Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΧΑΛΙΑΣ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Δεν μου αρέσει που πετάνε κάποιοι εκτός ομάδας τον Ενρίκε, αν και είναι στην προετοιμασία.
Εκτός από ότι είναι παίκτης της ομάδας, μην ξεχνάμε και το πόσες φορές ανέτρεψε άσχημες καταστάσεις.
T16

Δημοσίευση από T16 »

kos έγραψε:Τελευταίο φιλικό σήμερα πριν τον αγιαξ.
4-4-2 αλλά απκομ και σβι δεν έχουν παίξει ακόμη μαζί.
Αν δεν παίξουν μαζί και σήμερα πότε θα παίξουν, με τον αγιαξ? Πιστεύει κανείς ότι θα έρθει φορ επιπέδου και θα είναι ο σβιντερφσκι 3ος φορ???
το δευτερο φορ θα ειναι ο πελκας και ο μπισεσβαρ
kos

Δημοσίευση από kos »

Οκ ποια θα είναι η κατάταξη στα πρώτα φορ αν γίνει μεταγραφή πρώτου φορ χωρίς πώληση? Δεύτερος πρώτος φορ ο άλλον και τρίτος πρώτος φορ ο σβι?
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

Σίγουρα θα γίνει μεταγραφή στα φορ. Η ομάδα έχει 2 νέους, πολύ καλούς φορ. Θεωρώ ότι ένας παίχτης στα 30-31 ποιο βαρύς, που να έχει πολλά γκολ στην καριέρα του, είναι αυτό που θέλεις και από τα λίγα που ακούγονται νομίζω τέτοιο παίχτη ψάχνουν.
T16

Δημοσίευση από T16 »

kos έγραψε:Οκ ποια θα είναι η κατάταξη στα πρώτα φορ αν γίνει μεταγραφή πρώτου φορ χωρίς πώληση? Δεύτερος πρώτος φορ ο άλλον και τρίτος πρώτος φορ ο σβι?
μεταγραφη πρωτου φορ δεν θα γινει,στην κορυφη καθαρο φορ θα ειναι ο ακπομ με αλλαγη τον σβιντερσκι
στον περιφεριακο θα γινει και ο μπισε θα ειναι μονιμα στα αριστερα και ο πελκας αναπληρωματικο περιφεριακο φορ
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:Δεν μου αρέσει που πετάνε κάποιοι εκτός ομάδας τον Ενρίκε, αν και είναι στην προετοιμασία.
Εκτός από ότι είναι παίκτης της ομάδας, μην ξεχνάμε και το πόσες φορές ανέτρεψε άσχημες καταστάσεις.
Ποιες άσχημες καταστάσεις ανέτρεψε?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
T16

Δημοσίευση από T16 »

αν και πιστευω οτι δεν χρειαζεται βασικος γιατι ο πελκας σε αυτη την θεση θα ειναι φοβερος φετος
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

Πελκας-Σβιντέρσκι δεύτερα φορ
Ακπομ-μεταγραφή φουνταριστοί
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:Δεν μου αρέσει που πετάνε κάποιοι εκτός ομάδας τον Ενρίκε, αν και είναι στην προετοιμασία.
Λόγω ενοχλήσεων είναι εκτός.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μάλλον είμαι κ εγώ από τους λίγους που συμφωνούν μαζί σου.πολυ τον υποτιμουμε κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

και ο https://www.transfermarkt.com/nikolay-k ... ler/300538 που ειχε γραφτει δεν πιστευω να μας χαλαει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ ξαναλεω πως από το ρόστερ μας λείπει ο "φορ γκολτζης".. ο ακπομ δεν φαίνεται να έχει τρομερή εκτελεστική ικανότητα κ σβι χρειάζεται ακόμα βελτίωση σε πολλούς τομείς.. θες λοιπόν εναν "πριγιοβιτς" όπου σε ανύποπτη φάση να πετυχενει γκολ.. στα ματς με κλειστές άμυνες τέτοιοι παίχτες είναι σωτηρία!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Η αλήθεια είναι ότι οπότε έπαιξε έδωσε πραγματα

Ακόμη κ με στανογεβιτς στο 2 0 στο Κίεβο έκανε το 2 1.
Ενώ κ περισυ έδωσε βαθμους
Σα δεύτερος επιθετικός ίσως βοηθήσει και περισσότερο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Συμφωνώ και γω πως χρειαζομαστε έναν επιθετικό που να έχει το γκολ.
Ας είναι 30+, ας είναι και λίγο βαρύς.

Edit: Δεν γνωρίζω αν παίξει σήμερα, αλλά τσεκάρετε τον Καμερουνεζο Ταβαμπα της Αλ Τααβουν
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Παιδιά, λόγω χώρου δεν θέλω να βάλω και συμβόλαια γιατί θα είναι τεραστια τα ποστς. Συμφωνώ όμως πως είναι σημαντικά γι αυτό θα προσπαθήσω να σκεφτώ ενα διαφορετικό outline για την επομενο.

Για τον Ενρίκε, επειδή λογικά το λέτε για μένα που τον τοποθέτησα στους έξτρα παίκτες, συμφωνω πως είναι ποιοτικός και έχει πραγματα να δώσει. Ωστόσο, λόγω του περιορισμού των ξενων, θεωρώ το μέλλον του στην ομάδα δυσοίωνο. Φαίνεται νομιζω και απο τα μεταγραφικα σενάρια με το όνομά του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”