Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Εγω παλι θεωρώ οτι εξαντλουμε τις πιθανοτητες για κοεντραο..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κ γω αυτό πιστεύω..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ είμαι με Τζος σ'αυτό το θέμα.
Δεν μπορεί τόσο ο προπονητής όσο και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας να αναφέρονται πριν 1-2 μέρες επιτακτικά στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας και μεις να λέμε ότι θα διαταραχθεί η ομάδα.
Γινόμαστε υπερευαισθητοι χωρίς λόγο. Όχι μόνο δεν διαταράσσεται η ηρεμία, αλλά μια καλή μεταγραφή μπορεί να ανεβάσει και την ψυχολογία της ομάδας. Για επαγγελματίες παίχτες μιλάμε.
Οι μεταγραφικές υποθέσεις φαντάζομαι ότι συνεχίζουν και δουλεύονται κανονικά. Έτσι πρέπει.
Τώρα πότε θα ολοκληρωθούν και πότε θα επιλέξει να τις επικοινωνήσει η ομάδα είναι άλλο θέμα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορεί τόσο ο προπονητής όσο και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας να αναφέρονται πριν 1-2 μέρες επιτακτικά στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας και μεις να λέμε ότι θα διαταραχθεί η ομάδα.
Γινόμαστε υπερευαισθητοι χωρίς λόγο. Όχι μόνο δεν διαταράσσεται η ηρεμία, αλλά μια καλή μεταγραφή μπορεί να ανεβάσει και την ψυχολογία της ομάδας. Για επαγγελματίες παίχτες μιλάμε.
Οι μεταγραφικές υποθέσεις φαντάζομαι ότι συνεχίζουν και δουλεύονται κανονικά. Έτσι πρέπει.
Τώρα πότε θα ολοκληρωθούν και πότε θα επιλέξει να τις επικοινωνήσει η ομάδα είναι άλλο θέμα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπίζω να μην καψουμε ΑΚΟΜΗ εναν παίχτη με πειραματα αλλαγης θεσης...
ο Μιχαηλιδης ειναι σεντερ μπακ και απ ο,τι ακουγεται εχει προοπτικες να γινει ενα εξαιρετικο σεντερ μπακ.
Δεν ειναι αριστερο μπακ και δεν πρέπει να τον υπολογιζουμε καν ως τετοιον.
Στην τελικη εχουμε τον Τσαουση στον βολο δανεικο π ακουγεται οτι ειναι ενα καλο αριστερο μπακ!
Αυτην την στιγμη αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινείς με τους εαυτους μας έχουμε μια ενδεκαδα με πρωρα βιολια και ενα στοιχημα.
Ο Γιαννουλης οσο καλα στοιχεια κι αν εχει, προς το παρον δεν εχει δειξει την σταθεροτητα και την ποιοτητα που θα τον κατετασε σε πρωτοκλασάτο αριστερο μπακ.
Εκει πρέπει λοιπον να γινει κινηση σε παιχτη καλυτερο του κατα πολυ. Αν ειναι απλα να φερουμε εναν ξενο Γιαννουλη ας στηριξουμε τον δικο μας μεχρι να επιστρεψει ο αρχηγος!
Κι αναλογα με το πως θα ειναι ο αρχηγος μετα τον τραυματισμο μπορουμε να κανουμε διορθωτικες κινησεις τον Γεναρη.
Μεχρι στιγμης ισως αυτος ο Αρανα να ειναι πιο αξιολογος και αυτο με ερωτηματικο και φυσικα ο Κοεντραο λογω ονοματος και εμπειριας.
Ολοι οι αλλοι που ακουγονται δεν μου γεμιζουν εμενα το ματι αναφορικα με την τρελη διαφορα που θα κανουν σε συγκριση με τον Γιαννουλη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο Μιχαηλιδης ειναι σεντερ μπακ και απ ο,τι ακουγεται εχει προοπτικες να γινει ενα εξαιρετικο σεντερ μπακ.
