Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Εικονομαχία θα καταντήσουμε στο τέλος.
Με μεταγραφολάτρες και μεταγραφομάχους.
Με μεταγραφολάτρες και μεταγραφομάχους.
- Μπαρκαρούτσος
Φίλε Θάνο σκέφτομαι δύο πράγματα για τις περιπτώσεις σαν του Καντουρί και είναι και προσωπικό βίωμα.
α. Οταν κάνεις κάτι που δεν γουστάρεις ή δεν σου βγαίνει, όπως αυτός που έπαιζε εξτρέμ (και μας έσπαγε τα νεύρα είναι η αλήθεια) το πρώτο πράγμα που θα βγάλει ο εγκέφαλος και το σώμα σου, είναι τραυματισμός.
β. Το δεύτερο είναι ότι το σώμα ανταποκρίνεται σε κινήσεις που ξέρει, ενώ σε διαφορετικές σου βγάζει τραυματισμούς. Είναι άλλες οι κινητικές ανάγκες της θέσης του εξτρέμ και άλλες του χαφ.
Αυτά με αισιοδοξία.
Για εμένα δεν μπορεί να γίνει τώρα μεταγραφή στο 8. Αν ο Ιβάν αποφάσιζε να πάρει 5 παίκτες των 7-10 εκατομμυρίων ο καθένας για να αλλάξει (στα χαρτιά) επίπεδο η ομάδα θα το έλεγα και εγώ. Αλλά τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος με ό,τι έχουμε και ό,τι βλέπω από την ομάδα.
Πέρσι μην ξεχνάμε ότι τέτοια εποχή πετάξαμε έξω δύο σοβαρές ομάδες και βγήκαμε οφφ από την Μπενφίκα, όχι γιατί ήταν καλύτερη (που ατομικά μπορεί να ήταν), αλλά διότι χάσαμε την μαχητικότητά μας γιατί το θεωρούσαμε σχεδόν σίγουρο μετά το Χ της Λισαβόνας και όσα είχαν προηγηθεί με Βασιλεία και Σπαρτάκ.
Αυτά με Μάου - Κάνιας βασικούς στο κέντρο.
Και τον Αγιαξ τον μπορούμε, αρκεί να μπουν τα παιδιά για να οργώσουν το χορτάρι και να παίξουν 100% χωρίς να χαλαρώσουν στο ελάχιστο.
Νομίζω ότι οι κινήσεις θα είναι για αριστερό μπακ και CF.
α. Οταν κάνεις κάτι που δεν γουστάρεις ή δεν σου βγαίνει, όπως αυτός που έπαιζε εξτρέμ (και μας έσπαγε τα νεύρα είναι η αλήθεια) το πρώτο πράγμα που θα βγάλει ο εγκέφαλος και το σώμα σου, είναι τραυματισμός.
β. Το δεύτερο είναι ότι το σώμα ανταποκρίνεται σε κινήσεις που ξέρει, ενώ σε διαφορετικές σου βγάζει τραυματισμούς. Είναι άλλες οι κινητικές ανάγκες της θέσης του εξτρέμ και άλλες του χαφ.
Αυτά με αισιοδοξία.
Για εμένα δεν μπορεί να γίνει τώρα μεταγραφή στο 8. Αν ο Ιβάν αποφάσιζε να πάρει 5 παίκτες των 7-10 εκατομμυρίων ο καθένας για να αλλάξει (στα χαρτιά) επίπεδο η ομάδα θα το έλεγα και εγώ. Αλλά τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος με ό,τι έχουμε και ό,τι βλέπω από την ομάδα.
Πέρσι μην ξεχνάμε ότι τέτοια εποχή πετάξαμε έξω δύο σοβαρές ομάδες και βγήκαμε οφφ από την Μπενφίκα, όχι γιατί ήταν καλύτερη (που ατομικά μπορεί να ήταν), αλλά διότι χάσαμε την μαχητικότητά μας γιατί το θεωρούσαμε σχεδόν σίγουρο μετά το Χ της Λισαβόνας και όσα είχαν προηγηθεί με Βασιλεία και Σπαρτάκ.
Αυτά με Μάου - Κάνιας βασικούς στο κέντρο.
