Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
panta

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από panta »

makispaspartou έγραψε:Στο video παρουσίασης μου φάνηκε αργός... Φτάνει πια με τις αργοκαρούτες!!!!!!!
Το πρόσεξα και εγώ εκεί που ανεβαίνει τη σκάλα
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

giapas έγραψε:Αηδία άρθρο Κόλκα . Μας πολεμάνε , δε θέλουν να μας δείξουν στη τηλεόραση και δεν έχουμε λεφτά για προκαταβολή στις μεταγραφές. Μετά από διάλειμμα μιας χρονιάς ας ξαναμπουν οι φουστανέλες. Δε ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό για αυτή την έκρηξη κλάψας , να είναι αλήθεια ή απλά να τα γράφει για να κερδίσει κλικς. Έχουνε συνωμοτήσει τα νεφελιμ και τα ελοχιμ για να μην έχουμε συμβόλαιο.

Αποκλείεις το γεγονός να μη μας προσφέρει κάνεις συμβόλαιο αυτή τη στιγμή που μιλάμε;
Αν η Νόβα αποφάσισε να πάρει πίσω τον βαζελο,πιθανόν να μην έχει άλλο μπάτζετ να προσφέρει και σε εμάς αντίστοιχο συμβόλαιο με του γαύρου πχ η και της κουλας ακόμα.
Με το άκυρο της ΕΡΤ,είναι πολύ πιθανό να είμαστε εντελώς στον αέρα και να οδηγούν τον Ιβάν στην λύση να βγάλει χρήματα από την μια τσέπη για να τα βάλει στην άλλη (Open).
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

panta έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Στο video παρουσίασης μου φάνηκε αργός... Φτάνει πια με τις αργοκαρούτες!!!!!!!
Το πρόσεξα και εγώ εκεί που ανεβαίνει τη σκάλα
:mrgreen:

Σατανα!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

TheCursed έγραψε:Ο Λουτσεσκου εφυγε για τα φραγκα για τπτ αλλο απο τν μερα π εχει φυγει εχει κανει 23232323 δηλωσεις για τν Π.Α.Ο.Κ ο Π.Α.Ο.Κ καμια κατι δειχνει αυτο .
Και εγώ αυτό πιστεύω

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giapas έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Για δώσε μας τα φώτα σου giapas γιατί δεν έχουμε συμβόλαιο.
Δε ξέρω αδερφέ , ελεύθερη αγορά είναι εκεί έξω , όποιος κρίνει ότι ένα προϊόν αξίζει 100 ευρώ τα δίνει και το παίρνει. Η αγορά τηλεοπτικών δικαιωμάτων είναι μια επενδυτική απόφαση για ένα τηλεοπτικό δίκτυο ( πλην κρατικής τηλεόρασης φυσικά) , όποιος κρίνει ότι τον συμφέρει η επένδυση θα προχωρήσει σε αυτήν.

Θα χαρώ να διαβάσω και τη δική σου άποψη.

ΥΓ : Επίσης να ξέρεις , εμένα το πρόβλημά μου είναι ο κόλκας που το λέει ως δικαιολογία και δε ντρέπεται. Ότι η ερτ δε θα σου δώσει επί κούλη αυτά που θα σου έδιναν οι προηγούμενοι το ξέρουμε όλοι και δε χρειάζεται iq 180 να καταλάβουμε ότι αυτό γίνεται λόγω χοντρού. Είπαμε η ερτ είναι όχημα εξυπηρετήσεων και άλλαξαν τα κοζια πλέον. Αλλά όπως είπε και ο αλαστορ πιο πάνω , κανείς δε σε εμποδίζει να κλείσεις κάπου αλλού , έστω με ένα 15-20% χαμηλότερα. Άρα μη μου το λες φόρα παρτίδα ως δικαιολογία το ότι δε κάνεις μεταγραφές γιατί δε πήρες το κρατικό χρήμα. Δηλαδή η πουτάνα η Αθήνα έπιασε όλους τους καναλάρχες της γης και είπανε μη δείξετε ΠΑΟΚ γιατί να ζορίσετε το ποδοσφαιρικό cash flow του Ιβαν ; Sorry μαν αλλά είναι για γέλια η κατάσταση και μη το παίρνεις προσωπικά.
Μεταφερε το στο σωστο τοπικ.
Ειστε οφτοπικ!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

