Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από obanebane »

Συγγνώμη δηλαδή,πάλι θα γράψετε για το ύφος μου,αλλά δε μπορώ να δεχτώ μερικά πράγματα με τίποτα.
Ειδικά από ανθρώπους που δείχνουν ότι έχουν γνώση του αθλήματος,έχουν δει ρε αδερφέ μερικές χιλιάδες παιχνίδια στη ζωή τους.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Notorious4 έγραψε:Δηλαδή gika ποιους ποδοσφαιριστές θα έστελνες στον πάγκο και θα έφερνες άλλους καλύτερους?
θα τολμησω να απαντήσω εγω...
Σε προηγουμενο ποστ αναφερθηκα στον Γιαννουλη...
Περα απο τον Γιαννουλη εχω μια ανασφαλεια αναφορικα με τον Καντουρι, οχι γτ αμφισβητω την ποιοτητα του, αλλα γιατι εχω την αισθηση πως παιζοντας στο 8 αν δεχθει πιεση απο ταχυδυναμικα χαφ δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο μπορει να ανταποκριθει και να προωθήσει σωστα το παιχνιδι. Οι μεχρι τωρα αντιπαλοι στα φιλικα ηταν σχετικα χαμηλης δυναμικης και δεν ειδαμε ασφυκτικο πρεσινγκ στον Καντουρι για να τον τσεκαρουμε πληρως.
Μια ακομη θεση που ισως να ηθελα καλυτερο παιχτη ειναι του Πελκα, αλλα του περσινου Πελκα που εκανε τραβηγμενες προσπαθειες και εχανε ευκολες πασες.
Φετος δείχνει αλλος παιχτης και μακαρι να συνεχισει ετσι συγκεντρωμενος και σοβαρος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έτσι μπορεί να γίνει κουβέντα gospi,θα ήθελα καλύτερο από αυτόν και εκείνον.
Το να υποτιμάμε όμως τις μεταγραφές με τη λογική ότι ήρθαν για πάγκο δε βοηθάει σε κάτι.
Ήρθαν γιατί έχουν προοπτική να πάρουν τη θέση ή και κάποιοι να την μοιραστούν με τους υπάρχοντες,οι οποίοι ξεχνάμε μάλλον ότι είναι αήττητοι πρωταθλητές και ένα πολύ καλό σύνολο.
Τσάμπα γραφω το ξέρω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να έχουμε 22 ισάξιους, το δυνατόν, ποδοσφαιριστές και άλλες 11-12 ρεζέρβες, όχι σημαντικά κατώτερες σε ποιότητα των υπολοίπων, μην τυχόν και "ξεκληριστεί" το πρώτο γκρουπ παιχτών ταυτόχρονα; Εντάξει, συνέβη μια φορά στα χρονικά η φάση με τους τραυματισμούς. Κατά προκλητικό τρόπο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα το ρίξουμε στις εμμονές και τις δεισιδαιμονίες. Ούτε ότι θα ξεχειλώσουμε χωρίς καμία λογική το μπάτζετ, ακόμα κι αν δεν υπάρχει θέμα ffp. Αυτό που φαίνεται να επιχειρούμε από αυτό το καλοκαίρι είναι να πετύχουμε και την ποιότητα της ομάδας να αναβαθμίσουμε αλλά και να συμμαζέψουμε οικονομικά κάπως την όλη κατάσταση. Μακάρι ο Μπράνκο να συνεχίσει σε ίδιο και ακόμα καλύτερο ρυθμό το όλο εγχείρημα.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Ουσιαστικά τότε θέλουμε έναν καλύτερο του Γιαννούλη που νομίζω είναι οφθαλμοφανες πως τον ίδιο στόχο έχει η ομάδα, ενα 8αρι με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον καντουρι και όχι κάποιον καλύτερο και μια μεταγραφή στην θέση του Πέλκα λόγο των αυξομείωσεων στην απόδοση του. Αυτές είναι ρεαλιστικές ανάγκες.