Και τον Αγιαξ τον μπορούμε, αρκεί να μπουν τα παιδιά για να οργώσουν το χορτάρι και να παίξουν 100% χωρίς να χαλαρώσουν στο ελάχιστο.
Νομίζω ότι οι κινήσεις θα είναι για αριστερό μπακ και CF.
- ΑποστόληςΑ
Πιάνει θέση ξένου.ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:... Αν κάνει προπόνηση, επειδή τα δίνει όλα και είναι φιγουρατζής, δεν αποκλείεται να γυαλίσει του Αβελ.
- Μπαρκαρούτσος
Την επόμενη φορά που θα αναγκαστώ να ρίχνω σκούπες, θα φεύγουν μονοήμερες. Κάθε μέρα τα ίδια. Δεν βλέπω nicknames, διαβάζω μόνο τα posts για διαγράφω.
Τα topics του φόρουμ είναι κατανεμημένα μια χαρά και μπορείτε πανεύκολα να βρείτε και για τον εκάστοτε παίχτη, και για το ρόστερ-αποχωρήσεις και για τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και οτιδήποτε θέλετε.
Κάνω τον μαλάκα δυο μέρες, δεν θα τον κάνω πάντα...
Λίγη συνεργασία ρε γαμώτο...
Τα topics του φόρουμ είναι κατανεμημένα μια χαρά και μπορείτε πανεύκολα να βρείτε και για τον εκάστοτε παίχτη, και για το ρόστερ-αποχωρήσεις και για τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και οτιδήποτε θέλετε.
Κάνω τον μαλάκα δυο μέρες, δεν θα τον κάνω πάντα...
Λίγη συνεργασία ρε γαμώτο...
- abc_o_ karpouzas
μονοημερη?/
πλακα κανεις?
τουλαχιστον διημερη ...ειναι οτι πρεπει για σκ...
σαν τα πακετα που βγαζει το μετροκολης....για εκδρομη στο...πηλιο...
και με και χωρις μονοημερη διημερη
σε λεω
πλακα κανεις?
τουλαχιστον διημερη ...ειναι οτι πρεπει για σκ...
σαν τα πακετα που βγαζει το μετροκολης....για εκδρομη στο...πηλιο...
και με και χωρις μονοημερη διημερη
- Μπαρκαρούτσος
Το ότι μπαίνω για σκούπα και μετά γίνεστε μουγγοθόδωροι, ερμηνεύεται με 2 τρόπους:
1. Φοβάστε να μιλήσετε για μεταγραφές.
2. Δεν έχετε τι άλλο να πείτε εδώ μέσα, εκτός από off-topic.
Τα άσχετα ποστς που έγιναν το βραδάκι, μεταφέρθηκαν εδώ.
1. Φοβάστε να μιλήσετε για μεταγραφές.
2. Δεν έχετε τι άλλο να πείτε εδώ μέσα, εκτός από off-topic.
Τα άσχετα ποστς που έγιναν το βραδάκι, μεταφέρθηκαν εδώ.
Γιατι μεταγραφικα νεα ΔΕΝ υπαρχουν και καποιος που πχ θελει να γραψει οπως εγω χτες οτι χρειαζομαστε επιθετικο γιατι ο Σφιντερφσκι ταιριαζει καλυτερα διπλα στον Μπισεσβαρ στο 3-4-2-1 του Φερειρα,δεν θα κατσει ΠΟΤΕ 31 Ιουλιου να γραψει 3 ποστ,ενα στο τοπικ του Πολωνου,ενα σε αυτο του Φερειρα και ενα στο ποιον παικτη θα θελατε να αποκτησει ο ΠΑΟΚ.Απολαυστε τωρα την καλοκαιρινη ραστωνη και το τελειωνω εδω.
Για Αλμπορνοζ από ριπρέσ με βάση το φουτμπολ μάνατζερ..
https://repress.gr/football-manager-x-r ... -albornoz/

Πολύ καλά τα δημιουργικά του νούμερα αλλά τα 10αρια σε Marking και tackling δε μου κάθονται καλά για μπακ..
https://repress.gr/football-manager-x-r ... -albornoz/

Πολύ καλά τα δημιουργικά του νούμερα αλλά τα 10αρια σε Marking και tackling δε μου κάθονται καλά για μπακ..
