Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
η ομάδα είναι έτοιμη και δεν θέλει καμία άλλη μεταγραφή ... όποιος θέλει μεταγραφή θα πρέπει να πουλήσει κάποιον ξένο που ήδη παίζει ή είναι στον πάγκο και να πάρουμε κάποιον ακόμα καλύτερο ... δεν μπορείτε να γεμίζετε την ομάδα με ξένους αμφίβολης ποιότητας μειώνοντας τους καλούς έλληνες που έχουμε
σορυ για το οφτοπικ - φιλε Luigi επειδη ξερω οτι σ αρεσουν τα stats, να σου πω απλα οτι το xA δεν ειναι αυτο που λες (ουτε σε ελευθερη μεταφρασηLuigi Vampa έγραψε:Βέβαια υπερτονιζονται τα αδύνατα σημεία του κ δεν αναφέρονται τα θετικά του, όπως είναι η πολύ καλή φυσική κατάσταση, η κινητικότητα, η πολύ καλή σέντρα που μεταφράστηκε σε πολλές ασίστ κ στις περισσότερες πασες/σεντρες έτοιμα γκολ (ελεύθερη μετάφραση του στατιστικού xA) στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Κυρ 28 Ιούλ 2019, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε σε 5 μέρες παίζουμε.τι είστε εσείς?Μην το βλέπετε το ρημαδι αν το έχετε σίγουρο.αφηστε τους χαζοχαρουμενους να κάνουμε ατμόσφαιρα.Γαμα τους τους κωλοολλανδους ρε γιαννούλαρε!κ εσύ κ όλοι μαζί!
- sourmenetes
- Moderator
Τωρα αν τα σβησω ολα ποσο μ@πες θα φανειτε καποιοι;;
Επι 2 ωρες μιλατε για το γιαννουλη και τον αγιαξ.
Μας τα κανατε ζεπελιν.
Ημαρτον καθε μερα.
Μας τα κανατε ζεπελιν.
Ημαρτον καθε μερα.
-
Thanks το ειχα αλλιώς στο μυαλό μjibbie έγραψε:
σορυ για το οφτοπικ - φιλε Luigi επειδη ξερω οτι σ αρεσουν τα stats, να σου πω απλα οτι το xA δεν ειναι αυτο που λες (ουτε σε ελευθερη μεταφραση). το xA ειναι απλα ενας descriptor με βαση τον τυπο της πασας, τον τελικο αποδεκτη και το μηκος της πασας, που χρησιμοποιειται συγκεντρωτικα κυριως σε επιπεδο ομαδας για να εκτιμησει με βαση το build up και το επιθετικο παιχνιδι, ποσες ασσιστ θα επρεπε να χεις.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Άκρα του τάφου σιωπή...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
sourmenetes έγραψε:Τωρα αν τα σβησω ολα ποσο μ@πες θα φανειτε καποιοι;;
Μας τα κανατε ζεπελιν.
Ημαρτον καθε μερα.
Άσε, έσβησα εγώ. Έκατσα και έριξα λίγη σκούπα. 2-3 σελίδες έφυγαν άκλαυτες.
Ζαντός έγραψε:Για Swiderski μιλάμε στο topic του Swiderski.
Από εδώ και πέρα εγώ θα σβήνω ό,τι off-topic βλέπω, άμεσα. Ούτε μεταφορά, ούτε τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι mods.
Εντάξει, πούτσα σας όλα. Τι να πω, κρίμα.
Για τα τυπικά, να αναφέρω ότι όπως
έτσι και για Γιαννούλη μιλάμε στο topic του Γιαννούλη.Ζαντός έγραψε:Για Swiderski μιλάμε στο topic του Swiderski.
- nikospaok66
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλή εβδομάδα και ελπίζω και με καμία μεταγραφή!
Μετά την ανακοίνωση του Εσίτι η αλήθεια είναι πως δεν κουνιέται φύλλο στα μεταγραφικά. Λογικά ιδιαίτερες εξελίξεις να μην περιμένουμε αυτή την εβδομάδα καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τους αγώνες κόντρα στον Άγιαξ. Κατά πάσα πιθανότητα οι μεταγραφικές εκκρεμότητες (αριστερό μπακ και ίσως σέντερ/περιφερειακός φορ) θα διευθετηθούν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, εκμεταλλευόμενοι και τις όποιες ευκαιρίες εμφανιστούν.
Αναμένουμε.....
Αναμένουμε.....
Σήμερα τι πρόγραμμα έχει το τόπικ;;
Εγώ λέω να αναλύσουμε την θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ και το αν ο Στοχ θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον νέο του ρόλο. @Ζαντέ τι πιστεύεις;
Εγώ λέω να αναλύσουμε την θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ και το αν ο Στοχ θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον νέο του ρόλο. @Ζαντέ τι πιστεύεις;

- Μπαρκαρούτσος
Τα του Stoch, τω Stoch.
Πάντως, βλέπω άτομα να λένε καλημέρες, ενώ αυτές ανήκουν ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ στο Καφενείο!
Πάντως, βλέπω άτομα να λένε καλημέρες, ενώ αυτές ανήκουν ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ στο Καφενείο!

- sourmenetes
- Moderator