Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
billsko

Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από billsko »

Εντάξει του κάναμε την χάρη του Δρόσου και τον διώξαμε και τώρα τι?

Έχουν περάσει σχεδόν 2 βδομάδες και τίποτα, συζητήσεις επί συζητήσεων, δικαιολογίες του τύπου περιμένουμε τον οικονομικό έλεγχο, κάποιοι παρακαλούν τον Αλέξοπουλο, άλλοι τον Βιολίδη, άλλοι τον ίδιο τον Ζαγοράκη αλλά κανείς δεν είναι ζεστός να αναλάβει

Που καταντήσαμε κάποτε για αυτή την θέση σφαζόταν κόσμος και τώρα ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο και όλοι μαζί πετάνε τον αετό τους
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αλεξόπουλος. Η μόνη λύση τούτη την ώρα.

Και βρίστε με όσο θέλετε...... 8)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

dimisk μαζί σου.....
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

DimisK έγραψε:Αλεξόπουλος. Η μόνη λύση τούτη την ώρα.

Και βρίστε με όσο θέλετε...... 8)
+1000
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Tο θέμα είναι ότι ο ίδιος δεν θέλει και με παρακαλετα γάμος δεν γίνεται. Αν ήθελε ο Αλεξόπουλος πιστεύει κανείς ότι θα τον εμπόδιζε κάποιος να πάρει την ΚΑΕ? Ακόμα και μια μερίδα οπαδών αν είχε αντίθετή άποψη μπρος στην καταστροφή και στην μη ύπαρξη άλλης λύσης θα συνενούσαν σε αυτό

Αλλά ο Αλεξόπουλός δεν θέλει και ο κόσμος δεν είναι για να παρακαλάει κανέναν.

Σο τέλος θα βρούμε τον δρόμο μας ελπίζω να είναι κάπου κοντά όμως καθώς δεν αντέχεται να περνάνε έτσι οι χρονιές και τα πράγματα να χειροτερεύουν αντί να καλυτερεύουν
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Ο Αλεξόπουλος ίσως και να θέλει αλλά αν δεν έχει την καθολική συμπαράσταση του κόσμου τι μπορεί να κάνει. Τα χρέη είναι βουνό και με 1000 εισιτήρια δεν πάμε πουθενά. Αυτοί που του πέταξαν τασάκια οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη. Θα ήταν μία τίμια και αντρίκια.
:?
Άβαταρ μέλους
fotis52

Δημοσίευση από fotis52 »

Αποψη μου οτι ο Αλεξοπουλος θα θελησει αρκετο παρακαλετο για να αναλαβει και θα διχασει και τον κοσμο...Δεν αμφισβητω την ικανοτητα του, αλλα την διαθεση του...Και δεν θελω αλλους παρακαλετους στον ΠΑΟΚ...

Η πιο σοβαρη λυση μου φαινεται ενα μοντελο σαν της ΠΑΕ, με επικεφαλη το Βιολιδη που, κακα τα ψεματα, θα προετοιμασει και το εδαφος για τον Πετζα...
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Είπε ποτέ ο Πέτζα οτι θέλει να ασχοληθεί? Δε νομίζω.

Κάποιος εκ των Αλεξόπουλου, Οικονομίδη, Βεζυρτζή θα πρέπει να φιλοτιμηθεί να τραβήξει κουπί και ο κόσμος να τους συμπαρασταθεί για να σώσουμε το άθλημα στο οποίο είδαμε τη λέξη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ για τελευταία φορά και το οποίο μας χαρισε Ευρωπαϊκή δόξα.

Μην ξεχνάμε τι δρόμο άνοιξαν και ο Οικονομίδης με το Βεζυρτζή στο ποδόσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

το γιο αλεξοπουλο πρεπει να πλησιασουνε οι νεοι μας παραγοντες...ο λακης και μεγαλωσε και εχει αλλες υποχρεωσεις....μονο ο γιος του μπορει να το ψησει....αλλα με 100% αποδοχη, σε μια ασπρομαυρη διοικηση απο αφθαρτα ΠΑΟΚτσακια
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