Δεν ξερω, δεν με πολυψηνει για τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη.Αν ειναι να σχοληθεις με παικτες στα 30,καντο για παικτες οπως, η καπου κοντα σε βιογραφικο Κοεντραο,διαφορετικα κανε μια επενδυση σε εναν πιτσιρικα με αλλα χαρακτηριστικα απο αυτα του Γιαννουλη.Ασε που απο τα λιγα βιντεο που ειδα μου εκανε λιγο ατσουμπαλος.jibbie έγραψε:τζος, ο αλμπορνοζ πως σου φαινεται;
(κουβεντα να γινεται)
Οι ελεύθεροι παίκτες κινούν πάντα μία "υποψία" : Αν ήταν καλοί γιατί δεν τους ήθελε η ομάδα τους ή άλλη ομάδα να τους κάνει μεταγραφή. Ομως στον ΠΑΟΚ μάθαμε πολλές δεκαετίες τώρα να κινούμαστε για ελεύθερους, οπότε, εάν η διοίκηση έχει πλάνο συγκεκριμένο ή το απαγορεύει το FFP, δεν μας πέφτει ιδιαίτερος λόγος, ούτε μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.
Αν επίσης στην τεχνική ηγεσία αρέσει ο Αλμπορνόζ και ο Μπλάνκο και τους κάνουν, καλοδεχούμενοι.
Μπορεί να περιμέναμε μεταγραφές αεροδρομίου, αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε τις επιλογές τους.
Οσο για το FFP, μαζί με την διάρθρωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων και την διανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, είναι οι προφανείς τρόποι για να παραμένουν στην γωνία νέες ή άλλες ομάδες πλην της αποκαλούμενης αριστοκρατίας της Ευρώπης.
Σε κάθε τομέα της οικονομικής ζωής του καπιταλισμού, εάν κάποιος θέλει να επενδύσει σε κάτι, νέο ή υπάρχον, έχει το δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα (αυτή είναι η προς τα έξω τυπική θέση των ταγών του καπιταλισμού). Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί, ούτε η "επένδυσή" του αντιμετωπίζεται ως προς την προσδοκώμενη απόδοση με τον ίδιο τρόπο. Η αριστοκρατία των ομάδων της Ευρώπης έχει φροντίσει για αυτό με τις ανωτέρω πρακτικές.
Κατευθείαν σε όμιλο οι ισχυροί και από τα ισχυρά πρωταθλήματα - αγώνες από τον Ιούλιο οι αδύνατοι - για να έχουν ψοφήσει αθλητικά έως τον Μάρτιο, το πολύ.
FFP με βάση όχι την επένδυση, αλλά τα προηγούμενα οικονομικά μεγέθη, για να μην μπορεί να ξεκινήσει κάποιος από την ομάδα του χωριού του, αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων να πρέπει να ανακυκλώσει στο σύστημα το χρήμα του, αγοράζοντας κάποια "μεγάλη ομάδα" που έχει το δικαίωμα επένδυσης από το FFP.
Τηλεοπτικά δικαιώματα και κληρώσεις που ακολουθούν την πιο πάνω λογική.
Πως να κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, όταν το πλαφόν που του επιτρέπει να επενδύσει το FFP είναι πολύ συγκεκριμένο και πως να ανταγωνιστεί π.χ. την Ρεάλ που το πλαφόν της είναι 50πλάσιο ?
Στον ΠΑΟΚ μάθαμε να ζούμε με τα προβλήματα και να αναδεικνύουμε παίκτες μέσω της εργασίας και της αγάπης μας. Θα γίνουν όσα μπορούμε και με την προσθήκη παικτών που θα είναι πολύ καλοί για το ελληνικό επίπεδο.
Υ.Γ. 1 Νομίζω ότι τα fora δεν πρέπει να λειτουργούν με στενό σχολαστικισμό και τυπολατρίες. Είναι μέσο ζωντανό και άμεσης συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και όχι επιστημονικό πεδίο συγκεκριμένης έρευνας.
Υ.Γ. 2 Είναι "αθώες" οι κληρώσεις της UEFA ?
Αν επίσης στην τεχνική ηγεσία αρέσει ο Αλμπορνόζ και ο Μπλάνκο και τους κάνουν, καλοδεχούμενοι.
