Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από Alastor »

Διαβασα την σημερινη συνεντευξη λουτσεσκου και αποτι καταλαβα υπηρχε και διαφορα αποψεων οσον αφορα το πως θα κινουνταν η ομαδα

Ο Λουτσεσκου ηθελε να κρατησει ολους τους παικτες που του εδωσαν το αηττητο νταμπλ,ακομα και Κανιας και Σακχωφ,ενω ο Σαββιδης ηθελε να του φερει καινουριους και καλυτερους

Ο Λουτσεσκου πιστευε πως η σταθεροτητα και η δουλεια 2 χρονων ηταν σημαντικοτερη απο περισσοτερες μεταγραφες,κατι που μαλλον δεν συμφωνουσε ο Σαββιδης
giapas έγραψε:Αηδία άρθρο Κόλκα . Μας πολεμάνε , δε θέλουν να μας δείξουν στη τηλεόραση και δεν έχουμε λεφτά για προκαταβολή στις μεταγραφές. Μετά από διάλειμμα μιας χρονιάς ας ξαναμπουν οι φουστανέλες. Δε ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό για αυτή την έκρηξη κλάψας , να είναι αλήθεια ή απλά να τα γράφει για να κερδίσει κλικς. Έχουνε συνωμοτήσει τα νεφελιμ και τα ελοχιμ για να μην έχουμε συμβόλαιο.
Οντως αηδια αρθρο. Ακομα και να μην κλεισουμε στην ΕΡΤ,ο ΠΑΟΚ κλεινει ευκολα με ενα μινιμουμ 5-6 μυρια. Αρα ουσιαστικα πηγαμε 1.5 μυριο πισω στο μπατζετ,αν μπορουμε να το πουμε ετσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Πέμ 25 Ιούλ 2019, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

giapas έγραψε:Αηδία άρθρο Κόλκα . Μας πολεμάνε , δε θέλουν να μας δείξουν στη τηλεόραση και δεν έχουμε λεφτά για προκαταβολή στις μεταγραφές. Μετά από διάλειμμα μιας χρονιάς ας ξαναμπουν οι φουστανέλες. Δε ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό για αυτή την έκρηξη κλάψας , να είναι αλήθεια ή απλά να τα γράφει για να κερδίσει κλικς. Έχουνε συνωμοτήσει τα νεφελιμ και τα ελοχιμ για να μην έχουμε συμβόλαιο.
αυτο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Welcome beast 2 my best wishes for good hunting here, be gentle with players like mantalos like fortounis because they scare too much and too easy.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ο Λουτσεσκου εφυγε για τα φραγκα για τπτ αλλο απο τν μερα π εχει φυγει εχει κανει 23232323 δηλωσεις για τν Π.Α.Ο.Κ ο Π.Α.Ο.Κ καμια κατι δειχνει αυτο .
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Για δώσε μας τα φώτα σου giapas γιατί δεν έχουμε συμβόλαιο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο Λουτσέσκου έφυγε γιατί έτσι έκρινε ότι πρέπει να κάνει.
Επίσης δηλώνει αυτά που κρίνει ότι πρέπει να δηλώνει.
Άλλωστε και η οικογένεια και ο προπονητής έχουν πει πολλές φορές ότι παραμένει ο σεβασμός και δεν υπάρχουν σκιές.

Ούτε μπροστά ήμασταν για να ξέρουμε , ούτε και σημασία έχει πλέον. Το ποιος έχει δίκιο για το στήσιμο και τη πρόοδο της ομάδας θα το δείξει η ιστορία.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Στο video παρουσίασης μου φάνηκε αργός... Φτάνει πια με τις αργοκαρούτες!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

black_star_ninja έγραψε:Κ γω συντάσσομαι με τις απόψεις των προηγούμενων.. κανένας Παναθηναϊκός σε μας.. ούτε μπουζουκης ούτε κουρμπελης ούτε Μπεργκ ούτε ινσουα.. κανένας. Καμμια σχέση με τα κωλοπαιδια αυτα.. ας βουλιάξουν. Στο καλό..
Εγώ πάλι είμαι πιο κυνικός και λιγότερο συναισθηματικός.
Πες ότι η ζέλα είχε φέρει το Ζαμπά πριν 3 χρόνια με 500χιλ και σου τον πουλάει τώρα για 2 εκ. Τον παίρνεις;
Εγώ λέω ναι.
Εφόσον ένας τέτοιος παίκτης έχει προοπτική για μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία και τον θεωρείς ταλεντάρα, γιατί όχι; Θα μπορούσε ο βάζελος να τα βρει από αλλού τα λεφτά αυτά, οπότε ποια η διαφορά;

Όταν ήμασταν στη θέση του βάζελου και μας έπαιρναν τους παίκτες και τους προπονητές, πάλι διαμαρτυρόμασταν επειδή στην ανάγκη μας, κοιτούσαν να κάνουν πλιάτσικο. Αυτό μπορείς να κάνεις τώρα κι εσύ.