cartman έγραψε:Mια χαρα τρωγαμε κοντρες απλα οι Βαρελα -Κρεσπο ειναι παιχτουρες. Η μεγαλυτερη αδυναμια της ομαδας τα τελευταια 2 χρονια ηταν οτι ελειπε ενας παιχτης ακριβως εξω απο το κουτι μας . Παντως και εγω ειμαι φαν των δυο 8-αριων στην ενδεκαδα(Μαουριτσιο-Ολιβειρα το ιδανικο).
Ετσι ακριβως. Σε απειρα ματς μας εκαναν κουδούνια στο κεντρο λογω ελλειψης οδοστρωτήρα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

. το μετέφερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 25 Ιούλ 2019, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

jibbie έγραψε:
barlow4 έγραψε:
jibbie έγραψε:@barlow

θα χρειαστει κι αυτο που λες. αυτο που θα χρειαστει περισσοτερο απο καθε τι ομως ειναι προσαρμογη στις συνθηκες του αγωνα. και ενας παικτης χωρις ισορροπια σε χαρακτηριστικα δε μπορει να σου προσφερει τακτικη ευελιξια. αν για κατι ειναι γνωστος ο Αμπελ, ειναι για αυτο. με αλλα λογια, το ελαβα υποψη :D
Εγώ επιμένω ότι η ανάγνωση αριθμών είναι λάθος τρόπος να κρίνεις έναν παίκτη.Η έστω η ανάγνωση αριθμών από μονοδιάστατο δείγμα.αν στην καριέρα του πχ έχει αλλάξει 4 ομάδες κ η στατιστική του εικόνα είναι ίδια, εκεί έχεις ένα πιο αξιόπιστο δείγμα.οχι απόλυτα αξιόπιστο αλλά σίγουρα πιο υπολογίσιμο.
Κ για να λαικισω λίγο που μαρεσει.με βάση τους παραπάνω πίνακες ο μπουχαλακης μοιάζει καλύτερος.ποιον προτιμάς.
ρε τρελε, η αναλυση (και οχι αναγνωση) δεδομενων σου δινει απλα καποια insights, δεν ειναι ευαγγελιο. ουτε τη χρησιμοποιουμε ως το μονο κριτηριο ουτε ομως την ακυρωνουμε. για να απαντησω στην ερωτηση σου, τον Εσιτι θα προτιμουσα. Ο Μπουχαλακης εχει αλλη θεση και ρολο στο γηπεδο και γι αυτο φαινεται να υπερτερει σε καποιους τομεις του παιχνιδιου. Η σωστη ερωτηση για μενα ειναι, αν προτιμα κανεις τον Εσιτι εναντι του Γκιγιερμε. και παλι ομως, γουστα ειναι αυτα. Στην τελικη, υπαρχουν και τα geeks που γουσταρουν analytics. προσπερασε το ρε κεν :lol:
Δεν το προσπερνάω.να πεις ότι έχω δίκιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 25 Ιούλ 2019, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Χαίρομαι πάντως για το ξεσκαρτάρισμα.
Απομένει Ουάρντα, Μουλέν, Κάτσε , Ενρίκε και δανεισμός Μελιόπουλου.
Πασχαλάκης Μελίσσας Ζίβκοβιτς
Γαιτανίδης Τσιγγάρας Μιχαηλίδης
Ροντρίγκο Μάτος Γιαννούλης Κοεντράο (ελπίζω)
Βαρέλα Κρέσπο Μιχάι Ίνγκασον
Βέρνμπλουμ Ντάγκλας Καντούρι Εσιτί Μίσιτς Μαουρίσιο
Λημνιός Στοχ Ζαμπά Μπίσεσβαρ Βιειρίνια
Πέλκας Λάμπρου Άκπομ Σβιντέρσκι

