Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Παντως sourme πρεπει να συμφωνησουμε πως για την γκρινια περι των μεταγραφων ευθυνεται σε ενα βαθμο και ο Γιωργης με την αστοχη δημοσιευση περι γουστων που ερχονται μεταγραφικα, με την οποια δημιουργησε τεραστιες προσδοκιες τις οποιες δεν καλυψαν οι μεταγραφες που μεχρι τωρα εγιναν.
Οχι οτι ειναι ασχημες μεταγραφες αλλα δεν ανταποκρινονται σ αυτο που εχει ο ΠΑΟΚτσης στο μυαλο του οταν ακουει την φραση "ετοιμαστειτε για γουστα".
Μακαρι να περασουμε τον αγιαξ και να ρθουν και τα γουστα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαλλον για το βολευ θα ελεγε...:lol::lol:

Προφανως και ηταν αστοχες,γιατι εχει το κακο πως οταν παιρνει οκ απο τον παιχτη θεωρει πως ειναι δικος μας.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλημερα σας..
Ο μπρανκο ανελυσε λεπτομερεστατα το πλανο που θα ακολουθησουμε με τν φερειρα..η ομαδα θελει 2 3 προσθηκες ακομα και θα τις κανει...αλλωστε 31 αυγουστου ληγει η μεταγραφικη περιοδος..
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ειμαστε σε καλο δρομο. Γερος να ειναι ο ΚΑντουρι. Φετος θα τριβουμε τα ματια μας με τους πιτσιρικαδες. ΑΚΠΟΜ Σβιντε και Ζαμπα. Αυτοι θα ξεχωρισουν. Εσιτι και Αουγκουστο μια χαρα αντικαταστησαν Σακχωφ και Κανιας. Ο Πελκας να κανει μια καλη χρονια και ειμαστε μια χαρα. Εχω Στοχ Λημνιο Μπισεσβαρ. Ομαδαρα εχουμε αλλα δεν το καταλαβαμε.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ον τοπικ κι εγω πιστευω οτι ειμαστε καλα
οφφ τοπικ αποκλειστε μεθαυριο τα κομπλεξικα ερπετα που γραφουν στα σαιτ οτι οι τουρκοι αφησαν μισοτελειωμενη τη δουλεια
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Notorious4 έγραψε:Δηλαδή gika ποιους ποδοσφαιριστές θα έστελνες στον πάγκο και θα έφερνες άλλους καλύτερους?
Θα ήθελα οπωσδήποτε βασικό αντί του Γιαννούλη. Θα ήθελα 2 χαφ στο επίπεδο του Γκουντελί που ακούστηκε, όχι απαραίτητα αυτόν, που με το που θα ερχόταν στην ομάδα θα καπαρώναν θέση βασικού (ίσως ο Εσιτί να αποδειχτεί τέτοιος;). Αουγκούστο, Καντουρί, Μίσιτς θα ήταν τα μπακ απ τους, μέχρι να γυρίσουν Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο και να μας χαιρετήσουν Καντουρί και Μίσιτς. Τέλος υπάρχει ο Μπίσεσβαρ, που δεν έχουμε δεύτερο παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά. Θα ήθελα οπότε έναν αντι-Μπίσεσβαρ που θα είχε το potential να αφήσει τον αγαπημένο μου Μπίσε στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα χρειαζόμασταν ρεζέρβα του Μάτος, που φαίνεται καλή επιλογή ο Σοάρες. Δεν κατάλαβα ποτέ την τράμπα Ρέυ-Ζίφκοβιτς. Επίσης δεν θα έπαιρνα τον Στοχ καθώς ούτε ίδιο στυλ με Μπίσε είναι, ούτε στον πάγκο μπορεί να τον αφήσει. Ο σουπερ Στοχ που ξέραμε φαινόταν σούπερ, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν 5 σκαλιά κάτω. Τέλος θέλω και έναν παγκίτη για πίσω από τον Ακπομ, καθώς θεωρώ τον Σβιντερσκι δεύτερο επιθετικό και ιδανικό πρόσωπο να μοιραστεί την άλλη θέση με τον Πέλκα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