Το Χατζηγιοβάννη δεν τον ξέρω τόσο καλά, δε μου γεμίζει πάντως το μάτι για κάτι ιδιαίτερο. Καλός αλλά ως εκεί. Όπως έγραψαν και άλλοι, έχουμε παίκτες σε αντίστοιχη φάση.
Ο Μπουζούκης όμως μου αρέσει. Είναι λιγο αδύναμος σωματικά αλλά η τεχνική του σπανίζει. Και ο Πέλκας στην ηλικία του τσιλιβήθρα ήταν.

Γενικώς είμαι υπέρ του παιδομαζώματος. Όλες οι μεγάλες ομάδες αυτό κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ρε σεις ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ...ελεος πια..
makispaspartou

Και μην τολμήσετε και κλείσετε τον πρώην ποδοσφαιριστή που δεν περνάει ούτε τα ιατρικά της Πόρτο!!! Έχουμε Γιαννούλη Ροντρίγκο ξερω εγώ να πούμε ξερω εγώ...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

το μετέφερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 25 Ιούλ 2019, 12:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
makispaspartou

Λοιπόν στα σοβαρά...
Με Αουγκούστο και Εσιτί έχουμε ηλικιακά και ποιοτικά αναβαθμίσει το δίδυμο Κάνας Σακχόφ.
Ακόμη όμως κι έτσι, εάν είναι υγιείς, Μαου και Βερν είναι άνετα το βασικό μας δίδυμο στα χαφ.
Ο μόνος που μπορούσε να μπει ανάμεσά τους προς το παρόν ήταν ο Ολιβέιρα πέρσι και ίσως ο φετινός Καντουρί.
Μίσιτς και Κάτσε δεν ξέρω αν πλέον χωράνε ως 6ος και 7ος χαφ με τη λογική ότι έχουμε και Τσιγγάρα.
Μακάρι να κλείσει και αριστερό μπακ (άντε ρε Κοεντράο ακόμη ρε αγόρι μου).
Μετά είναι προφανές ότι για να πάρουμε παίκτη κάποιος πρέπει να αποχωρήσει.
Ήδη νομίζω Κάτσε και Ενρίκε δεν χωρανε για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

makispaspartou έγραψε:Και μην τολμήσετε και κλείσετε τον πρώην ποδοσφαιριστή που δεν περνάει ούτε τα ιατρικά της Πόρτο!!! Έχουμε Γιαννούλη Ροντρίγκο ξερω εγώ να πούμε ξερω εγώ...
Βασικά να τον κλείσουμε αλλά να τον βάλουμε να μας πληρώνει. Για ΤΙΜΩΡΙΑ που τόλμησε να εξετάσει και άλλες προτάσεις.
Ο μπαγλαμάς σα δεν ντρεπεται
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

alp920 έγραψε:Δεν νομίζω ότι καιγόμαστε για τον κοεντραο και για αριστερό Μπακ γενικότερα.Ο Ροντρίγκο πιστεύω ότι μπορεί να καλύψει την θέση μέχρι να έρθει ο Βιερίνια.
Ο Βιεϊρινια θα ειναι 34, και θα προερχεται απο μια χρονια με πολλους μικρους και εναν πολυ σοβαρο τραυματισμο. Η παρουσια του στην ομαδα θα εχει περισσοτερο συμβολικη παρα αγωνιστικη σημασια. Χρειαζομαστε οπωσδηποτε αριστερο μπακ, απλα οχι αμεσα, κι ισως εδω οντως αξιζει να περιμενουμε λιγο.
makispaspartou

Ο Βιειρίνια με το καλό να γυρίσει δυνατός, θα λογίζεται πλέον ως χαφ.. Ξεχάστε τον ως μπακ.. .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”