Η προσωπικη μου αποψη καθαρα προσωπικη ειναι οτι ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ τρελαινεται να ασχοληθη με τον ΠΑΟΚ αλλα θελη και τον ΑΣ για να κανη το γενικο κουμαντο Παντα κατα την αποψη μου καλα κανουν και τον φτυνουν ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ.Νομιζω οτι η λυση ΒΕΖΥΡΤΖΗ ειναι ιδανικη με βοηθεια απο τονκ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (τον μαγο στα οικονομικα που και αυτος θελη τηλεφωνο απο τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ) και την σωστη επιλογη ενος αντι ΒΡΥΖΑ Θα ανακαμψουμε γρηγορα .ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Αν δεν τελειώσει ο οικονομικός έλεγχος δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κάποιος επίσημα. Επίσης, δεν θα πρέπει να διαλέγουμε διάδοχη κατάσταση με βάση το συναίσθημα αλλά με το ποιος μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος. Στην κατάσταση που είμαστε, δεν μπορεί να σωθεί το καράβι με την αγάπη κάποιου για την ομάδα αλλά με αρκετά ευρώ. Ακόμη, μακάρι να αναλάμβανε κάποτε ο Πέτζα, αλλά όπως είπε και ο loverboy δεν τον ακούσαμε ποτέ να εκφράζει τέτοια πρόθεση. Θεωρώ λάθος να περιμένουμε τον "μαρμαρωμένο βασιλιά".
Άβαταρ μέλους
gamgre

Δημοσίευση από gamgre »

Θα γράψω καποιες σκέψεις μου και θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας.

1) Για τον Αλεξόπουλο: Οι δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό δεν απέκλειαν να ξαναασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ αν υπάρξει μια σοβαρή κίνηση. Αγαπητέ κ. Αλεξόπουλε πάρτε το 87% του κυρίου Δρόσου (με 1 ευρώ) και δημιουργήστε την πιο σοβαρή κίνηση που έχει δει ο ΠΑΟΚ από την αρχή της ιστορίας του. Να είστε σίγουρος οτι μια τέτοια κίνηση θα την εκτιμήσουμε ανάλογα. Αν δεν το κάνετε την επομένη της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του ελέγχου είστε ο μεγαλύτερος ΠΑΠΑΣ 1

2) Για τον Γαλατσόπουλο: Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε οτι θα συμετάσχει και αυτός σε κάτι σοβαρό. Γιατί δεν μπαίνει μπροστάρης να δημιουργήσει κάτι σοβαρό. Το έχω δηλώσει και άλλες φορές ο κύκλος που συναναστρέφεται ένας επιχειρηματίας είναι επιχειρηματίες. Γιατί λοιπόν δεν προσπαθεί να βρεί δυο τρία "φιλαράκια" του που θα τον υποστηρίξουν και να δημιουργήσει μια κίνηση σοβαρή?. Κύριε Γαλατσόπουλε αν δεν το κάνεις μετά τα αποτελέσματα του ελέγχου θα είσαι και εσύ ένας μεγάλος ΠΑΠΑΣ 2 .

3) Για τον Καλπάκη: Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο άνθρωπος που δεν έχει βάλει 1 ευρώ στον ΠΑΟΚ και όταν του ζητήθηκε από τον ΑΣ να δώσει 500 λίτρα πετρέλαιο για να ζεσταθεί η αίθουσα , αρνήθηκε!!! Δώσε πρώτα κάνα λίτρο πετρέλαιο για να ζεσταθούν στο παλατάκι και μετά κάνε κινήσεις σωτηρίας για τον ΠΑΟΚ. ΠΑΠΑΣ 3

4) Για τον Πέτζα: Για όσους δεν το γνωρίζουν (Δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα αλλά το κακό παραέγινε) έγινε πρόταση να επισκευθή περυσι το καλοκαίρι το camp που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ και να μιλήσει στα παιδάκια που τον έχουν σαν θεό. Θέλεται να μάθετε την απάντηση του? αρνήθηκε!!! Ενώ επισκεύθηκε άλλα camp της πόλης μας. ΠΑΠΑΣ 4

Μέχρι τώρα έχουμε φτιάξει ΚΑΡΕ του ΠΑΠΑ αν συνεχίσω θα ξεφωνήσω πολύ κόσμο και δεν το θέλω.

Περιμένετε από αυτούς τους ανθρώπους να μας σώσουν?
Περιμένετε από αυτούς τους ανθρώπους να δώσουν στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ και να μην πάρουν?

Από τους τέσερεις που ανέφερα όλοι έκαναν την καλή τους με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλεξόπουλος σας θυμίζω είναι ο μοναδικός παράγοντας στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού που έφυγε με οικονομικό κέρδος από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γαλατσόπουλος έβαλε κάποια χρήματα (περίπου 400.000) αλλά σαν ανίκανος που είναι άφηνε να μας φύγουν παίκτες ταλέντα όπως τον Βεργίνη για 100.000 ή έκανε συμβόλαια στους παίκτες με μπαι αουτ 1000 ευρώ Γιαννόπουλος. Τώρα θα μου πείτε ναι αλλά αυτός δεν έβγαλε χρήματα. Και εγώ θα σας ρωτήσω πόσο κοστίζει η φήμη του πλέον? Χώρια οτι για τα χρήματα έχει την αποδοχή του Δρόσου με έγραφο οτι ο ΠΑΟΚ του τα ωφείλη!!!!

