obanebane έγραψε:giapas έγραψε:Αηδία άρθρο Κόλκα . Μας πολεμάνε , δε θέλουν να μας δείξουν στη τηλεόραση και δεν έχουμε λεφτά για προκαταβολή στις μεταγραφές. Μετά από διάλειμμα μιας χρονιάς ας ξαναμπουν οι φουστανέλες. Δε ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό για αυτή την έκρηξη κλάψας , να είναι αλήθεια ή απλά να τα γράφει για να κερδίσει κλικς. Έχουνε συνωμοτήσει τα νεφελιμ και τα ελοχιμ για να μην έχουμε συμβόλαιο.
Αποκλείεις το γεγονός να μη μας προσφέρει κάνεις συμβόλαιο αυτή τη στιγμή που μιλάμε;
Αν η Νόβα αποφάσισε να πάρει πίσω τον βαζελο,πιθανόν να μην έχει άλλο μπάτζετ να προσφέρει και σε εμάς αντίστοιχο συμβόλαιο με του γαύρου πχ η και της κουλας ακόμα.
Με το άκυρο της ΕΡΤ,είναι πολύ πιθανό να είμαστε εντελώς στον αέρα και να οδηγούν τον Ιβάν στην λύση να βγάλει χρήματα από την μια τσέπη για να τα βάλει στην άλλη (Open).
Μπάνε τα νεφελιμ φταίνε.
Όχι ο προστατευόμενος του χοντρού αλλά και ούτε η Καραπαπαδομανα Νόβα.
Όχι δεν μας φτύνει η ΕΡΤ.Οχι δεν μας τρολαρει η Νόβα προτείνοντας 5 μυρια ενώ δίνει στην τρίτη και καταιδρωμενη χάρτινη 6.5 το χρόνο.
Αλλά όπως λένε και κάποιοι συνοπαδοι:
Έλα μωρέ τώρα και τί έγινε; Κλάιν,ας κλείσουμε με 5 στη Νόβα.
Εξάλλου τι είναι 1.5 μυρια το χρόνο μείον για τον Ιβάν ε;

Ή και στο open.Εχει ανάγκη ο Ιβάν;Στα @@ μας.
ΥΓ: Έχω συνάδελφο ΠΑΟΚτση στο γραφείο που όταν τον ζοριζω λέει:
Στα @@ μου για τον ΠΑΟΚ.Μην σώσει και ξαναπάρουμε πρωτάθλημα.Σημασια έχει που βάφτηκε μπλέ όλη η Ελλάδα
ΥΓ2 : Μιλάω με γνώμονα αποκλειστικά το καλό του ΠΑΟΚ και του επενδυτή του.Αν κάποιοι λόγω πολιτικών πεποιθήσεων αδυνατειτε να δείτε την αλήθεια ή σας ενοχλεί δεν με ενδιαφέρει.Για να το πω και ευγενικά