Δείτε το σαν το μπάσκετ.. Άλλη συμπεριφορά θα είχε κάποιος αν έκανε μπάσιμο και τη ρακέτα τη φύλαγε ο Κόρφας και άλλη αν τη φύλαγε ο Σακίλ
Αυτό δεν αποτυπώνεται στα στατιστικά
Κάτσε ρε Κεν γιατί αναφέρεσαι στο σχόλιό μου. Δηλαδή λέμε να κάνουμε μια μεταγραφή , ΟΚ.barlow4 έγραψε:Η σύγκριση αριθμών παικτών με διαφορετικούς ρόλους σε διαφορετικές ομάδες με διαφορετικά συστήματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε διαφορετικά πρωταθλήματα με ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους παράγει ένα ότι ναναι αποτέλεσμα.απορω γιατί μπαίνετε σε αυτές τις διαδικασίες.εδω κ τρία χρόνια λέμε ότι ακόμα κ το τελευταίο χωριό να μας κλέψει μπάλα ενώ είμαστε ψηλά, τρέμουμε.λεγαμε ότι μας βγάζει κόντρα για πλάκα ο κάθε πικραμένος.Μπορει να το αλλάξει αυτό?
δεν ειναι ετσι ακριβως. δεν ειναι συγκριση, ειναι παραθεση στατιστικων. εχει διαφορα. απο κει και περα ο καθενας κανει την αναλυση του και βγαζει τα συμπερασματα του, λαμβανοντας υποψη και τους παραγοντες που αναφερεις, και καποιους ακομη. οπως π.χ τα στοιχεια που μας λειπουν, τα οποια επισης κανεις μπορει να τα ψηλαφησει και απο αυτα που ειδε, και απο αυτα που δεν μπορεσε ομως λογω αντικειμενικης δυσκολιας, και του προσφερουν τα ομαδικα στατιστικα για την περσινη χρονια, απο μια ανεξαρτητη πλατφορμα. δεχομαι το "τρεμουμε" ως ποδοσφαιρικη αναλυση, θα μου επιτρεψεις ομως να εχω διαφορετικη αποψη ως προς το βασικο στοιχειο που θα εδινα προτεραιοτητα στην ενισχυση, που ειναι το construction του παιχνιδιου. εκει λοιπον, ξεκαθαρα υστερουσαμε σε καιριες πασες και πασες στο τελευταιο τριτο που ερχονται απο την πισω ζωνη. αυτο δε θα το προσφερει ο Εσιτι, τι να λεμε. στο τελος της ημερας, αμυντικα δεν τα πηγαμε ασχημα περσι στη λιγκα. στην Ευρωπη δε θα σταθω σε κατι γιατι θεωρω οτι την παρατησαμε.barlow4 έγραψε:Η σύγκριση αριθμών παικτών με διαφορετικούς ρόλους σε διαφορετικές ομάδες με διαφορετικά συστήματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε διαφορετικά πρωταθλήματα με ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους παράγει ένα ότι ναναι αποτέλεσμα.απορω γιατί μπαίνετε σε αυτές τις διαδικασίες.εδω κ τρία χρόνια λέμε ότι ακόμα κ το τελευταίο χωριό να μας κλέψει μπάλα ενώ είμαστε ψηλά, τρέμουμε.λεγαμε ότι μας βγάζει κόντρα για πλάκα ο κάθε πικραμένος.Μπορει να το αλλάξει αυτό?
Εξυπνη ιδέα, διαφωνώ στον παίκτη.Obdulio έγραψε:Μια κίνηση για την απόκτηση του Χατζηγιοβάννη (με ανώτατη τιμή σε μετρητά το 1 εκατομμύριο με τη πιθανότητα να συμπεριληφθεί ο Ουάρντα στα ανταλλάγματα), δε θα ήταν κακή κίνηση νομίζω.
Φίλε αυτό σκεφτόμουν και εγώ και σκεφτόμουν το παράδειγμα για το μπάσκετ.riegel έγραψε:Πέραν αυτών που λέει ο Barlow η παρουσία ενός παίκτη με τέτοιο όγκο και δύναμη δημιουργεί και δεύτερες σκέψεις σε επιλογές αντιπάλων, πχ θα πάσσαρα πιο άνετα τη μπάλα σε παίκτη που τον επιτηρεί ο Κάτσε παρά σε παίκτη που τον επιτηρεί ο Εσίτι.
Δείτε το σαν το μπάσκετ.. Άλλη συμπεριφορά θα είχε κάποιος αν έκανε μπάσιμο και τη ρακέτα τη φύλαγε ο Κόρφας και άλλη αν τη φύλαγε ο Σακίλ
That's trueriegel έγραψε:Πέραν αυτών που λέει ο Barlow η παρουσία ενός παίκτη με τέτοιο όγκο και δύναμη δημιουργεί και δεύτερες σκέψεις σε επιλογές αντιπάλων, πχ θα πάσσαρα πιο άνετα τη μπάλα σε παίκτη που τον επιτηρεί ο Κάτσε παρά σε παίκτη που τον επιτηρεί ο Εσίτι.
Στα στημένα έμενε πίσω το αμυντικό χαφ με έναν πλάγιο μπακ.cartman έγραψε:Mια χαρα τρωγαμε κοντρες απλα οι Βαρελα -Κρεσπο ειναι παιχτουρες. Η μεγαλυτερη αδυναμια της ομαδας τα τελευταια 2 χρονια ηταν οτι ελειπε ενας παιχτης ακριβως εξω απο το κουτι μας . Παντως και εγω ειμαι φαν των δυο 8-αριων στην ενδεκαδα(Μαουριτσιο-Ολιβειρα το ιδανικο).