Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Μαλακες φανταζεστε μια στο εκατομμυριο να ισχυει καμια τετοια μαλακια...χαχαχαχα γελιο θα χει..
- anekfrastos
Ακόμα και ο ψεύτης βοσκός, κάποια στιγμή έλεγε την αλήθεια.
Στο χωριό λέγαμε
Fool me once, shame on you.
Fool me twice, shame on me.
Στο χωριό λέγαμε
Fool me once, shame on you.
Fool me twice, shame on me.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Παιδάκια που δεν εχουν τι να κάνουν και φτιαχνουν μια σελίδα στο ινσταγκραμ και για να μαζέψουν φολοουερς γραφουν ένα σωρό μλκιες.
Τις προάλλες ένα τέτοιο ακαουντ με το όνομα του ΠΑΟΚ, που το έχει μια κοπελίτσα 15 χρόνων έκανε giveaway ένα διάρκειας (και καλά), σαν προϋπόθεση είχε να ακολουθήσουν το προσωπικό προφίλ το δικό της και 3-4 φιλενάδων της!!
Και από αυτά τα παιδάκια περιμένετε να βγουν μεταγραφικά νέα του ΠΑΟΚ..αυτά πουλάν και την μάνα τους για έναν ακόμη ακόλουθο.
Ον τοπικ, εμένα το προφίλ του Αυστριακού μ αρέσει και θα θελα να κινηθούμε σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη και αν δεν έρθει αυτός. Εμπειρος με αρκετά γκολ στην καριέρα του, δεν καπελωνει τον Τσούμπα και στα μικρά ματς της Ελλάδας θα έχει το εύκολο γκολ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τις προάλλες ένα τέτοιο ακαουντ με το όνομα του ΠΑΟΚ, που το έχει μια κοπελίτσα 15 χρόνων έκανε giveaway ένα διάρκειας (και καλά), σαν προϋπόθεση είχε να ακολουθήσουν το προσωπικό προφίλ το δικό της και 3-4 φιλενάδων της!!
Και από αυτά τα παιδάκια περιμένετε να βγουν μεταγραφικά νέα του ΠΑΟΚ..αυτά πουλάν και την μάνα τους για έναν ακόμη ακόλουθο.
Ον τοπικ, εμένα το προφίλ του Αυστριακού μ αρέσει και θα θελα να κινηθούμε σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη και αν δεν έρθει αυτός. Εμπειρος με αρκετά γκολ στην καριέρα του, δεν καπελωνει τον Τσούμπα και στα μικρά ματς της Ελλάδας θα έχει το εύκολο γκολ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pirate_salonica
"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο, λίγους για αρκετά, αλλά όχι όλους συνεχώς."
Βασικά, αυτό.
Βασικά, αυτό.
Καλα instagram και στα σχολια απο κατω το τι θα διαβασεις συνηθως απο πιττσιρικαδες , μιλαμε μπετοστοκοι εντελως. Νομιζα οτι με τοσο internet η αναπτυξη κριτικης σκεψης θα ειναι σε ανωτερο επιπεδο. Αριστερο μπακ θα ερθει φορ δεν παιζει να ερθει ο coach φενεται οτι γουσταρει πολυ το Γαιταν και θα παρει ευκαιριες φετος. Μονο σε φυγη Πελκα θα κινηθουμε σε ψευτοφορ επιθετικο χαφ!!
Αυτό που ο προπονητής σε όλες τις συνεντεύξεις ζητάει μεταγραφική ενίσχυση αλλά κάποιοι γράφουν ότι δεν θα πάρουμε αριστερό μπακ,άλλοι δεν θα πάρουμε επιθετικό άλλοι δεν θα πάρουμε χάφ δεν μπορώ να το καταλάβω...
Μπορεί να λέμε εμείς οι παπαρολογοι το μακρύ και το κοντό μας, το θεμα τι πρατει η διοίκησηjoshua έγραψε:Αυτό που ο προπονητής σε όλες τις συνεντεύξεις ζητάει μεταγραφική ενίσχυση αλλά κάποιοι γράφουν ότι δεν θα πάρουμε αριστερό μπακ,άλλοι δεν θα πάρουμε επιθετικό άλλοι δεν θα πάρουμε χάφ δεν μπορώ να το καταλάβω...

Ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν νοείται να μην έχει στο ρόστερ της ένα βαρύ επιθετικό
To μονο ερωτηματικο για μενα τωρα ειναι αν θα ερθει αριστερο μπακ για να παιξει κατευθειαν βασικος με Αγιαξ. Απο εκει και περα τα υπολοιπα τελη αυγουστου τα περιμενω...
http://www.gazzetta.gr/football/superle ... -horst-vid
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ
Επειδή άκουσα να ζητάτε βαρύ επιθετικό, σας έχω την τέλεια λύση:
https://www.transfermarkt.com/adebayo-a ... eler/32798

Θα έχουν και παρέα οι Akpom, Esiti.

Yes! As a third striker he's excellent! Then we'll have a beast in every line of our teamwickerman έγραψε:Επειδή άκουσα να ζητάτε βαρύ επιθετικό, σας έχω την τέλεια λύση:

o πετρωτος λεει οτι εξεταζεται σοβαρα του ζεφερσον ...ξανα ...