Δεν ειναι αριστερο μπακ και δεν πρέπει να τον υπολογιζουμε καν ως τετοιον.
Στην τελικη εχουμε τον Τσαουση στον βολο δανεικο π ακουγεται οτι ειναι ενα καλο αριστερο μπακ!
Αυτην την στιγμη αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινείς με τους εαυτους μας έχουμε μια ενδεκαδα με πρωρα βιολια και ενα στοιχημα.
Ο Γιαννουλης οσο καλα στοιχεια κι αν εχει, προς το παρον δεν εχει δειξει την σταθεροτητα και την ποιοτητα που θα τον κατετασε σε πρωτοκλασάτο αριστερο μπακ.
Εκει πρέπει λοιπον να γινει κινηση σε παιχτη καλυτερο του κατα πολυ. Αν ειναι απλα να φερουμε εναν ξενο Γιαννουλη ας στηριξουμε τον δικο μας μεχρι να επιστρεψει ο αρχηγος!
Κι αναλογα με το πως θα ειναι ο αρχηγος μετα τον τραυματισμο μπορουμε να κανουμε διορθωτικες κινησεις τον Γεναρη.
Μεχρι στιγμης ισως αυτος ο Αρανα να ειναι πιο αξιολογος και αυτο με ερωτηματικο και φυσικα ο Κοεντραο λογω ονοματος και εμπειριας.
Ολοι οι αλλοι που ακουγονται δεν μου γεμιζουν εμενα το ματι αναφορικα με την τρελη διαφορα που θα κανουν σε συγκριση με τον Γιαννουλη.
Με διαφορά τα καλύτερα ονόματα που έχουν ακουστεί για τη θέση του αριστερού μπακ είναι ο Κοεντράο και ο Αρανά με τον Πορτογάλο να έχει το προβάδισμα. Όσο δεν κλείνει σε άλλη ομάδα και περνάνε οι μέρες τόσο πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε εμάς.
Για τη θέση του φορ 2 ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής του Χάρνικ και του Γκαρσία. Μιλάμε για δύο παίχτες ψηλούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες επιθετικούς μας. Τέτοιου είδους χαρακτηριστικά απ'ότι φαίνεται ψάχνουμε. Ένα καθαρόαιμο 9άρι, ψηλό που θα κουμπώνει με Άκπομ και Σφιντέρσκι.
Για τη θέση του φορ 2 ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής του Χάρνικ και του Γκαρσία. Μιλάμε για δύο παίχτες ψηλούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες επιθετικούς μας. Τέτοιου είδους χαρακτηριστικά απ'ότι φαίνεται ψάχνουμε. Ένα καθαρόαιμο 9άρι, ψηλό που θα κουμπώνει με Άκπομ και Σφιντέρσκι.
Την φοβαμαι λιγο την υπεροπλία μας στα εξτρεμ...sourmenetes έγραψε:Δε νομιζω οτι θα ανεβουμε πανω απο τους 6.Gospi έγραψε:Το μονο λαθος εν προκειμενω ειναι να γεμισουμε την ομαδα με μετριοκαλους μη κοινοτικους παιχτες...
οι ξενοι της ομαδας επιβαλλεται να ειναι παιχταραδες!
Και φυσικα να ειναι το πολυ 6... μια καλη 5αδα και ενας πιτσιρικας (ζαμπα) για το μελλον.
Θα χασουμε την μπαλα αν γεμισουμε ξενους. θα μας γυρισει μπουμερανγκ σε κάποια φαση καθως δεν θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε αυτους που θα χρειαζόμαστε κλπ
Ισως καποιος πωληθει. Στα εξτρεμ υπαρχει μια υπεροπλια και ο ενρικε ειναι ενας πιθανος. Θα δουμε.
Οι μονοι υψηλου επιπεδου ειναι ο Μπισε και ο Ζαμπα, και ελπιζω να αποδειχθει και ο Στοχ οτι εχει ακομη την λαμψη του παρελθοντος.