gika έγραψε:
Notorious4 έγραψε:Δηλαδή gika ποιους ποδοσφαιριστές θα έστελνες στον πάγκο και θα έφερνες άλλους καλύτερους?
Θα ήθελα οπωσδήποτε βασικό αντί του Γιαννούλη. Θα ήθελα 2 χαφ στο επίπεδο του Γκουντελί που ακούστηκε, όχι απαραίτητα αυτόν, που με το που θα ερχόταν στην ομάδα θα καπαρώναν θέση βασικού (ίσως ο Εσιτί να αποδειχτεί τέτοιος;). Αουγκούστο, Καντουρί, Μίσιτς θα ήταν τα μπακ απ τους, μέχρι να γυρίσουν Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο και να μας χαιρετήσουν Καντουρί και Μίσιτς. Τέλος υπάρχει ο Μπίσεσβαρ, που δεν έχουμε δεύτερο παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά. Θα ήθελα οπότε έναν αντι-Μπίσεσβαρ που θα είχε το potential να αφήσει τον αγαπημένο μου Μπίσε στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα χρειαζόμασταν ρεζέρβα του Μάτος, που φαίνεται καλή επιλογή ο Σοάρες. Δεν κατάλαβα ποτέ την τράμπα Ρέυ-Ζίφκοβιτς. Επίσης δεν θα έπαιρνα τον Στοχ καθώς ούτε ίδιο στυλ με Μπίσε είναι, ούτε στον πάγκο μπορεί να τον αφήσει. Ο σουπερ Στοχ που ξέραμε φαινόταν σούπερ, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν 5 σκαλιά κάτω. Τέλος θέλω και έναν παγκίτη για πίσω από τον Ακπομ, καθώς θεωρώ τον Σβιντερσκι δεύτερο επιθετικό και ιδανικό πρόσωπο να μοιραστεί την άλλη θέση με τον Πέλκα.
Με όλο το σεβασμό διαφωνώ σε όλα. Δε θέλω να επεκταθώ πάρα μόνο να πω ότι η τράμπα ζιβκο ρευ έγινε γιατί ο ένας θέλει να παίζει και ο άλλος την παίζει μόνο και μόνο που φοράει ασπρόμαυρα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

PAOKevolution έγραψε:
gika έγραψε:

Με όλο το σεβασμό διαφωνώ σε όλα. Δε θέλω να επεκταθώ πάρα μόνο να πω ότι η τράμπα ζιβκο ρευ έγινε γιατί ο ένας θέλει να παίζει και ο άλλος την παίζει μόνο και μόνο που φοράει ασπρόμαυρα.Συμφωνώ όμως για αριστερό βασικό μπακ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Συγνώμη φίλε, αλλά εσύ με έναν πρόχειρο υπολογισμό ζητάς 4 βασικούς (αρ.μπακ-2χαφ-αντι Μπίσεσβαρ) και 3 αναπληρωματικούς.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sourmenetes έγραψε: Αρα θα ηθελες εναν πιο μπροστα απο τους ματος,πασχαλακη,μπισε,ζαμπα,ακπομ κτλ κτλ...

Ερχεσαι σε πληρη αντιδιαστολη με οσα θελει ο προπονητης.
Προφανώς και όχι όλους μαζί τώρα. Αλλά σε κάθε μεταγραφική περίοδο, πρέπει να έρχονται 1-2 παίκτες που θα προορίζονται για 11άδα και όχι για πάγκο. Άλλο το πως θα βγει το πράγμα στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα στην τωρινή ομάδα, με τραυματίες τους Βιειρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ και την αποχώρηση των Κάνιας και Σάκχοφ, υπήρχε τρελή ευκαιρία να φέρεις παίκτες 11αδάτους σε 3 θέσεις τις εντεκάδας (2 χαφ και ένα 1 αρ. μπακ) που πραγματικά να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα χωρίς να παραγκωνιστεί κανείς. Τελικά πήραμε μόνο τον Εσιτί για τέτοιον και κατά τ' άλλα πήγαμε με στοχήματα (Ντόουγκλας) και μπαλώματα (Καντουρί). Για χάρη του Παγωτατζή δεν θα σχολιάσω για Κάτσε.

Πουθενά δεν είπα να φέρουμε παίκτες που θα αφήσουν Ακπόμ και Ζαμπά στον πάγκο. ΑΛΛΑ, αν μου έφερνε κάποιος ένα εξτρέμ στον ΠΑΟΚ που θα ήταν 2 φορές καλύτερος του Ζαμπά, ε θα ήμουν βλάκας να πω δεν τον θέλω. Ποτέ δεν είπα ότι αυτό είναι προτεραιότητα ομως.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Επιθετικό δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε.Η ομάδα έχει επενδύσει σε δύο πρότζεκτ (ακμπομ,σβιντερσκι) που πρέπει να στηριχτούν για να αποδώσουν.
Στην άμυνα το μόνο που θα έψαχνα είναι το αριστερό Μπακ της επόμενης πενταετίας.
Στον άξονα έχουμε αρκετούς παίχτες .Η μόνη περίπτωση αναβάθμισης είναι να φύγει κάποιος που έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο.Δεν βλέπω ούτε πιθανότητα αλλά ούτε και αναγκαιότητα για κάτι τέτοιο της φετινή σεζόν.
Στα φτερά θα ήθελα παίχτη με παραπάνω δυνατότητες.ομως η υπερπληθωρα παιχτών δεν νομίζω ότι μας το επιτρέπει.
Γενικότερα εάν ληφθεί υπόψιν και το οικονομικό δεν πιστεύω ότι θα δούμε μεταγραφή "βόμβα",πάρα μόνο εάν μπούμε στους ομίλους του Τσου Λου.
Ωστόσο είμαστε μια χαρά.Ειμαι της άποψης ότι δεν μεγαλώνεις ως ομάδα μόνο με τις μεταγραφές.Υπαρχει και η ανάπτυξη του υπάρχοντος ρόστερ.Αυτος είναι ο δρόμος για φέτος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