Μπορεί να περιμέναμε μεταγραφές αεροδρομίου, αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε τις επιλογές τους.
Οσο για το FFP, μαζί με την διάρθρωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων και την διανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, είναι οι προφανείς τρόποι για να παραμένουν στην γωνία νέες ή άλλες ομάδες πλην της αποκαλούμενης αριστοκρατίας της Ευρώπης.
Σε κάθε τομέα της οικονομικής ζωής του καπιταλισμού, εάν κάποιος θέλει να επενδύσει σε κάτι, νέο ή υπάρχον, έχει το δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα (αυτή είναι η προς τα έξω τυπική θέση των ταγών του καπιταλισμού). Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί, ούτε η "επένδυσή" του αντιμετωπίζεται ως προς την προσδοκώμενη απόδοση με τον ίδιο τρόπο. Η αριστοκρατία των ομάδων της Ευρώπης έχει φροντίσει για αυτό με τις ανωτέρω πρακτικές.
Κατευθείαν σε όμιλο οι ισχυροί και από τα ισχυρά πρωταθλήματα - αγώνες από τον Ιούλιο οι αδύνατοι - για να έχουν ψοφήσει αθλητικά έως τον Μάρτιο, το πολύ.
FFP με βάση όχι την επένδυση, αλλά τα προηγούμενα οικονομικά μεγέθη, για να μην μπορεί να ξεκινήσει κάποιος από την ομάδα του χωριού του, αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων να πρέπει να ανακυκλώσει στο σύστημα το χρήμα του, αγοράζοντας κάποια "μεγάλη ομάδα" που έχει το δικαίωμα επένδυσης από το FFP.
Τηλεοπτικά δικαιώματα και κληρώσεις που ακολουθούν την πιο πάνω λογική.
Πως να κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, όταν το πλαφόν που του επιτρέπει να επενδύσει το FFP είναι πολύ συγκεκριμένο και πως να ανταγωνιστεί π.χ. την Ρεάλ που το πλαφόν της είναι 50πλάσιο ?
Στον ΠΑΟΚ μάθαμε να ζούμε με τα προβλήματα και να αναδεικνύουμε παίκτες μέσω της εργασίας και της αγάπης μας. Θα γίνουν όσα μπορούμε και με την προσθήκη παικτών που θα είναι πολύ καλοί για το ελληνικό επίπεδο.
Υ.Γ. 1 Νομίζω ότι τα fora δεν πρέπει να λειτουργούν με στενό σχολαστικισμό και τυπολατρίες. Είναι μέσο ζωντανό και άμεσης συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και όχι επιστημονικό πεδίο συγκεκριμένης έρευνας.
Υ.Γ. 2 Είναι "αθώες" οι κληρώσεις της UEFA ?
- Μπαρκαρούτσος
joshua έγραψε:Γιατι μεταγραφικα νεα ΔΕΝ υπαρχουν και καποιος που πχ θελει να γραψει οπως εγω χτες οτι χρειαζομαστε επιθετικο γιατι ο Σφιντερφσκι ταιριαζει καλυτερα διπλα στον Μπισεσβαρ στο 3-4-2-1 του Φερειρα,δεν θα κατσει ΠΟΤΕ 31 Ιουλιου να γραψει 3 ποστ,ενα στο τοπικ του Πολωνου,ενα σε αυτο του Φερειρα και ενα στο ποιον παικτη θα θελατε να αποκτησει ο ΠΑΟΚ.Απολαυστε τωρα την καλοκαιρινη ραστωνη και το τελειωνω εδω.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 1#p1598618
Ο Αlbornoz ειναι καλος παίκτης τον εχω παρακολουθήσει λιγο, ειναι γρήγορος πολύ καλός Τεχνίτης και δημιουργεί πολλές καταστάσεις επιθετικά για την ομάδα του, το πρόβλημα ειναι αμυντικά όπου υστερεί πολύ και γενικά χάνει πολλές μονομαχίες.
- constadine
Δεν τον ξέρω τον παίκτη .
Σε σχέση με τον Γιαννούλη σε τι είναι καλύτερος ;
Σε σχέση με τον Γιαννούλη σε τι είναι καλύτερος ;