Ο Λημνιος για μενα ειναι τεραστιο ερωτηματικο και μακαρι να με διαψευσει...
Λαμπρου σαν εξτρεμ δεν ειδαμε για μεγαλο διαστημα οποτε δεν ξερω τι και πως.
Εν ολιγοις δλδ μιλαμε για 3 εξτρεμ βαρια 4...
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Ράιαν στο ότι έχουμε μπει σε μια λογική που γεμίζουμε τον πάγκο μας, αντί να παίρνουμε πρώτα βιολιά.
Πήραμε τον Ζίφκοβιτς για να είναι πίσω από τον Πασχαλάκη.
Πήραμε τον Σοάρες για να είναι πίσω από τον Μάτος.
Πήραμε τον Αουγκούστο που φαίνεται να είναι πίσω από Εσιτί.
Πήραμε Στοχ που είναι πίσω από τον Μπίσεσβαρ.
Ο μόνος παίκτης που χτυπάει εντεκάδα αυτή τη στιγμή είναι ο Εσιτί που και αυτός, αν γυρίσει ο Βέρνμπλουμ, είναι ένα ερωτηματικό αν θα θεωρείται βασικός.
Και αυτή τη στιγμή φαίνεται να ψάχνουμε φορ που θα είναι πίσω από τον Ακπόμ.
Αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο καθώς και τα Χριστούγεννα πήραμε Ίνγκασον για να είναι πίσω από Βαρέλα/Κρέσπο, Μίσιτς για να είναι πίσω από Μαουρίσιο και Σβιντέρσκι για να είναι πισω από Ακπόμ.
Στα δικά μου μάτια, οι ομάδες μεγαλώνουν παίρνοντας παίκτες για βασικούς και κάνοντας τους βασικούς σου παγκίτες. Δυσκολεύομαι να καταλάβω το πως αυτή η στρατηγική θα ανεβάσει επίπεδο αγωνιστικά την ομάδα.
Πήραμε τον Ζίφκοβιτς για να είναι πίσω από τον Πασχαλάκη.
Πήραμε τον Σοάρες για να είναι πίσω από τον Μάτος.
Πήραμε τον Αουγκούστο που φαίνεται να είναι πίσω από Εσιτί.
Πήραμε Στοχ που είναι πίσω από τον Μπίσεσβαρ.
Ο μόνος παίκτης που χτυπάει εντεκάδα αυτή τη στιγμή είναι ο Εσιτί που και αυτός, αν γυρίσει ο Βέρνμπλουμ, είναι ένα ερωτηματικό αν θα θεωρείται βασικός.
Και αυτή τη στιγμή φαίνεται να ψάχνουμε φορ που θα είναι πίσω από τον Ακπόμ.
Αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο καθώς και τα Χριστούγεννα πήραμε Ίνγκασον για να είναι πίσω από Βαρέλα/Κρέσπο, Μίσιτς για να είναι πίσω από Μαουρίσιο και Σβιντέρσκι για να είναι πισω από Ακπόμ.
Στα δικά μου μάτια, οι ομάδες μεγαλώνουν παίρνοντας παίκτες για βασικούς και κάνοντας τους βασικούς σου παγκίτες. Δυσκολεύομαι να καταλάβω το πως αυτή η στρατηγική θα ανεβάσει επίπεδο αγωνιστικά την ομάδα.
και για να παω ενα βημα παραπερα τον προβληματισμο του Gika...
Αν του χρονου δεν ανανεωσει ο Μαου, και φυγει ο Ματος, βαρυνει ο Μπισε ηλικιακα και ο Βαρελα, αυτοι που πήραμε φετος για να ειναι αναπληρωματικοι τους, μπορουν να καλυψουν τις θεσεις τους ή θα ψαχνουμε 4-5 δυνατα συμβολαια για βασικους του χρόνου?
Οι μεγαλες ομαδες κανουν κινησεις σε παιχτες που εν δυναμει ειναι καλυτεροι απο τους ηδη υπαρχοντες και απλα μπορουν να συμβιβαστουν και με τον ρολο του αναπληρωματικου για κανα εξαμηνο ή χρονο...