29 παίκτες με τους δύο να γυρίζουν Σπετέμβριο και Οκτώβριο στις προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δικιο εχεις :D
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

σουρμε τα βουντου μας εμεις ξες για ποιον ....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

makispaspartou έγραψε:Και μην τολμήσετε και κλείσετε τον πρώην ποδοσφαιριστή που δεν περνάει ούτε τα ιατρικά της Πόρτο!!! Έχουμε Γιαννούλη Ροντρίγκο ξερω εγώ να πούμε ξερω εγώ...

Ρε συ Μάκη,να έβγαλε ολόκληρη Πόρτο ανακοίνωση ότι ο παίχτης δεν πέρασε ιατρικά και εμείς που τα ξέρουμε όλα να αμφισβητούμε και να θέλουμε τον παίχτη που ήρθε για μια βόλτα και από τότε ζητάει παράταση για να υπογράψει,δεν είναι λίγο χαζο;
Για ποιο λόγο να το κάνει μια τόσο μεγάλη ομάδα,έχει καμία ανάγκη τον Κοεντραο για να πει τον κόβω στα ιατρικά και όχι για άλλον λογο;
Εγώ είμαι με την ομαδα,και λέω μακριά από δαυτον ο οποίος εκτός από τα υπόλοιπα θέματα όπως φαίνεται έχει και πρόβλημα υγείας.
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

cartman έγραψε:
obanebane έγραψε:
cartman έγραψε:To Eσιτι-Αουγκουστο φαινεται αναβαθμιση των Κανιας-Σακχωφ. Να καλυφθει το κενο Ολιβειρα και να αφησουν χρονο στον Μαουριτσιο και τον Βερνμπλουμ να μπουνε πανετοιμοι σαν μεταγραφες Ιανουαριου.
Το κενό Ολιβειρα είναι ξεκάθαρο ότι το καλύπτει ο Καντουρι, αν για τον Α,Β λόγο φύγει ο Μαροκινος,τότε θα αποκτηθεί άλλος παίχτης, έτσι το βλέπω εγώ.
To κενο του Μαουριτσιο καλυπτει ο Καντουρι. Του Ολιβειρα κανενας.
6αρι:εσιτι, ντουγκλας, βερνμπλουμ(επιστρεφει), τσιγκαρας
8αρι:καντουρι, μισιτς, ντουγκλας και απο οκτωμβριο μαουριτσιο

ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ
makispaspartou

Μπάνε δε σε προβληματίζει που προπονητές όπως ο Κονσεισάο και ο Φερέιρα τον θέλουν διακαώς?
Στην Πόρτο δεν έκλεισε καθαρά λόγω των αντιδράσεων. Και για να μη φανεί ότι η διοίκηση ακούει τους οπαδούς βγάλανε αυτό για τα ιατρικά. Εγώ λέω επειδή ακριβώς δεν καιγόμαστε άμεσα για αριστερό μπακ μακάρι να κλείσει ο συγκεκριμένος.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

cartman έγραψε:
obanebane έγραψε:
cartman έγραψε:To Eσιτι-Αουγκουστο φαινεται αναβαθμιση των Κανιας-Σακχωφ. Να καλυφθει το κενο Ολιβειρα και να αφησουν χρονο στον Μαουριτσιο και τον Βερνμπλουμ να μπουνε πανετοιμοι σαν μεταγραφες Ιανουαριου.
Το κενό Ολιβειρα είναι ξεκάθαρο ότι το καλύπτει ο Καντουρι, αν για τον Α,Β λόγο φύγει ο Μαροκινος,τότε θα αποκτηθεί άλλος παίχτης, έτσι το βλέπω εγώ.
To κενο του Μαουριτσιο καλυπτει ο Καντουρι. Του Ολιβειρα κανενας.
Έφυγε ο Λουτσεσκου. Δίδυμο τύπου ολιβειρα Μαουρισιο δε θα δούμε, τουλάχιστον στα προκριματικα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”