Όλες οι ομάδες πρώτα προσπαθούν να έχουν παίχτες του ίδιου επιπέδου σε όλες τις θέσεις και μετά σταδιακά κοιτάνε να το αναβαθμίσουν. Και αυτό μάλιστα γίνεται αρκετά σπάνια καθώς το να έχεις εξίσου σπουδαίους παίχτες σε όλες τις θέσεις ιδιαίτερα σε ομάδες του δικού μας επιπέδου η και 1-2 σκαλοπάτια ποιο πάνω είναι εξαιρετικά σπάνιο. Συνήθως υπάρχει ένας φαύλος κύκλος να διατηρήσεις ένα επίπεο σε συνάρτηση με budget σου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

@navi
Δεν ζητησα να ξεχειλωσουμε το μπατζετ ουτε να εχουμε 32παιχτες ροστερ.
Απλα θεωρω πως γεμισαμε επικινδυνα το ροστερ, εκτος των 13-14 που επαιζαν νον στοπ περσι, με παιχτες που εχουν μεν συμπαθητικα στοιχεια αλλα δεν εχουν αυτο που χρειαζεται η ομαδα. Κατ εμε στην κατηγορια αυτη ειναι ο μουλεν ο μισιτς ο ενρικε ο χατσεριντι κ.α.. Αν τους πιασουμε εναν εναν θα δούμε πως ηταν επιλογες που δεν κολλουσαν ουτε στο στυλ παιχνιδιου μας ουτε στην φιλοσοφια του τοτε προπονητη μας και ουτε ειχαν/εχουν την απαιτουμενη ποιοτητα για να σταθουν στον ΠΑΟΚ.
Τετοιες κινησεις ξεχειλωνουν το.μπατζετ και δημιουργουν προβλημα.
Εγω μας θελω πιο στοχευμενους στο τι θελουμε και τι ψαχνουμε.
Ποια ειναι τα κενα μας? Με τι ειδους χαρακτηριστικα θελουμε να τα γεμισουμε?
Δεν ζητησα Μεσι και Ροναλντο, ουτε καραβιες ποδοσφαιριστων!
Μεχρι στιγμης ο Μπρανκο δείχνει να κινειται στην σωστη κατευθυνση, οφείλω να το ομολογησω!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

joshua έγραψε:Ο παικτης στη φατσα μοιαζει αρκετα με τον Πατο...Λετε να μπερδευτηκαν και να δικαιωθει καθυστερημενα το παλικαρι που τον ποσταρε καθε τρεις και λιγο? :mrgreen:
Και εγώ τη φάτσα του πρόσεξα...χάλια για αργεντινος...σαν πρωταγωνιστής σε τελενοβελα μοιάζει ή σε τουρκικο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Το μονο λαθος εν προκειμενω ειναι να γεμισουμε την ομαδα με μετριοκαλους μη κοινοτικους παιχτες...
οι ξενοι της ομαδας επιβαλλεται να ειναι παιχταραδες!
Και φυσικα να ειναι το πολυ 6... μια καλη 5αδα και ενας πιτσιρικας (ζαμπα) για το μελλον.
Θα χασουμε την μπαλα αν γεμισουμε ξενους. θα μας γυρισει μπουμερανγκ σε κάποια φαση καθως δεν θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε αυτους που θα χρειαζόμαστε κλπ

Δε νομιζω οτι θα ανεβουμε πανω απο τους 6.
Ισως καποιος πωληθει. Στα εξτρεμ υπαρχει μια υπεροπλια και ο ενρικε ειναι ενας πιθανος. Θα δουμε.
Την φοβαμαι λιγο την υπεροπλία μας στα εξτρεμ...
Οι μονοι υψηλου επιπεδου ειναι ο Μπισε και ο Ζαμπα, και ελπιζω να αποδειχθει και ο Στοχ οτι εχει ακομη την λαμψη του παρελθοντος.
Ο Λημνιος για μενα ειναι τεραστιο ερωτηματικο και μακαρι να με διαψευσει...
Λαμπρου σαν εξτρεμ δεν ειδαμε για μεγαλο διαστημα οποτε δεν ξερω τι και πως.
Εν ολιγοις δλδ μιλαμε για 3 εξτρεμ βαρια 4...

Δε φοβαμαι το στοχ.

Εχεις 3 πρωτοκλασατα εξτρεμ.

Ειναι υπεραρκετα συν τους λημνιο-λαμπρου-ενρικε.
Μην τρελαθουμε.