Μακαρι λοιπονο Σοαρες να ειναι καλυτερος του Ματος, που το αποκλειω οτι θα ξαναβρουμε Ματος, και ο Ινγκασον να αποδειχθει καλυτερος του Βαρελα...
Αν του χρονου δεν ανανεωσει ο Μαου, και φυγει ο Ματος, βαρυνει ο Μπισε ηλικιακα και ο Βαρελα, αυτοι που πήραμε φετος για να ειναι αναπληρωματικοι τους, μπορουν να καλυψουν τις θεσεις τους ή θα ψαχνουμε 4-5 δυνατα συμβολαια για βασικους του χρόνου?
Οι μεγαλες ομαδες κανουν κινησεις σε παιχτες που εν δυναμει ειναι καλυτεροι απο τους ηδη υπαρχοντες και απλα μπορουν να συμβιβαστουν και με τον ρολο του αναπληρωματικου για κανα εξαμηνο ή χρονο...
Μακαρι λοιπονο Σοαρες να ειναι καλυτερος του Ματος, που το αποκλειω οτι θα ξαναβρουμε Ματος, και ο Ινγκασον να αποδειχθει καλυτερος του Βαρελα...
Ωραία όλα αυτά, αλλά για να πάρεις παίχτες που θα ρίξουν με τη μία στον πάγκο τους Varela, Crespo, Biseswar, Matos, Πέλκα και τα 2 μεγαλύτερα project της ομάδας δηλαδή Akpom Jaba χρειάζεσαι πολύ μεγαλύτερο budget απ ' όσο μπορεί να έχει οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα για πολλούς λόγους. Τώρα αν μας κάνει πρόταση για να πάρει τα τηλεοπτικά μας κανένα Sky Sports και δώσει καμία 30 εκατομμύρια Ευρώ ετησίως, έρθει και μία Emirates ή Gazprom και δώσει μία κεντρική χορηγιά άλλα 5 εκατομμύρια ανά έτος, άλλα τόσα μία Adidas για να διαφημίσουμε αποκλειστικά τα προϊόντα της κ.τ.λ. τότε υπάρχουν ελπίδες να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν προσπαθώ να ειρωνευτώ, απλά να δείξω γιατί οι ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου απέχουν έτη φωτός από ομάδες των σοβαρών Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κι ας πιστεύουμε εμείς ότι επειδή πήραμε ένα Ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια γίναμε αυτόματα μεγαλύτερα ονόματα από Fiorentina, Lazio, Sevilla, Villareal, Everton κ.τ.λ. Δεν γίναμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Δευ 29 Ιούλ 2019, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εννοω, οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως ενδιαφερον μας και ειναι ΑΠΛΑ και μονο αυτο (προταση που στη χειροτερη θα χρησιμοποιηθει ως διαφημιση του παιχτη για αλλού), οποτε την ελαφρα ειρωνια που κρυβει η συγκεκριμενη αμερικανιά δεν την καταλαβαινω.....CCCP έγραψε:Νo shitBesuch 2 έγραψε: Πιθανον απλα ειναι προταση μανατζερ που τη διερρευσαν αυτοι..
@gospi, δεν ξερω τι θα αποδειχτει στο χορτο αλλα οταν κανεις την πιο ακριβη σου μεταγραφη για CB και παιρνεις (αγοραζεις) παιχτη που στην πορτογαλια εκανε πολυ καλη χρονια ως RB φανταζομαι οτι ο σκοπος τους ειναι να αντικαταστησουν επαξια στο μελλον (αλλα κ μεσα στη χρονια φετος) αυτους που ανεφερες κι οχι απλα να φερεις ρεζερβες..
@wickerman, +++++++
Δηλαδή ρε συ γκοσπι τι ακριβώς θέλεις στα εξτρεμ;
Ο ανταγωνισμός έχει ένα μυγοχεσμα, έναν παχύσαρκο έναν οικοδομο και έναν Μασούρα που σε εμάς θα κουβάλαγε τα νερά.