omerta76 έγραψε:Συγνώμη φίλε, αλλά εσύ με έναν πρόχειρο υπολογισμό ζητάς 4 βασικούς (αρ.μπακ-2χαφ-αντι Μπίσεσβαρ) και 3 αναπληρωματικούς.
Ναι φίλε μου, γιατί έχω τραυματίες Βιειρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ και εκτός ομάδας τους Κάνιας και Σάκχοφ. Αν όλη αυτή ήταν στην ομάδα θα ζητούσα μόλις ένα χαφ αντί του Μίσιτς και έναν αντί-Μπίσεσβαρ. Τι να κάνουμε που μας χτύπησε η αρρώστια;

Με το χέρι στην καρδιά, είναι η τωρινή ομάδα παικτικά καλύτερα από πέρυσι;
Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Πέλκας και Ακπομ είναι οι ίδιοι.
Το Γιαννούλης Εσιτί Καντουρί, είναι καλύτερο από το Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ/Ολιβέιρα, Βιειρίνια;

Ε αν μου πείτε ναι, θα πω ότι έχω άδικο.

Αλλιώς συμφωνούμε όλοι ότι η ομάδα ξεκινάει ένα βήμα πίσω από ότι τελείωσε (αντί για 2 βήματα μπροστά) κι ότι στηριζόμαστε στο ότι οι τραυματίες θα γυρίσουν εγκαίρως και θα είναι όπως ήταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τρί 30 Ιούλ 2019, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PAOKevolution έγραψε:Με όλο το σεβασμό διαφωνώ σε όλα. Δε θέλω να επεκταθώ πάρα μόνο να πω ότι η τράμπα ζιβκο ρευ έγινε γιατί ο ένας θέλει να παίζει και ο άλλος την παίζει μόνο και μόνο που φοράει ασπρόμαυρα.
Ε ας πάρουν κι εμένα τότε ρε φίλε, κι ας διώξουν τον Ενρίκε που θέλει να παίζει. Αν και υπάρχουν μάρτυρες εδώ μέσα ότι δεν κάνω (οριακά) για την ομάδα. :mrgreen:
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως sourme πρεπει να συμφωνησουμε πως για την γκρινια περι των μεταγραφων ευθυνεται σε ενα βαθμο και ο Γιωργης με την αστοχη δημοσιευση περι γουστων που ερχονται μεταγραφικα, με την οποια δημιουργησε τεραστιες προσδοκιες τις οποιες δεν καλυψαν οι μεταγραφες που μεχρι τωρα εγιναν.
Οχι οτι ειναι ασχημες μεταγραφες αλλα δεν ανταποκρινονται σ αυτο που εχει ο ΠΑΟΚτσης στο μυαλο του οταν ακουει την φραση "ετοιμαστειτε για γουστα".
Μακαρι να περασουμε τον αγιαξ και να ρθουν και τα γουστα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαλλον για το βολευ θα ελεγε...:lol::lol:

Προφανως και ηταν αστοχες,γιατι εχει το κακο πως οταν παιρνει οκ απο τον παιχτη θεωρει πως ειναι δικος μας.

