5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Καλη συνεχεια ΠΑΟΚτσακι μας!!
Να εισαι σιγουρος πως εχεις τις ευχες ολων των ΠΑΟΚτσηδων για μια μεγαλη καριερα!!!
Να εισαι σιγουρος πως εχεις τις ευχες ολων των ΠΑΟΚτσηδων για μια μεγαλη καριερα!!!
+++++Taseos έγραψε:Μεγαλος μαγκας.δεν εβγαλε αχνα να πουλησει οπαδηλικι οσο ηταν στον ΠΑΟΚ, αλλα μολις εφυγε ελευθερωθηκε κ ειπε το ειναι του.καλη επιτυχια!
Αυτό και μόνο δείχνει χαρακτήρα.Taseos έγραψε:Μεγαλος μαγκας.δεν εβγαλε αχνα να πουλησει οπαδηλικι οσο ηταν στον ΠΑΟΚ, αλλα μολις εφυγε ελευθερωθηκε κ ειπε το ειναι του.καλη επιτυχια!
Ας το έχουν κατά νου όσοι από εμάς με μεγάλη ευκολία απαξιώνουν παίκτες μας, οι οποίοι την δεδομένη στιγμή μπορεί να μην κάνουν για την ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και άνθρωποι που μπορεί να διαβάζουν το φόρουμ μας και να πληγώνονται.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
θα μπορουσε να κανει δημοσιες σχεσεις ωστε να εχει ανοιχτη πορτα στον πετσινο στην χαρτινη και στον λαγο , μεγαλος μαγκας ...
- falconakis
Αυτό ακριβώς. Εγώ δεν ήξερα καν πως ήταν ΠΑΟΚ.Taseos έγραψε:Μεγαλος μαγκας.δεν εβγαλε αχνα να πουλησει οπαδηλικι οσο ηταν στον ΠΑΟΚ, αλλα μολις εφυγε ελευθερωθηκε κ ειπε το ειναι του.καλη επιτυχια!
Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
- constadine
Πολύ σωστά !Taseos έγραψε:Μεγαλος μαγκας.δεν εβγαλε αχνα να πουλησει οπαδηλικι οσο ηταν στον ΠΑΟΚ, αλλα μολις εφυγε ελευθερωθηκε κ ειπε το ειναι του.καλη επιτυχια!
Μου έκανε και εμένα εντύπωση .
Καλή συνέχεια στον παίκτη !
Νομίζω πως οι περισσότεροι γνωρίζαμε τα οπαδικά του αισθήματα. Πιθανώς να το είχα γράψει στο παρελθόν.
Το είχε αναφέρει και σε συνεντεύξεις του επίσης.
Καλή συνέχεια να έχει.
Το είχε αναφέρει και σε συνεντεύξεις του επίσης.
Καλή συνέχεια να έχει.
Ποδοσφαιρικα δεν μου αρεσε ποτε.
Ειναι σωστη η απομακρυνση του οριστικα και μαλιστα με πωληση απο την ομαδα καθως δεν φαινοταν να βελτιωνεται τουλαχιστον αρκετα για το επιπεδο της ομαδας.
Συγκηνητικο το αντιο του.
Μακαρι να δουλεψει και να φτασει σε σημειο να ξανασχοληθει η ομαδα μαζι του!
Ειναι σωστη η απομακρυνση του οριστικα και μαλιστα με πωληση απο την ομαδα καθως δεν φαινοταν να βελτιωνεται τουλαχιστον αρκετα για το επιπεδο της ομαδας.
Συγκηνητικο το αντιο του.

Μακαρι να δουλεψει και να φτασει σε σημειο να ξανασχοληθει η ομαδα μαζι του!
Παρεμπιπτόντως δεν βρήκα συνέντευξη που να λέει πως είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. Ίσως να κάνω λάθος γιατί εγώ το γνώριζα.
-
Το σίγουρο είναι ότι δεν πήρε ποτέ ευκαιρίες που του άξιζαν πολύ καλός αμυντικός ειλικρινά δεν καταλαβα ποτέ γιατί δεν του δόθηκαν ευκαιρίες ελπίζω κάποτε να ξαναγυρίσει
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για παικτες που δεν πηραν ευκαιριες οπως λετε ρε παιδια η απαντηση ειναι οτι τους βλεπουν οι προπονητες στις προπονησεις.
Σιγουρα μπορει να εχει αδικηθει καποιος αλλα οταν με 2-3 προπονητες ενας παικτης δεν μπορει να βρει χωρο ουτε σαν 4ος στοπερ, ε καποιος λογος θα υπαρχει.
Σιγουρα μπορει να εχει αδικηθει καποιος αλλα οταν με 2-3 προπονητες ενας παικτης δεν μπορει να βρει χωρο ουτε σαν 4ος στοπερ, ε καποιος λογος θα υπαρχει.