Τι πρέπει εμείς να αντιπαραταξουμε σε αυτο;
Βάλτους όλους έναν προς ένα και πες μου ποιος είναι καλύτερος από τους δικούς μας;
Προβληματιζόμαστε για το παραμικρό.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε και με τους τρεις τραυματίες να μην υπολογίζονται,έχει ένα τρανταχτό κενό,το αριστερό μπακ,αυτο είναι το μόνο ψεγάδι της διοίκησης μέχρι τώρα και γι'αυτό μόνο δικαιούται να ομιλεί ο προπονητής,αλλά και ο joshua που τον επικαλείται.
Ότι άλλο θέλετε,εδώ να το συζητήσουμε.
Και μη μου γράψετε δε μας νοιάζει τι κάνει ο ανταγωνισμός,γιατί ο σκοπός είναι να είμαστε καλύτεροι από αυτούς για άλλη μια χρονιά,σε συνδυασμό βέβαια με τη δική μας βελτίωση.
Ο ανταγωνισμός έχει ένα μυγοχεσμα, έναν παχύσαρκο έναν οικοδομο και έναν Μασούρα που σε εμάς θα κουβάλαγε τα νερά.
Τι πρέπει εμείς να αντιπαραταξουμε σε αυτο;
Βάλτους όλους έναν προς ένα και πες μου ποιος είναι καλύτερος από τους δικούς μας;
Προβληματιζόμαστε για το παραμικρό.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε και με τους τρεις τραυματίες να μην υπολογίζονται,έχει ένα τρανταχτό κενό,το αριστερό μπακ,αυτο είναι το μόνο ψεγάδι της διοίκησης μέχρι τώρα και γι'αυτό μόνο δικαιούται να ομιλεί ο προπονητής,αλλά και ο joshua που τον επικαλείται.
Ότι άλλο θέλετε,εδώ να το συζητήσουμε.
Και μη μου γράψετε δε μας νοιάζει τι κάνει ο ανταγωνισμός,γιατί ο σκοπός είναι να είμαστε καλύτεροι από αυτούς για άλλη μια χρονιά,σε συνδυασμό βέβαια με τη δική μας βελτίωση.
- Notorious4
Δηλαδή gika ποιους ποδοσφαιριστές θα έστελνες στον πάγκο και θα έφερνες άλλους καλύτερους?
Ίσως ο σκοπός του Φερέϊρα να είναι το εκτεταμένο ροτεϊσον που θα δίνει πολλές συμμετοχές στους θεωρητικά παγκίτες ώστε οι βασικοί να βγάζουν την σαιζόν χωρίς επιβάρυνση. Σε διαφορετική περίπτωση θα εμφανιστούν προβλήματα στα αποδυτήρια λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής των ποιοτικών "μη βασικών".
@wickerman
Συμφωνω μαζι σου πως δεν ειναι εφικτο να ριξεις τοσα μυρια για να φερεις καλυτερους απο αυτους που αναφερεις. Και φυσικα δεν ευνοει και το κωλοπρωταθλημα μας.
Απλα θεωρω πως σιγα σιγα θα πρεπει να κανουμε 1-2 κινησεις ανα ετος πολυ πολυ ποιοτικες, για να μην χρειαστει μια ωραια πρωια να ψαχνομαστε να αντικαταστησουμε 5-6 πρωτοκλασατους πακετο.
@besuch
Ναι συμφωνω πως φεραμε το καλυτερο δεξι μπακ της πορτογαλιας και γ αυτο ειπα στο τελος πως ευχομαι να αποδειχθει αξιος αντικαταστατης του Ματος. Για τον Ινγκασον δεν νιωθω ασφαλης αλλα εχω μικρο δειγμα απο περσι οποτε θα περιμενω να δω και την φετινη του παρουσια.
Για να ειμαι ειλικρινης μονο στα χαφ εχω ενα αγχος οτι πεσαμε ποιοτικα...