Ειδικα σε ευρωπαικα η ταχυτητα του λαμπρου μπορει να βοηθησει.ειναι παικτες που θα παιζανε βασικοι στην ελλαδα για πλακα.

Ο στοχ περυσι επαιζε ημιτελικο γιουροπα.
Δεν αποδιδουν ολοι οι παικτες με την πρωτη και σιγουρα και ο προπονητης δε θελει 5-6 αλλαγες στην περσινη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η συζητηση αυτη ανοιξε πανω σ αυτο που ριπες για πώληση Ενρικε με σκοπο να εχουμε το πολυ 6 ξενους.
Αν μεινει ο Ενρικε τοτε ναι συμφωνω απολυτα πως παραειμαστε πληρεις!

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

gika έγραψε:Εγώ θα συμφωνήσω με τον Ράιαν στο ότι έχουμε μπει σε μια λογική που γεμίζουμε τον πάγκο μας, αντί να παίρνουμε πρώτα βιολιά.

Πήραμε τον Ζίφκοβιτς για να είναι πίσω από τον Πασχαλάκη.
Πήραμε τον Σοάρες για να είναι πίσω από τον Μάτος.
Πήραμε τον Αουγκούστο που φαίνεται να είναι πίσω από Εσιτί.
Πήραμε Στοχ που είναι πίσω από τον Μπίσεσβαρ.

Ο μόνος παίκτης που χτυπάει εντεκάδα αυτή τη στιγμή είναι ο Εσιτί που και αυτός, αν γυρίσει ο Βέρνμπλουμ, είναι ένα ερωτηματικό αν θα θεωρείται βασικός.

Και αυτή τη στιγμή φαίνεται να ψάχνουμε φορ που θα είναι πίσω από τον Ακπόμ.

Αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο καθώς και τα Χριστούγεννα πήραμε Ίνγκασον για να είναι πίσω από Βαρέλα/Κρέσπο, Μίσιτς για να είναι πίσω από Μαουρίσιο και Σβιντέρσκι για να είναι πισω από Ακπόμ.

Στα δικά μου μάτια, οι ομάδες μεγαλώνουν παίρνοντας παίκτες για βασικούς και κάνοντας τους βασικούς σου παγκίτες. Δυσκολεύομαι να καταλάβω το πως αυτή η στρατηγική θα ανεβάσει επίπεδο αγωνιστικά την ομάδα.
Αρα θα ηθελες εναν πιο μπροστα απο τους ματος,πασχαλακη,μπισε,ζαμπα,ακπομ κτλ κτλ...

Ερχεσαι σε πληρη αντιδιαστολη με οσα θελει ο προπονητης.

Δε δηλωσε ποτε κατι τετοιο.

Οι ομαδες δε στηνονται ετσι.

Με το να πεταξεις εξω το μισο βασικο κορμο και καλυτερους να φερεις μαλλον θα αποτυχεις.

Η ομαδα του ΠΑΟΚ εχει πετυχει παρα πολλα λογω των μικρων αλλαγων που εκανε τα 3 τελευταια χρονια.

Ο στοχ δεν ειναι για αλλαγη.βασικος θα ηταν αν επαιζες με εξτρεμ.ο εσιτι δεν ειναι για αλλαγη.ουτε ο αουγκουστο θα ηταν για αλλαγη αν δεν μετατοπιζοταν ο καντουρι στο 8.

Επισης ακομα δεν εχουμε παιξει ουτε ενα κανονικο ματς.εχουμε πολυ δρομο.

Η ομαδα προχωραει.

Περυσι πισω απο τον ματος ποιον ειχες;;πισω απο τον βαρελα;;πισω απο τον ζαμπα;;στη μονη θεση που ειχες καλη υπεροπλια ηταν στα χαφ.

Η ομαδα εχει αποκτησει μεταλλο και προσθετει χρονο με το χρονο και κατι.δεν μπορει σε μια σεζον να παρει 4-5 πρωτοκλασατους.

