πολύ πιθανά θα τον "βάφτιζε" Παρασκευά...

...οπότε του εύχομαι χρόνια καλά και
για την σημερινή του "γιορτή"...
Υ.Γ. Ανυπομονώ να τον δω αύριο, σε ένα απ τα δύο μας φιλικά, όπως και με τον ποιον θα παίξει ντουέτο....
Στο βίντεο που είχε το repress τον είχε αμυντικά να αποκρούει με το κεφάλι .obanebane έγραψε:anekfrastos έγραψε:Στις κεφαλιες πχ από κόρνερ για να βάλει γκολ λένε ότι δεν είναι καλός.constadine έγραψε:Πάνω κάτω η αίσθηση που είχαμε για τον παίκτη λέει .
Υπήρχαν γραφόμενα ότι δεν είναι καλός στις κεφαλιές, το repress λέει τα αντίθετα .
Προφανώς και δεν είναι, τα 0 γκολ τα λένε όλα.
Και ο Κανιας ένα δυο γκολ είχε βάλει σε όλη του την καριέρα πριν έρθει στον ΠΑΟΚ,και σε εμάς έβαλε 4-5 γκολαρες.
Επειδή είχα πάρει μέρος στην κουβέντα, -νομίζω- είχε γραφτεί ότι γενικά δεν είναι κάλος στον αέρα και μάλιστα είχα ζητήσει από έναν αδερφό εδώ να ανεβάσει τις καρτέλες από to wyscout ώστε να δούμε τα aerial duels, γιατί μου έκανε εντύπωση τρελή. Και αν θυμάμαι καλά όταν τις ανέβασε πράγματι επιθετικά ήταν ανύπαρκτος αλλά αμυντικά ήταν 2ος νομίζω πίσω από τον -defensive beast- Wernbloom σε σχέση με τους υπόλοιπους της σύγκρισης.obanebane έγραψε:anekfrastos έγραψε:Στις κεφαλιες πχ από κόρνερ για να βάλει γκολ λένε ότι δεν είναι καλός.constadine έγραψε:Πάνω κάτω η αίσθηση που είχαμε για τον παίκτη λέει .
Υπήρχαν γραφόμενα ότι δεν είναι καλός στις κεφαλιές, το repress λέει τα αντίθετα .
Προφανώς και δεν είναι, τα 0 γκολ τα λένε όλα.
Και ο Κανιας ένα δυο γκολ είχε βάλει σε όλη του την καριέρα πριν έρθει στον ΠΑΟΚ,και σε εμάς έβαλε 4-5 γκολαρες.
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω απ'αυτα που ειδα στα διαφορα βιντεο, δεν βλεπω πως θα χανουμε το κεντρο φετος στην Ελλαδα. Ο τυπος ξερει που να σταθει ανα πασα στιγμη, πως να βαλει το σωμα του, που και πως να κινηθεί, και φυσικα τι να κανει την μπαλα όταν την κερδισει. Επιμενω ότι ειδικα κοντρα σε μικρες ομαδες, αυτος ο παικτης θα είναι τρομερα χρησιμος, αφου θα μας εξασφαλιζει ότι ο αντίπαλος δεν θα περνα ποτε τα 2/3 του γηπεδου, και κάθε φορα που χανουμε την μπαλα, η πιο πιθανη εκβαση της φασης θα είναι να ανακτήσουμε την κατοχή.
Ασφαλως, απλα τα παραδείγματα σου δεν βοηθάνε. Οι Σακοφ και Κανιας ειχαν καλη χημεια, αλλα ουδέποτε ειπαμε στην Ελλαδα ότι δεν χανουμε το κεντρο με τιποτα. Περισσοτερες φορες ο αντίπαλος εχανε την μπαλα εξαιτίας ειτε της πιεσης πολύ ψηλα, ειτε λογω του αμυντικου μας διδυμου, παρα λογω της καλης λειτουργιας των χαφ. Ουτε αποτελεσε κανεις τους φοβητρο για τον αντιπαλο - πολλα γκολ, ειδικα στο υψηλοτερο επιπεδο, τα δεχτηκαμε από τον αξονα, κυριως στον χωρο δρασης τους.anekfrastos έγραψε:Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω απ'αυτα που ειδα στα διαφορα βιντεο, δεν βλεπω πως θα χανουμε το κεντρο φετος στην Ελλαδα. Ο τυπος ξερει που να σταθει ανα πασα στιγμη, πως να βαλει το σωμα του, που και πως να κινηθεί, και φυσικα τι να κανει την μπαλα όταν την κερδισει. Επιμενω ότι ειδικα κοντρα σε μικρες ομαδες, αυτος ο παικτης θα είναι τρομερα χρησιμος, αφου θα μας εξασφαλιζει ότι ο αντίπαλος δεν θα περνα ποτε τα 2/3 του γηπεδου, και κάθε φορα που χανουμε την μπαλα, η πιο πιθανη εκβαση της φασης θα είναι να ανακτήσουμε την κατοχή.
Όλα έχουν να κάνουν με το δέσιμο και την ομαδική λειτουργία, ειδικά στο κέντρο.
Οι Σάχοβ και Κάνιας δεν ήταν σπουδαίοι παίκτες αλλά με τον μαουριτσιο βρίσκονταν με κλειστά μάτια και δύσκολα έχαναν τη συγκέντρωση τους. Η Αργεντινή είναι ένα άθροισμα πανάκριβων αστέρων που -χρόνια τώρα- δε μπορούν να αποδώσουν ως ομάδα σύμφωνα με τις ατομικές τους δυνατότητες.