Δεν ξερω σε τι κατασταση θα επιστρεψει ο Μαου και ο Βερμπ και φυσικα δεν νιωθω ασφαλης οτι θα μεινουν του χρονου ο Μαου ο Βερμπ ο Καντουρι και ο Μισιτς. Αμεσως αμεσως θα μεινουμε με 2 χαφ μονο και θα ψαχνομαστε παλι για 3 κινησεις σε θεσεις που πρεπει να ριξεις πολυ χρημα για να βρεις δυνατους παιχτες.
@obanebane
Εχεις απολυτο δικιο στην συγκριση σου μς τον ανταγωνισμό. Απλα η αληθεια ειναι πως εγω μας θεωρω και τοσο άτυχους ωστε να τραυματιστουν ολοι ταυτοχρονα!
Εχει τρομαξει το ματι μου με την γκαντεμια που με δερνει και την κωλοφαρδια των κατω!
Επισης θελω να συγκρινομαστε με τους ευρωπαιους... το χω απωθημενο αυτο το κωλο τσου λου ρε γμτ!
Συμφωνω μαζι σου πως δεν ειναι εφικτο να ριξεις τοσα μυρια για να φερεις καλυτερους απο αυτους που αναφερεις. Και φυσικα δεν ευνοει και το κωλοπρωταθλημα μας.
Απλα θεωρω πως σιγα σιγα θα πρεπει να κανουμε 1-2 κινησεις ανα ετος πολυ πολυ ποιοτικες, για να μην χρειαστει μια ωραια πρωια να ψαχνομαστε να αντικαταστησουμε 5-6 πρωτοκλασατους πακετο.
@besuch
Ναι συμφωνω πως φεραμε το καλυτερο δεξι μπακ της πορτογαλιας και γ αυτο ειπα στο τελος πως ευχομαι να αποδειχθει αξιος αντικαταστατης του Ματος. Για τον Ινγκασον δεν νιωθω ασφαλης αλλα εχω μικρο δειγμα απο περσι οποτε θα περιμενω να δω και την φετινη του παρουσια.
Για να ειμαι ειλικρινης μονο στα χαφ εχω ενα αγχος οτι πεσαμε ποιοτικα...
Δεν ξερω σε τι κατασταση θα επιστρεψει ο Μαου και ο Βερμπ και φυσικα δεν νιωθω ασφαλης οτι θα μεινουν του χρονου ο Μαου ο Βερμπ ο Καντουρι και ο Μισιτς. Αμεσως αμεσως θα μεινουμε με 2 χαφ μονο και θα ψαχνομαστε παλι για 3 κινησεις σε θεσεις που πρεπει να ριξεις πολυ χρημα για να βρεις δυνατους παιχτες.
@obanebane
Εχεις απολυτο δικιο στην συγκριση σου μς τον ανταγωνισμό. Απλα η αληθεια ειναι πως εγω μας θεωρω και τοσο άτυχους ωστε να τραυματιστουν ολοι ταυτοχρονα!
Εχει τρομαξει το ματι μου με την γκαντεμια που με δερνει και την κωλοφαρδια των κατω!
Επισης θελω να συγκρινομαστε με τους ευρωπαιους... το χω απωθημενο αυτο το κωλο τσου λου ρε γμτ!
Notorious4 έγραψε:Δηλαδή gika ποιους ποδοσφαιριστές θα έστελνες στον πάγκο και θα έφερνες άλλους καλύτερους?
Σωστή ερώτηση,να ζητάμε σαν οπαδοί παιχταράδες,δε λέω.
Όταν όμως το πράμα πάει στο προκείμενο,λιγουρευομαστε χατζηγιοβανιδες Ινσουες,μακέτες,και βαφτίζουμε παιχταράδες ελ Αραμπιδες επειδή έβαλαν 300 γκολ σε 150 παιχνίδια στην Πριμέρα του Κατάρ.
Δηλαδή ας είμαστε και λίγο σοβαροί,όχι επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή έτσι πρέπει.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.