Μάλλον συνοπαδοι μου ξεχνάτε ότι τις δημοσιεύσεις για γούστα τις έβγαλε πριν φύγει ο Λουτσος και μετά ο Φερέιρα ζήτησε κάποιους παίχτες που δεν γνωρίζουμε σε ποιες θέσεις και με τι χαρακτηριστικά.... Στα των παιχτων που αποκτήθηκαν πάμε να δούμε έναν έναν. Θέλαμε εξτρέμ να βάζει γκολ και να δίνει ασίστ όπως και να έχει το ένας με έναν όχι όμως τραβηγμένο από τα μαλλια, φέραμε Στοχ με πολλά γκολ και ασσίστ και εάν ήταν καλά ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ σίγουρα θα ήταν επιλογή σε πάρα πολλούς αγώνες μιας και δείχνει ότι σοβαρευτηκε( Αντικατεστησες ΕΛ Καντουρι με ΜΠΙΣ και Στοχ εγώ το βλέπω αναβάθμιση. Επίσης ο Στοχ έχει το σουτ Τούβλο του Βιέρι συν εκτελέσεις στα στημένα ....
Στην Άμυνα πήρες Μιχαι που με αυτά που έδειξε και με την καθοδηγήσει Βαρελά και Κρέσπο μου φενεται ότι τον επόμενο χρόνο θα είναι ένας Κρέσπο με καλύτερα σωματικα προσόντα. Επίσης κράτησες και Ινκανσον που έχει στοιχεία .
Έφερες δεξί Μπακ να ξεκουράζει τον Ματος με αρκετά στοιχεία παρόμοια ίσως και καλύτερα του Ματος χωρις όμως τις κεφαλιές του Ματος στα κόρνερ. Οπότε χρειαστεί παίζει και αριστερά μέχρι να γυρίσει ο Βιέρι.... Αναβάθμιση γιατί μέχρι τέλη Φεβρουαρίου είχες πέρυσι μονον Βιέρι Ματος και εξ ανάγκης Κρέσπο.
Στην επίθεση λόγω αλλαγής συστήματος 4-4-2 ή 4-1-3-2 ή όπως αλλιώς το είδε ο καθένας παίζοντας με δεύτερο περιφερειακό επιθετικό και όχι με ΔΥΟ επιθετικούς έβαλες σε αυτόν τον ρόλο τον Πελκα που γκρινιαζαμε πάντα ότι δεν είναι ΔΕΚΑΡ αλλά περιφερειακός επιθετικός και Γαιτανιδη που έδειξε καλά στοιχεία και θράσος και δείχνει ότι και σωματικά είναι ετοιμος. Εδώ χρειάζεται ένας περιφερειακός επιθετικός με στοιχεία Αραούχο βέβαια όχι τον ίδιο τον Αραούχο.
Στην επίθεση έχεις Ακπομ και Σβι και θεωρώ ότι είσαι πλήρεις για φέτος.

Στα του κέντρου. Έφυγαν Κανιας και ΣΑΚΧΟΦ. Επίσης γυρνάνε σε λίγο ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ και Μαουρίτσιο. Και γύρισε στην ομάδα του ένας τίμιος κεντρικός μέσος ο Ολιβειρα. Εδώ κράτησες ΜΙΣΙΤΣ που έχει στοιχεία από ΣΑΚΧΟΦ και περίπου την ίδια ταχύτητα. Και πήρες ΕΣΙΤΙ δύο κλάσεις ανώτερο του Κανιας που δεν είχε εκτόπισμα και κεφάλια και Αουγκούστο με καλά στημένα και μακρινό σουτ και κράτημα μπάλας και καλές πάσες που δεν είχε κανένας παίχτης σου παρά μόνον ο Ολιβειρα χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό όμως ο Πορτογάλος.Θεωρω πως ο Αύγουστος μόλις εγκλι.ατιστει στα τις Ευρώπης θα ειναι καλύτερος του Πορτογάλου.

Αρα δυο δυναμώσεις σε σχέση με την πέρυσι και λόγω αλλαγής συστήματος περιμένεις να δεις σε ποιους ομίλους θα εισαι για να καλύψεις κάποιες θέσεις όπως περιφερειακό επιθετικό οχταρι εάν έχει τραυματισμούς ο Καντουρι ο οποίος είναι εξαιρετικό οχταρι όταν έχει ένα δυναμικό τρεχαντήρι δίπλα του(ΕΣΙΤΙ) ΚΑΙ ίσως και ενα αριστερό Μπακ εάν δεν μπορέσει να καλύψει την θέση με ΚΡΕΣΠΟ ΣΟΑΡΕΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ μέχρι να γυρίσει Βιέρι....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δύο ήταν οι βασικοί στόχοι του φετινού καλοκαιριού:

1) Να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας
2) Να γίνει πιο πλήρες το ρόστερ

Χτίζουμε ομάδα με διάρκεια. Οι ποιοτικοί παίχτες θα έρθουν εν καιρώ...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

gika έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Με όλο το σεβασμό διαφωνώ σε όλα. Δε θέλω να επεκταθώ πάρα μόνο να πω ότι η τράμπα ζιβκο ρευ έγινε γιατί ο ένας θέλει να παίζει και ο άλλος την παίζει μόνο και μόνο που φοράει ασπρόμαυρα.
Ε ας πάρουν κι εμένα τότε ρε φίλε, κι ας διώξουν τον Ενρίκε που θέλει να παίζει. Αν και υπάρχουν μάρτυρες εδώ μέσα ότι δεν κάνω (οριακά) για την ομάδα. :mrgreen:
Εγω σου εξήγησα τον '' ανεξήγητο '' λόγο που έφυγε ο Ρευ και ήρθε ο Ζιβκο. Εν πάση περιπτώσει μεταγραφες θα γίνουν, παικταραδες έχουμε ήδη και χτίζεται κάτι πολύ καλό και αξιόπιστο. :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”