Για τον Καλπάκη δεν χρειάζεται ιδιέταιτερη εξήγηση όλοι ξέρουμε οτι δεν έχει βάλει ούτε 1 ευρώ και κάνει τζάμπα διαφήμιση λόγω ΠΑΟΚ.

Όσο για τον παικταρά τον Πέτζα.... όλοι γνωρίζουμε την ιστορία του. Αυτό που είναι τώρα το οφείλη σε μεγάλο βαθμό στον ΠΑΟΚ. Είμασταν οι μόνοι που πιστέψαμε στο ταλέντο του, τον φέραμε στη Θεσσαλονίκη στη μέση ενός πολέμου και ουσιαστικά του σώσαμε την ζωή. Τον κρατήσαμε ένα χρόνο χωρίς να παίζει γιατί δεν είχε χαρτιά και το ευχαριστώ του είναι να μην θέλει να βλέπει τα παιδάκια του camp μας ούτε σαν επισκέπτης.

Φίλοι δεν είναι μένος αυτό που με διακατέχει αλλά αηδία για όλους αυτούς που θεωρούμε οτι κάτι μπορούν να κάνουν και μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας για άλλη μια φορά.

Δεν ξέρω πως θα τελειώσει η ιστορία αυτή (εύχομαι με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας ) αλλά ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .

ΠΣ. Admin συγνώμη για το "σεντόνι" πιστεύω οτι δεν θα το ξανακάνω.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Συμφωνώ με gamgre για την ιστορία με τον Πέτζα που έχει καταντήσει η ονείρωξη των ΠΑΟΚτσήδων, κάτι σαν τη φαντασίωση με την Τζέι Λο.

Δεν μπορώ να ξέρω τα περιστατικά που αναφέρεις gamgre, αλλά δεν χρειάζεται κι όλας για να προσυπογράψω ότι ο ΠΑΠΑΣ παραδοσιακά τρώγεται ωμός από τους ΠΑΟΚτσήδες...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν θεοποιώ κανέναν. Κανένας δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Και φυσικά ο Peja δεν είναι Bane, άσχετα αν δεν φόρεσε ποτέ κίτρινη φανέλα...Το περιστατικό δεν το γνωρίζω και σίγουρα μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση. Αυτό που έχω να πω ωστόσο είναι οτι αυτός ο παίχτης δηλώνει κατ επανάληψη οτι όταν τελειώσει με το NBA θα επιστρέψει να παίξει στο σπίτι του για ένα χρόνο πριν κλείσει την καριέρα του. Αυτό λέει κάτι για μένα. Αυτό που λέει ωστόσο περισσότερα είναι αυτό που άκουσα από τον Καρύδα πριν 2-3 εβδομάδες ο οποίος συζήτησε μαζί του σε ένα πρόσφατο ταξίδι στην Αμερική (το είπε ένα βράδυ Πέμπτης στο supersport). Είπε λοιπόν οτι στόχος του είναι να προσελκύσει ένα trust αμερικανών επιχειρηματιών για να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες του και την προσωπικότητά του. Αυτό είναι σημαντικό νομίζω (και αληθές ελπίζω) γιατί δε βγήκε αμέσως πρωτοσέλιδο στα σπορ του βορρά για να φάμε για άλλη μια φορά τον παπά...Αν λειτουργήσει αυτό το σχήμα μπορεί και αυτός τότε με τη σειρά του να αναλάβει την προεδρία. Δεν το βλέπω δύσκολο αφού όλοι σχεδόν οι αθλητές όταν σταματούν πρακτικά δεν κάνουν κάτι άλλο εκτός αθλητισμού (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βλέπε γκάλης, φασούλας κλπ.). Τώρα αυτό πότε θα γίνει, αν θα γίνει δεν το ξέρω.
Για τους 2 προηγούμενους φίλους να πω απλά οτι δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι μας. ακόμα και όταν πιστέψαμε στο δρόσο. η προσμονή ενός μεσσία ήταν πάντα αναγκαία στην πορεία της ανθρωπότητας. Εμείς όμως είμαστε απλοί οπαδοί. Αυτοί που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σκοτώνουν τα όνειρά μας είναι αυτοί που είτε θα επιλέξουν έναν πρόεδρο είτε θα τον προμοτάρουν με τον τρόπο τους: και αυτοί είναι μόνον ο ΑΣ...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Αυτό που γραφει ο φίλος palok το άκουσα και εγώ από το καρύδα.Κατά ποσο ισχύει βεβαια δε γνωρίζω αλλα μου φαίνεται σοβαρός δημοσιογράφος και πάνω από όλα είναι 100% μπασκετικός.Μακάρι να γίνει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”