Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΧΑΛΙΑΣ

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

ΠΡΟΣΟΧΗ ! γιατί τα παραπάνω μπορεί να τα έχουν σκεφτεί και τίποτα άλλοι καναλάρχες - ομαδάρχες που είναι κυβέρνηση... .
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ειμαι εξωτερικο και απο τοτε που υπαρχει το PAOK TV βρηκα την λυση με ελαχιστο κοστος για τα παιχνιδια μας. Αλλες φορες με 2-3 και αλλες με 5 € απο υπολογιστη κινητο η Ταμπλετ. Μια συνδρομη 100-120 θα πληρωναμε ολοι οσοι ειμαστε εξωτερικο. Δεν ειμαστε σε ολο τον κοσμο το λιγοτερο μια 70 χιλιαδες ? 70000χ110= 7,700,000€³
Συν Διαφημισεις, χορηγους, σουπα μουπες ολα οσα φερνουν εσοδα σε τετοιες περιπτωσεις. Αφαιρωντας ολα τα εξοδα για να γινει ενα τετοιο εγχειρημα, δεν νομιζω οτι το καθαρο ποσο θα αφηνε δυσαρεστημενο το οικονομικο επιτελειο του Ιβαν
Αν προσθεσεις σε ολα αυτα, τα εσοδα απο συνδρομητες στην αιλαδα, τοτε τα νουμερα θα ειναι σιγουρα κατα πολυ αυξημενα. Δεν ξερω αν θα ειναι το PAOK TV η το Οπεν, τα μπακαλιστικα νουμερα παντως βγαινουν για να γινει κατι τετοιο, με τον ΠΑΟΚ και καποιες ομαδες ακομα στο συνολικο πακετο.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

open tv Π.Α.Ο.Κ. ΜΟΝΟ !!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν ξέρω, εγώ σε μια σελίδα στο Φέησμπουκ (Ηρακλης news) διάβασα ότι ο Σαββίδης θα απολύσει λαό από το Open (στο οποίο θα αφήσει 50 υπαλλήλους μόνο), θα κάνει το Έθνος μόνο κυριακάτικη εφημερίδα...και όλα αυτά επειδή κρεμάστηκε από την ΕΡΤ. Δεν έχει λεφτά τώρα. Γι'αυτό και κάνει πενιχρές μεταγραφές στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Νομίζω 10 υπαλλήλους έλεγε
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Κριμα ....και οτι σκεφτοταν ο Ιβαν με τις εκπτωσεις του Αυγουστου να αγορασει δευτερο σακακι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Στο όπεν καλά θα κάνει να ρίξει τα κόστη γιατί ούτως ή άλλως δεν έχει μέλλον ο τομέας

Καλά για τις φυλλάδες δε το συζητώ καν.

Από πού και ως που αυτά θα σημαίνουν ότι έχει κάποιο πρόβλημα;

Όνειρα θερινής νυκτός
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

Η τηλεόραση είναι δύναμη λες να μην ήξερε ότι θα μπει μέσα και με το έθνος το ίδιο εγώ απορώ γιατί δεν έχει πάρει και ένα δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς να περνάει τις γραμμές που θέλει

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Οσον αφορά τις εφημερίδες συμφωνώ. Δεν υπάρχει μέλλον. Υπάρχει όμως μέλλον σις ηλεκτρονικές εφημερίδες με συνδρομή. Και προφανώς δεν εννοώ σαιτ της ξεφτίλας με σχόλια και τρολ και κλικμπεητ άρθρα και παραπομπές σε άλλα ξεφτιλοσαιτ.

Μιλάω για σοβαρά σαιτ όπως της λεμοντ η της ιντιπεντεντ στην Αγγλία. Εκεί είναι το μέλλον.

Η τηλεόραση έχει ψοφισει. Μονο τα λαιβ προγράμματα την σώζουν. Προσωπικά διαφωνώ κάθετα με την εκ νέου απαξίωση και μετατροπή της ερτ σε "ανταγωνιστικο" κανάλι που ετοιμάζει ο κουλης. Να ανταγωνιστεί ποιον δηλαδή; το σαρβαιβορ και τα τηλεσκουπιδια των υπολοίπων; καλύτερα εκπομπές όπως το σύμπαν που αγάπησα το μπαλκαν εξπρές και το Κυριακή στο χωριό κ ας έχουν 2%
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ζαντός έγραψε:Δεν ξέρω, εγώ σε μια σελίδα στο Φέησμπουκ (Ηρακλης news) διάβασα ότι ο Σαββίδης θα απολύσει λαό από το Open (στο οποίο θα αφήσει 50 υπαλλήλους μόνο), θα κάνει το Έθνος μόνο κυριακάτικη εφημερίδα...και όλα αυτά επειδή κρεμάστηκε από την ΕΡΤ. Δεν έχει λεφτά τώρα. Γι'αυτό και κάνει πενιχρές μεταγραφές στον ΠΑΟΚ.
Θα προσλάβει τουλάχιστον τη Χάιδω για ρεπορτάζ της γριass;; :lol: :lol: :lol:
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Πειτε με τρελό αλλά πως γίνετε ήδη για την ρεβάνς να την πήρε η Cosmote αλλά για το ματς εδώ ακόμα δεν έγινε καμία πρόταση της προκοπής παιδιά μας πολεμάνε και δεν ντρέπονται εύχονται να γίνουμε φτωχοί και να μας λυπούνται και καλά αλλά δεν θα τους περάσει στηρίξει όσο χρειαστεί στο ΠΑΟΚ τν και στο Όπεν

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πραγματικά αυτό που γίνεται είναι χυδαίος πόλεμος....
Αλλά κουφαλες δεν είμαστε πλέον αδύναμοι..... Θα σας πάρουμε παραμαζωμα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Και ο αρης εχει πρόταση απ τη νοβα ειπε ο ρεπόρτερ αρη πριν λίγο στον αρενα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Όλως τυχαίως.... Η νόβα λειτουργεί κανονικά σαν παραμαγαζο του γαβρου

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Phoenixgrg έγραψε:Πειτε με τρελό αλλά πως γίνετε ήδη για την ρεβάνς να την πήρε η Cosmote αλλά για το ματς εδώ ακόμα δεν έγινε καμία πρόταση της προκοπής παιδιά μας πολεμάνε και δεν ντρέπονται εύχονται να γίνουμε φτωχοί και να μας λυπούνται και καλά αλλά δεν θα τους περάσει στηρίξει όσο χρειαστεί στο ΠΑΟΚ τν και στο Όπεν

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να φάγαμε τόσο φτύσιμο από την Κοσμοτε δεν νομίζω, γιατί δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα γραφής... Αφού το πακέτο Τσου Λου την ενδιαφέρει σαν προϊόν.

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε γίνονται διαπραγματεύσεις και δεν τα έχουμε βρει ακόμα στα λεφτα, είτε το σκέφτομαστε σοβαρά να γίνουμε μόνιμοι κάτοικοι στο όπεν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”