσετε και να αντιληφτείτε ότι έχετε κάνει την ρεμούλα και την αδικία, τρόπο ζωής σας….γι αυτό η κοινωνία μας πάει κατά διαόλου….γιατί εσείς είστε η πλειοψηφία και εσείς ορίζετε τις τύχες όλων….
ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΕΚ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ…..
http://palalos.blogspot.com/2009/03/blog-post_2357.html
Μια παρωδία, ένα θέατρο του παραλόγου….απορώ , με τους ανθρώπους αυτούς, που μπορούν και ικανοποιούν τον υπερφίαλο εγωισμό τους, αδικώντας και καταστρατηγώντας τους κανόνες ενός παιχνιδιού …. Που μπορούν να έχουν το θράσος να σε κοιτάνε στα μάτια και να μιλάνε, που έχουν την απαίτηση να θεωρούνται νοήμονα όντα…….δεν δύναται αυτούς να τους έχεις στην κατηγορία των «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ….διότι ο άνθρωπος, ξεχωρίζει από τα ζώα, λόγω του ότι θέλουμε να πιστεύουμε, ότι έχει μυαλό, κρίση, νοημοσύνη….
Πως να θεωρήσω λοιπόν, ανθρώπους, άτομα από τον ολυμπιακό, τον παναθηναϊκό, την αεκ, που με αυτήν την σειρά ιεραρχικά, ευνοούνται σε ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν έχουν συνειδητοποιήσει κάτι πολύ απλό….πως αν αύριο μεθαύριο, εμείς ως "δια μαγείας" σταματήσουμε να υπάρχουμε, πως θα συνεχίσουν αυτοί να έχουν λόγο ύπαρξης???
Το ότι κατά καιρούς, πετάνε ένα ξεροκόμματο στους υπόλοιπους, έτσι για να θολώσουν τα νερά, θυμίζει τον βοσκό, που ταΐζει το πρόβατο να μεγαλώσει, ώστε καθώς θα το σφάξει να έχει να φάει μπόλικο κρέας….
Είμαστε ΠΑΟΚ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ κύριοι του ΠΟΚ, είμαστε ΠΑΟΚ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΑΟΚ… έτσι κι αλλιώς, αυτά τα έχετε «καπελώσει» με κάθε μέσο….αλλά όλα αυτά είναι τόσο μα τόσο κωμικά και ανάξια λόγου, καθώς ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ την αξιοπρέπεια να σιωπήσετε και να αντιληφτείτε ότι έχετε κάνει την ρεμούλα και την αδικία, τρόπο ζωής σας….γι αυτό η κοινωνία μας πάει κατά διαόλου….γιατί εσείς είστε η πλειοψηφία και εσείς ορίζετε τις τύχες όλων….
ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΕΚ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ…..
http://palalos.blogspot.com/2009/03/blog-post_2357.html
ρε μαγκες ενα παιχνιδι ειναι και η μπαλα ειναι π@υτανα
ετσι οπως εχουν πορωθει οι παικτες δεν βλεπω να τους νοιαζει να παιξουν μπαλα
το φοβαμαι και παικτικα το ματσακι
ειμαι ο μονος?
ετσι οπως εχουν πορωθει οι παικτες δεν βλεπω να τους νοιαζει να παιξουν μπαλα
το φοβαμαι και παικτικα το ματσακι
ειμαι ο μονος?
οχι φιλε δεν εισαι μονος. ο φοβος μου για το ματς γινεται εντονοτερος απο την στιγμη που ολοι λενε θα ειναι ασσος. η μονη μου ηρεμια ερχεται απο το γεγονος οτι με τον συγκεκριμενο προπονητη δεν προκειται να παρουν αερα τα μυαλα των παιχτων και θα ειναι συγκεντρωμενοι. μακαρι να πανε ολα καλα και μεσα στον αγωνιστικο χωρο και στις κερκιδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Παρ 06 Μαρ 2009, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bL4cK_religion
Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα....Θα τους δώσουμε μια κόλαση ηχητική που δεν θα ξέρουνε τι τους γίνεται....ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ..
Ήρθε η ώρα μας....να μην σταθούμε στο να βλέπουμε το ματς...ΦΩΝΗ και να κοιτάμε αυτούς που ξεκινάνε τα συνθήματα....ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΛΑΣΗ....
Ήρθε η ώρα μας....να μην σταθούμε στο να βλέπουμε το ματς...ΦΩΝΗ και να κοιτάμε αυτούς που ξεκινάνε τα συνθήματα....ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΛΑΣΗ....
- trobonaras
Οχι φιλε,δεν εισαι ο μονος.
Εγω θα το παω αλλου.
Θα ειναι χαζοι οι γαυροι αν δεν κατσουν να χασουν.
Μα πολυ χαζοι.
Δεν εχουν να χασουν τιποτα.ειναι 9 βαθμους μπροστα,τοτε θα ειναι 6.
Θα πρεπει να κανουν τουλαχιστον 2 ηττες και ενα Χ στα τελευταια 4 ματς του πρωταθληματος.Πραγμα κομματακι αδυνατον.
Αν θελουν να βγουν ζωντανοι θα χασουν.
Ο λαος του ΠΑΟΚ βραζει απο την οργη και φοβαμαι πως ολα αυτα θα εξωτερικευτουν στο γηπεδο.
Ποναει που ο ΠΑΟΚ φετος εσπασε την 3αδα..
Μαλλον δεν θα ειμαι εκει την κυριακη.
Φωναξτε δυο φορες,μια για εσας και μια για οσους λειπουν.
Να εχουμε την δυναμικη 60.000 φωνων,να την κανουμε ΟΑΚΑ την τουμπα.
Αν γινει αυτο,μην ξαφνιαστειτε αν δειτε λαμπρες εμφανισεις της ιστοριας μας να επαναλαμβανονται...(6-1)..
Αλανια,για την κυριακη,ενα πραμα εχω να σας πω.
ΤΡΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑ.
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Εγω θα το παω αλλου.
Θα ειναι χαζοι οι γαυροι αν δεν κατσουν να χασουν.
Μα πολυ χαζοι.
Δεν εχουν να χασουν τιποτα.ειναι 9 βαθμους μπροστα,τοτε θα ειναι 6.
Θα πρεπει να κανουν τουλαχιστον 2 ηττες και ενα Χ στα τελευταια 4 ματς του πρωταθληματος.Πραγμα κομματακι αδυνατον.
Αν θελουν να βγουν ζωντανοι θα χασουν.
Ο λαος του ΠΑΟΚ βραζει απο την οργη και φοβαμαι πως ολα αυτα θα εξωτερικευτουν στο γηπεδο.
Ποναει που ο ΠΑΟΚ φετος εσπασε την 3αδα..
Μαλλον δεν θα ειμαι εκει την κυριακη.
Φωναξτε δυο φορες,μια για εσας και μια για οσους λειπουν.
Να εχουμε την δυναμικη 60.000 φωνων,να την κανουμε ΟΑΚΑ την τουμπα.
Αν γινει αυτο,μην ξαφνιαστειτε αν δειτε λαμπρες εμφανισεις της ιστοριας μας να επαναλαμβανονται...(6-1)..
Αλανια,για την κυριακη,ενα πραμα εχω να σας πω.
ΤΡΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑ.
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.