Εγω θελω 2 το πολυ 3 τη σεζον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:και για να παω ενα βημα παραπερα τον προβληματισμο του Gika...
Αν του χρονου δεν ανανεωσει ο Μαου, και φυγει ο Ματος, βαρυνει ο Μπισε ηλικιακα και ο Βαρελα, αυτοι που πήραμε φετος για να ειναι αναπληρωματικοι τους, μπορουν να καλυψουν τις θεσεις τους ή θα ψαχνουμε 4-5 δυνατα συμβολαια για βασικους του χρόνου?
Οι μεγαλες ομαδες κανουν κινησεις σε παιχτες που εν δυναμει ειναι καλυτεροι απο τους ηδη υπαρχοντες και απλα μπορουν να συμβιβαστουν και με τον ρολο του αναπληρωματικου για κανα εξαμηνο ή χρονο...
Μακαρι λοιπονο Σοαρες να ειναι καλυτερος του Ματος, που το αποκλειω οτι θα ξαναβρουμε Ματος, και ο Ινγκασον να αποδειχθει καλυτερος του Βαρελα...

Ετσι λεγαμε και οταν εφυγε ο καμπος.και εφερες το ζαμπα.

Ετσι και φετος εφερες τον αουγκουστο.

Εφερες και εσιτι.δηλαδη τι θα γινει σε μια χρονια μεσα;;ολοι θα γινουν αχρηστοι;;

Δεν το καταλαβαινω.ριξαμε το μ.ο.ηλικιας φερνοντας παικτες σε εξαιρετικες ηλικιες κρατωντας και την εμπερια.

Ετσι λεγαμε και οταν εφυγε ο πριγιο.και εμεινε ο ακπομ και φαινεται μια χαρα.

Αλλη ομαδα βλεπω ρε γαμωτο;;τι γινεται...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:Η συζητηση αυτη ανοιξε πανω σ αυτο που ριπες για πώληση Ενρικε με σκοπο να εχουμε το πολυ 6 ξενους.
Αν μεινει ο Ενρικε τοτε ναι συμφωνω απολυτα πως παραειμαστε πληρεις!

Φευγοντας π.χ.ο ενρικε και αναλογα το που θα παιξουμε στην ευρωπη εχεις κι αλλο χρονο για αγορα ευρωπαιου εξτρεμ.

Ακομα δεν ξερουμε τι θα γινει.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο Ενρίκε στα φιλικά που πήρε χρόνο ο κορμός όταν έπαιξε γιατί ήταν κ τραυματίας έπαιξε ως αντιπελκας. Τα 4 εξτρεμ ήταν Ζάμπα, Μπισε, Στοχ Λημνιός. Θέλω να πω ότι με βάση το δυο ισοδύναμοι σε κάθε θέση κ με βάση το τι έχουμε δει μέχρι τώρα απ τον Φερειρα όχι τι έχει ο καθένας στο μυαλό του ο ισάξιος του Πελκα ποιος είναι; Εγώ τον Ενρίκε καταλαβαίνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τρί 30 Ιούλ 2019, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως δεν διαφωνουμε...
Δεν απαξιωνω τις κινησεις που εχουν γινει, ουτε βγαζω τους ηδη υπαρχοντες αχρηστους!
Απλα οπως ανεφερα και σε ενα ποστ πιο συγκεκριμενα, θεωρω πως ισως σε 2-3 θεσεις να εχουμε μια μικρη ελλειψη σταθερης ποιοτητας που δεν καλυφθηκε (αρ. μπακ, 8αρι, δευτερος επιθετικος), και αυτο για τους συγκεκριμενους λογους π ανεφερα ανωτερω!
Μακαρι να πεφτω εξω και να αποδωσουν εξαιρετικα οι Πελκας Καντουρι και Γιαννουλης!
Δεν την φοβαμαι την ομαδα στο ελληνικο πρωταθλημα!
Απλα θελω να δω εναν ΠΑΟΚ δυνατο και επιβλητικό και στην ευρωπη...
Δεν εχω χωνέψει ακομη τις περσινες εμφανισεις μας...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Luigi Vampa έγραψε:Ο Ενρίκε στα φιλικά που πήρε χρόνο ο κορμός όταν έπαιξε γιατί ήταν κ τραυματίας έπαιξε ως αντιπελκας. Τα 4 εξτρεμ ήταν Ζάμπα, Μπισε, Στοχ Λημνιός.
Νομιζω πως κανεις λαθος. Εξτρεμ επαιξε μονο. Δεν τον εβαλε ποτε δευτερο επιθετικό. Απ οσο θυμαμαι δλδ απο τα φιλικα π.ειδα...

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”